2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sağol canım :) umarım bu hafta gidersiniz pikniğe canım pazar günü iyileşir belki iyi eğlenceler şimdiden 😘

Ay cok grcmis olsun sen de bendensin ha . Benim hala acıyor valla dikiş atıldığı halde cok zor iyileşti neden artırmadın ki ?

Ufffff icim bunaldi sacma bir hava var.
Bir kapatiyor yagiyor,bir bakiyorsun gunes kizdiriyor.
Barista durmuyor habire aglamakli basim sisti vallahi.

Arasta idosun iyi olmasina sevindim canim.

Mutluluk cok iyi almissin 40 tl haklisin ecz.genelde daha pahalli oluyor.

Reoc bence annen bakmayi kabul ettiyse sakin kacirma bakicidan daha iyidir oyle degilmi?

Gunebakan bizde piknik yapacaktik pazar gunu ama hava kotu olacakmis plan yatti.

Ang bakimli dunurum guzel gunlerde kullan.Benim geldi boyam bu sefee cokta acildi rengi gidip koyultmam lazim.

Cemilecim duzelmedimi parmagin yazmistin daha once keske dikis attirsaydin daha iyi olurdu.

Parmis ozledim seni nasilsin,inci nasil?

Günebakan aile büyükleri nedeniyle çocuk şöyle oluyor diyen kişinin çocuğu var
Suba kaçırmayayım değil mi?Ben de çok istiyorum; ama inşallah bir aksilik çıkmaz.Annem başka ilden gelecek. Bakalım nasıl olacak?
Kızlar bu arada işe Eylülde dönecektim; fakat Haziran ortasından Temmuz başına kadar seminer varmış. Şu sorumluluk sınavları kaldırılınca bize de seminer koymuşlar.Annem o iki haftada inşallah bakar.Yoksa yanarım. Şu an diğer ablamda.Oradan bana gelmesi gerekecek.Neyse...
Cemile geçmiş olsun.
Sabah bızdığa simit yedirdim. Susam alerjen old. için dışını vermemiştim; ama bir deneyeyim dedim.Sanırım sorun yok. Akşam da fiyonk makarna denedim.Karnı tok old. için pek yemedi. Daha önceleri arada bir de olsa irmik muhallebisi yapıyordum.Bu akşam pirinç unu yaptım.İçine ceviz, kavun ve pekmez koydum.Tatlı olunca hüpletti hanımefendi
Bugün süpürge sesinden korkmadığı için evi süpürdüm.Sırtım ağrıyor. Korksa mıydı ne? Sonra da mobilyaların tozunu aldım.Çocuk olunca işler daha çabuk bitiyor. 10 kaplan gücüyle çalışıyoruz

Saol dunuskom...bnde git gde actiriyorum sacimin rengini her boyada degisiyo git canm kuafore insan iyi hssediyo kndni vla birazck uxaklasmk iyi geliyo

arastam geçmiş olsun idoşa bidaa gelmedin sistit iyi olmanıza çok sevindim çok hareketli mşllh
günebakancım pikniği bizde çok istiyorus fakat börtü böcek olayından gidemedik beni hep bişiler ısırırda şöle bii geziyoz yakın köyleri yumurta falan alıoz taze meyve mert kara dutu çok sevdi köyden aldık

duruselim ufak kaza atlatmadan babanız yakalamış çok hareketliler çok

cemilecim geçmiş olsun ta dikkat dikkatt
aklımız dalgın birsürü şey düşünüyoruz kazalar kaçınılmaz oluyor

angl saçlarını güle güle kullan iyi yapmışsın değişiklik şart

subacım barışım mız mız herhalde çok yorgun hissettim seni geçecek bugünler arkdşım mert 3 gğndür gece 20 kere kalkmıştır cinnet durumundaydım babasının çözümü sinek kovar taktık fişe derdi oymuş görünmeyen bir sinektir oğlumu rahatsız ediyo bgn iyi şükür

reoc umarım hakkında hayırlısı Anneden başka kimse iyi bakamaz inş istediğin düzende ilerler
ben susamın alerj olduğunu bilmiyordum 7 aylıktı mert eline gevrek vermiştim emmişti şimdi dişleri var koparıp yiyo bişeyde olmadı

irmik muhallebisi tarifini rica edebilirmiyim

parmecim nasılsın inci nasıl

unuttuğum varsa affola...
SULOZ um selimtoş nasılll Nerelerdesinnn

Ayşemm çikom yaramazlık peşinde demekkkk mşllh ona hareketli çiko

merttt çekmeceleri açar gecelikleri bir birr koridoraa sürükler😃😀
iyi evde kimse yoktu babası diyo gel gell oğlunun marifetine bak 😜

dün dr a gttik az yiyo sadece emiyo idrarı az gbi geldi yeterli sıvı alamıyor mu diye bol su içir terlede atıyo dedi çokta su içiyo hoşaf vs havalar birden ısındı günde 4/5 kez üst değişioz terinden idrar verdik temiz çıktı şükür ki
çiş drumunuz nasıl sizin bebişlerin 3-4 saat de bezini değiştiriyorum çiş 2 kere falan yapmış oluo sanki
kan damlası kullan dedi 11.4 dü
iyi gibi çokta düşük değil dedi
demir çok önmli bağışıklık sistemi çöker bi süre sonra gelişimi durur kanı düşük olursa dedi

bizde durumlar böle öpüyoruz bidikleri ve anneleri

Yok canım düzelmedi.Ama birkaç güne sargıyı çıkarırım herhalde.

