Parmee ve diğer kızlar aramıza dönün
Canım başka alternatif var mı şuan? Kızı uyumlu bir çocuksa neden olmasın elbette iyi yönleri olacaktır. Asu böyle küçük ablalara bayılıyor mesela ama bütün iş diğer çocukta bitiyorİçin rahat etmediyse yine alternatifleri değerlendirmen en iyisi
Ben bu süt meselesini kaçırmışım canım herkes karışıyor ya 10 kere sütümü sağıp veriyorum dediğim insanlar bile sorup duruyor yetiyor mu yiyor mu pifffmalum benimki sıska böcük olduğundan herkes tavsiyelere başlıyor. Devam sütü vs de içiremediğimiz için işin yoksa bir de açıkla millete... Boynuna asıcam kızımın artık DİKKAT SÜT ALERJİSİ VAR bunların bir de eline süt ürününden yapılmış bisküvi kek tutuşturanı var evlere şenlik
Tatil günleri evde kudurmak gibisi yok dimi Arenimo ayaklanınca işte o zaman sen onu yakalıycaksındaha neler neler bekliyor bizi
Sıska mı aşk olsun canım çıtır benim kuşum çıtırrrr , insanlara laf anlatmak zor herkes her şeyi biliyor bir biz cahiliz zatenGEçen hafta sonu kuzenim oğluma çikolata almış yedirecek ay vermiyorum dedim e bir şey olmaz biz çocuklara hep yedirdik bir şey olmadı dedi, e çikolatanın bir faydası var mı dedim sustu yararı olmayan şeyi ne diye yedireyim ...
Günaydın diyim bari kizlar oto koltugu önerilerinizin devamını bekliyorum araştırmalarım devam ediyor) sutumuze cocugumuzun bkuna cisine yedigine ictigine karismayi biraksinlar artk valla bıktık. Ikra yaramszliga son gaz devam copten kokmus makarna yemeye calismalar klozetten su alip iki parmagi arasinda babaya ikram etmeler neler neler bu kiz tam bi cadı daha neler gorecez bakalım:)))
Günaydın diyim bari kizlar oto koltugu önerilerinizin devamını bekliyorum araştırmalarım devam ediyor) sutumuze cocugumuzun bkuna cisine yedigine ictigine karismayi biraksinlar artk valla bıktık. Ikra yaramszliga son gaz devam copten kokmus makarna yemeye calismalar klozetten su alip iki parmagi arasinda babaya ikram etmeler neler neler bu kiz tam bi cadı daha neler gorecez bakalım:)))
Allam yareppim kız sen adamı öldürürsün koptum burda yaaaa ikroş erkek çocuu olcakmışın kuzum sen tammm 😘😘😘😘
Yani sonuçta ne kadar geç tanıştırsak kardır aman bişey söyleyince de trip atıyor bazıları hiççç çekilmiyorlar. Biz de mi aynı olucaz acaba ilerde başka annelere deneyimlerimizi aşılamaya mı kalkıcaz :26: Her çocuğun annesi ayrıdır bunu toplumca kabullenmeliyiz :))
Canım valla oto koltuğu almış olsak önerilerimi paylaşıcam inan ki :) Biz arabanın yüzünü görmediğimizden oto koltuğu kullanmaya gerek kalmıyor
Cnm bizde tatile gitmeyi düşünüyoruz bi de memlekete filan iice lazim oldu anakucaginda durmuo tatmak istemio artık. Ayy asu kuşuma da bayildim maşallah kedileride bilio sipa bunlar gun gectikce akillaniolar:))
Gunebakan asu kuşun yaptıklarını okudum yerim o akıllı bidigi masallah Komsu teyze olmayı tüm anneler arada cok seviyor Hehe
Selam nasilsiniz canlar?
Biz iyiyiz cok sukur.Ang bizimkide disten canim ustten uclari cikti.
Yine basa sardik anlayacagin.
Bugun arkadasa gittim.3 yasinda oglu var cok guzel oynadilar barisla ama annesi barisi alinca kiskandi birakmasini istedi.
Reoc baska alternatifin varsa onlari degerlendir derim.
Sonucta o cocukta kucuk biraz zor.
Gorumcemin ogluda 4 yasinda.
Barisi seviyor ama kiskankaniyorda.Annesinden surekli ilgi bekliyor.
