2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sorma cnm cook yaramaz çok tatliydi ama o hali babasi geldi bu kuz ekşi ekşi ne kokuo dio yoğurt sürdü dedim yikadi aksam.yaa ikrada hemen cikario ayakkabilari giyerkende ayağını ikiye katlio giymemek icin)

Valla gec kaldik kuzum acil almam lazim.bu kizlar cok sert olcak ikra tam babasinin kizi topu görmesin cakio ayagini topcu olcak dio.babasi::-D)

ben lcw den aldım 30 tldı hem yumusacık tabanı hem ayagnı sarıyor cabucak buyuyorlar o yuzdn cok para vermdj ıstemdm
Güle güle kullanın. Demir eksikliği için etli yemekler, pekmez vermen faydalı olur. İştah zaman zaman gidiyor. Toparlanır merak etme.

Rica ederim. Ayakkabıyı bugün alırım sanırım.Ben ondan hevesliyim
Canım ortopedik, eğer bir sorunu yoksa pek tavsiye etmiyorlarmış.Gerek yokmuş.

Aren ayakkabılarını giyip yakında koşar onlarla. Sakatat verebileceğimizi 9. ay kontrolümüzde dr. söylemişti.Biz maalesef sevmediğimiz için evde pişmiyor.Keşke yesek.

Yerim ben onu.Yaramaz değil annesi.Merak ediyor.Bıcır bıcırlar.Bu tür şeyler yapınca ben de zevkle izliyorum.Isırmak lazım onları.Fasulye geçen gün ben de vermiştim, epey sevmişti.Bu ara yoğurt yemiyor.En sevdiği meyveyi, muzu da yemez oldu.Çok da önemli değil.Diğer meyveleri yiyor.
Sağ ol cevabın için canım.Yoğurt yaptın mı?Artık tutuyor mu?

Reoc canım iyi hatırlattın yazıcaktım o yoğurt meselesini :) Kızlar buraya yazdıktan sonra alışveriş sitesinden bi baktım çok ucuz yoğurt makinesi var hemen aldım denemeye değer dedim. Çünkü çok fazla süt ziyan ettim Makineyle harika oldu hem zahmetsiz şimdiye kadar alsaymışım iyiymiş :) Yalnız tefalinkiler falan çok pahalı hepsinin mantığı aynı anladığım kadarıyla öyle uçuk paralar vermeye gerek yok 37,50 ye aldım

suba teskurler yazark daha anlatyorum barısn dognca aanız dha ıyı olmuş bızde tam tersı seyah ah bıde edrebılsm semız otunu aslında etı cok sevıyo ndn oldu bu demır eksıklığı anlamadım guneujarım dedıgın gıbı oour hemen gecer kızlr ya oğlum bnı hıc sevmıyo sureklı cırmalıyo ısrıyo ıttrıyon en sınır bozucuda kv gıdınc gna gelmıyosnra dıyolr bu cocuk babanesını anasındn cok sevıyo

benım bıdıgmda ck tıtız annesının arkasından vıleda yapyo gecenler almış kovanın ıbnden supurge cekerken ben fosur fosur yer sılıyo ck komktı bnf gecen gun ben vıledayı rahat braksn dye ona kucuk vıledayla kova aldm ama gene kendı vıledasnh gekıp kovama batıryo:)

bizde daha yurumuyoruz ama ilk adim ayakkabisi bakiyorum simdiden alsammi yoksa yurumeye baslayincami alsam karar veremedim.bide anneler bebeklerinizde ne tur etkinlikler yapiyorsunuz onlarin zeka ve becerilerini gelistirmekk icin biz su halka ve kuplerden aldik ust uste kule yapmak icin ama daha yapamiyoruz ben yapiyorum ama o deviriyor ancak nasil oyunlar oynadiginizi yazarsaniz fikir olur bizde belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir yaşında olmalarına az kaldı valla dün verdim bir sorun çıkarsa (inşallah çıkmaz) bir daha vermem ...
Valla annem gelince öğleden sonra mutlaka dışarı çıkarıyor sokaktaki çocuklarla oynatıyor Aren i çocuklarla birlikte top koşturuyor oğlum bayılıyor futbola zaten...
Canım ben de pek pişirmem ama hamileyken mecburen yiyordum mangal yaptığımızda Aren için bir kaç şiş pişirmiştim buzluğa atmıştım dün aklıma geldi yedirdim sevdi de oğlum :)
Ohhhoooo Aren herkesi benden çok seviyor bütün gün başkası varsa onla ilgilenir yüzüme bile bakmaz ama akşam uykusuna mutlaka beni ister

Tartismasiz ev olurmu hayatim,simdi yazmaya zaman bulamiyorum o yuzden
Saka bir yana cocuktan sonra sahsen ben kirginliklari cok uzatmamaya calisiyorum.
Her konuda yardimcida oluyor sagolsun.Artilarini dusunerek biur kac eksiyi siliyorum,gormezden geliyorum.

