Kızlar ben de gece almiyorum altını biz de çok terliyoz ama.su içmiyor diye üzülüyordum sıcaklar başladı artik baya içiyor benim de içim rahatladı kızlar bi de biz 4-5 günden beri bi kaç adim atar olduk maşallah..bıkmadan usanmadan deniyor ben de peşinden tabi popo ustu düşüyor sürekli sıralama yok direk arkaya donup adim atıyor.ben de perisan oluyorum canım çıkıyor pesinde...bezden ayırmayı bu yaz ben de denemeyi düşünüyordum basarili olamayız belki ama denemekten ne çıkar..
Suba bütün çamaşırlarını utuluyomusun barisin ne güzel caliskan anne.ben kendi utumuzu zor yapıyorum..
Cemile sana da çok geçmiş olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1139225
selam kızlar ya benim bebiş üç gündür ishal gibiyani bi karın ağrısı ve rahatsızlığı yok ama iki gün önce dört kez dün beş kez bugün azaldı iki kez ama yine sulu kıvamlı yaptı biraz fazla su içmeye başladı acaba o yüzden olbilir mi yoksa bilmeden üşüttüm mü çocuğu ya
Masallah canim yurumeye basladi demek minik kus
Bende istiyorum biran once yurumesini zr oldugunu bildigim halde anne yuregi iste herwey hemen olsun istiyorsun.
Evet canim agiz mendillerinden,ic badilerine,ornuklerine kadar utuluyorum.
Onunkileri hemen yapip kaldiriyorum,bizimkiler 3_5 gun bekliyor.
Teşekkur ederiz teyzesi..bizim kişi hic sıralamadı hatta ben de buradan okuyunca uzuluyodum geç kaldı diye..ama evet canım ablan doğru söylemiş kendisi kalkmaya çalışıyordu koltuğa. tabi bi kaç gün yapamadı ben yardim ettim sonra becerdi.koltuk güven veriyor ona bizim tutmamizi istemiyor illa kendi yapacak önceleri çok hızlı gidiyodu ve düşüyordu dünden beri biraz daha denge sağlamaya başladı çok mutlu oluyorlar bi şeyleri kendileri başarınca.. Sizin de disiniz hayirli olsun kısa zamanda da yürür annesi inş bi Bakmışsın yapivermis:)...Alishia teşekkürler.
Sareya maşallah paşana.İnsan ne zaman yürüyecek diye merak edip duruyor.Ben de onlardanım :44: Sıraladıktan kaç ay sonra adım atmaya başladı.Bizimki 1.5 aydır sıralıyor; ama desteksiz yürümüyor. Ellerini tutarak yürütüyoruz.Bir de şunu sormak istiyorum: Yürüyeceğini nasıl anladın? Ablam "Yürüyeceği zaman zaten tutunmadan kendisi kalkmaya çalışıyor, o zaman anlıyorsun." demişti.Öyle mi oldu?
Aynen canım ben de ütülüyorum Alptuğun her şeyini...acaba abartıyor muyum diyordum.neyse ki sen de bendensin 😄😄
Çikonun annesi 😍
Valla kızlar ne diyim çok hamaratsiniz maşallah..Masallah canim yurumeye basladi demek minik kus
Bende istiyorum biran once yurumesini zr oldugunu bildigim halde anne yuregi iste herwey hemen olsun istiyorsun.
Evet canim agiz mendillerinden,ic badilerine,ornuklerine kadar utuluyorum.
Onunkileri hemen yapip kaldiriyorum,bizimkiler 3_5 gun bekliyor.
Çok geçmiş olsun su içir canım bol bol sıcaklar başladı su kaybetmiştir annesi maşallah pek de yakışıklı beymis:)..Eki Görüntüle 1139225
selam kızlar ya benim bebiş üç gündür ishal gibiyani bi karın ağrısı ve rahatsızlığı yok ama iki gün önce dört kez dün beş kez bugün azaldı iki kez ama yine sulu kıvamlı yaptı biraz fazla su içmeye başladı acaba o yüzden olbilir mi yoksa bilmeden üşüttüm mü çocuğu ya
anlıyolar annedi işaret parmağımı kaldırıp seni seni hayır diyorum Mertde bana kaldırıyo parmağını😃
evet bezi sıcaklardan önce daha çok ıslanırdı şimdilerde kuru geliyo
bnde artık gece takıp sbh alıyorum bezini gece kaka yapmıo mert
bnde onlardan alayım eczanedenmî aldınız
Kızlar ben de gece almiyorum altını biz de çok terliyoz ama.su içmiyor diye üzülüyordum sıcaklar başladı artik baya içiyor benim de içim rahatladı kızlar bi de biz 4-5 günden beri bi kaç adim atar olduk maşallah..bıkmadan usanmadan deniyor ben de peşinden tabi popo ustu düşüyor sürekli sıralama yok direk arkaya donup adim atıyor.ben de perisan oluyorum canım çıkıyor pesinde...bezden ayırmayı bu yaz ben de denemeyi düşünüyordum basarili olamayız belki ama denemekten ne çıkar..