Sağol canım.Eloşunda kanı çok düşük 7,8 çıktı.Aile hekimimiz kan ilacına başlayın dedi.Ama ben başlamadım.Onun yerine keçiboynuzu özü ve çörekotu yağı aldım.Tekrar baktırıcam.Düzelme olmadıysa özele gidicem.

Selamlar

Kurabiyecim aynen oyle surekli miz miz.Cok yorgunum tabiki butun gun bas agrisi ile dolaniyorum.
Bugun barisa kizdim,kaslarimi catip ben sana yapma demiyormuyum dedim baktim dudaklarini buzdu neredeyse aglayacak.Aldim sarildim olurum ona kizmayida anliyor

Bana da buara barisin bezi biraz kuru geliyor.Uzun zamandir geceleri acmiyorum mesela altini.Uyumadan hemen once takip sabah aciyorum.
Cokmu bekletiyorum acaba?

Canim baya dusukmus degeri.
Neden kullanmiyorsun ilaci?
Birde yemesi,kilosu filan nasil elosun hani etkiliyormu diye soruyorum.

anlıyolar annedi işaret parmağımı kaldırıp seni seni hayır diyorum Mertde bana kaldırıyo parmağını😃
evet bezi sıcaklardan önce daha çok ıslanırdı şimdilerde kuru geliyo
bnde artık gece takıp sbh alıyorum bezini gece kaka yapmıo mert

bnde onlardan alayım eczanedenmî aldınız

Kızlar Alptuğ da çok fazla çiş yapmıyor artık sucaklarla birlikte....ama çok fazla terliyo kuzum. Ben de uyumadan hemen önce alıyorum bir daha sabaha...

Çikonun annesi 😍

Demek ki sicaklardan kizlar.
Zaten doymamis olsalar belli olur.Baris yesin diye memeyi uzun sure veemedigim zaman kasigi havada kapiyor valla.
Sicaktan cok terliyor bizimkide habire yika,utule.Ama onun kiyafetlerini utulemek beni cok mutlu ediyor misler gibi de kokuyor
Barista gece kak yapmaz.Zaten 2_3gunde bir yapiyor onuda gunduz.

Birde bezden ayirma donemlerimiz olacak bakalim o zaman rahat ogreneceklermi.
Bir arkd.kizi 1 yasinda ve ogretmis ne kadar guzel.
..........bebek diye bir platforum var 4-5 aylik bebeklere ogretiyorlar.

Kızlar ben de gece almiyorum altını biz de çok terliyoz ama.su içmiyor diye üzülüyordum sıcaklar başladı artik baya içiyor benim de içim rahatladı kızlar bi de biz 4-5 günden beri bi kaç adim atar olduk maşallah..bıkmadan usanmadan deniyor ben de peşinden tabi popo ustu düşüyor sürekli sıralama yok direk arkaya donup adim atıyor.ben de perisan oluyorum canım çıkıyor pesinde...bezden ayırmayı bu yaz ben de denemeyi düşünüyordum basarili olamayız belki ama denemekten ne çıkar..
Suba bütün çamaşırlarını utuluyomusun barisin ne güzel caliskan anne.ben kendi utumuzu zor yapıyorum..
Cemile sana da çok geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar ya benim bebiş üç gündür ishal gibi yani bi karın ağrısı ve rahatsızlığı yok ama iki gün önce dört kez dün beş kez bugün azaldı iki kez ama yine sulu kıvamlı yaptı biraz fazla su içmeye başladı acaba o yüzden olbilir mi yoksa bilmeden üşüttüm mü çocuğu ya

Alptuğ diş çıkarırken ishal olmuştu canım?? Dişten dolayı olabilir mi?? Maşallah bu arada bebişinee 😍😍

Çikonun annesi 😍

Alptuğ diş çıkarırken ishal olmuştu canım?? Dişten dolayı olabilir mi?? Maşallah bu arada bebişinee 😍😍

Çikonun annesi 😍

alt dişlerimiz tam sekizinci ayımızda geldi... şimdi dokuzbuçuk ımolduk bugün ama hala tık yok bilmiyorum ki inşallah diş geliyordur. bu arada teşekkür ederim Çikonun annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…