Merhaba kızlar ...
Canım normalde 9. ayda aşı yok ama Suriyelilerden dolayı kızamık aşısı koydular ve uyguluyorlar biz vurulduk . Ve her ay dr kontrolüne götürmüyorum oğlumu ilk 4 ay götürdüm sonra doktorumuza artık gelmeyeceğimizi söyledim sağlıklı çocuğu hastaneye geçirmek istemiyorum dedim o da onayladı...
Günaydın kızlar biz halen çıkaramadık şu dişi yorgunluktan bittim sizde durumlar nasıl ??
gencannecik
Mesajını okuyunca çok üzüldüm , eşinin yaptıkları çok abartı geldi bana, sonuçta bebeklerimiz var yeri geliyor değil yemek yemek wc girecek zaman bile bulamıyoruz eşinle karşılıklı açık açık konuşmalısın ... Ayrıca sen onu severek evlendin köle olarak gitmedin çocuğa bile bakmaması beni deli etti !!
Aşı için 6. ayda söylemişlerdi ben de gittim. Aman canım özel hastaneler hep öyle yerli yersiz çağırıyorlar yazık...Aşı için haber verdiler mi canm senmi gidip sordun. Saglık ocagndan bana bir bilgi gelmedi uada aramadılarda üstüne düşeyim bende gidip sorayım olmadı.. Doktor konusunda bende oyle dusunuprum cnm en son 5 aylkken goturdum dr. Bıdahakı ay gene gelırsın dedı neymıs ek gıdalarda neler verecegımı soylucekmıs bende umursamadm bıdaha cunku neler verecegımı bılıyorum bşlinçli birşekilde.. Ben dr. Bişeyde demedim bidahada gıtmedım gerek olmadı cok şükür :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok sukur az da olsa artık ilgilenmeye basladı bu aralar bıraz daha ıyı gıbıyız sızı dınleyerek alıp karsıma konuşmayı dınledım fakat ben konusurken cok doldugum ıcın ağlamaya basladım biraz sulu gozumdur ve kocam çok sınır olur ağlayınca nabayım tutamıyorum ıste kavga etmeye basladık gıttı yattı sonra bende ona kocamaaannn bı destan yazdım butun ıcımı kagıda doktum ve cuzdanına yerleştırdım aksam ısten gelınce heralde dınk etmış olucak geldı bana sarldı ve ozur dıledı ıse yaradı galba o gunden berı daha bı ılgılı hem cocuga hem bana daha yardımcı oluyo artık cok sukur bu sorunumuz cozuldu ben cok sık zıyarret edemıyorum netım yok evde arada annemden sızlerı okuyorum sımdıkı sorunum arasım hıc uyumuyoo battanıyede sallanıp uyumak ıstıyo bende ınat ıstemıyorum ama 1 2 saat sonra kazanan o oluyo ayağımda sallanmıyo yatagında uyumuyo kollarımda sallanarak uyumayı severdı oylede uyumuyo nabacağımı sasırdım bana bı care soyleyın ya(((
Merhaba kızlar... buradaki muhabbetleri özledim valla :)Herkes napıyor? Bebişler nasıl?
7umarımm herkess iyidrrr. biz iyiyzz ev değiştrdikk, yanlış bir seçmm yaptıkk.. alışmayaa calışıyrzzz.. netimzz yokk.. derin 4 diş çıkardıı ve ayakta duyorrr ama adımm atmaya niyetii yokk henüzz... öpüyrzz herkesiii
Aşı için haber verdiler mi canm senmi gidip sordun. Saglık ocagndan bana bir bilgi gelmedi uada aramadılarda üstüne düşeyim bende gidip sorayım olmadı.. Doktor konusunda bende oyle dusunuprum cnm en son 5 aylkken goturdum dr. Bıdahakı ay gene gelırsın dedı neymıs ek gıdalarda neler verecegımı soylucekmıs bende umursamadm bıdaha cunku neler verecegımı bılıyorum bşlinçli birşekilde.. Ben dr. Bişeyde demedim bidahada gıtmedım gerek olmadı cok şükür :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok sukur az da olsa artık ilgilenmeye basladı bu aralar bıraz daha ıyı gıbıyız sızı dınleyerek alıp karsıma konuşmayı dınledım fakat ben konusurken cok doldugum ıcın ağlamaya basladım biraz sulu gozumdur ve kocam çok sınır olur ağlayınca nabayım tutamıyorum ıste kavga etmeye basladık gıttı yattı sonra bende ona kocamaaannn bı destan yazdım butun ıcımı kagıda doktum ve cuzdanına yerleştırdım aksam ısten gelınce heralde dınk etmış olucak geldı bana sarldı ve ozur dıledı ıse yaradı galba o gunden berı daha bı ılgılı hem cocuga hem bana daha yardımcı oluyo artık cok sukur bu sorunumuz cozuldu ben cok sık zıyarret edemıyorum netım yok evde arada annemden sızlerı okuyorum sımdıkı sorunum arasım hıc uyumuyoo battanıyede sallanıp uyumak ıstıyo bende ınat ıstemıyorum ama 1 2 saat sonra kazanan o oluyo ayağımda sallanmıyo yatagında uyumuyo kollarımda sallanarak uyumayı severdı oylede uyumuyo nabacağımı sasırdım bana bı care soyleyın ya(((
Canım ya ben de çok özledim herkes böcüklerin peşine koşturuyor sanırım hava da güzel missss ... Asu kuşum nasıl ??
