2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Merhaba kızlar işte yoğun bir gün geçiriyorum girip yazamadım. Yoğurt makineme hayır dilediğiniz için teşekkür ederim :) Reoccum markası yogoo küçük bişey. 1,5 litre kapasitesi var. bir büyük plastik kabı, 4 tane de bebekler için küçük cam kavanozu var. oda sıcaklığındaki sütü mayalayıp saatini ayarlayıp bırakıyorsun zaman dolunca yoğurt hazır olmuş oluyor. Tabi süre kısa değil 6 saatte oldu benimki ama bu süre değişebilir onu duruma göre ayarlıyorsun. Alishia sen bir de benim hafta sonu hazırladıklarımı görsen Sadece haftasonu kendi evimde olduğum için evde doğru düzgün malzemem olmuyor allah ne verdiyse yapıyorum. Geçen hafta uyduruk pirinçli domatesli tavuk çorbası gibi bişey yaptım ben de yedim güzel olmuştu :))

Kizlarrrr aylardir sut olmayan sol gogsumden sut geldi.
Acaba bir kereliginemi geldi yoksa devami gelirmi,bu gogsumu emzirsem sorun olurmu cok beklediya o yuzden bir suru soru isareti olustu kafamda.

Slm kızlar... GÜNEBAKAN yoğurt makinen hayırlı olsun canım.
Ayakkabılanan bebişler de güle güle giysinler... Yürüsünler de bir an önce eskitsinler.. Biz de alalı çok oluyor. Annemler diş hediyesi olarak almışlardı, biz de çok para vermemiştik ama...
ANGY canım bizim de uyku düzenimiz çok kötü bu aralar... Çok zor dalıyor uykuya ve kucağımda gezerek uyutuyorum artık belimde dayanacak güç kalmadı...oturup ağlıyorum bazen ve eşimde de uyumuyor illa bende uyuyacak...bizim üst dişler de çıktı sanırım bu sefer yanlar geliyor... Diş çıkaracağı zaman uykusundan ağlayarak uyanıyor çünkü....Allah hepimize sabır versin 🙏🙏 hepinizi öpüyorum... Hayırlı kandiller bu arada 🙏🙏🙏

Çikonun annesi 😍

Herkese hayırlı kandiller rabbim kuzularimizla birlikte hayirli sağlıklı ömürler versin Inşallah.

Aynen cnm evde bi bunalma oluo gercekten bugün eşimin okul pikniği vardı oraya gittik baya ii geldi bizde her gün parka gidiyoruz cikmasak iice bunaliyorum. Allah yardım etsin bize valla aynen tek basimayimbende hic kimsem yok burda yurudugunden disten herseyden huysuz bu bebisler valla,))

bende deneyeyım bu yontemı ama bu alttan almayı bı turlu beceremıyorum (

benımkı aksamda aramaz verıyım evlatlık hıc umrunda olmaz ama ben ondan 2 saat bıle ayrı kalamıyorum yaa

Herkese hayırlı kandiller
ayakkabı alan kuzular güle güle kullanın sağlıkla yürüyün
yoğurr mak hayırlı olsun güle güle kullan cnm
birdee yoğurt sacaşı yapan bıdıkkk yerim o ekşi kokan gıdığını😃

çok yazamıyorum okuyorum arada
Mert aşırı aşırı hareketlendi kesinlikle oturmuyor devamlı yürütüyorum
tutunup kalkıyor heryeri kurcalıyor
uyuduğundada heo bi koşuşturmaca
kv 1 aylığına izmirdeki evine geldi oraya gidiyoruz
çok iştahsız oldu sevdiği şeyleri bile yemiyo elimde ne olursa olsun ağzına yönelttiğinde tadına dahi bakmadan
direkt kafasını çeviriyor
emziriyorum devamlı yetmiyor belki diye mama aldım biberonla zorla 60 cc fakan içiyı
kaşık maması bin oyunla belki yiyo
nolcak böle bilmiyorum
nazar değdi kuzuma herşeyi yiyordu üzülüyorum
çok hareketli yemiyorda bu ay kg almamış boyu uzamış.
adım ayakkabısı bnde almadım zaten ayağında ayakkabı durması mümkün değil çıkartıyor
yürüdüğü zaman alırım hediye gelenlerde var
iştahsızlığı dışında iyiyiz çok şükür
sizleride iyi okudum
olur arada aile içi tatsız kıpırdamalar düzelir.
öpüyoruz sizi özleştik

benımkı aksamda aramaz verıyım evlatlık hıc umrunda olmaz ama ben ondan 2 saat bıle ayrı kalamıyorum yaa
Ayy keşke benim kizimda beni aramasa sogusa hatta asirrrrii duskun bana kimseye gitmez gözünün önünden ayriliyim dudagini buze buze ağlar ise baslayinca napcam bilmiyorum cok üzülüyorum.

Cnm hiç uzulme gecici bi durum ikrada gecen ay aynnen öyleydi bi ay yiyo bi ay yemio bazen haftaya bölüyor bunu.duzelicek biz gerildikcede inat ediolar.haa yürüme atagida bays uzun ve zorlu belki ondandir bizzat cektimmm:))bizde seni öptük kuzis.

Günaydın kızlar sizden acil oto koltugu tavsiyesi istiyorum malum tatile giderken anakucagiyla gidemez kuzu sıkılıyor.