Ne güzel bebişlerden haberler var bugün :) kızlar siz ayakkabı bakıyonuz daha bizimki adım bile atmıyo, yürütmeye çalışınca oturuveriyo yere, çok tembeliz. Yürürteçle fıldır fıldır her tarafı kurcalıyo o mu tembelleştiriyo acaba..
Ben yemeklerini artık iki günlük yapıyorum bu arada.( kıza tembel diyorum ben ondan beterim:) kabak dolması, sebze çorbası, enginar yemeği, bi de haşlama. Bir haftalık menümüz bu rutine bağladık, sıkılır yakında.
Bi de havalar ısındığından beri hep dışarılardayız alıştı sonunda benim yabani kızım insanlara, her gördüğüne ba-ba-ba diyip duruyo Bizde haberler böyle,öpüyoruz hepinizii

Saatlerdir uyutmaya çalışıyorum.Kollarımda, belimde, sırtımda derman kalmadı.Sinirlerim alt üst. Bir bakıcıyla konuştuk.1200-1300 TL istiyormuş. Anlayacağınız ben bakıcı için çalışacağım.Daha bulamadığımız bakıcı için. Biraz rahatlayalım diye akşam dışarıya çıkalım dedik.Bedeli saatlerce uyumamak şeklinde karşımıza çıktı.

Cnm zorlama ben öyle yapiorum artik cunku benimki de cok zor uyuyor bu aralar darlanip bunalmamak elde deil.bugun ve bu kacgundur esimlede problemliyiz bende iice gerildim vallahi.insanin kendini kimsesiz caresiz garipp hissettigi anlar olur ya ben şuan aynen onu yaşıyorum bakicinin biride kacti elden.esimlede yolunda gitmeyen biseler vae cozemiyorum cok yoruldum cook.

Slm kizlar insallah bebislerde sizlerde iyisinizdir...

Hep bir tarif yazayim diyorum araya kayniyor unutuyorum bugunki menumuzu yazayim bari oglum severek yedi bu tarifle iki ogun cikiyor...

2 tane havuc( once havuclar biraz yumusatiliyor kaynayarak)
4-5 yaprak ispanak
1 dis sarimsak
1 dilim sogan yemeklik dograniyor (4te biri kadar)
1 tatli kasigi kadar pirinç

pirinçler pisince kapatiyoruz ve istersek onceden pisirilmis kiyma veya zeytin yagi ile servis ediyoruz bebegimize

Afiyet olsun kuzucuklara

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Günaydınlar herkese bugün iyi günümdeyim sanırım sabah oğlumla pazara gittik yumurta aldık sonra onu kv bıraktım sonra da işe geldim :) Sizler nasılsınız??

Canım yoğurt makinen hayırlı olsun güle güle kullan , sütü mayalayınca sıcak suya oturtursan da güzel tutuyor ben hep öyle yapıyorum ...

Tembel deme annesi biraz cesaret işi kolay mı sandın yürümeyi ... Benim oğlum da tutunup yürüyor ama elini bırakıp adım atacağı zaman o kadar tedirgin oluyor ki yüzünden anlaşılıyor ... Yemeklerini ben de iki öğünlük yapıyorum daha pratik ...

Çok güzel bir tarif eline sağlık canım deneyeceğim , burada ıspanak bulmak biraz mesele , bu aylarda kurtlanıyor içi ama onun yerine semiz otu da kullanabiliriz sanırım :44:

Ay tarifim geldi benim de
Belki daha önce verilmiştir basit bir tarif ama oğlum bayıla bayıla yedi...
İki yemek kaşığı kadar kıyma
1 minik soğan
1 sarımsak
Yarım domates
3 tane ceviz
Karabiber ,kişniş, kimyon
Kıymayı çok kısık ateşte kavuruyoruz üstüne ince doğranmış soğanı ve ikiye bölünmüş sarımsağı atıyoruz çok az zeytinyağı ekliyoruz soğanı pişince ( bu aşamada biraz salça eklenebilir daha lezzetli oluyor) domatesi katıyoruz , biraz da su ekliyoruz ve altını söndürmeden cevizi ve baharatları ekliyoruz harika oluyor

Son düzenleme:

