Sağol canım :) umarım bu hafta gidersiniz pikniğe canım pazar günü iyileşir belki iyi eğlenceler şimdiden 😘Selamlar kızlar arasta İdoşun iyileşmesine sevindim. Asu da 5.30'da kalktı ben zaten 6 da kalkıp hazırlanıyorum yarım saat bekleseydi iyiydi :) En son evden çıkarken annem uyutmuştu ne kadar daha uyudu bilemiyorum. Durusel inanmıyorum klozeti öpmekten iyi kurtarmışsınız
Hafta sonu geldi hava kötüleşti burda. Bebişimle bi pikniğe gidemedik içimde kaldı bu hafta da gidemezsek haftaya iyice sıcak bastırır gündüz dışarı çıkılmaz
Selam arkadaşlar.Valla bu minik blendırların peşinde koşmaktan akşama pestilim çıkmış oluyor.Heryeri karıştırıyorlar.Bizimki dün kulağının arkasını masaya çarptı.Biraz sıyrldı.Hafiften kanadı.Bugünde alnını çizmiş.Ama nerde çizdi bilmiyorum.Hızına yetişemiyorum.Burayada girmeyeli ne kadar oldu onu bile bilmiyorum.Bende işaret parmağımı blendıra kaptırdım.Nasıl olduğunu sormayın bende anlamadın.Gülsemmi ağlasammı bilemedim.Dikiş atacaklardı ama attırmadım.11 gündür sargılı.Neyseki şimdi çok daha iyi.
Canım idanın iyileşmesine sevindim.Geçmişler olsun.
Öpmek ha.Hay Allah'ım.Bak şu yaramaza...
Ay cok grcmis olsun sen de bendensin ha . Benim hala acıyor valla dikiş atıldığı halde cok zor iyileşti neden artırmadın ki ?
TIRSTIM.Valla doğumdan bile tırsmamıştım.
İLahi Cemile komiksin :) cok gecmis olsun Canim mümkün olduğu kadar hareket ettirme . Tekrar cok gecmis olsun
Ufffff icim bunaldi sacma bir hava var.
Bir kapatiyor yagiyor,bir bakiyorsun gunes kizdiriyor.
Barista durmuyor habire aglamakli basim sisti vallahi.
Arasta idosun iyi olmasina sevindim canim.
Mutluluk cok iyi almissin 40 tl haklisin ecz.genelde daha pahalli oluyor.
Reoc bence annen bakmayi kabul ettiyse sakin kacirmabakicidan daha iyidir oyle degilmi?
Gunebakan bizde piknik yapacaktik pazar gunu ama hava kotu olacakmis plan yatti.
Ang bakimli dunurum guzel gunlerde kullan.Benim geldi boyam bu sefee cokta acildi rengi gidip koyultmam lazim.
Cemilecim duzelmedimi parmagin yazmistin daha once keske dikis attirsaydin daha iyi olurdu.
Parmis ozledim seni nasilsin,inci nasil?
Ufffff icim bunaldi sacma bir hava var.
Bir kapatiyor yagiyor,bir bakiyorsun gunes kizdiriyor.
Barista durmuyor habire aglamakli basim sisti vallahi.
Arasta idosun iyi olmasina sevindim canim.
Mutluluk cok iyi almissin 40 tl haklisin ecz.genelde daha pahalli oluyor.
Reoc bence annen bakmayi kabul ettiyse sakin kacirmabakicidan daha iyidir oyle degilmi?
Gunebakan bizde piknik yapacaktik pazar gunu ama hava kotu olacakmis plan yatti.
Ang bakimli dunurum guzel gunlerde kullan.Benim geldi boyam bu sefee cokta acildi rengi gidip koyultmam lazim.
Cemilecim duzelmedimi parmagin yazmistin daha once keske dikis attirsaydin daha iyi olurdu.
Parmis ozledim seni nasilsin,inci nasil?
Günebakan aile büyükleri nedeniyle çocuk şöyle oluyor diyen kişinin çocuğu var
Suba kaçırmayayım değil mi?Ben de çok istiyorum; ama inşallah bir aksilik çıkmaz.Annem başka ilden gelecek. Bakalım nasıl olacak?
Kızlar bu arada işe Eylülde dönecektim; fakat Haziran ortasından Temmuz başına kadar seminer varmış. Şu sorumluluk sınavları kaldırılınca bize de seminer koymuşlar.Annem o iki haftada inşallah bakar.Yoksa yanarım. Şu an diğer ablamda.Oradan bana gelmesi gerekecek.Neyse...
Cemile geçmiş olsun.