Slm canlar...sayfalar hic ilerlemiyo vla..bebisler hareketlndi peslerinde kosmaktan vakit kalmiyo ...herkes iyidr umarim opuyrmm
Selam kızlar. Nasılsınız? Güneş kremi almayı düşünen arkadaşlar, e-bebekte 75 ml Sebamed 50 faktörlü 33.6 TL.Aynı markanın güneş losyonu 31.6 TL idi.Losyon daha geç emildiği ve 150 ml old. için (Bir yaz süresince bitiremeyeceğimiz düşüncesinden) almadım. İlk adım ayakkabısı aldınız mı? Ben bugün baktım.Arkadaşlar ayakları çabuk büyüdüğü için zaten çok kısa süre giyeceğini, bu yüzden pahalı bir şey almamamın iyi olacağını söylüyorlar. Nİke'nin yazlık bir modeli vardı.65 TL. Daha ucuz bir şey mi, yoksa onu mu alsam diye düşünüyorum. Ayakkabı alırken ikiye katlanacak kadar yumuşak olmasına ve ayağı iyi sarmasına dikkat etmek gerekiyormuş.
Öğlen enginar yedik. İçine patates ve havuç da koyduk.Akşam da sulu köfte yedi. Bugün güzel geçti.Su şişesiyle oynarken kıyafetlerini epeyce ıslatmışSuyu seviyor.Yaz için havuz almayı düşünüyorum.
Bu arada hala bakıcı bulamadım. :18:
Selam kızlar. Nasılsınız? Güneş kremi almayı düşünen arkadaşlar, e-bebekte 75 ml Sebamed 50 faktörlü 33.6 TL.Aynı markanın güneş losyonu 31.6 TL idi.Losyon daha geç emildiği ve 150 ml old. için (Bir yaz süresince bitiremeyeceğimiz düşüncesinden) almadım. İlk adım ayakkabısı aldınız mı? Ben bugün baktım.Arkadaşlar ayakları çabuk büyüdüğü için zaten çok kısa süre giyeceğini, bu yüzden pahalı bir şey almamamın iyi olacağını söylüyorlar. Nİke'nin yazlık bir modeli vardı.65 TL. Daha ucuz bir şey mi, yoksa onu mu alsam diye düşünüyorum. Ayakkabı alırken ikiye katlanacak kadar yumuşak olmasına ve ayağı iyi sarmasına dikkat etmek gerekiyormuş.
Öğlen enginar yedik. İçine patates ve havuç da koyduk.Akşam da sulu köfte yedi. Bugün güzel geçti.Su şişesiyle oynarken kıyafetlerini epeyce ıslatmışSuyu seviyor.Yaz için havuz almayı düşünüyorum.
Onun ağzını yerim ben çok da tatlı konuşuyor annesi bayılıyorum Asu'ya :) AreniNo iyi çocuk görünce sevinçten deliriyor bu sabah kv götürdüm okula giden çocukları gördü sevinç çığlıkları el sallamalar çocuklar da karşılık verince iyice coştu ... Neşem o benim yaşama sebebim :)Canım neden yanlış seçim dedin memnun değil misin evinden? Maşallah Derinime artık hepsi pıtı pıtı yürüyecekler
Ben arayıp sordum bizim burda 9 aylıkken kızamık aşısı uygulaması yokmuş 1 yaşında dedi doktor. Sen de bi sor bakalım :26: Keşke ben de ne vereceğimi kırk kere düşünmeden verebilsem
Aranızın düzelmesine çok sevindim canım battaniyede sallamak çok zor ya bu bebişler bizi parmağında oynatıyo
Bizim burda hava pek güzel değil canım yağmurlu... İnşallah birkaç güne düzelecek ve parklara çıkarma yapıcaz :)) Asu iyi bıcır bıcır konuşuyo yatana kadarArenimo napıyor
Biz iyiyiz kuzum sen nasılsın öpüyorum Eylüşü de seni de
Bir bakayım güneş kremine, teşekkür ederim canım . İlk adım ayakkabımızı annem aldı kuzuma yumuşacık altı ve üstü deri tabanı da kaymıyor ve zemine yapışmıyor çok rahat ve kullanışlı onun dışında diğer ayakkabıları annemin aldığı kadar rahat değilmiş görünce anladımSelam kızlar. Nasılsınız? Güneş kremi almayı düşünen arkadaşlar, e-bebekte 75 ml Sebamed 50 faktörlü 33.6 TL.Aynı markanın güneş losyonu 31.6 TL idi.Losyon daha geç emildiği ve 150 ml old. için (Bir yaz süresince bitiremeyeceğimiz düşüncesinden) almadım. İlk adım ayakkabısı aldınız mı? Ben bugün baktım.Arkadaşlar ayakları çabuk büyüdüğü için zaten çok kısa süre giyeceğini, bu yüzden pahalı bir şey almamamın iyi olacağını söylüyorlar. Nİke'nin yazlık bir modeli vardı.65 TL. Daha ucuz bir şey mi, yoksa onu mu alsam diye düşünüyorum. Ayakkabı alırken ikiye katlanacak kadar yumuşak olmasına ve ayağı iyi sarmasına dikkat etmek gerekiyormuş.
