Kızlar slmm
Alıntı yapamıom kk mobil otomatik atıo sistemden öle olunca😕
Seyyah tam da yazının üstüne denk gelmiş dün bi yerde 1 yaştan önce sakatat vb şeylerin verilmemesi gerektiği yazıodu aren in sevmesine sevindim ilerde yer o zaman şimdilik verme istersen ama bence
9 ay aşısını ben de yaptırdım kızlar ebe yan etkisi olmadığını hafif bi aşı olduğunu söyledi ve biz bu aşıyı takvime alabilmek için ne kadar uğraştık bi sürü yazışmalar yaptık sen bilirsin tabi yapma dersen yapmam dedi
Ben de yaptırdım gitti ne biliim...
Durusel ikra ya bittim yaaaaa😘 tam cadı tam demek yoğurdu dökmüş bi de orasına burasına sürüo ha😃😃
Bu arada yine okuduklarıma dayanarak sölüom ortopedik ayakkabı çok da gerekli bişi diilmiş Dr lar sölüo bunu bizzat
Ben de ortopedik almıştım ama özellikle diil öle denk geldi
Çok sevmio ayakkabı giymeyi ya cırtlarını ya bağcıklarını açıo hemen
Ya da ayaktayken pek heyecanlı olduğundan diğer ayağıyla ayakkabısının arkasına basıp çıkarıo ayağından :))
Günaydınnnn çok şükür birileri yazmış
Bu ara alınacaklar listemizin en başındakilere değindin canımHerkes aynı şeyleri almayı düşünüyor herhalde. Ayakkabı bakıp beğendim. Deneyip alması kaldı bebek ayakkabıcısından baktık biz deri yazlık bi model bilekten sarıyor tabanı tam kıvrılıyor öyle pahalı da değil 55 tl
Canını sıkma canım geçici bir dönemdir mevsime adapte olsun iştahı yerine gelir sabret
Sen yine de 2 kelime yazıp öyle çık canım ben ara ara girip yoklama alıyorum :))
Çok arkadaş canlısı olacak demek ki Aren yürümeyi öğrensin doğruca sokağa çıkıp çocuklarla oynar artık :) Bu bıcırlarla bizim de enerjimiz yükseldi onlarla herşey çok eğlenceli
Kız geç bile kaldın İkroş koşmaya başlıycak daha ayakkabısı yokAman o efelenme sinirlenme bizde de var tek elini kaldırıyo yetmiyo bir de parmak sallıyo tehdit eder gibi O parmağını ısırıcam bigün haberi yok :))
Güle güle kullanın. Demir eksikliği için etli yemekler, pekmez vermen faydalı olur. İştah zaman zaman gidiyor. Toparlanır merak etme.ben lcw den aldım 30 tldı hem yumusacık tabanı hem ayagnı sarıyor cabucak buyuyorlar o yuzdn cok para vermdj ıstemdm
Rica ederim. Ayakkabıyı bugün alırım sanırım.Ben ondan hevesliyimBende uzuluyorum buranin sessizlesmesine.
Baris ne kadar hareketli olsada uyuturken ayagimda salladigim icin o an girebiliyorum face buraya bakiyorum.Fakat yazan olmayinca bende bakip cikiyorum.
İnternette olmasa iyice sıkıntıdan patlardim zaten.
Reoc sagoo canim verdigin bilgi icin ben hala krem almadim girip bakayim.
Ayakkabi icin ise ilk adim ayak.cok onemliymis.Orta karar bisey is gorur bence.
Yurumeye baslayinca alirim suan hala kucagimda oldugu icin
Yurutecteyken ev ayakkabisi giydiriyordum artik sicak sadece corapla geziniyor.
Gence yazmak iyi fikir bnde baristan once konusu anlayasamayacagimiz sorun oldugunds yazardim esime.
İyi olmaniza sevindim.
Hayatimsin biz yaptirdik 9. ay asisini.6.aydan sonrada gitmedik kontrole br 9. ayda gittik birde 1 yasinda cagirdi.
