kızlar bende fular istiorum minişime nerden aldınız ki internetten adres istiorum mümkünse malum burda bebek mağazası bulmak zor
Tabi canım 1 senenin hatrı olmaz arkanı bi dönersin mert de çıkar ortaya namert de. Kimseyi beğenmeyenler bi bakarsın iyilik meleğine dönüşmüş herkese yardımcı olmaya çalışıyor :)) Şimdiye kadar nerdeydin diye sorarlar adama ama bazen inanlar mumya filmindeki imhotepin hipnotize ettiği kişilere dönüşüp imhotep imhotep diye bağırmaya başlarlar :))
Tabi canım 1 senenin hatrı olmaz arkanı bi dönersin mert de çıkar ortaya namert de. Kimseyi beğenmeyenler bi bakarsın iyilik meleğine dönüşmüş herkese yardımcı olmaya çalışıyor :)) Şimdiye kadar nerdeydin diye sorarlar adama ama bazen inanlar mumya filmindeki imhotepin hipnotize ettiği kişilere dönüşüp imhotep imhotep diye bağırmaya başlarlar :))
kızlar bende fular istiorum minişime nerden aldınız ki internetten adres istiorum mümkünse malum burda bebek mağazası bulmak zor
Tabi sohbete deger görmez iken birden genel beğenici olur çıkarsın öyle . Hayat iste insana ne dersler veriyor .
Tatlım ikeadan aldım ben bir de kipaya getiriyolar ordan aldım 5 tane oldu. Kipanız var mı yoksa eğer ikeanın online satışı var
Bakım ve Beslenme < 0-2 Yaş < IKEA Çocuk | IKEA Türkiye dediğim şey sayfanın en aşağısında sağda canım 7.99 fiyatı olan
ayyy yerimmm seni o ağzı yerimm
merhaba tontık kuzular ve tatlı annlerı :)) ben kuzumu yıne hasta ettım..oksuryoo,burnu akıyo ve zamn zman atesımız cıkıyor..parasetemol tarzı bı ılac verdık..burun akınıtısı gectı ılactan oturu..herhalde genzıne akıtıyoo..oksurugumuzde gecseydıı..ek gıdalara gectık carsamba gunu..koylerle dolu,el kadar boluda kecı sutu bulamdım..orayı ara,burayı ara canımız cıktı..paket sut bulduk ama onuda ben ıstemedım..kecı sutu ıle un yapmıs kay sutte ınek sutu cıktı..ınternetten okuyabılırsınız haberı..o yuzden paket kecı sutu alacagımıza tanıdık bırınden sokak sutu almak daha mantıklı geldı bana :))burda aoc nın veya sekın gunluk sutu olsaydı ondan da mayalayacaktım ama malesef yokk(kuzucuguma cam kapta yarım cay bardagı mayaladım.ıkı cay kasıgı yedırdım..o kadar cok sevdıkı,verseydım belkı daha yerdı..ertesı gun elımdekı kabı ve kasıgını gorunce o kdar cok sevındıkı.. :))dort gun verdık yogurdu..dun ıtıbarı ıle de kabagı arastanın tarıfı ıle duduklu tencerede buhar haznesınde 10 dak hasladım..cam rendeden gecırdıkten sonra cay kasıgı ucu ıle de tarcın koyup yedırdım..yuzunu bıle eksıtmeden yedı kuzum,hasta halıyle...bugun sabah ogununde yogurt verdım..aksam da kabagını tekrardan yedırecegımm..sızler neler yaptınız....yorumu gonderıp hemen gecmısı okuyacagım..ıkı gun sonrada avakadoya geccegım..ankaradan olgun avakado buldumm..ıkı tane aldım..kuzuma yarasınn..sızınkılerede yarasın :))
Allah ım seni hep böyle güldürsün inşallah! Çok tatlısın...
aaaa kipada her zaman oluyo mu canım ?? ben de istiyordum ama bulamamıştım hiçbir yerde iyi oldu söylediğin....
Ben alırken yeni yıl temalı vardı şimdi yenileri gelmiş çok şirinler canım. Bebek giysilerinin olduğu reyonda kışlık şapkaların olduğu yere asmışlardı. Hemen her kipada vardır sanırım.