Canım demir eksikliği için etli yemekler yapabilirsin bir de semiz otunu dene onda da bolca demir var umarım iyi gelir kuzuma... Kızlar dün Aren'e ciğer yedirdim sevdi ... Siz denediniz mi ??seyahh gunebakan cok tesekur ederım bu ara yemek yedıremıyorum memede emmıyo ne olck boyle bılmıyom kvye gttık gecen cok zayıflqmıs hafıfoemış bu dedıler cnm hepten sıkıldı demır eksıklıgı varmıs ferfer verdı dr ıcırıyorum onuda napıcagmı bılmıyorum
seyahh gunebakan cok tesekur ederım bu ara yemek yedıremıyorum memede emmıyo ne olck boyle bılmıyom kvye gttık gecen cok zayıflqmıs hafıfoemış bu dedıler cnm hepten sıkıldı demır eksıklıgı varmıs ferfer verdı dr ıcırıyorum onuda napıcagmı bılmıyorum
Bende uzuluyorum buranin sessizlesmesine.
Baris ne kadar hareketli olsada uyuturken ayagimda salladigim icin o an girebiliyorum face buraya bakiyorum.Fakat yazan olmayinca bende bakip cikiyorum.
İnternette olmasa iyice sıkıntıdan patlardim zaten.
Reoc sagoo canim verdigin bilgi icin ben hala krem almadim girip bakayim.
Ayakkabi icin ise ilk adim ayak.cok onemliymis.Orta karar bisey is gorur bence.
Yurumeye baslayinca alirim suan hala kucagimda oldugu icin
Yurutecteyken ev ayakkabisi giydiriyordum artik sicak sadece corapla geziniyor.
Gence yazmak iyi fikir bnde baristan once konusu anlayasamayacagimiz sorun oldugunds yazardim esime.
İyi olmaniza sevindim.
Hayatimsin biz yaptirdik 9. ay asisini.6.aydan sonrada gitmedik kontrole br 9. ayda gittik birde 1 yasinda cagirdi.
Günaydın kızlar ...
Onun ağzını yerim ben çok da tatlı konuşuyor annesi bayılıyorum Asu'ya :) AreniNo iyi çocuk görünce sevinçten deliriyor bu sabah kv götürdüm okula giden çocukları gördü sevinç çığlıkları el sallamalar çocuklar da karşılık verince iyice coştu ... Neşem o benim yaşama sebebim :)
Bir bakayım güneş kremine, teşekkür ederim canım . İlk adım ayakkabımızı annem aldı kuzuma yumuşacık altı ve üstü deri tabanı da kaymıyor ve zemine yapışmıyor çok rahat ve kullanışlı onun dışında diğer ayakkabıları annemin aldığı kadar rahat değilmiş görünce anladımGeçenlerde bir ayakkabı almıştım kuzuma tabanı yumuşaktı ama biraz ağır olduğu için yürürken zorlandı oğlum ben de hemen değiştirdim... Ağır ayakkabı da zorluyor bıcırları ...
Canım demir eksikliği için etli yemekler yapabilirsin bir de semiz otunu dene onda da bolca demir var umarım iyi gelir kuzuma... Kızlar dün Aren'e ciğer yedirdim sevdi ... Siz denediniz mi ??
Gunaydin tatlislar benimde acilen ilk adım ayakkabısı almam lazim ikra ayakkabı giymekten pek hoslanmio giydirincede cok zorlanio yurumekte nasil yapcam bilmiyorum.dun taze fasulye yedirdim fasulyelerin ici ve etleri koydum suyunada ekmek ici koydum sevdi galiba kuzum parka gittik dun çocuklar toz cikario du dedim cocuklar cok ayıp öyle yapilmaz falan bi baktim ikra dayilanio çok gildu herkes elini kaldirmis bi bagirio çocuklara aaaaa die:)))salincaga bayilio.indirince aglio.bide fun yogurt yediremedim neyse sinra yesin dedim salona koydum bulasik topluodum bi tikirti geldi bi döndüm bi tas yogurdu sandalyenin üstüne dokmus tadi tepesine dikio bi yandan yiyo bi yandan eliyle kafasina sürüyor coook komik cok yaramaz bi kizim var ayağını öpüyo falan anlatmakla bitmez amma yazdım.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?