2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aaamiiin. Ben Bursa'dayım.Ya sen? Ne kadar şanslıymışsın.Senin işin evine 7 dk, benimki 70 km. Seninki gibi bir temizlikçi bulamadım bir türlü.Ben de ayda bir büyük temizlik yapılsın, bazen ütü yapsın diyorum; ama burada çoğunlukla aynı gün koltuk, cam, ev süpürüp silme, WC, banyo temizleniyor.Koltuk temizlenmezse halı siliniyor. Düzenli gelecek birini bulmakta zorlanınca temizlik şirketinden birini çağırıyorum.En azından ne kadar iş yapacakları belli.Onu yapmam, bunu etmem diye yan çizmiyor.
Sağ ol Fundacığım. Dişler gelecek hiç merak etme.Hem de hiiiiiç.Bizim peş peşe geliyor.1 ay içinde iki diş çıkardı.Bir dişin sancısı 3 hafta sürüyor.Hal böyle olunca rahat ettiğim gün sayısı 1 haftayı geçmiyor. Sürekli mızmızlanma, sık sık emme, uykuya 1 saatte ancak dalma,gece sık sık uyanma, sabah erkenden uyanma, sebepsiz ağlamalar, paçalarımda dolaşma vs. Güzel anlarımız da yok değil.

amin cnm teşekkür ederiz bu arada darisi size.

Himm anladım cnm baya zormuş isin allah kolaylik versin ama sende yarım gün caliscan o yönden sanslisin oyle dusun ben en az altida evdeyim.

Yaa sende mi bursadasın, neresinde oturuyosunuz reocçum, komşu çıkarız belki😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkdşlar mertin idrarına baktırıyoruz heray bu ay sonda ile alalım dediler yrn dr a gşdeceğiz ordanda Aydın yolu göründü yine
kv özlemişşş

Sumhll. çok tebrik ederim başarılAr gözün aydın
Seyyah diş temizliği bnde başlayayım 2 dişimiz var şimdilik
Reoc ve Durusel hakkinizda hayırlısı Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
ikroş çok hızlı mşlh
Mertde turunup kalkıo bi haftadır sıralıyo baya baya
ayakta daha fazla durmaya başladıı
subacım ısırma bizdede var öp diyorum ısırıyo
aloo yapıo bıcır bıcır konuşuyo
Günebakan havalardandır tutmaması yılmadan dene cnm ev ısısı arttı artık
Parrmecim sevgiler
herasera arastam özleniyorsunuz sık gelin
Ayşemm çikoma mşllh dişleride gelmiş hızlıda
daha yorucu günler bizi bekliyor oturup oyuncak oynamıo 10 dk falan hemen yürüyecek yürütüyorum bel kalmadı
salıncak aldık oturma odasının ortasına kurduk baya bi sevdi ordada oyalıyorum gün içinde
bizde durumlar böyle
karpuz kiraz suyunu çok sevdi mert duyurulur deneyin arkdşlr

amin cnm teşekkür ederiz bu arada darisi size.

Himm anladım cnm baya zormuş isin allah kolaylik versin ama sende yarım gün caliscan o yönden sanslisin oyle dusun ben en az altida evdeyim.
Çalışma saatleri, ders programına göre değişiyor canım. Sabah 8'den 16.00'a kadar derse girdiğim oldu.Bu yüzden sabah 6'da evden çıkıp akşam 6'da eve dönmüştüm. Bakalım bu yıl nasıl olacak?

Sağ ol canım. Bizim bücür de oturup oynamazdı; yeni yeni oynamaya başladı.Şimdi Mert yeni öğrendiği bir şeyin heyecanını yaşıyor.Onu defalarca yapacak ve ondan haz duyacak. Kirazı ve karpuzu seviyoruz. Parkta salıncakta sallanınca kızım da çok mutlu oluyor.Mama sandalyesinde oyalayabiliyorum; ama mecbur kalmadıkça koymuyorum.İstiyorum ki, emeklesin, sıralasın, bir yerlere tutunup kalksın ve böylece daha da güçlenip bir diğer adıma geçsin. Geçmiş olsun. İdrar tahlilini neden her ay yaptırıyorsunuz?

