- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
Masalcık çok tatlısın senn maşallah boncuğum
Sök kurtul bebişim sök ve kurtul
Eline sağlık canım afiyetler olsun kızına
Canım şükür ciddi bişey çıkmamış sevindim
Saol cnm cok şükür ama hala öyle emekliyor ana yüreğim dayanmıyor üzülüyorum inşallah düzelirsen ve masalım da harika görünüyorsunuz maşallah.
Afiyet olsun canım.Delikanlıya da maşallah.O kiloda bir bebeğe kv hala az kiloda mı diyor? Çekirdek vererek iyi etmişsin. Değişik şeylere alışıyor. Balkon keyfini biz de yapıyoruz.Bu sabah ben de çok keyif aldım.Hem temiz hava aldı hem de ben yavaş yavaş yedirirken yemiyor diye strese girmedim. Bu ara bir naz bir niyazdır gidiyor dacnm korkma bişey çıkmaz inş diyecektimki okudum çok şükür bişi yok
bıdıklar bizi oynatıyolar parmağında oyun yapıyordur inş
mşllh mşllh eloşumda hareketlendi
aferim ona
bizde öleyiz bi farkımız yok
arabası bi elimle itekliyorum kucağımda mert çok zor oluyor hiç sevmiyo özgür olmak istiyor
bnde sıkılıyorum çıkıyoruz alışacak inş
haklısın cnm reoc takma boşver bnm oğlum 11 kg ama topan bi çocuk değil kv der ki az yiyo boğum değil vs anlamıyorum kilo nedir yaa sağlıklı olsunlarda
oy oyy ne güzellikler görüyorum mşllh bizde o vak vak çıktı çoktan kafa kalmamıştı😃😃
biz çoktan şortlandık askılandık izmirin sıcağına dayanılmaz balkonda yemeğimizi yiyoruz artık mert bakınıyor aşağıda oynayan çocuklara gndüzde akşamda balkonda yiyor
oda ısısı 22 derece olması gerek bn bazen klima açıp serinletiyorum
ev içindeki ceyran hasta ediyor karşılıklı pencere balkon açmıyorum
soğuk buhar makinası açıyorum arada
tşkler mis tarif
biz çiğdem yerken yanımızdan ayrılmıyor tuzsuz ay çekirdek içi aldım ezip mertede yediriyorum çok hoşuna gidiyor babası verince ona sokuluo bn verince bna çok oyuncu 😃
büyüyor bıdıklarımız sağlıkla
heran yeni bir şeyi öğrenmesini heyecanla takip ediyorum
Sağ ol canım.Masalcık çok tatlısın senn maşallah boncuğum
Sök kurtul bebişim sök ve kurtul
Eline sağlık canım afiyetler olsun kızına
Canım şükür ciddi bişey çıkmamış sevindim
Ah bu bıdıklar... Bizimki de süpürge, blender, buharlı paspas vs. sesinden korkuyor.Evi süpürüp paspaslıyordum ne güzel.Önce paspastan korktu, geçen gün de süpürgeden. Bu aylarda korkuyu öğreniyorlarmış; ama en azından evi süpürüp silseydim. Sinek ısırığı geçen yaz olmuştu. 2 aylıktı sanırım.İltihaplı değildi.Biz sabah kalkınca kollarındaki 6-7 kırmızı beneği görüp acaba kızamık mı diye soluğu doktorda almıştıkGeçmiş olsun canım biseycigi yoktur merak etme
Ayy o inatçılık bizde de var istediği olmayınca kendini geriye atıyor geriliyor bi çığlıklar birşeyler çık hircinlasiyor
Geçmiş olsun idosa canım ya off çok çekti kuzum bu sistitten
Bizimki de supurgeyi yerine koyunca ağlıyor evde süpürge sesi çamaşır mak. Blendr sesi olacak evde bayiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar oğlumu gecen gece sinek isirmis çok kotu irinli bi şekilde kabardığı ve sisti 6-7yerinden..napcagimi bilemedim doktora gotursem mi yoksa eczaneden losyon mu alsam ki
:19:
Bugün tavuklu yoğurt çorbası yaptım;ama kızım yemedi.5-6 gündür çorbalara burun kıvırıyorSıcaktan mı yoksa sıkıldı mı bilmiyorum.Hep aynı çorbayı yapmıyorum; ama... Bu ara meyve yemeği seviyor.Eline büyük erik, nektarin, elma, kavun,, kuru kayısı, armut veriyorum.Gözüm hep üstünde tabii. Onları yiyip duruyor.Taze kayısıya da bayılıyor.Her gün yediriyorum;fakat bıkmasın diye gün içinde başka meyveleri de yediriyorum.Ben yemek yedirmeye çalışırken bazen elimden almak istiyor. Çorba içmeyince bir şeyler eksik kalıyor gibi geliyor.Meyve, yoğurt, kahvaltı tamam da eti çoğunlukla çorbaya katıyordum.Tek başına verince ceviz kadar ancak yiyor.Gerçi yeterli mi bilmiyorum da.
