2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydınnnn rüyamda Asu yürümeye başlamıştı hayırdır inşallah İnci ve Arda kankalar çok güzelsiniz her zamanki gibi Sizlere çok özeniyorum kızlar

vee bizim nihayet dişimiz çıktı ne dişmiş arkadaş kabarınca 2 güne patlar dedi herkes tam 1,5 hafta sürdü niye bu kadar zor çıktı merak ediyorum eğer geç kaldığı için zor çıkıyorsa fundacım ve sulozum işiniz iş haberiniz olsun

Kızlaaaar günaydınn hepinize ve böcüklerinize, takipteyim ans yazamiyorum ama önemli bişeyi paylaşmadan geçmeyim dedim. Geçen gün ortopediste gittim , benim bel iptal çocuğu alıp koyarken ölüyorum resmen. Doktor yanlış edildiğimi söyledi, sizlerde dikkat edin artık ağırlaştılar yerden falan alırken ya da en ufak bişey icin bile eğilirken belinizi bükmeden dizlerin üzerinde çömelip almak gerekiyormuş. Tabi bunun için dizlerin bacakların kuvvetli olması gerek o da bende yok. Doktor plates yapçan dedi ne ara yapçaksam. Neyse kızlar sizde dikkat edin egilip kaldırmayın. Öptük hepiniziii😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar ... Arasta İdoşum iyileşmiş inşallah bir daha hiç hastalanmaz kuzular , Parmişşşşş ve Fundaaaaaaaaa böcüklerinizi yerim ne de güzel oynamışlar :) Arda nihayet ayaklanmış çok sevindim ... Günebakan sen daha bir şey görmeddddiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn biz tam bir buçuk dişin patlamasını bekledik üstelik üstten 4. diş 3 tanesi patır patır çıktı dördüncü bizi öldürdü umarım seninkiler böyle olmaz .... Angy doğum günün kutlu olsun mutlu yıllarr dilerim Eylüşü ve seni öpüyorum :) Çocuklarda idrar azlığı konuşulmuş terden olması çok normal biz de öyle değil miyiz yaz aylarında daha az wc ihtiyacı oluyor ... Ben Aren'e suyu çay bardağıyla veriyorum heves edip bol bol içiyor, kendi suluğundan içmiyor bazen sanırım diş etine bir şeyler değmesinden hoşlanmıyor ... Bizim iştahımız yine az eskiye çok fark etti önceden pek umursamıyordum acıkınca yer diyordum ama bu durum bir buçuk ay sürünce ben de oyunla filan yedirmeye çalışıyorum evde balkon balkon geziyoruz yiyene kadar , bazen tahammül edemiyorum ama, ağzını açmıyor kaşığı alsa anında tükürüyor bir de dilinin üstünde kalan yemeği bile silkeliyor (ki buna yumurta da dahil) Blackr geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazım ...

Son düzenleme:
Gunaydin..huzurlu mutlu bi gun olsun ins.eylul yine dis cikarick galiba miz miz cok....ARDA VE INCI kankiler cok tatlisiniz yine masallah.....herkesi opuyrmmmm

Evet canim sansliyiz gerçekten keşke hepimiz yakin olabilsek birbirimize..

Teşekkür ederiz cokkk :) evet canim ayaklandi iyice. Evde fırtına gibi esiyor

Aa hayirli olsun pirinç tanenizzz ♥♥ siz de dislendiniz valla kaldik biz böyle :)) selim in de çıktı canim bir iki hafta önce :)

Masallah size yine cok ama cok guzelsiniz....

Canimm cok tesekkur ettik :*

Gunaydin..huzurlu mutlu bi gun olsun ins.eylul yine dis cikarick galiba miz miz cok....ARDA VE INCI kankiler cok tatlisiniz yine masallah.....herkesi opuyrmmmm

Bir arada daha bi tatli oluyolar bunlar cidden canim sag ol sen de öpüldün :*

Bikac kare dedim ama biri yüklenmiş :) ve de sanırım görünmüyor :/ tekrar deniyorum bakalım..

Maşallah maşallah maşallah size pıtırcıklar.Siz buluşursunuzda kimseye haber vermezsiniz he.Alacağınız olsun.Güzel mutlu bir gün geçirmişsiniz.Ne güzel.

Slm kizlar.dun benim dogum gnumdu kocis unuttu sandm aksam pasta almis nasi mutlu oldm..eylul bugun cok miz miz.3.dis geliyo sanirim..bzden hberler boyle hepinizi opuyrm

Canım doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.

Dişiniz hayırlı olsun canım.Bizimde 2 tane çıktı.

Çok geçmiş olsun canım.

