Kronik hazimsizliga organik sodada etki etmez arastam ;-)
Eki Görüntüle 920670 Topiğimizi çekemeyenler karşısında ben:)) ahahahaaaa son dönemlerde en çok güldüğüm foto:)))
ayyy maşallahh kuzuma yarasınnnn
Heracım hoşgeldin, bende seni bekliyordum geçen bahsi geçti ikram edemedim hadi koş soğutma kahveni
Eki Görüntüle 920759
Günaydın hepinize benim cimcime erkenden uyandı az önce daldı ama benım uykum açıldı
Parme ve funda ne tatlısınız öle çok özdendim keşke hepimiz bi gün buluşabilsek çok tatlısınız hepiniz
Bizde mama sandalyemizi aldık bu hafta chicco polly tavsiye ederim bebekler daha küçük malum bu sandalye onlar için çok konforlu bence ela çok sevdi artık masada bizimle oturabiliyo
Güzel bi hafta olsun kızlar öpüyorum
Siz için bunu ben kendime yenisini yapayım hahaben de isteremçok güzel görünüyo yaa yapıcam şimdi
Merhaba ikindinin güzel anneleri! Eh anca girebildim. Nasya cım benim bızdık da erkenden uyandı, kaka yapmış. O kadar uykum vardı ki, bir yarım saat gitmedim yanına ama gürültü şiddetini gittikçe artırdı:)) Sonra uykum açıldı, onu uyutabildim ama ben dön, dön uyuyamadım ve acıktım. Sonra da kızım uyandı zaten. Aynı mama sandalyesini kullanıyoruz, benim kızım hiç oturmamıştı, ben de İzmir e yeğenime gönderdim, yeğenim onun üzerinde büyümüş annesi öyle diyor:)) Şimdi geri getirdiler ama o da ne?? Oğlum da hiç sevmiyor orada oturmayı, çığlık atıp ağlayıp duruyor. Ya Allah ım bu genetik mi?? Neden bu kadar benziyorlar birbirine?? Alıştırmak için çığlık atsa ağlasa da orda tutmaya çalışıyorum ama kafam kaldırmıyor artık. Üstüne bir şey asabilsem, oyuncak filan belki eğlenir de daha bir yol bulamadım. Sizim bir fikriniz var mı kızlar??
Parme ve Funda'cım çok tatlı görünüyorsunuz, siz ve bebişler mükemmel olmuş bu buluşma! Kız Parme Tekirdağ a giderken yolunun üzerinde bana da bir uğrayıverseydin ya:)) Gerçi nasıl ağırlardım seni bilmem, ev kalkmış gidiyor yine.
Arasta bulduğun mama sandalyesi bence çok kullanışlı bir şeye benziyor. Chicco da olan bütün özellikler var ve daha ucuza. Ne güzel işte. Yine iyi muhabbet dönmüş burda, gıcıklar sizi:))
Merhaba ikindinin güzel anneleri! Eh anca girebildim. Nasya cım benim bızdık da erkenden uyandı, kaka yapmış. O kadar uykum vardı ki, bir yarım saat gitmedim yanına ama gürültü şiddetini gittikçe artırdı:)) Sonra uykum açıldı, onu uyutabildim ama ben dön, dön uyuyamadım ve acıktım. Sonra da kızım uyandı zaten. Aynı mama sandalyesini kullanıyoruz, benim kızım hiç oturmamıştı, ben de İzmir e yeğenime gönderdim, yeğenim onun üzerinde büyümüş annesi öyle diyor:)) Şimdi geri getirdiler ama o da ne?? Oğlum da hiç sevmiyor orada oturmayı, çığlık atıp ağlayıp duruyor. Ya Allah ım bu genetik mi?? Neden bu kadar benziyorlar birbirine?? Alıştırmak için çığlık atsa ağlasa da orda tutmaya çalışıyorum ama kafam kaldırmıyor artık. Üstüne bir şey asabilsem, oyuncak filan belki eğlenir de daha bir yol bulamadım. Sizim bir fikriniz var mı kızlar??