Kizlar kotu bir gece gecirdik.
Dun gece yarisi yine aglayarak uyandi baris ama ne aglama.
Ne yaptiysak susturamadik anne anne diye boynuma sarilmis agliyor((
Acile gittik muayne oldu,idrar testi yapildi cok sukur bisey cikmadi.
Sonuc GAZ bu kadar surermi dedim 10,5 aylik oldu yani.
Yapisiyla ilgiliymis,bagirsak sistemi duzene girene kadar byle devam edermis.
Zinco damla verdi bakalim duzelme saglayacakmi.

Günaydın kızlar ...

Ahhaaaa biz de aynı durumdayız iki haftadır 3 kere gaz sancıları tuttu bu sabah ki felaketti 5 te uyandı çığlık çığlığa zeytinyağı masajla filan 1 saatte sakinleşti bu havada üşütüyorlar sanırım ondan oluyor canları yanıyor kuzuların ...

Canım sanırım üşütüyorlar biz de üşütünce öyle olmuyor mu o yüzden dikkat etmek lazım ... Aren gece üstünü açmış ayağından almış soğuğu

Seyyah ne yapicaz canim,nasil bir gazdir bu bitmek bilmedi.
Dogdugundan beri gaz mahv etti kuzumu.

Cnm cok gecms olsn kiyamam baris kuzuma..bzdr gazdan hatta kolikten cok cektik nasi agladgni tahmn edebiliyrm barisin

Ayy geçmiş olsun cnn bu ara üşürtüolar doğru cunku bizdede oldu cnm bide atak gecirio olabilirmi ikra 2hafta felaketti gazlar ciglijlar uyumamalar gece aglamalar 2 katına cikmisti malum sonra yürüdü inşallah barisinkide öyledir.

Sagolun kizlar ins.en kisa surede biter.
Dediginiz gibi usutmus olabilir.Gece ayaklarini kaldirip ustunu aciyor.
Durucum bakalim bekleyip gorucez.

bende yere koyuyorumda dineliyor hemen çok mutlu
canım böbreğine idrar kaçağı var takipteyiz bişey çıkmadı şükir ki
geceçiz kabustu kiii sabah nezle olmuştu burunlar foraaa akıyo

Kızlar nasılsınız.. Masaldan çok fırsat bulamıyorum daha sık gireyim. Şu 9 ay aşısı yaptıranlar varmı.. Bizi 9 ay için çağırmadılar en son hgittiğimizde bidaha yaşında geliceksiniz dedi 9 ay aşısı olmucakmı dedim şuan için yok bi durum olursa ararız dediler ama arayan yok. Yapılmıyormu artık offf kafam allak bullak oldu...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birde her ay kendi doktoruna götürüyormusunuz artık kontrol için

Maşallah ikra ya baya ilerletmiş benimkide bi kucaktan insede başının çaresine baksa nasıl mutlu olucam anlatamam :) kollarından tutup ben yürütecekmişim yürütmeyince nasılkızıyor kendini kucagımdan atıcak ama sonrada sıkılıyor gene kucagıma yapısıyor :)

Selam kızlar ,

Kac gündür ev de temizlik falan hic giremedim yarın KV geliyor Kp ile Bır süre bizdeler yine cok giremem yani

Bu arada bugun Bır haber okudum cocuk felci gelmiş suruyelilerden istanbulun 6 ilçesinde yeniden adi varmis diger ilçeler de risk altındaymış Fatih g. Osmanpasa falan vardı ilçelerde ( Tondora dikkat Canim )

Sizi özledim ve maalesef Özlemeye devam edeceğim

Sevgiler

Merhaba kızlar ...

Canım normalde 9. ayda aşı yok ama Suriyelilerden dolayı kızamık aşısı koydular ve uyguluyorlar biz vurulduk . Ve her ay dr kontrolüne götürmüyorum oğlumu ilk 4 ay götürdüm sonra doktorumuza artık gelmeyeceğimizi söyledim sağlıklı çocuğu hastaneye geçirmek istemiyorum dedim o da onayladı...

parme, seyyah, günebakan, cemileyd, alishia, durusel, suba, funda, kurabiyem tebrikleriniz için tşkler. yoğurt, dişbakımı, bakıcı, temizlikçi ile ilgili görüşlerimi sonra yazıcam şimdi kk'ya kızgınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…