2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum . Sekizinci aydan itibaren İştah açıcı özelliği ve kabizliga iyi gelmesi nedeni ile mor renkli yiyecekler arasında öneriliyor

Merhaba ikindinin güzel anneleri! Eh anca girebildim. Nasya cım benim bızdık da erkenden uyandı, kaka yapmış. O kadar uykum vardı ki, bir yarım saat gitmedim yanına ama gürültü şiddetini gittikçe artırdı:)) Sonra uykum açıldı, onu uyutabildim ama ben dön, dön uyuyamadım ve acıktım. Sonra da kızım uyandı zaten. Aynı mama sandalyesini kullanıyoruz, benim kızım hiç oturmamıştı, ben de İzmir e yeğenime gönderdim, yeğenim onun üzerinde büyümüş annesi öyle diyor:)) Şimdi geri getirdiler ama o da ne?? Oğlum da hiç sevmiyor orada oturmayı, çığlık atıp ağlayıp duruyor. Ya Allah ım bu genetik mi?? Neden bu kadar benziyorlar birbirine?? Alıştırmak için çığlık atsa ağlasa da orda tutmaya çalışıyorum ama kafam kaldırmıyor artık. Üstüne bir şey asabilsem, oyuncak filan belki eğlenir de daha bir yol bulamadım. Sizim bir fikriniz var mı kızlar??

Parme ve Funda'cım çok tatlı görünüyorsunuz, siz ve bebişler mükemmel olmuş bu buluşma! Kız Parme Tekirdağ a giderken yolunun üzerinde bana da bir uğrayıverseydin ya:)) Gerçi nasıl ağırlardım seni bilmem, ev kalkmış gidiyor yine.

Arasta bulduğun mama sandalyesi bence çok kullanışlı bir şeye benziyor. Chicco da olan bütün özellikler var ve daha ucuza. Ne güzel işte. Yine iyi muhabbet dönmüş burda, gıcıklar sizi:))

A sen Bahçeşehirdeydin dimi ? Seni görmeye ozel olarak gelirim tatlım uğramak ne kelime. :))

Ah canım ya, teşekkür ederim. Sen İzmir de miydin? Annemlere İzmir e gelirsem, ya da iş için, Kızlarağasında, güzel İzmir güneşinin altında, mümkünse ilkbaharda kahve içelim seninle... Yoksa karıştırdım mı yine, hatalıysam kusuruma bakma olur mu canım:))
Heracım hoşgeldin, bende seni bekliyordum geçen bahsi geçti ikram edemedim hadi koş soğutma kahveni
Eki Görüntüle 920759

kız durusel ayy sende ne cevherler varmış da hep susmuşsun ya ahh koptum kız ahahaha

Duruuuu sen neymissin bacimm koptum vala ;-)

Allah iyiliğini versin Duruselcim ne güldüm ne güldüm
Teşekkür ederiz bu arada

ayyy hazımsızlara gıcık olunca böle oluo bende de böle bişe var damarıma basınca cevherler çıkıo üniversitedeyken yurtta bi kız vardı odada ders çalışıodu o yüzden tartışmıştık gece kahkaha sabah erkenden topuklu ayakkabı sesiyle kızı önce odadan sonra yurttan kaçırtmıştım:)))ayy ii ii konuşurken bilgilerimizden faydalanırken bizden iisi yok arkayı bi dön belediye ekibini toplamış kuyu sondaj çalışmaları ee benimde tepem atıo :)))

Mama sandalyesi ,

Arasta yakından gorme sansin oldugunda da yorumlarını paylaşım lütfen zira cok guZelmis. Karşıma çıktığında ben de inceliycem .

kızlar bende fular istiorum minişime nerden aldınız ki internetten adres istiorum mümkünse malum burda bebek mağazası bulmak zor

Doğru hatırlıyorsun canım, türk kahvesi için ne doğru yer seçtin. Nasip olursa neden olmasın memnun olurum:)
Korkutma bacım bizi :18:

Evet canım hepsi var kademeli, katlanıyo vs. sadece adı chicco değil diye yarı fiyatına. İşte seninkiler gibi oturmaz da ziyan olur diye chicco almak istemedim açıkçası.

Siz için bunu ben kendime yenisini yapayım haha
Selimi uyutuyorum bende uyusun bi kahve içip yemek yapmaya dalacağım

Ay seve seve içerim tabi tabi sen git selimi uyut.

kızlar hayatımsın gelmiş sanki bi ara nasılmışki masal ishalmiş galiba hayatımsın pek giremiorsun ama seni seviorum kuzum yaa arada uğra bu arada masala maşallah yaa tam boncukkk:)

Tabi canım 1 senenin hatrı olmaz arkanı bi dönersin mert de çıkar ortaya namert de. Kimseyi beğenmeyenler bi bakarsın iyilik meleğine dönüşmüş herkese yardımcı olmaya çalışıyor :)) Şimdiye kadar nerdeydin diye sorarlar adama ama bazen inanlar mumya filmindeki imhotepin hipnotize ettiği kişilere dönüşüp imhotep imhotep diye bağırmaya başlarlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…