Suba bütün çamaşırlarını utuluyomusun barisin ne güzel caliskan anne.ben kendi utumuzu zor yapıyorum..
Cemile sana da çok geçmiş olsun
Günaydın herkese ii pazarlarrrr
Kızlar bişi sorcam artık yavaştan az tuzlu gıdalara başladınız mı bebişlere?
Masallah sana cok tatlisinnn.
Gecmis olsun canim.
saol canım aynen devam ediyor bizimki artık boklu bez temizlemekten gına geldi
Eki Görüntüle 1139225
kurabiyem ben akşam yemeğinden bir iki saat sonra verdiğim için irmikli muhallebiyi az yapıyorum.Bir kaşık irmik için 0.75 çay bardağı kadar su koyuyorum.Suyla birlikte irmik fokurduyor. Eğer içine meyve (elma, armut, kavun,muz, kayısı vb.) katacaksam henüz suyunu çekmeden bunları da koyuyorum.Meyveleri çok pişirmemeye dikkat ediyorum.Hafif sulu kıvamdayken altını kapatıp içine 1 tatlı kaşığı pekmez koyuyorum. Eğer kuru meyve marmelatı (Dut, hurma,kuru kayısı,erik, kuru üzüm gibi meyveleri üzerine 4-5 parmak geçecek kadar su koyup iyice kaynatıyor ve süzgeçten geçiriyorum.;üzüm koymuşsam blender kullanıyorum; çünkü süzgeçten geçmiyor) koyacaksam onu da pekmezle beraber koyuyorum. Az diyorum;ama içine meyve koyunca epey oluyor ve hepsini bitiremiyor. Üzerine de sütünü içiyor. Halis muhlis anne sütüSusamın alerjen old. gurmebekete okumuştum.Sorun çıkmamasına sevindim.
Demir ilacı biz de kullanmadık.Değerimiz 12.4 çıktı.O yüzden kullanmaya başlamadık.
Bez meselesine ben de üzülüyordum ki, nette okuduğum ve sizin de söylediğiniz gibi yazın terleme yoluyla su atıldığı için bez daha az ıslanırmış. Ben de sabaha dek açmıyorum.Bizim bez ıslaklığı değişiyor.Bugün daha iyiydi.Terlemediği için sanırım.Suyu maalesef az içiyor.O yüzden salatalık, kavun gibi şeyleri yedirip su almasını sağlamaya çalışıyorum.
5. incimiz de parladı.Ben de bizim afacan yine yoldan çıktı, uykuları yine bozuldu diye cinnet halindeydim.Bugün başını geriye attığında fark ettim.
Çorbaları artık sıcaktan yemiyor galiba diyordum ya, meğer hanım kızımız yaptığım tavuklu yoğurt çorbasını sevmemiş.bugün havuçlu mercimek çorbası yapınca içti.
Bizden bu kadar.E daha ne olsun değil mi? Uzattım da uzattım :44:
Günaydın herkese ii pazarlarrrr
Kızlar bişi sorcam artık yavaştan az tuzlu gıdalara başladınız mı bebişlere?
slm kızlar, inşallah tüm bebişler ve anneleri iyidir.
yarın tez savunmam var. şans dileyin lütfen. çok garip duygular içerisindeyim :18:
inşallah bi aksilik çıkmaz. çok yorgunum çoookkkk...bitsin artık. tatil istiyorum..
Bikac kare dedim ama biri yüklenmiş :) ve de sanırım görünmüyor :/ tekrar deniyorum bakalım..
Slm kizlar.dun benim dogum gnumdu kocis unuttu sandm aksam pasta almis nasi mutlu oldm..eylul bugun cok miz miz.3.dis geliyo sanirim..bzden hberler boyle hepinizi opuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?