Biz yanindayken bile agzina biseyler vermeye calisiyor.
Cnm sormaa sorma annemde aynisini söylüyor erkek çocuğu gibi ayni acaip yaramaz)zaten sacimzdq yok hala ))
Cnm bizde tatile gitmeyi düşünüyoruz bi de memlekete filan iice lazim oldu anakucaginda durmuo tatmak istemio artık. Ayy asu kuşuma da bayildim maşallah kedileride bilio sipa bunlar gun gectikce akillaniolar:))
biz palmiyecik bile dikemedik vallahehehehhh çünkü onlar bizim gözbebeklerimiz
Büyüdüler de arkadaş buluyorlar kendilerine bu bıcırlar ya ne çabuk geçti zaman
hişşşş erkek ikrayerim seni küçük yaramaz :)) canım bizim tip de hala erkek çocuğu ya bi palmiye dikemedik
Biz anakucağını da arabada çok çok az kullandık 5 i geçmez herhalde en küçük zamanlarındaydı yani. Şimdi zaten eşim bizi biyere götüremediği için koltuğa hiç ihtiyaç duymuyoruz.
sorma cnm coook kipircan.cnm coj faxla duracagini sanmıyorum icinde o yuzdende baya uygun bise almak istiyorum aslinda ana kucagina kraftin aldim ne kadar bindi sanki sadece yatar pozisyon a gelsin yeter tabi güvenlikte onemli ams bilemedim vallaSEYYAHcım canım Alptuğ da rahatına çok düşkündür kucakta hayatta durmaz açar kollarını bacaklarını yayılır yere hatta beşiğinde uyurken nerdeyse 180 derece açıyor bacakları çok gülüyoruz😄😄 ama emeklemenin ve ayağa kalkmanın tadına vardı iyice fıldır fıldır bütün gün evin içinde 😄neyse ki gündüzleri salıncağında uyutuyorum bikaç gündür...geceleri de ya sabır diyerekten başlıyorum uyutmaya 😄😄
Geçmiş olsun bu arada. Bende hiç kasık ağrısı olmadı...
DURUSEL canım maşallahı var İkracığın😄😄 en kıpırcanı da sende sanırım 😄😄
GÜNEBAKAN yerim ben Asu kuşu 😁😁 en ufak bir hareketleri bile o kadar çok hışumuza gidiyor ki ben de hemen ablamla eşimi ararım ayyy bak şunı yaptı diye 😄😄
Şu herşeye karışan eş dost akraba istet alınsınlar ister alınmasınlar valla benim çocuğum lütfen karışmayın diyorum...
DURUSEL oto koltuğunu gezip bakın hangisi hoşunuza giderse onu alın ama fiyatlarını netten araştırın bence.biz gidip çarşıdan kiddyi deneyeceğiz ama eşim bir siteden gayet indirimli bulmuş netten vericez siparişi😄😄
Çikonun annesi 😍
biz palmiyecik bile dikemedik valla)biz kullaniyoruz hala cnm arabada onda uyuyo ama oturmuyo.
sorma cnm coook kipircan.cnm coj faxla duracagini sanmıyorum icinde o yuzdende baya uygun bise almak istiyorum aslinda ana kucagina kraftin aldim ne kadar bindi sanki sadece yatar pozisyon a gelsin yeter tabi güvenlikte onemli ams bilemedim valla
Canım ne kadar ağlarsa ağlasın bence almayın.illa ki alışmak zorunda ona ve yatar pozisyonda kullanmak sakıncalıymış tabi yine siz bilirsiniz
Çikonun annesi 😍
Kan değerlerimiz iyi old. için demir ilacı kullanmıyoruz.Sadece vitamin kullanıyoruz. Balık yağıyla ilgili bir şey de söylenmedi. Kullananları duymuştum. Hangi amaçla balık yağı kullandırdığını doktorunuza sordunuz mu?selam kızlar uzun zamadır giremiiyorum kızım çok huzursuz 5 aylıkdan beri diş çıkarmaya çalışıyor hala çıkaramadı ...çok zorlanıyorum sürekli kucağımda nazlanıyor ....sizlere bişey sormak istiyorum hangi ,ilaçları kullanıyorsunuz......
ben kan ilacı vitamin şimdide dr balık yağı ekledi oğlumda bu kadar ilaç kullanmamıştım biraz fazla geldi gibi sadece kan ilacı vardı.....balık yağı başlayan varmı hangi balık yağı kullanıoyorsunuz merak etdim
Kan değerlerimiz iyi old. için demir ilacı kullanmıyoruz.Sadece vitamin kullanıyoruz. Balık yağıyla ilgili bir şey de söylenmedi. Kullananları duymuştum. Hangi amaçla balık yağı kullandırdığını doktorunuza sordunuz mu?