Sabah bızdığa simit yedirdim. Susam alerjen old. için dışını vermemiştim; ama bir deneyeyim dedim.Sanırım sorun yok. Akşam da fiyonk makarna denedim.Karnı tok old. için pek yemedi. Daha önceleri arada bir de olsa irmik muhallebisi yapıyordum.Bu akşam pirinç unu yaptım.İçine ceviz, kavun ve pekmez koydum.Tatlı olunca hüpletti hanımefendi
Bugün süpürge sesinden korkmadığı için evi süpürdüm.Sırtım ağrıyor. Korksa mıydı ne?Sonra da mobilyaların tozunu aldım.Çocuk olunca işler daha çabuk bitiyor. 10 kaplan gücüyle çalışıyoruz
arastam geçmiş olsun idoşa bidaa gelmedin sistit iyi olmanıza çok sevindim çok hareketli mşllh
günebakancım pikniği bizde çok istiyorus fakat börtü böcek olayından gidemedik beni hep bişiler ısırırda şöle bii geziyoz yakın köyleri yumurta falan alıoz taze meyve mert kara dutu çok sevdi köyden aldık
duruselim ufak kaza atlatmadan babanız yakalamış çok hareketliler çok
cemilecim geçmiş olsun ta dikkat dikkatt
aklımız dalgın birsürü şey düşünüyoruz kazalar kaçınılmaz oluyor
angl saçlarını güle güle kullan iyi yapmışsın değişiklik şart
subacım barışım mız mız herhalde çok yorgun hissettim seni geçecek bugünler arkdşım mert 3 gğndür gece 20 kere kalkmıştır cinnet durumundaydım babasının çözümü sinek kovar taktık fişe derdi oymuş görünmeyen bir sinektir oğlumu rahatsız ediyo bgn iyi şükür
reoc umarım hakkında hayırlısı Anneden başka kimse iyi bakamaz inş istediğin düzende ilerler
ben susamın alerj olduğunu bilmiyordum 7 aylıktı mert eline gevrek vermiştim emmişti şimdi dişleri var koparıp yiyo bişeyde olmadı
irmik muhallebisi tarifini rica edebilirmiyim
parmecim nasılsın inci nasıl
unuttuğum varsa affola...
SULOZ um selimtoş nasılll Nerelerdesinnn
Ayşemm çikom yaramazlık peşinde demekkkk mşllh ona hareketli çiko
merttt çekmeceleri açar gecelikleri bir birr koridoraa sürükler😃😀
iyi evde kimse yoktu babası diyo gel gell oğlunun marifetine bak 😜
dün dr a gttik az yiyo sadece emiyo idrarı az gbi geldi yeterli sıvı alamıyor mu diye bol su içir terlede atıyo dedi çokta su içiyo hoşaf vs havalar birden ısındı günde 4/5 kez üst değişioz terinden idrar verdik temiz çıktı şükür ki
çiş drumunuz nasıl sizin bebişlerin 3-4 saat de bezini değiştiriyorum çiş 2 kere falan yapmış oluo sanki
kan damlası kullan dedi 11.4 dü
iyi gibi çokta düşük değil dedi
demir çok önmli bağışıklık sistemi çöker bi süre sonra gelişimi durur kanı düşük olursa dedi
bizde durumlar böle öpüyoruz bidikleri ve anneleri
Sağol canım.Eloşunda kanı çok düşük 7,8 çıktı.Aile hekimimiz kan ilacına başlayın dedi.Ama ben başlamadım.Onun yerine keçiboynuzu özü ve çörekotu yağı aldım.Tekrar baktırıcam.Düzelme olmadıysa özele gidicem.
Selamlar
Kurabiyecim aynen oyle surekli miz miz.Cok yorgunum tabiki butun gun bas agrisi ile dolaniyorum.
Bugun barisa kizdim,kaslarimi catip ben sana yapma demiyormuyum dedim baktim dudaklarini buzdu neredeyse aglayacak.Aldim sarildim olurum ona kizmayida anliyor
Bana da buara barisin bezi biraz kuru geliyor.Uzun zamandir geceleri acmiyorum mesela altini.Uyumadan hemen once takip sabah aciyorum.
Cokmu bekletiyorum acaba?
Sağol canım.Eloşunda kanı çok düşük 7,8 çıktı.Aile hekimimiz kan ilacına başlayın dedi.Ama ben başlamadım.Onun yerine keçiboynuzu özü ve çörekotu yağı aldım.Tekrar baktırıcam.Düzelme olmadıysa özele gidicem.
Eki Görüntüle 1139225
selam kızlar ya benim bebiş üç gündür ishal gibiyani bi karın ağrısı ve rahatsızlığı yok ama iki gün önce dört kez dün beş kez bugün azaldı iki kez ama yine sulu kıvamlı yaptı biraz fazla su içmeye başladı acaba o yüzden olbilir mi yoksa bilmeden üşüttüm mü çocuğu ya
Alptuğ diş çıkarırken ishal olmuştu canım?? Dişten dolayı olabilir mi?? Maşallah bu arada bebişinee 😍😍
Çikonun annesi 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?