3.5 ay sonra işe döneceğim. Şimdiden bakıcı araştırıyoruz.Komşumun arkadaşının eski ve yeni bakıcılarıyla irtibata geçeceğiz. Kızım doğar doğmaz hatta daha doğmadan bakıcıya bırakacağım belliydi.Aylardır onun tasasını da taşıyorum.Umarım kısa sürede bu duruma da alışırım. Aaaah aaaaah! Annesi veya kvye bebeğini bırakanlar çok şanslısınız.Güvendiğiniz, bildiğiniz birine canınızı emanet ediyorsunuz.Neyse... Hayırlısı böyleymiş
Oyy hep inat bu kizlar valla inşallah duzelir cnm cok saol Masalcık da biran önce emekler inşallahHaklısın canm üzülünmezmi hiç ama şükür ki bir problem yok demekki emeklemesi öyle canm biz hiç emeklemiyoruz ya yere yüzü koyun yatsa vıyakkll diye çığlık Atıyor...
Güzel bakışlı canm çok saol :*
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yarami destin cnm bende 3at sonra baslicam işe vebakici dersi beni de sardı allsh Hayırlı kisilerle vicdanli kişilerle karsilastirsin.Bugün tavuklu yoğurt çorbası yaptım;ama kızım yemedi.5-6 gündür çorbalara burun kıvırıyorSıcaktan mı yoksa sıkıldı mı bilmiyorum.Hep aynı çorbayı yapmıyorum; ama... Bu ara meyve yemeği seviyor.Eline büyük erik, nektarin, elma, kavun,, kuru kayısı, armut veriyorum.Gözüm hep üstünde tabii. Onları yiyip duruyor.Taze kayısıya da bayılıyor.Her gün yediriyorum;fakat bıkmasın diye gün içinde başka meyveleri de yediriyorum.Ben yemek yedirmeye çalışırken bazen elimden almak istiyor. Çorba içmeyince bir şeyler eksik kalıyor gibi geliyor.Meyve, yoğurt, kahvaltı tamam da eti çoğunlukla çorbaya katıyordum.Tek başına verince ceviz kadar ancak yiyor.Gerçi yeterli mi bilmiyorum da.
3.5 ay sonra işe döneceğim. Şimdiden bakıcı araştırıyoruz.Komşumun arkadaşının eski ve yeni bakıcılarıyla irtibata geçeceğiz. Kızım doğar doğmaz hatta daha doğmadan bakıcıya bırakacağım belliydi.Aylardır onun tasasını da taşıyorum.Umarım kısa sürede bu duruma da alışırım. Aaaah aaaaah! Annesi veya kvye bebeğini bırakanlar çok şanslısınız.Güvendiğiniz, bildiğiniz birine canınızı emanet ediyorsunuz.Neyse... Hayırlısı böyleymiş
Günaydın canlar çoook ama çok uykum var
Reoccum tanımadığın birine bırakmak gerçekten çok zordurAllah yardımcınız olsun. İlk zamanlar her türlü zor oluyor sana sabır diliyorum. Asu işe ilk başladığımda bana küsmüştü. Onunla oynarken kahkaha atmıyordu mesafeli davranıyordu Küslüğümüz neredeyse 2,5 ay sürdü... Bu iç sızısını yaşayan bilir. Zor günler var ama bitişi de mutlaka var canım sabırlı olmalısın.
Bugün tavuklu yoğurt çorbası yaptım;ama kızım yemedi.5-6 gündür çorbalara burun kıvırıyorSıcaktan mı yoksa sıkıldı mı bilmiyorum.Hep aynı çorbayı yapmıyorum; ama... Bu ara meyve yemeği seviyor.Eline büyük erik, nektarin, elma, kavun,, kuru kayısı, armut veriyorum.Gözüm hep üstünde tabii. Onları yiyip duruyor.Taze kayısıya da bayılıyor.Her gün yediriyorum;fakat bıkmasın diye gün içinde başka meyveleri de yediriyorum.Ben yemek yedirmeye çalışırken bazen elimden almak istiyor. Çorba içmeyince bir şeyler eksik kalıyor gibi geliyor.Meyve, yoğurt, kahvaltı tamam da eti çoğunlukla çorbaya katıyordum.Tek başına verince ceviz kadar ancak yiyor.Gerçi yeterli mi bilmiyorum da.
bu arada benim kız 9 aylık aşı zamanı hastaydı yaptırmadık 1 yaşına kadar süresi var demiş sağlık ocağı.
herkes yaptırdımı 9 aylık aşıyı?:26:
2 gun once yptrdk canm biz
angy nasıl oldu ateş ağrı yaptımı bacaktan mı koldan mı ?