Canım ortopedik, eğer bir sorunu yoksa pek tavsiye etmiyorlarmış.Gerek yokmuş.Merhaba kızlar.reoc ben de merak ediyordum sizin dusuncelerinizi bu ayakkabı konusunda
.ortopedik olması onemliymis ama ayaklari da çok çabuk büyüyor napcagimi bilemedim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aren ayakkabılarını giyip yakında koşar onlarla. Sakatat verebileceğimizi 9. ay kontrolümüzde dr. söylemişti.Biz maalesef sevmediğimiz için evde pişmiyor.Keşke yesek.Günaydın kızlar ...
Onun ağzını yerim ben çok da tatlı konuşuyor annesi bayılıyorum Asu'ya :) AreniNo iyi çocuk görünce sevinçten deliriyor bu sabah kv götürdüm okula giden çocukları gördü sevinç çığlıkları el sallamalar çocuklar da karşılık verince iyice coştu ... Neşem o benim yaşama sebebim :)
Bir bakayım güneş kremine, teşekkür ederim canım . İlk adım ayakkabımızı annem aldı kuzuma yumuşacık altı ve üstü deri tabanı da kaymıyor ve zemine yapışmıyor çok rahat ve kullanışlı onun dışında diğer ayakkabıları annemin aldığı kadar rahat değilmiş görünce anladımGeçenlerde bir ayakkabı almıştım kuzuma tabanı yumuşaktı ama biraz ağır olduğu için yürürken zorlandı oğlum ben de hemen değiştirdim... Ağır ayakkabı da zorluyor bıcırları ...
Canım demir eksikliği için etli yemekler yapabilirsin bir de semiz otunu dene onda da bolca demir var umarım iyi gelir kuzuma... Kızlar dün Aren'e ciğer yedirdim sevdi ... Siz denediniz mi ??
Yerim ben onu.Yaramaz değil annesi.Merak ediyor.Bıcır bıcırlar.Bu tür şeyler yapınca ben de zevkle izliyorum.Isırmak lazım onları.Fasulye geçen gün ben de vermiştim, epey sevmişti.Bu ara yoğurt yemiyor.En sevdiği meyveyi, muzu da yemez oldu.Çok da önemli değil.Diğer meyveleri yiyor.Gunaydin tatlislar benimde acilen ilk adım ayakkabısı almam lazim ikra ayakkabı giymekten pek hoslanmio giydirincede cok zorlanio yurumekte nasil yapcam bilmiyorum.dun taze fasulye yedirdim fasulyelerin ici ve etleri koydum suyunada ekmek ici koydum sevdi galiba kuzum parka gittik dun çocuklar toz cikario du dedim cocuklar cok ayıp öyle yapilmaz falan bi baktim ikra dayilanio çok gildu herkes elini kaldirmis bi bagirio çocuklara aaaaa die:)))salincaga bayilio.indirince aglio.bide fun yogurt yediremedim neyse sinra yesin dedim salona koydum bulasik topluodum bi tikirti geldi bi döndüm bi tas yogurdu sandalyenin üstüne dokmus tadi tepesine dikio bi yandan yiyo bi yandan eliyle kafasina sürüyor coook komik cok yaramaz bi kizim var ayağını öpüyo falan anlatmakla bitmez amma yazdım.))
Sağ ol cevabın için canım.Yoğurt yaptın mı?Artık tutuyor mu?Günaydınnnn çok şükür birileri yazmış
Bu ara alınacaklar listemizin en başındakilere değindin canımHerkes aynı şeyleri almayı düşünüyor herhalde. Ayakkabı bakıp beğendim. Deneyip alması kaldı bebek ayakkabıcısından baktık biz deri yazlık bi model bilekten sarıyor tabanı tam kıvrılıyor öyle pahalı da değil 55 tl
Canını sıkma canım geçici bir dönemdir mevsime adapte olsun iştahı yerine gelir sabret
Sen yine de 2 kelime yazıp öyle çık canım ben ara ara girip yoklama alıyorum :))
Çok arkadaş canlısı olacak demek ki Aren yürümeyi öğrensin doğruca sokağa çıkıp çocuklarla oynar artık :) Bu bıcırlarla bizim de enerjimiz yükseldi onlarla herşey çok eğlenceli
Kız geç bile kaldın İkroş koşmaya başlıycak daha ayakkabısı yokAman o efelenme sinirlenme bizde de var tek elini kaldırıyo yetmiyo bir de parmak sallıyo tehdit eder gibi O parmağını ısırıcam bigün haberi yok :))
Bir yaşında olmalarına az kaldı valla dün verdim bir sorun çıkarsa (inşallah çıkmaz) bir daha vermem ...Kızlar slmm
Alıntı yapamıom kk mobil otomatik atıo sistemden öle olunca😕
Seyyah tam da yazının üstüne denk gelmiş dün bi yerde 1 yaştan önce sakatat vb şeylerin verilmemesi gerektiği yazıodu aren in sevmesine sevindim ilerde yer o zaman şimdilik verme istersen ama bence
9 ay aşısını ben de yaptırdım kızlar ebe yan etkisi olmadığını hafif bi aşı olduğunu söyledi ve biz bu aşıyı takvime alabilmek için ne kadar uğraştık bi sürü yazışmalar yaptık sen bilirsin tabi yapma dersen yapmam dedi
Ben de yaptırdım gitti ne biliim...