Pergel bacak Çikooo amanın o bacaklar ne biçim de ısırılırrrrr oyyyyy :)SEYYAHcım canım Alptuğ da rahatına çok düşkündür kucakta hayatta durmaz açar kollarını bacaklarını yayılır yere hatta beşiğinde uyurken nerdeyse 180 derece açıyor bacakları çok gülüyoruz😄😄 ama emeklemenin ve ayağa kalkmanın tadına vardı iyice fıldır fıldır bütün gün evin içinde 😄neyse ki gündüzleri salıncağında uyutuyorum bikaç gündür...geceleri de ya sabır diyerekten başlıyorum uyutmaya 😄😄
Geçmiş olsun bu arada. Bende hiç kasık ağrısı olmadı...
DURUSEL canım maşallahı var İkracığın😄😄 en kıpırcanı da sende sanırım 😄😄
GÜNEBAKAN yerim ben Asu kuşu 😁😁 en ufak bir hareketleri bile o kadar çok hışumuza gidiyor ki ben de hemen ablamla eşimi ararım ayyy bak şunı yaptı diye 😄😄
Şu herşeye karışan eş dost akraba istet alınsınlar ister alınmasınlar valla benim çocuğum lütfen karışmayın diyorum...
DURUSEL oto koltuğunu gezip bakın hangisi hoşunuza giderse onu alın ama fiyatlarını netten araştırın bence.biz gidip çarşıdan kiddyi deneyeceğiz ama eşim bir siteden gayet indirimli bulmuş netten vericez siparişi😄😄
Çikonun annesi 😍
Canım şu bakıcıyı bir süre deneme şansın varsa dene çocuktur kesinlikle rol yapmaz eğer hareketleri içine sinerse bebişe zararı olamayacağına inanırsan bırak , yani çocuk hem avantaj hem de dezavantaj işte !! Tabi ki ben dezavantajlarını görüyorum hep ....Dediğiniz gibi ben de çocuklu birinden yana değilim.Eşim biraz aklımı çeldi; ama yine de bırakmayacağım.Biraz daha araştırmaya karar verdim. 3 gündür seminerlerdeyim. Bugün biraz daha geç geldim; ama bizim cadının pek umurunda değil gibi.Babasıyla iyi vakit geçiriyor. Biraz da kıskanıyorumBabasına huysuzluk, dizlerine tırmanma, paçalardan çekiştirip bırakmama gibi şeyler yapmıyormuş.Eşim de sen fazla ilgileniyorsun, şımartıyorsun da ondan diyor. Havalar fena halde bunaltıyor.Bıdık için havuz aldık.Daha havuzu şişirip kızımı içine koyamadık.Yarın bir deneyeceğim.
Canım diş huzursuzluğu o kadar sürmez genelde çıkacağı zaman 1 ay kadar sürüyor Aren 6. dişi çıkaracağı zaman 1.5 ay süründürdü beni , biz demir ilacı bir de monovit kullanıyoruz onun dışında başka ilaç yok , balık yağını niye verdi anlamadım, artık hiç bir sektöre güven olmuyor şu eczacının yaptığına bak çok üzüldüm ...selam kızlar uzun zamadır giremiiyorum kızım çok huzursuz 5 aylıkdan beri diş çıkarmaya çalışıyor hala çıkaramadı ...çok zorlanıyorum sürekli kucağımda nazlanıyor ....sizlere bişey sormak istiyorum hangi ,ilaçları kullanıyorsunuz......
ben kan ilacı vitamin şimdide dr balık yağı ekledi oğlumda bu kadar ilaç kullanmamıştım biraz fazla geldi gibi sadece kan ilacı vardı.....balık yağı başlayan varmı hangi balık yağı kullanıoyorsunuz merak etdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?