2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Masalcık çok tatlısın senn maşallah boncuğum

Sök kurtul bebişim sök ve kurtul

Eline sağlık canım afiyetler olsun kızına

Canım şükür ciddi bişey çıkmamış sevindim

Saol canım benim bazen söküyorum canım :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnm cok şükür ama hala öyle emekliyor ana yüreğim dayanmıyor üzülüyorum inşallah düzelirsen ve masalım da harika görünüyorsunuz maşallah.

Haklısın canm üzülünmezmi hiç ama şükür ki bir problem yok demekki emeklemesi öyle canm biz hiç emeklemiyoruz ya yere yüzü koyun yatsa vıyakkll diye çığlık Atıyor...

Güzel bakışlı canm çok saol :*

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Afiyet olsun canım.Delikanlıya da maşallah.O kiloda bir bebeğe kv hala az kiloda mı diyor? Çekirdek vererek iyi etmişsin. Değişik şeylere alışıyor. Balkon keyfini biz de yapıyoruz.Bu sabah ben de çok keyif aldım.Hem temiz hava aldı hem de ben yavaş yavaş yedirirken yemiyor diye strese girmedim. Bu ara bir naz bir niyazdır gidiyor da

Sağ ol canım.
Ah bu bıdıklar... Bizimki de süpürge, blender, buharlı paspas vs. sesinden korkuyor.Evi süpürüp paspaslıyordum ne güzel.Önce paspastan korktu, geçen gün de süpürgeden. Bu aylarda korkuyu öğreniyorlarmış; ama en azından evi süpürüp silseydim. Sinek ısırığı geçen yaz olmuştu. 2 aylıktı sanırım.İltihaplı değildi.Biz sabah kalkınca kollarındaki 6-7 kırmızı beneği görüp acaba kızamık mı diye soluğu doktorda almıştık Hiçbir ilaç vermemişti.

Bugün tavuklu yoğurt çorbası yaptım;ama kızım yemedi.5-6 gündür çorbalara burun kıvırıyor Sıcaktan mı yoksa sıkıldı mı bilmiyorum.Hep aynı çorbayı yapmıyorum; ama... Bu ara meyve yemeği seviyor.Eline büyük erik, nektarin, elma, kavun,, kuru kayısı, armut veriyorum.Gözüm hep üstünde tabii. Onları yiyip duruyor.Taze kayısıya da bayılıyor.Her gün yediriyorum;fakat bıkmasın diye gün içinde başka meyveleri de yediriyorum.Ben yemek yedirmeye çalışırken bazen elimden almak istiyor. Çorba içmeyince bir şeyler eksik kalıyor gibi geliyor.Meyve, yoğurt, kahvaltı tamam da eti çoğunlukla çorbaya katıyordum.Tek başına verince ceviz kadar ancak yiyor.Gerçi yeterli mi bilmiyorum da.
3.5 ay sonra işe döneceğim. Şimdiden bakıcı araştırıyoruz.Komşumun arkadaşının eski ve yeni bakıcılarıyla irtibata geçeceğiz. Kızım doğar doğmaz hatta daha doğmadan bakıcıya bırakacağım belliydi.Aylardır onun tasasını da taşıyorum.Umarım kısa sürede bu duruma da alışırım. Aaaah aaaaah! Annesi veya kvye bebeğini bırakanlar çok şanslısınız.Güvendiğiniz, bildiğiniz birine canınızı emanet ediyorsunuz.Neyse... Hayırlısı böyleymiş

geçmiş olsun eczane yerine sağlık ocağına götürsen daha içine sinecektir öyle düşünüyorum
bişey yoktur annesi de sen yine bi göster

Kod:
:19:

çorbasını oda ısısında yedirmeyi dene istersen
her kaşığın ucuna yoğurt değdir yoğurt tadı alıp arkasındaki çorbayıda hüpletecektir
bazı dönmde isteksiz olabiliyorlar her çorbası kıymalı Mertin arada et ekliyorum tavuk. köfte ayrı yoğurtla yiyor sade pek vermedim
çorbasında eti blendırmı yapıyorsun bn çatalla ezip yediriyorum
yarın biraz düdüklü de haşlayıp buzluğa atayım
bu arada eti haşlarken soğan da atıyorum içine terbiyelenmiş gibi oluyor bilginize
haftada iki kez balık yediriyorum son zamanlarda burun kıvırıyor sizlerin farklı bakık yedirme yöntemleri varmı
Hakkınızda hayırlısı cnm Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Günaydın canlar çoook ama çok uykum var

Reoccum tanımadığın birine bırakmak gerçekten çok zordur Allah yardımcınız olsun. İlk zamanlar her türlü zor oluyor sana sabır diliyorum. Asu işe ilk başladığımda bana küsmüştü. Onunla oynarken kahkaha atmıyordu mesafeli davranıyordu Küslüğümüz neredeyse 2,5 ay sürdü... Bu iç sızısını yaşayan bilir. Zor günler var ama bitişi de mutlaka var canım sabırlı olmalısın.