Afiyet olsun canım.Delikanlıya da maşallah.O kiloda bir bebeğe kv hala az kiloda mı diyor? Çekirdek vererek iyi etmişsin. Değişik şeylere alışıyor. Balkon keyfini biz de yapıyoruz.Bu sabah ben de çok keyif aldım.Hem temiz hava aldı hem de ben yavaş yavaş yedirirken yemiyor diye strese girmedim. Bu ara bir naz bir niyazdır gidiyor da
Sağ ol canım.
Ah bu bıdıklar... Bizimki de süpürge, blender, buharlı paspas vs. sesinden korkuyor.Evi süpürüp paspaslıyordum ne güzel.Önce paspastan korktu, geçen gün de süpürgeden. Bu aylarda korkuyu öğreniyorlarmış; ama en azından evi süpürüp silseydim. Sinek ısırığı geçen yaz olmuştu. 2 aylıktı sanırım.İltihaplı değildi.Biz sabah kalkınca kollarındaki 6-7 kırmızı beneği görüp acaba kızamık mı diye soluğu doktorda almıştıkHiçbir ilaç vermemişti.
geçmiş olsun eczane yerine sağlık ocağına götürsen daha içine sinecektir öyle düşünüyorum
bişey yoktur annesi de sen yine bi göster
Herkese günaydın nasılsınız ?? Biz aynı şekilde diş krizlerine devam ediyoruz . İştahsızlık öksürük ( azalmaya başladı ) uykusuzluk devam ediyor. Bir de Aren artık sevdiği şeyleri bile yemiyor ekmek veriyorum eline yemek istiyor kuzum ısırıp ısırıp tükürüyor ... Çabucak geçse de şu günler rahat etsek ...
Sareya bebişi doktora ya da sağlık ocağına götür bence için rahat etsin irinli olduğu için ... Bazen Aren'i de sinek ısırıyor ne kadar dikkat etsek de oluyor ben de hemen bir parça pamuğa doğum zamanı doktor göbek bağı için Babusol diye alkol solüsyonu vermişti onu sürüyorum , ısırığın olduğu yeri güzelce siliyorum daha çabuk geçiyor aklınızda bulunsun !!
Ah kizlar ahh keske yaptigim corbalari yesede bende kasik mamasi vermek zorunda kalmasamgerci gunde bir ogun veriyorum oda aksam yatmadan once tok tutsun diye yoksa cok sık acikiyor gece zirt pirt uyaniyor agliyor
Dun gittim elimdeki aptamil mamayi hipp ile degistirdim icim bir nebze olsa rahatladi
Bide kizim su siralar kahvaltidanda bıktı nasil yedircem bilmiyorum genel olarak epeydir istahsiz varsa yoksa meme...
Yogurt bile istemiyor bende keci sutu aldim bide bununla yogurt yapiim bakalim belki bunu yer degisiklik olsun zilliye
Peki arkidisler simdi keci sutunden nasil yogurt yapiliyor? Aramizda yapan varmi olcegi ısısı nasil olacak? Deneme yanilma yapiciiim yoksa :))
Kızlar doktora goturdum bugun losyon verdi inş geçer..bi de ben bu insanları anlamıyorum ya görenlerden bazıları ayy noldu nasıl yedirdiniz sineklere çocuğu dediler..ben annesi olarak davet ettim sinekleri gelin oğlumu yiyin diye tövbe yarabbim ya..
Reoc ise başlayınca bi tepki mutlaka geliyor bebislerden..bizimkisi açlık grevi yapmisti birşey yemiyodu sıpa..neyse ki sonra alisiyolar düzene giriyor herşey..tabii çok zor aklın sürekli onda kalıyor cook ozluyosun..inş. İçine sinen bi bakıcı bulursun..
Bugun bir mutluluk var icimde butun gun sursun ins.
Sareya bizim 10.1 cikmisti.Dr.damlaya gerek yok,yediklerinden alacak pekmez ve kirmizi et yedir demisti.
Ben hic kullanmadim damlayi.
Calisan anneler isiniz gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun diyerek bsey sorucam.
Aksam eve gelince veya haftasonu herseye yetisebiliyor musunuz?
Yemektir,evin temizligi,camasir,utu...Ben bunlari evde oldugum halde yarim yamalak yapiyorum o yuzden merak ediyorum siz ne yapiyorsunuz diye.Ayrica calisinca belli bir bakim gerekiyor sactir,makyajdir,kiyafettir bunlari yapabiliyormusunuz?
Calistigm gunleri cok ozluyorum ben ama bunlari nasil yetistiricem diye de dusunmeden edemiyorum.Hos calisamam bakacak kimse olmadigi icinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?