Bugun bir mutluluk var icimde butun gun sursun ins.
Sareya bizim 10.1 cikmisti.Dr.damlaya gerek yok,yediklerinden alacak pekmez ve kirmizi et yedir demisti.
Ben hic kullanmadim damlayi.
Calisan anneler isiniz gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun diyerek bsey sorucam.
Aksam eve gelince veya haftasonu herseye yetisebiliyor musunuz?
Yemektir,evin temizligi,camasir,utu...Ben bunlari evde oldugum halde yarim yamalak yapiyorum o yuzden merak ediyorum siz ne yapiyorsunuz diye.Ayrica calisinca belli bir bakim gerekiyor sactir,makyajdir,kiyafettir bunlari yapabiliyormusunuz?
Calistigm gunleri cok ozluyorum ben ama bunlari nasil yetistiricem diye de dusunmeden edemiyorum.Hos calisamam bakacak kimse olmadigi icinde...
Bugun bir mutluluk var icimde butun gun sursun ins.
Sareya bizim 10.1 cikmisti.Dr.damlaya gerek yok,yediklerinden alacak pekmez ve kirmizi et yedir demisti.
Ben hic kullanmadim damlayi.
Calisan anneler isiniz gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun diyerek bsey sorucam.
Aksam eve gelince veya haftasonu herseye yetisebiliyor musunuz?
Yemektir,evin temizligi,camasir,utu...Ben bunlari evde oldugum halde yarim yamalak yapiyorum o yuzden merak ediyorum siz ne yapiyorsunuz diye.Ayrica calisinca belli bir bakim gerekiyor sactir,makyajdir,kiyafettir bunlari yapabiliyormusunuz?
Calistigm gunleri cok ozluyorum ben ama bunlari nasil yetistiricem diye de dusunmeden edemiyorum.Hos calisamam bakacak kimse olmadigi icinde...
Kahvaltıyı başından beri sevemedi gitti benimki de canım. Keçi sütü de normal inek sütü gibi mayalanıyor dereceyle ölçeceksen 45°
hep öyle canım hep bu insanlar ayy nasıl hasta ettiniz! ayy nasıl düşürdünüz! ayy nasıl çarptırdınız!
Mutluluğun daim olsun canım benimCanım çalışırken daha düzenli oluyor herşey yarın gündüz yaparım diye sallayamıyorsun. Asu uyuyunca ben eşimi beklerken ütüm varsa yapıyorum. Asu için yapılacak bişeyler varsa onları hallediyorum. Hafta içi annemde olduğumuz için yemek derdim yok Hafta sonu da yerleşip toparlanmakla geçiyor hiiiç bişey anlamıyorum
Demek ki herkes ayni durumda ki calismak daha zor oda bir gercek.
İns.bebisler buyudukce uslanirda bizde herseye yetisiriz.
Sabah barisi aile hek.goturdum.İki kolunda kirmizi sivilceler cikti.
Dr.sicaktan oldugunu soyledi.2 krem verdi karistirip sur dedi.
Onlari alirken gunes kremini sordum sebamed en iyisi dedi 50 faktor onerdi.
70 tl mis ben gunes kremi almayali baya olmus bu kadar pahallimiydi yaa
Yada herseyde oldugu gibi cocuk gerecleri olunca fiyatlar katlaniyor sanirim.
Günaydın kızlar bizim kan değerlerimiz 10.7 çıktı sağlık ocağındaki hemşire iyi dedi ama demir ilacına devam dedi 2 yaşına kadar verecekmişiz püffff.... Dün kızamık aşısı vuruldu oğlum hiç ağlamadı bu sefer çok şaşırdım tam teşekküllü gitmiştim halbuki , oyuncaklar, emzik, su ve bacaktan vurulursa tekrar pantolonu çekmeyim canı yanmasın diye şort bile almıştım yanıma hepsini boşuna taşımış oldum
Suba ben o kadar zorlanıyorum ki hem işyeri (yarım gün çalışıyorum) eve gidince Aren'le oyun beslenme onun yemeği meyvesi, sonra ev işi yemek çamaşır market pazar alışverişi vallahi yetişemiyorum akşam olunca telef oluyorum...
Vallahi anne gibisi yok bazen annem geliyor oğluma bakmak için öğlen işten eve bir geliyorum her yer tertemiz çamaşırlar serilmiş ütü yapılmış üstüne bir de sofra hazırlamış... Ama bu hafta gelemedi annem, ben de teyzemi çağırdım, salı günü teyzem Aren ile ilgilenirken ben de ev işlerini yetiştirmeye çalışıyordum temizlik yemek ütü falan derken bir baktım saat 22.30 olmuş tam 5 dakika oturup kahvemi içeyim dedim hooop kahve koltuğa döküldü sonra koştura koştura kılıfları söktüm elde bir kez yıkadım sonra makinaya attım ama artık mindere kadar işlemişti hüffff yok yok bazen öylece savrulduğumu hissediyorum
Kizlar bugun kuafordeym boyaya gldm bi nefes almk ne guzel ya..eylusu alip annemle disari cikicaz hava cok guzel bu gunesli havadan yararlansin minnosum...hepinizi cok optumm
Desteğiniz için teşekkürler kızlar.Bir gelişme oldu.Umarım değişiklik olmaz.Annem daha önce bakamayacağını söylüyordu.Bakıcı arayışına girince son kez sorayım dedim. Bakarım dedi; fakat sadece çocuğa bakacak.Bizimle kalmasına rağmen yemek, temizlik vs. bana ait.İnşallah yetiştiririm. Bir arkadaş da kafamı karıştırıyor. Büyükler bakınca çocuk şımarık, kural tanımaz oluyor. Yeme sorunları baş gösteriyor diyor. Bence mümkünse aile yardımı çok iyi olur.Bakalım zaman ne gösterecek? Kesin gözüyle bakmıyorum. Sabah kahvaltıda ince rendelenmiş salatalık verdim.Epeydir çok az su içiyor.En azından bunlardan suyu alsın diyorum.Kaşıkla da biraz rezene içirdim. kurabiyemden görüp ben de iç çekirdek verdim.Sevdi. Öğlen de tavuklu havuç, bezelye yedirdim. Kıymalısını da bunu da sevdi kerata. Ara öğünde de meyve.Bücürük bana tırmanıyor.Sonra görüşürüz kızlar.