Durusel ikra ya bittim yaaaaa😘 tam cadı tam demek yoğurdu dökmüş bi de orasına burasına sürüo ha😃😃
Bu arada yine okuduklarıma dayanarak sölüom ortopedik ayakkabı çok da gerekli bişi diilmiş Dr lar sölüo bunu bizzat
Ben de ortopedik almıştım ama özellikle diil öle denk geldi
Çok sevmio ayakkabı giymeyi ya cırtlarını ya bağcıklarını açıo hemen
Ya da ayaktayken pek heyecanlı olduğundan diğer ayağıyla ayakkabısının arkasına basıp çıkarıo ayağından :))
Valla annem gelince öğleden sonra mutlaka dışarı çıkarıyor sokaktaki çocuklarla oynatıyor Aren i çocuklarla birlikte top koşturuyor oğlum bayılıyor futbola zaten...Günaydınnnn çok şükür birileri yazmış
Canım ben de pek pişirmem ama hamileyken mecburen yiyordum mangal yaptığımızda Aren için bir kaç şiş pişirmiştim buzluğa atmıştım dün aklıma geldi yedirdim sevdi de oğlum :)Güle güle kullanın. Demir eksikliği için etli yemekler, pekmez vermen faydalı olur. İştah zaman zaman gidiyor. Toparlanır merak etme.
Rica ederim. Ayakkabıyı bugün alırım sanırım.Ben ondan hevesliyim
Canım ortopedik, eğer bir sorunu yoksa pek tavsiye etmiyorlarmış.Gerek yokmuş.
Aren ayakkabılarını giyip yakında koşar onlarla. Sakatat verebileceğimizi 9. ay kontrolümüzde dr. söylemişti.Biz maalesef sevmediğimiz için evde pişmiyor.Keşke yesek.
Yerim ben onu.Yaramaz değil annesi.Merak ediyor.Bıcır bıcırlar.Bu tür şeyler yapınca ben de zevkle izliyorum.Isırmak lazım onları.Fasulye geçen gün ben de vermiştim, epey sevmişti.Bu ara yoğurt yemiyor.En sevdiği meyveyi, muzu da yemez oldu.Çok da önemli değil.Diğer meyveleri yiyor.
Sağ ol cevabın için canım.Yoğurt yaptın mı?Artık tutuyor mu?
Ohhhoooo Aren herkesi benden çok seviyor bütün gün başkası varsa onla ilgilenir yüzüme bile bakmaz ama akşam uykusuna mutlaka beni istersuba teskurler yazark daha anlatyorum barısn dognca aanız dha ıyı olmuş bızde tam tersı seyah ah bıde edrebılsm semız otunu aslında etı cok sevıyo ndn oldu bu demır eksıklığı anlamadım guneujarım dedıgın gıbı oour hemen gecer kızlr ya oğlum bnı hıc sevmıyo sureklı cırmalıyo ısrıyo ıttrıyon en sınır bozucuda kv gıdınc gna gelmıyosnra dıyolr bu cocuk babanesını anasındn cok sevıyo
suba teskurler yazark daha anlatyorum barısn dognca aanız dha ıyı olmuş bızde tam tersı seyah ah bıde edrebılsm semız otunu aslında etı cok sevıyo ndn oldu bu demır eksıklığı anlamadım guneujarım dedıgın gıbı oour hemen gecer kızlr ya oğlum bnı hıc sevmıyo sureklı cırmalıyo ısrıyo ıttrıyon en sınır bozucuda kv gıdınc gna gelmıyosnra dıyolr bu cocuk babanesını anasındn cok sevıyo
Saatlerdir uyutmaya çalışıyorum.Kollarımda, belimde, sırtımda derman kalmadı.Sinirlerim alt üst. Bir bakıcıyla konuştuk.1200-1300 TL istiyormuş. Anlayacağınız ben bakıcı için çalışacağım.Daha bulamadığımız bakıcı için. Biraz rahatlayalım diye akşam dışarıya çıkalım dedik.Bedeli saatlerce uyumamak şeklinde karşımıza çıktı.
