Canım, sürekli evde old. için çok bunaldık sanırım.İnsanlar bu yüzden erkenden işe dönüyor. Ben 1 yaşına kadar bakmak istedim.Ha şu da yanlış anlaşılmasın.Erkenden işe döndükleri için eleştirmiyorum.Herkesin tercihi farklıdır.Çevremde hep böyle.Eşim de çok bunaldığım için "Dön istersen." demişti; ama ben istemedim.Sen de mi yardım almadan büyütüyorsun meleğini? Bu daha da yıpratıyor.Doğal olarak da eşle de sorunlar yaşanıyor.Elbet düzelir.Komşuluk ilişkileri bile etkileniyor.Uyku saati, yemek saati vs. ayarlanıp öyle gidilmesi gerekiyor.Orada uyutayım desem her zaman mümkün olmuyor.Gitmeyeyim daha iyi diyorum.İkrayürüyor ya, belki de o yüzden zor uyuyordur.Yeni yürüyenler talim yapmak için ayakta kalmayı tercih edermiş.Ben de yeni bir diş gelmesinden korkuyorum.Ağzından salya geliyor.Geceleri hem zor uyuyor hem de sık sık kalkıyor.Bakıcı başka biriyle mi anlaşmış? İnşallah diğeriyle anlaşırsınız.Bulmak gerçekten zormuş.O hissi bilirim.Ben de kimsesiz ve çaresiz hissederim.Hatta öyleyim Burada ne ailem ne de akrabam var.Kendini iyi hissettiğinde gör bak her şey gözünde bambaşka olacak.Kötü anlarımızda hayat bize daha zor geliyor ve kendimizi çıkmazda hissediyoruz. Bazen bizde de sorunlar oluyor. Biliyorum ki, bir süre sonra yoluna girecek.Gerçekten de öyle oluyor. Dışarıda vakit geçirmek bana çok iyi geliyor.Minnoş huysuzlandığında günde 2-3 kez dışarıya çıkıyorum.Hem o eğleniyor hem de ben beni sıkıntıya düşüren ortamdan uzaklaşıp dikkatimi başka şeylere yöneltmiş oluyorum.
Tartismasiz ev olurmu hayatim,simdi yazmaya zaman bulamiyorum o yuzden
Saka bir yana cocuktan sonra sahsen ben kirginliklari cok uzatmamaya calisiyorum.
Her konuda yardimcida oluyor sagolsun.Artilarini dusunerek biur kac eksiyi siliyorum,gormezden geliyorum.
Bir yaşında olmalarına az kaldı valla dün verdim bir sorun çıkarsa (inşallah çıkmaz) bir daha vermem ...
Valla annem gelince öğleden sonra mutlaka dışarı çıkarıyor sokaktaki çocuklarla oynatıyor Aren i çocuklarla birlikte top koşturuyor oğlum bayılıyor futbola zaten...
Canım ben de pek pişirmem ama hamileyken mecburen yiyordum mangal yaptığımızda Aren için bir kaç şiş pişirmiştim buzluğa atmıştım dün aklıma geldi yedirdim sevdi de oğlum :)
Ohhhoooo Aren herkesi benden çok seviyor bütün gün başkası varsa onla ilgilenir yüzüme bile bakmaz ama akşam uykusuna mutlaka beni ister
Ayy keşke benim kizimda beni aramasa sogusa hatta asirrrrii duskun bana kimseye gitmez gözünün önünden ayriliyim dudagini buze buze ağlar ise baslayinca napcam bilmiyorum cok üzülüyorum.benımkı aksamda aramaz verıyım evlatlık hıc umrunda olmaz ama ben ondan 2 saat bıle ayrı kalamıyorum yaa
Herkese hayırlı kandiller
ayakkabı alan kuzular güle güle kullanın sağlıkla yürüyün
yoğurr mak hayırlı olsun güle güle kullan cnm
birdee yoğurt sacaşı yapan bıdıkkk yerim o ekşi kokan gıdığını😃
çok yazamıyorum okuyorum arada
Mert aşırı aşırı hareketlendi kesinlikle oturmuyor devamlı yürütüyorum
tutunup kalkıyor heryeri kurcalıyor
uyuduğundada heo bi koşuşturmaca
kv 1 aylığına izmirdeki evine geldi oraya gidiyoruz
çok iştahsız oldu sevdiği şeyleri bile yemiyo elimde ne olursa olsun ağzına yönelttiğinde tadına dahi bakmadan
direkt kafasını çeviriyor
emziriyorum devamlı yetmiyor belki diye mama aldım biberonla zorla 60 cc fakan içiyı
kaşık maması bin oyunla belki yiyo
nolcak böle bilmiyorum
nazar değdi kuzuma herşeyi yiyordu üzülüyorum
çok hareketli yemiyorda bu ay kg almamış boyu uzamış.
adım ayakkabısı bnde almadım zaten ayağında ayakkabı durması mümkün değil çıkartıyor
yürüdüğü zaman alırım hediye gelenlerde var
iştahsızlığı dışında iyiyiz çok şükür
sizleride iyi okudum
olur arada aile içi tatsız kıpırdamalar düzelir.