Herkes iyidr umarim...ben butun gun kosturuyorm eylus hanimin pesinde..gecen gun butun cekmeyi bosaltmis bde guluyo zilli bu enerjiyi nerfen buluyo bilmiyorum benm pertim cikiyo .......hepinizi kocaman kocaman opuyorum

Herkese günaydın nasılsınız ?? Biz aynı şekilde diş krizlerine devam ediyoruz . İştahsızlık öksürük ( azalmaya başladı ) uykusuzluk devam ediyor. Bir de Aren artık sevdiği şeyleri bile yemiyor ekmek veriyorum eline yemek istiyor kuzum ısırıp ısırıp tükürüyor ... Çabucak geçse de şu günler rahat etsek ...
Sareya bebişi doktora ya da sağlık ocağına götür bence için rahat etsin irinli olduğu için ... Bazen Aren'i de sinek ısırıyor ne kadar dikkat etsek de oluyor ben de hemen bir parça pamuğa doğum zamanı doktor göbek bağı için Babusol diye alkol solüsyonu vermişti onu sürüyorum , ısırığın olduğu yeri güzelce siliyorum daha çabuk geçiyor aklınızda bulunsun !!

Oyy hep inat bu kizlar valla inşallah duzelir cnm cok saol Masalcık da biran önce emekler inşallah
yarami destin cnm bende 3at sonra baslicam işe vebakici dersi beni de sardı allsh Hayırlı kisilerle vicdanli kişilerle karsilastirsin.

Ayyy yüreğim sizladi cnm kustu demek ikra bana acaip duskun kucagimdan asla kimsrye gitmez gelir bacagimi öper aliyim die(nasil birakacam bilmiyorum(

benim kızlarıma kayınvalidem bakıyor bizde kalıyor herzaman şükrediyorum gerçekten
Allah ondan razı olsun evini bırakıp hafta içi bizde kalıyor yemeğimi falan da yapıyor daha ne olsun
ama sende sıkma canını burdaki arkadaşlarımın biçoğu bakıcıya bırakıyo çocuğunu ve hepsi çok memnun
allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni de

Son düzenleme:
bu arada benim kız 9 aylık aşı zamanı hastaydı yaptırmadık 1 yaşına kadar süresi var demiş sağlık ocağı.
herkes yaptırdımı 9 aylık aşıyı?:26:

Ah kizlar ahh keske yaptigim corbalari yesede bende kasik mamasi vermek zorunda kalmasam gerci gunde bir ogun veriyorum oda aksam yatmadan once tok tutsun diye yoksa cok sık acikiyor gece zirt pirt uyaniyor agliyor
Dun gittim elimdeki aptamil mamayi hipp ile degistirdim icim bir nebze olsa rahatladi
Bide kizim su siralar kahvaltidanda bıktı nasil yedircem bilmiyorum genel olarak epeydir istahsiz varsa yoksa meme...
Yogurt bile istemiyor bende keci sutu aldim bide bununla yogurt yapiim bakalim belki bunu yer degisiklik olsun zilliye

Peki arkidisler simdi keci sutunden nasil yogurt yapiliyor? Aramizda yapan varmi olcegi ısısı nasil olacak? Deneme yanilma yapiciiim yoksa :))

geçmiş olsun eczane yerine sağlık ocağına götürsen daha içine sinecektir öyle düşünüyorum
bişey yoktur annesi de sen yine bi göster

Kızlar doktora goturdum bugun losyon verdi inş geçer..bi de ben bu insanları anlamıyorum ya görenlerden bazıları ayy noldu nasıl yedirdiniz sineklere çocuğu dediler..ben annesi olarak davet ettim sinekleri gelin oğlumu yiyin diye tövbe yarabbim ya..

Reoc ise başlayınca bi tepki mutlaka geliyor bebislerden..bizimkisi açlık grevi yapmisti birşey yemiyodu sıpa..neyse ki sonra alisiyolar düzene giriyor herşey..tabii çok zor aklın sürekli onda kalıyor cook ozluyosun..inş. İçine sinen bi bakıcı bulursun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kan tahlili yaptırdık bugün 11,2 çıktı sinirdaymis doktor damlaya başla dedi..ben vermiyodum sizin degerleriniz nasıl..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun bir mutluluk var icimde butun gun sursun ins.

Sareya bizim 10.1 cikmisti.Dr.damlaya gerek yok,yediklerinden alacak pekmez ve kirmizi et yedir demisti.
Ben hic kullanmadim damlayi.

Calisan anneler isiniz gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun diyerek bsey sorucam.
Aksam eve gelince veya haftasonu herseye yetisebiliyor musunuz?
Yemektir,evin temizligi,camasir,utu...Ben bunlari evde oldugum halde yarim yamalak yapiyorum o yuzden merak ediyorum siz ne yapiyorsunuz diye.Ayrica calisinca belli bir bakim gerekiyor sactir,makyajdir,kiyafettir bunlari yapabiliyormusunuz?

Calistigm gunleri cok ozluyorum ben ama bunlari nasil yetistiricem diye de dusunmeden edemiyorum.Hos calisamam bakacak kimse olmadigi icinde...

Kahvaltıyı başından beri sevemedi gitti benimki de canım. Keçi sütü de normal inek sütü gibi mayalanıyor dereceyle ölçeceksen 45°

hep öyle canım hep bu insanlar ayy nasıl hasta ettiniz! ayy nasıl düşürdünüz! ayy nasıl çarptırdınız!

Mutluluğun daim olsun canım benim Canım çalışırken daha düzenli oluyor herşey yarın gündüz yaparım diye sallayamıyorsun. Asu uyuyunca ben eşimi beklerken ütüm varsa yapıyorum. Asu için yapılacak bişeyler varsa onları hallediyorum. Hafta içi annemde olduğumuz için yemek derdim yok Hafta sonu da yerleşip toparlanmakla geçiyor hiiiç bişey anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…