Günaydınnnn çok şükür birileri yazmış
Ne güzel bebişlerden haberler var bugün :) kızlar siz ayakkabı bakıyonuz daha bizimki adım bile atmıyo, yürütmeye çalışınca oturuveriyo yere, çok tembeliz. Yürürteçle fıldır fıldır her tarafı kurcalıyo o mu tembelleştiriyo acaba..
Ben yemeklerini artık iki günlük yapıyorum bu arada.( kıza tembel diyorum ben ondan beterim:) kabak dolması, sebze çorbası, enginar yemeği, bi de haşlama. Bir haftalık menümüz bu rutine bağladık, sıkılır yakında.
Bi de havalar ısındığından beri hep dışarılardayız alıştı sonunda benim yabani kızım insanlara, her gördüğüne ba-ba-ba diyip duruyoBizde haberler böyle,öpüyoruz hepinizii
Slm kizlar insallah bebislerde sizlerde iyisinizdir...
Hep bir tarif yazayim diyorum araya kayniyor unutuyorum bugunki menumuzu yazayim bari oglum severek yedi bu tarifle iki ogun cikiyor...
2 tane havuc( once havuclar biraz yumusatiliyor kaynayarak)
4-5 yaprak ispanak
1 dis sarimsak
1 dilim sogan yemeklik dograniyor (4te biri kadar)
1 tatli kasigi kadar pirinç
pirinçler pisince kapatiyoruz ve istersek onceden pisirilmis kiyma veya zeytin yagi ile servis ediyoruz bebegimize
Afiyet olsun kuzucuklara
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Cnm zorlama ben öyle yapiorum artik cunku benimki de cok zor uyuyor bu aralar darlanip bunalmamak elde deil.bugun ve bu kacgundur esimlede problemliyiz bende iice gerildim vallahi.insanin kendini kimsesiz caresiz garipp hissettigi anlar olur ya ben şuan aynen onu yaşıyorum bakicinin biride kacti elden.esimlede yolunda gitmeyen biseler vae cozemiyorum cok yoruldum cook.
Papatyalım ellerine sağlık.Ispanak döneminde ben de yapmıştım.Minikler seviyor bu tarifi.
Seyyahh güzel bir tarif daha yolladım.Sağ ol. En kısa zamanda deneyeceğim.Bizimki bu ara köfteyi çok seviyor.Tavuktan ziyade kırmızı eti tercih ediyor.Yoğurdu bir keresinde sıcak suya koymuştum; ama tutmamıştı.
Günebakan cicini güle güle kullan.Biraz anlatır mısın? Ne kadar yoğurt yapabiliyorsun, kaç saat sürüyor, kapları plastik mi, markası ne?Yer tutar ve kısa süre sonra bir köşeye itilir düşüncesiyle almak istemedim;ama belki alırım.
Biz de nihayet ilk adım ayakkabılarımızı aldık.Deri ve bileği kavrayan bir ayakkabı.Modeli çok klasik.Eşim beğendi deİçlerinde en rahatı oydu diye ben de almayı tercih ettim.
Az önce yazdığım mesaj az kalsın kayboluyordu.Ben birkaç kez bunu yaşayınca yazdıktan sonra "kopyala" seçeneğini kullanıyorum.Bir şey olursa hemen kopyalıyorum.Tabii her zaman aklıma gelmiyor.Size yazarken süt taştı.He heee
Slm herkesee
Kızlar ellerinize sağlık tarifler güzelmiş
Ben çok uydurukçuluk yapıom bu aralar yemek konusunda
En son dün semizotu parçalanmış et ve erişteyi çorba yaptım azcık da z yağı ve kimyon ile
Elime ne gelirse o an onu koyuom :)
Semizotu tam mevsimiymiş bu ara ayrıca evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?