Aaamiiin. Ben Bursa'dayım.Ya sen? Ne kadar şanslıymışsın.Senin işin evine 7 dk, benimki 70 km. Seninki gibi bir temizlikçi bulamadım bir türlü.Ben de ayda bir büyük temizlik yapılsın, bazen ütü yapsın diyorum; ama burada çoğunlukla aynı gün koltuk, cam, ev süpürüp silme, WC, banyo temizleniyor.Koltuk temizlenmezse halı siliniyor. Düzenli gelecek birini bulmakta zorlanınca temizlik şirketinden birini çağırıyorum.En azından ne kadar iş yapacakları belli.Onu yapmam, bunu etmem diye yan çizmiyor.Valla cnm insanlar bi acaip bende cok temizlikci degistirdigim icin biliyorum yumuşak yüzüm oldugu icin kirmayim insanlari die cok kullanildim valla.insallah bakicida öle olmaz bankaciyim cnm evet kizcem iki bucuk aylikken yetkili oldum sinavi kazandim.sen istanbuldamiydin.ben ilcede oldugumdan biraz sansliyim evim.yuruyerek tam 7dk isyerime bi de burda cevre dar oldgndan herkes birbirini tanio.tayinler olcak öğretmenlere ildisi bu ayin sonunda onuda bekliorum bikac arkadaş istedi ve bakicilari cok ii.hakkimizda hayirlisi kuzum yaa.
Sağ ol Fundacığım. Dişler gelecek hiç merak etme.Hem de hiiiiiç.Bizim peş peşe geliyor.1 ay içinde iki diş çıkardı.Bir dişin sancısı 3 hafta sürüyor.Hal böyle olunca rahat ettiğim gün sayısı 1 haftayı geçmiyor. Sürekli mızmızlanma, sık sık emme, uykuya 1 saatte ancak dalma,gece sık sık uyanma, sabah erkenden uyanma, sebepsiz ağlamalar, paçalarımda dolaşma vs. Güzel anlarımız da yok değil.Hepinize çok teşekkürler kizlar umarim bigün hepimizin bulusma şansı olur
Sumuhallebisi ; çok çok tebrik ediyorum seni.. gerçekten büyük bir iş başardın kendinle ne kadar övünsen az
Seyyahhcm iyi oldu hatirlattigin diş temizliği olayını. Ama ben şimdilik temizleyecek bir diş bulamadığımdan hic degilse diş etlerini bir temizleyim bari
Reoc ve Durusel hakkinizda hayırlısı olsun. Umarim hersey gönlünuze göre olurve ayrica İkrosa da maşallah yürümeye başlamış kuzucuk yine fark atti bizmkilere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin cnm teşekkür ederiz bu arada darisi size.Hepinize çok teşekkürler kizlar umarim bigün hepimizin bulusma şansı olur
Sumuhallebisi ; çok çok tebrik ediyorum seni.. gerçekten büyük bir iş başardın kendinle ne kadar övünsen az
Seyyahhcm iyi oldu hatirlattigin diş temizliği olayını. Ama ben şimdilik temizleyecek bir diş bulamadığımdan hic degilse diş etlerini bir temizleyim bari
Reoc ve Durusel hakkinizda hayırlısı olsun. Umarim hersey gönlünuze göre olurve ayrica İkrosa da maşallah yürümeye başlamış kuzucuk yine fark atti bizmkilere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaamiiin. Ben Bursa'dayım.Ya sen? Ne kadar şanslıymışsın.Senin işin evine 7 dk, benimki 70 km. Seninki gibi bir temizlikçi bulamadım bir türlü.Ben de ayda bir büyük temizlik yapılsın, bazen ütü yapsın diyorum; ama burada çoğunlukla aynı gün koltuk, cam, ev süpürüp silme, WC, banyo temizleniyor.Koltuk temizlenmezse halı siliniyor. Düzenli gelecek birini bulmakta zorlanınca temizlik şirketinden birini çağırıyorum.En azından ne kadar iş yapacakları belli.Onu yapmam, bunu etmem diye yan çizmiyor.
Sağ ol Fundacığım. Dişler gelecek hiç merak etme.Hem de hiiiiiç.Bizim peş peşe geliyor.1 ay içinde iki diş çıkardı.Bir dişin sancısı 3 hafta sürüyor.Hal böyle olunca rahat ettiğim gün sayısı 1 haftayı geçmiyor. Sürekli mızmızlanma, sık sık emme, uykuya 1 saatte ancak dalma,gece sık sık uyanma, sabah erkenden uyanma, sebepsiz ağlamalar, paçalarımda dolaşma vs. Güzel anlarımız da yok değil.
Aaamiiin. Ben Bursa'dayım.Ya sen? Ne kadar şanslıymışsın.Senin işin evine 7 dk, benimki 70 km. Seninki gibi bir temizlikçi bulamadım bir türlü.Ben de ayda bir büyük temizlik yapılsın, bazen ütü yapsın diyorum; ama burada çoğunlukla aynı gün koltuk, cam, ev süpürüp silme, WC, banyo temizleniyor.Koltuk temizlenmezse halı siliniyor. Düzenli gelecek birini bulmakta zorlanınca temizlik şirketinden birini çağırıyorum.En azından ne kadar iş yapacakları belli.Onu yapmam, bunu etmem diye yan çizmiyor.