Günaydın cnm şükür kavusturana ii olmaniza sevindim geçmiş olsun idosuma biz wclere merak sardik bu ara gecen banyonun kapisini acik koymusum amann allahimm tam klozeti opecekkkenn esim takaladi bu ara herseyi opme merakindayiz agzini kocaman acarak yavasca dokunuo opmeside bu:)))Günaydın kızlar nihayet sistit geçti:) idoşu ultrasona götürdük acaba böbreklerden mi kaynaklanıyor diye çok şükür böbrekler temiz çıktı. Yani tamamen kızsal bir durum :) artık o bölgesine asla sabun deydirmiycem sadece ıslak Pamukla silip sonra da banyoda iyice yıkıycam popişi. Bizden haberlere gelince hareketliliğimiz son hız devam ediyo ida uyku sersemi bile olmuyo gözlerini açar açmaz başlıyor koşuşturmaca 😁 bu sabah 6ya çeyrek kala ayaktaydık 😁çok işimiz
var çünkü. Daha koltuklar dururken VıZır VıZır kayan zigon sehpalara, tv sehpasına, kalorifer peteğine ve bilimum tehlikeli eşyaya Tutunup kalkıcaz ben kayıp düşmesin diye peşine düşücem 😁😁Ohoooo çok işimiz var çok 😆
Günaydın cnm şükür kavusturana ii olmaniza sevindim geçmiş olsun idosuma biz wclere merak sardik bu ara gecen banyonun kapisini acik koymusum amann allahimm tam klozeti opecekkkenn esim takaladi bu ara herseyi opme merakindayiz agzini kocaman acarak yavasca dokunuo opmeside bu:)))
Sağol canım :) umarım bu hafta gidersiniz pikniğe canım pazar günü iyileşir belki iyi eğlenceler şimdiden 😘Selamlar kızlar arasta İdoşun iyileşmesine sevindim. Asu da 5.30'da kalktı ben zaten 6 da kalkıp hazırlanıyorum yarım saat bekleseydi iyiydi :) En son evden çıkarken annem uyutmuştu ne kadar daha uyudu bilemiyorum. Durusel inanmıyorum klozeti öpmekten iyi kurtarmışsınız
Hafta sonu geldi hava kötüleşti burda. Bebişimle bi pikniğe gidemedik içimde kaldı bu hafta da gidemezsek haftaya iyice sıcak bastırır gündüz dışarı çıkılmaz
Sagol canim yaa derecem yok ama serce parmak olayiyla cok güzel tutuyodu inek sutuyle umarim bunda da basarili olabilirimKahvaltıyı başından beri sevemedi gitti benimki de canım. Keçi sütü de normal inek sütü gibi mayalanıyor dereceyle ölçeceksen 45°
Sagol canim yaa derecem yok ama serce parmak olayiyla cok güzel tutuyodu inek sutuyle umarim bunda da basarili olabilirim
Canim ben gecen hafta indirim vardi ozdilikten almistim sebamedin 50 faktorlusunu 40 tl idi bosuna o kadar para verme eczanelerde pahali oluyo bu tarz şeyler
Arastacim idaya sevindim inşallah bir daha olmaz sistit zikkimini
Ang yeni sacini gule gule kullan :) bakim her zaman iyidir
Günaydın kızlar nihayet sistit geçti:) idoşu ultrasona götürdük acaba böbreklerden mi kaynaklanıyor diye çok şükür böbrekler temiz çıktı. Yani tamamen kızsal bir durum :) artık o bölgesine asla sabun deydirmiycem sadece ıslak Pamukla silip sonra da banyoda iyice yıkıycam popişi. Bizden haberlere gelince hareketliliğimiz son hız devam ediyo ida uyku sersemi bile olmuyo gözlerini açar açmaz başlıyor koşuşturmaca 😁 bu sabah 6ya çeyrek kala ayaktaydık 😁çok işimiz
var çünkü. Daha koltuklar dururken VıZır VıZır kayan zigon sehpalara, tv sehpasına, kalorifer peteğine ve bilimum tehlikeli eşyaya Tutunup kalkıcaz ben kayıp düşmesin diye peşine düşücem 😁😁Ohoooo çok işimiz var çok 😆
Günaydın cnm şükür kavusturana ii olmaniza sevindim geçmiş olsun idosuma biz wclere merak sardik bu ara gecen banyonun kapisini acik koymusum amann allahimm tam klozeti opecekkkenn esim takaladi bu ara herseyi opme merakindayiz agzini kocaman acarak yavasca dokunuo opmeside bu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?