Parme ve Funda'cım çok tatlı görünüyorsunuz, siz ve bebişler mükemmel olmuş bu buluşma! Kız Parme Tekirdağ a giderken yolunun üzerinde bana da bir uğrayıverseydin ya:)) Gerçi nasıl ağırlardım seni bilmem, ev kalkmış gidiyor yine.
Arasta bulduğun mama sandalyesi bence çok kullanışlı bir şeye benziyor. Chicco da olan bütün özellikler var ve daha ucuza. Ne güzel işte. Yine iyi muhabbet dönmüş burda, gıcıklar sizi:))[/
Canım nıye oturmadılar acaba bizde sorun yok şimdilik ilk gün mızmızlandı ama hemen mutfaktaki masanın yanına koyduk biz yemek yerken onuda oraya koyduk bir kaç kez alıştı şimdilik umarım oturur ben çok beğenerek aldım ama önemli olan onların beğenmesi tabi
Heracım hoşgeldin, bende seni bekliyordum geçen bahsi geçti ikram edemedim hadi koş soğutma kahveni
Eki Görüntüle 920759
kız durusel ayy sende ne cevherler varmış da hep susmuşsun ya ahh koptum kız ahahaha
Gecmis olsun Canim ya gicik Hastalığı'na yakalanmissin . Salgın varmis ama Avrupa'dan gelen soğuk hava dalgası neden oluyormuş buna :) ha bir de üstünden zaman gecip herkes isine baktiktan sonra bir bakiyormussun şiddetli hazımsızlık yaptıgı icin birden bire sonradan hortluyormus .
Duruuuu sen neymissin bacimm koptum vala ;-)
Allah iyiliğini versin Duruselcim ne güldüm ne güldüm
Teşekkür ederiz bu arada
A sen Bahçeşehirdeydin dimi ? Seni görmeye ozel olarak gelirim tatlım uğramak ne kelime. :))
Doğru hatırlıyorsun canım, türk kahvesi için ne doğru yer seçtin. Nasip olursa neden olmasın memnun olurum:)Ah canım ya, teşekkür ederim. Sen İzmir de miydin? Annemlere İzmir e gelirsem, ya da iş için, Kızlarağasında, güzel İzmir güneşinin altında, mümkünse ilkbaharda kahve içelim seninle... Yoksa karıştırdım mı yine, hatalıysam kusuruma bakma olur mu canım:))
Korkutma bacım bizi :18:ayyy hazımsızlara gıcık olunca böle oluo bende de böle bişe var damarıma basınca cevherler çıkıo üniversitedeyken yurtta bi kız vardı odada ders çalışıodu o yüzden tartışmıştık gece kahkaha sabah erkenden topuklu ayakkabı sesiyle kızı önce odadan sonra yurttan kaçırtmıştım:)))ayy ii ii konuşurken bilgilerimizden faydalanırken bizden iisi yok arkayı bi dön belediye ekibini toplamış kuyu sondaj çalışmaları ee benimde tepem atıo :)))
Arasta bulduğun mama sandalyesi bence çok kullanışlı bir şeye benziyor. Chicco da olan bütün özellikler var ve daha ucuza. Ne güzel işte. Yine iyi muhabbet dönmüş burda, gıcıklar sizi:))
Siz için bunu ben kendime yenisini yapayım haha
Selimi uyutuyorum bende uyusun bi kahve içip yemek yapmaya dalacağım
Bekliyorum Parme cim, ama önceden haber ver ki bazı kozmetik önlemler alıp, evi azcık toparlayayım:))
ayyy hazımsızlara gıcık olunca böle oluo bende de böle bişe var damarıma basınca cevherler çıkıo üniversitedeyken yurtta bi kız vardı odada ders çalışıodu o yüzden tartışmıştık gece kahkaha sabah erkenden topuklu ayakkabı sesiyle kızı önce odadan sonra yurttan kaçırtmıştım:)))ayy ii ii konuşurken bilgilerimizden faydalanırken bizden iisi yok arkayı bi dön belediye ekibini toplamış kuyu sondaj çalışmaları ee benimde tepem atıo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?