Sağ ol Fundacığım. Dişler gelecek hiç merak etme.Hem de hiiiiiç.Bizim peş peşe geliyor.1 ay içinde iki diş çıkardı.Bir dişin sancısı 3 hafta sürüyor.Hal böyle olunca rahat ettiğim gün sayısı 1 haftayı geçmiyor. Sürekli mızmızlanma, sık sık emme, uykuya 1 saatte ancak dalma,gece sık sık uyanma, sabah erkenden uyanma, sebepsiz ağlamalar, paçalarımda dolaşma vs. Güzel anlarımız da yok değil.
Çalışma saatleri, ders programına göre değişiyor canım. Sabah 8'den 16.00'a kadar derse girdiğim oldu.Bu yüzden sabah 6'da evden çıkıp akşam 6'da eve dönmüştüm. Bakalım bu yıl nasıl olacak?amin cnm teşekkür ederiz bu arada darisi size.
Himm anladım cnm baya zormuş isin allah kolaylik versin ama sende yarım gün caliscan o yönden sanslisin oyle dusun ben en az altida evdeyim.
Sağ ol canım. Bizim bücür de oturup oynamazdı; yeni yeni oynamaya başladı.Şimdi Mert yeni öğrendiği bir şeyin heyecanını yaşıyor.Onu defalarca yapacak ve ondan haz duyacak. Kirazı ve karpuzu seviyoruz. Parkta salıncakta sallanınca kızım da çok mutlu oluyor.Mama sandalyesinde oyalayabiliyorum; ama mecbur kalmadıkça koymuyorum.İstiyorum ki, emeklesin, sıralasın, bir yerlere tutunup kalksın ve böylece daha da güçlenip bir diğer adıma geçsin. Geçmiş olsun. İdrar tahlilini neden her ay yaptırıyorsunuz?merhaba arkdşlar mertin idrarına baktırıyoruz heray bu ay sonda ile alalım dediler yrn dr a gşdeceğiz ordanda Aydın yolu göründü yine
kv özlemişşş
Sumhll. çok tebrik ederim başarılAr gözün aydın
Seyyah diş temizliği bnde başlayayım 2 dişimiz var şimdilik
Reoc ve Durusel hakkinizda hayırlısı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
ikroş çok hızlı mşlh
Mertde turunup kalkıo bi haftadır sıralıyo baya baya
ayakta daha fazla durmaya başladıı
subacım ısırma bizdede var öp diyorum ısırıyo
aloo yapıo bıcır bıcır konuşuyo
Günebakan havalardandır tutmaması yılmadan dene cnm ev ısısı arttı artık
Parrmecim sevgiler
herasera arastam özleniyorsunuz sık gelin
Ayşemm çikoma mşllh dişleride gelmiş hızlıda
daha yorucu günler bizi bekliyor oturup oyuncak oynamıo 10 dk falan hemen yürüyecek yürütüyorum bel kalmadı
salıncak aldık oturma odasının ortasına kurduk baya bi sevdi ordada oyalıyorum gün içinde
bizde durumlar böyle
karpuz kiraz suyunu çok sevdi mert duyurulur deneyin arkdşlr
Kizlar kotu bir gece gecirdik.
Dun gece yarisi yine aglayarak uyandi baris ama ne aglama.
Ne yaptiysak susturamadik anne anne diye boynuma sarilmis agliyor((
Acile gittik muayne oldu,idrar testi yapildi cok sukur bisey cikmadi.
Sonuc GAZ bu kadar surermi dedim 10,5 aylik oldu yani.
Yapisiyla ilgiliymis,bagirsak sistemi duzene girene kadar byle devam edermis.
Zinco damla verdi bakalim duzelme saglayacakmi.
Seyyah ne yapicaz canim,nasil bir gazdir bu bitmek bilmedi.
Dogdugundan beri gaz mahv etti kuzumu.
Çalışma saatleri, ders programına göre değişiyor canım. Sabah 8'den 16.00'a kadar derse girdiğim oldu.Bu yüzden sabah 6'da evden çıkıp akşam 6'da eve dönmüştüm. Bakalım bu yıl nasıl olacak?
Sağ ol canım. Bizim bücür de oturup oynamazdı; yeni yeni oynamaya başladı.Şimdi Mert yeni öğrendiği bir şeyin heyecanını yaşıyor.Onu defalarca yapacak ve ondan haz duyacak. Kirazı ve karpuzu seviyoruz. Parkta salıncakta sallanınca kızım da çok mutlu oluyor.Mama sandalyesinde oyalayabiliyorum; ama mecbur kalmadıkça koymuyorum.İstiyorum ki, emeklesin, sıralasın, bir yerlere tutunup kalksın ve böylece daha da güçlenip bir diğer adıma geçsin. Geçmiş olsun. İdrar tahlilini neden her ay yaptırıyorsunuz?
Bu arada kizlar kusum bugün iice ilerltti yürümeyi artik sürekli yurumek istio koltuktan koltuga gidio cok mutlu oluo tabi bende surekli pesinde dusmesin die cook mutlu oluorum darisi sizlerin basina tesvik ediorum herseyi yuruyerek almasi icin.masallah kuzuma)))
Kızlar nasılsınız.. Masaldan çok fırsat bulamıyorum daha sık gireyim. Şu 9 ay aşısı yaptıranlar varmı.. Bizi 9 ay için çağırmadılar en son hgittiğimizde bidaha yaşında geliceksiniz dedi 9 ay aşısı olmucakmı dedim şuan için yok bi durum olursa ararız dediler ama arayan yok. Yapılmıyormu artık offf kafam allak bullak oldu...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?