Kızlar ya bu bebişlere sabah kahvaltıda ne veriyorsunuz.Benim zilli değişik bir tat olmazsa zor yiypr.Valla artık tost yapıyorum.Bu sabahta soğanla kıymayı kavurdum.İçine küçük küçük doğranmış domates koydum.Biraz daha kavurdum.Sonra üzerine kaşar koydum altını kapatıp kapağını kapatıp birkaç dakika bekledim.Sonra afiyetle yedi.

kızlar benim gibi bebeği sabaha kadar emen var mı boynum tutulmuş sabah ayyy bi onu bi onu yatıyo yanıma sabaha kadar napacam ben ya işyerinde uykulu uykulu geziyorummm gecelerden korkak oldum artık

Angy doğum günün kutlu olsun.Blackr geçmiş olsun.Yapabilsek pilates çok rahatlatıcı aslında. Vakit neredeeee?Cemileyd bizimki de değişiklik arıyor. Bu sabah muz vereyim dedim;ama illa ekmek istedi.Bazen patates kızartması veriyorum. Cevizli pekmez, peynir, rendelenmiş salatalık, ezilmiş çekirdek içi, meyve, kaymak, zeytin, mıhlama (Pek sevmedi.), domates k.tıda verdiklerim.
Kızlar ben de bizim yemeklerden yediriyorum.Dün kırmızı etin içine patates, kırmızı ve yeşil taze biber ekleyip pişirdim. Yanına garnitürlü pilav (Garnitür konserve old. için sadece pirinçlerden yedirdim), az yoğurt sundum meleğime. Pilavı sevdi.Diğerlerinden de yedi. Bu ara kitaplıklardaki kitapları indirme telaşında.Sevdiği diğer şey de camın önünde durup dışarıyı seyretmek.Bizim camlar alçak old. için mermerlere tutunup etrafı seyredebiliyor. Bazen bacakları açıp oturarak birbirimize top yuvarlama oyunu oynuyoruz.Allah'ım ne güzel şeyler yaratıyor.Evlatlarımızın acısını değil hep neşesini görelim.Allah onlara sağlık ve güzel bir hayat versin.Amin.

kızlar pztsi tez savunmam vardı. çok güzel geçti şu an ücretsiz izinde olduğumdan herkese sürpriz oldu :)
çok yorgunum hala dinlenemedim. oğlumu zapttedemiyorum bikaç haftadır. vertigom da nüksetti. geçmişi çok okuyamadım.
umarım herkes iyidir. bundan sonra rahat rahat görüşürüz artık :)

Canim benim bende cok özledim inci cok hareketli giremiyorum bu ara biraz huysuz yine dis galiba öpüyorum ve sorduğun icin sagol

Kurabiye sen de merak etmissin sevgiler Canim öpüyorum

Ooo Dr annemiz var artık cok sevindim Canim tebrik ederim . Başarıların daim olsun . Sen hangi bölümde olduğunu yszmismiydin ben mı kaçırdım ?

Benim eşimde bu hafta yeterliliği verdi darısı onunda basına

Günaydın kızlarrrr :)oğlumun 1.5 ay önce yavaş yavaş kapanan iştahı aynı hızla açılmaya başladı diş krizlerimiz de geçti gibi dişimiz patladı ama ilerde bir sürü diş daha var püffff
Amin canım , öğrendikleri her şey heyecan veriyor değil mi Reoc :)
Ay nihayet rahatladın canım hadi hayırlı olsun :))

Kızlar bebişlere diş bakımı yapıyor musunuz ?? Biz kahvaltı sonrası ve akşam uykudan önce ıslak tülbentle siliyoruz dişlerimizi, bu dönemde diş temizliği çok önemliymiş . Bu şekilde temizlememi annem söylemişti kardeşlerime ve bana da böyle yapmış , biraz da araştırdım ilk dişin çıkmasıyla birlikte temizliğin yapılması gerekiyormuş.

İştahınızın açılmasına sevindim canım 👏👏 benim de aklımdaydı diş bakımı başlasak mı acaba diye.söylediğin iyi oldu 👍👍

Çikonun annesi 😍

Günaydın kızlar....bizim de üst dişlerimiz patladı nihayet... Çok kıpırcan oldu Alptuğ. Kendisi tutunup kalkıyordu sürekli sabah da sıralamaya başladı. Annemlerde olmama rağmen çok yoruluyorum peşinde koşturmaktan. İki saate bir uyumak istiyor ve kucağımda gezerek uyuyor sadece bu da beni fena yıpratıyor taşıyamıyorum artık.uyutmazsam yüzünü yoluyor sinirinden...bizim de iştahımız açıldı nihayet 🙏🙏

Çikonun annesi 😍

Merhaba kızlar haftayı yarıladık zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yavaşlamaya ihtiyacım olduğunu hissediyorum bazen

Sumuhallebisi tebrik ederim canım Sonunda emeklerine değdi bunun da üstesinden geldin

Canım çok sevindim hayırlı olsun.Şimdi bol bol dinlen

Ya ne tatlı bu bebişler, ne de güzel oynarmışlar. Funda'cım buluşabilmeniz ne güzel. Aslında bir İstanbul buluşması yapabilsek ne güzel olurdu.
Bikac kare dedim ama biri yüklenmiş :) ve de sanırım görünmüyor :/ tekrar deniyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…