Canım, sürekli evde old. için çok bunaldık sanırım.İnsanlar bu yüzden erkenden işe dönüyor. Ben 1 yaşına kadar bakmak istedim.Ha şu da yanlış anlaşılmasın.Erkenden işe döndükleri için eleştirmiyorum.Herkesin tercihi farklıdır.Çevremde hep böyle.Eşim de çok bunaldığım için "Dön istersen." demişti; ama ben istemedim.Sen de mi yardım almadan büyütüyorsun meleğini? Bu daha da yıpratıyor.Doğal olarak da eşle de sorunlar yaşanıyor.Elbet düzelir.Komşuluk ilişkileri bile etkileniyor.Uyku saati, yemek saati vs. ayarlanıp öyle gidilmesi gerekiyor.Orada uyutayım desem her zaman mümkün olmuyor.Gitmeyeyim daha iyi diyorum.İkra yürüyor ya, belki de o yüzden zor uyuyordur.Yeni yürüyenler talim yapmak için ayakta kalmayı tercih edermiş.Ben de yeni bir diş gelmesinden korkuyorum.Ağzından salya geliyor.Geceleri hem zor uyuyor hem de sık sık kalkıyor.Bakıcı başka biriyle mi anlaşmış? İnşallah diğeriyle anlaşırsınız.Bulmak gerçekten zormuş.O hissi bilirim.Ben de kimsesiz ve çaresiz hissederim.Hatta öyleyim Burada ne ailem ne de akrabam var.Kendini iyi hissettiğinde gör bak her şey gözünde bambaşka olacak.Kötü anlarımızda hayat bize daha zor geliyor ve kendimizi çıkmazda hissediyoruz. Bazen bizde de sorunlar oluyor. Biliyorum ki, bir süre sonra yoluna girecek.Gerçekten de öyle oluyor. Dışarıda vakit geçirmek bana çok iyi geliyor.Minnoş huysuzlandığında günde 2-3 kez dışarıya çıkıyorum.Hem o eğleniyor hem de ben beni sıkıntıya düşüren ortamdan uzaklaşıp dikkatimi başka şeylere yöneltmiş oluyorum.

Papatyalım ellerine sağlık.Ispanak döneminde ben de yapmıştım.Minikler seviyor bu tarifi.
Seyyahh güzel bir tarif daha yolladım.Sağ ol. En kısa zamanda deneyeceğim.Bizimki bu ara köfteyi çok seviyor.Tavuktan ziyade kırmızı eti tercih ediyor.Yoğurdu bir keresinde sıcak suya koymuştum; ama tutmamıştı.
Günebakan cicini güle güle kullan.Biraz anlatır mısın? Ne kadar yoğurt yapabiliyorsun, kaç saat sürüyor, kapları plastik mi, markası ne?Yer tutar ve kısa süre sonra bir köşeye itilir düşüncesiyle almak istemedim;ama belki alırım.
Biz de nihayet ilk adım ayakkabılarımızı aldık.Deri ve bileği kavrayan bir ayakkabı.Modeli çok klasik.Eşim beğendi de İçlerinde en rahatı oydu diye ben de almayı tercih ettim.
Az önce yazdığım mesaj az kalsın kayboluyordu.Ben birkaç kez bunu yaşayınca yazdıktan sonra "kopyala" seçeneğini kullanıyorum.Bir şey olursa hemen kopyalıyorum.Tabii her zaman aklıma gelmiyor.Size yazarken süt taştı.He heee

Slm herkesee
Kızlar ellerinize sağlık tarifler güzelmiş
Ben çok uydurukçuluk yapıom bu aralar yemek konusunda
En son dün semizotu parçalanmış et ve erişteyi çorba yaptım azcık da z yağı ve kimyon ile
Elime ne gelirse o an onu koyuom :)
Semizotu tam mevsimiymiş bu ara ayrıca evet

Hı yoğurt da dün ilk defa bebemix babymix miydi yoksa neyse onu kullanıp yaptım :)sabah baktım güEl tutmuş ama pek lezzeti yoktu yoğurdun bana göre
Oğlum bayıla bayıla yemiş ama

Sanırım ben mayasından tutturamıomuşum yoğurdu bunu anladım

Ve Reoc "rüzgar gibi geçti " ... Ayakkabınız hayırlı olsun güle güle giysin kuzum ...

Canım bu minişler bizi mucit yaptılar bakalım daha neler icat edeceğiz... Yemeğiniz lezzetli olmuş gibi geliyor bana

Herkesinde keyfi yerindedr ins..bz bu ara cok zor uyuyoruz mahvoluyorum eylülu uyutana kadar ve cok miz miz su dis bi ciksaydi..ilk adim ayqkkabisini bzde aldik bu knuda erkenciyiz galiba 1 aydan fzla oldu alali...evde sorunlar olmamasi imkansz bzmde gerildgmz anlar oluyo....hepinizi cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…