öpüyoruz sizi özleştik
Kizlarrrr aylardir sut olmayan sol gogsumden sut geldi.
Acaba bir kereliginemi geldi yoksa devami gelirmi,bu gogsumu emzirsem sorun olurmu cok beklediya o yuzden bir suru soru isareti olustu kafamda.
Slm kızlar... GÜNEBAKAN yoğurt makinen hayırlı olsun canım.
Ayakkabılanan bebişler de güle güle giysinler... Yürüsünler de bir an önce eskitsinler.. Biz de alalı çok oluyor. Annemler diş hediyesi olarak almışlardı, biz de çok para vermemiştik ama...
ANGY canım bizim de uyku düzenimiz çok kötü bu aralar... Çok zor dalıyor uykuya ve kucağımda gezerek uyutuyorum artık belimde dayanacak güç kalmadı...oturup ağlıyorum bazen ve eşimde de uyumuyor illa bende uyuyacak...bizim üst dişler de çıktı sanırım bu sefer yanlar geliyor... Diş çıkaracağı zaman uykusundan ağlayarak uyanıyor çünkü....Allah hepimize sabır versin 🙏🙏 hepinizi öpüyorum... Hayırlı kandiller bu arada 🙏🙏🙏
Çikonun annesi 😍
Herkese hayırlı kandiller
ayakkabı alan kuzular güle güle kullanın sağlıkla yürüyün
yoğurr mak hayırlı olsun güle güle kullan cnm
birdee yoğurt sacaşı yapan bıdıkkk yerim o ekşi kokan gıdığını😃
çok yazamıyorum okuyorum arada
Mert aşırı aşırı hareketlendi kesinlikle oturmuyor devamlı yürütüyorum
tutunup kalkıyor heryeri kurcalıyor
uyuduğundada heo bi koşuşturmaca
kv 1 aylığına izmirdeki evine geldi oraya gidiyoruz
çok iştahsız oldu sevdiği şeyleri bile yemiyo elimde ne olursa olsun ağzına yönelttiğinde tadına dahi bakmadan
direkt kafasını çeviriyor
emziriyorum devamlı yetmiyor belki diye mama aldım biberonla zorla 60 cc fakan içiyı
kaşık maması bin oyunla belki yiyo
nolcak böle bilmiyorum
nazar değdi kuzuma herşeyi yiyordu üzülüyorum
çok hareketli yemiyorda bu ay kg almamış boyu uzamış.
adım ayakkabısı bnde almadım zaten ayağında ayakkabı durması mümkün değil çıkartıyor
yürüdüğü zaman alırım hediye gelenlerde var
iştahsızlığı dışında iyiyiz çok şükür
sizleride iyi okudum
olur arada aile içi tatsız kıpırdamalar düzelir.
öpüyoruz sizi özleştik
GÜNEBAKAN yoğurt makineni ii günlerde kullan çok da uyguna almışsın bol protein olsun kuşa😊
Ya nası bişeyse bi de lezzetli oluo dimi o uyduruk yemekler 😛
ANGY AYSERB inş kısa sürer bu pis huzursuzluklar yaa sinir krizi geçiriom 2 gündür gece uykusuna yatarken bi inu emio bu öbürünü emio uyumuo iki oynuoz yine baştan bi onu bi öbürünü emio yine hoppaa dönüoz aynı rutine ve en son uyuo artık sağolsun beni delirttikten sonra...
SUBA bi Dr danış istersen ama ben sanırım emzirirdim yaa çok sevindim bu arada inş devamı gelir
DURUSEL yürüme atağı die bişi de mi varmış biz o atakta mıyız acaba şuan
Evet cnm ataginbeteri valla. Olabilir cok kotu oluolar. Yaa kızlar aşk olsun bi oto koltuğu kimse yazmamis(
Seyyah ve alishia tesek.ederim cevaplariniz icin.
Seyyahcim benimde az ama hic sagmadigim icin bilmiyorun ne kadar oldugunu.
Dr.arayip sordum.6 aydir emmedigi gogusten sari sut geldi vermelimiyim diye.
Oda verebilirsin daha iyi olur,sutunde artar dedi.
Ama cok yok azicik emip digerine geciyor baris.
Kurabiyecim nazardan degil,distendir canim.
Barista istahsizlandi yine zaten bir acilip,bir kapaniyor meyve hiic yemiyor
Dun gordum ustten iki tane daha cikiyor.
6 tane disimiz olmus oluyor
Duru ben hic kullanmadim oto koltugu arabimiz yokturrr
Ay o zaman hiiiiç sağıp canını sıkma insan biberonu gördükçe delleniyor valla... Bir de üstüne dışarıdan yorum geldi mi tam çıldırıyorsun . Geçenlerde 40 ml süt sağdım zorla çıktı o da ,gözüm gibi bakıyorum biberona dökülmesin bozulmasın filan diye , Aren'i kv götürdüm sütü de verdim ay bu süt neye yeter dedi zaten kaç aydır sütüm az diye söylüyorum böyle mi yorum yapılır !! Efendim" doktora danışıp devam sütüne geçebilirmişim" ben düşünemedim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?