Günaydın kızlar ay sersem gibiyim Aren gece yarım saatte bir uyandı içmeden sarhoş etti beni Yeni bir diş mi geliyor acaba

Kizlarrrr aylardir sut olmayan sol gogsumden sut geldi.
Acaba bir kereliginemi geldi yoksa devami gelirmi,bu gogsumu emzirsem sorun olurmu cok beklediya o yuzden bir suru soru isareti olustu kafamda.

Canım emzir o göğsünü inşallah devamı gelir... Benim sütüm o kadar az ki iki göğsümden 60 ml zorla sağıyorum her şeyi denedim ama olmuyor işte ... Şimdi her gün bir tane kuru soğan yiyorum üstüne de bol su , midemi mahvetti ama olsun azıcık süt yapıyor işte onu yemesem 30 ml ancak çıkıyor

Ay canım ya öyle uyutmak çok zor maşallahları var artık taşımak bile çok zor ... Yanına uzanıp önce oyunla falan yatırsan yatmıyor mu ?

Nazar diye üzülme canım biz de 1.5 ay kadar öyle iştahsızdı yemek yedirirken sinir krizleri geçiriyorum ağzına bir lokma bile almıyordu , oyunla falan kandırarak azıcık yiyordu dişi patlayınca düzeldi eskisi kadar iştahlı değil ama olsun yine de ağzını açıyor ve lokmasını tükürmüyor. Ayyy yumurtayı bile tükürüyordu yetmezmiş gibi eliyle ağzında kalanları da silkeliyordu kabusssssss :18:

GÜNEBAKAN yoğurt makineni ii günlerde kullan çok da uyguna almışsın bol protein olsun kuşa😊
Ya nası bişeyse bi de lezzetli oluo dimi o uyduruk yemekler 😛

ANGY AYSERB inş kısa sürer bu pis huzursuzluklar yaa sinir krizi geçiriom 2 gündür gece uykusuna yatarken bi inu emio bu öbürünü emio uyumuo iki oynuoz yine baştan bi onu bi öbürünü emio yine hoppaa dönüoz aynı rutine ve en son uyuo artık sağolsun beni delirttikten sonra...

SUBA bi Dr danış istersen ama ben sanırım emzirirdim yaa çok sevindim bu arada inş devamı gelir

DURUSEL yürüme atağı die bişi de mi varmış biz o atakta mıyız acaba şuan

Evet cnm ataginbeteri valla. Olabilir cok kotu oluolar. Yaa kızlar aşk olsun bi oto koltuğu kimse yazmamis(

Seyyah ve alishia tesek.ederim cevaplariniz icin.
Seyyahcim benimde az ama hic sagmadigim icin bilmiyorun ne kadar oldugunu.
Dr.arayip sordum.6 aydir emmedigi gogusten sari sut geldi vermelimiyim diye.
Oda verebilirsin daha iyi olur,sutunde artar dedi.
Ama cok yok azicik emip digerine geciyor baris.

Kurabiyecim nazardan degil,distendir canim.
Barista istahsizlandi yine zaten bir acilip,bir kapaniyor meyve hiic yemiyor
Dun gordum ustten iki tane daha cikiyor.
6 tane disimiz olmus oluyor

Duru ben hic kullanmadim oto koltugu arabimiz yokturrr

İyi hafta sonları kızlar ay yarın babalar günü ne yapacağızzzzz
Durusel bence bebişle birlikte bir mağazaya git onu oturtarak dene hangisi hoşunuza giderse onu al . Bize kız kardeşim koala oto koltuğu hediye gönderdi güzel oğlum da rahat ediyor içinde ama emniyet kemeriyle bağlanıyor evde de recaro var isofix bağlantılı, isofix daha güvenli gibi geliyor bana onu denemedim daha 13 kilodan sonra onu da deneyeceğim ...

Ay o zaman hiiiiç sağıp canını sıkma insan biberonu gördükçe delleniyor valla... Bir de üstüne dışarıdan yorum geldi mi tam çıldırıyorsun . Geçenlerde 40 ml süt sağdım zorla çıktı o da ,gözüm gibi bakıyorum biberona dökülmesin bozulmasın filan diye , Aren'i kv götürdüm sütü de verdim ay bu süt neye yeter dedi zaten kaç aydır sütüm az diye söylüyorum böyle mi yorum yapılır !! Efendim" doktora danışıp devam sütüne geçebilirmişim" ben düşünemedim çünkü

hic kafana takma sutumde az deme canim beyine sinyal gonderiyormus az diyerek nekadar cok oldugunu dusunrsek okadar artarmis ayrica bu etraftan mamaya gecir artik devam sutune gecir yorumlari benide deli ediyor ek gida ve anne sutu alan cocuklara niye mama verelim hayir anne sutu olmaz amenna ozmn ac birakicak degiliz tabiki bizde dusunurz ne yapacagimizi

Durusel
Biz de almadık daha oto koltuğu senden kopya çekiciiim 😊
Pusette çok zor durduruom srtık sürekli ayağa kalkmak orayı burayı kurcalamak istio sizde de öle mi kızlar
Oto koltuğunda normal bi şekilde oturo mu bebişleriniz

Seyyah
Üf o uyuzA takılma sen çok düşüncesiz oluolar ya yaşlılık mı diyim patavatsızlık mı bilmiom....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…