Bak mesela bu resimdeki kipadan :))
Eki Görüntüle 920812
merhaba tontık kuzular ve tatlı annlerı :)) ben kuzumu yıne hasta ettım..oksuryoo,burnu akıyo ve zamn zman atesımız cıkıyor..parasetemol tarzı bı ılac verdık..burun akınıtısı gectı ılactan oturu..herhalde genzıne akıtıyoo..oksurugumuzde gecseydıı..ek gıdalara gectık carsamba gunu..koylerle dolu,el kadar boluda kecı sutu bulamdım..orayı ara,burayı ara canımız cıktı..paket sut bulduk ama onuda ben ıstemedım..kecı sutu ıle un yapmıs kay sutte ınek sutu cıktı..ınternetten okuyabılırsınız haberı..o yuzden paket kecı sutu alacagımıza tanıdık bırınden sokak sutu almak daha mantıklı geldı bana :))burda aoc nın veya sekın gunluk sutu olsaydı ondan da mayalayacaktım ama malesef yokk(kuzucuguma cam kapta yarım cay bardagı mayaladım.ıkı cay kasıgı yedırdım..o kadar cok sevdıkı,verseydım belkı daha yerdı..ertesı gun elımdekı kabı ve kasıgını gorunce o kdar cok sevındıkı.. :))dort gun verdık yogurdu..dun ıtıbarı ıle de kabagı arastanın tarıfı ıle duduklu tencerede buhar haznesınde 10 dak hasladım..cam rendeden gecırdıkten sonra cay kasıgı ucu ıle de tarcın koyup yedırdım..yuzunu bıle eksıtmeden yedı kuzum,hasta halıyle...bugun sabah ogununde yogurt verdım..aksam da kabagını tekrardan yedırecegımm..sızler neler yaptınız....yorumu gonderıp hemen gecmısı okuyacagım..ıkı gun sonrada avakadoya geccegım..ankaradan olgun avakado buldumm..ıkı tane aldım..kuzuma yarasınn..sızınkılerede yarasın :))
tmm canım akşama hemen kipa yolu göründü o zaman bize... gittiğimde gyrim reyonuna da uğrarım ama hiç dikkatimi çekmemiş demek :) bu arada tokasını da tipini de yerim ben bu fıstığınn :)
O Bandanalari arasta kendi tasarlayıp yapıyor aysecigim :)
ya bılmıyorum ama buyuk ıhtımal benden gectı kuzucuguma..ben ıyılestım o hastalandı ..ıcım parcalanıyoo her oksurusune..Canim ek gida işine sevindim hayırlı olsun da hasta ettim ne demek . Bilerek isteyerek mı yaptın sanki .artik alışmalıyız öyle düşe kalka hastalana iyileşe büyüyecekler . Gonul ister ki hic olmadın ama olacak iste Allah buyuk dert vermesin .
idoş 1 idoş 2 :))ben bıraz fazla evham yapıyorum herhalde..sogukkanlı olmak sart.. :))gaz yapmmasına sevındım..sen avakadoyu nasıl verdın canım..Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun İdilime nedense ona da İdoş diyesim geliyorHepimiz hasta ola ola büyüdük tatlım sakın üzme kendini. Hem neden sen hasta edesin canım sanki hasta olması için eni konu çaba harcamışsın gibi.
Ek besine geçmene de İdilin beğenmesine de çok ama çok sevindim canım. Hayırlı olsun poposuna et olsun güzelimin. Ben uyamadım bazı nedenlerle havuçla başladım avakadoyla devam ediyorum ve burda kim denediyse herkesin bebişi avakadoyu çok sevmiş vee en güzeli de dün ilk kez yedirdim ve hiç gaz yapmadı yaşasın
yok canım oyle cok degıl ..ıkı cay kasıgı hala..benım ogun dedıgım oo :)) mama takımının yumurtalıgı var..onun ıcıne koyuyırum :)azııck bıseyMaşallah canım severek yemiş afiyet olsun kuzucuğa :)
Yoğurdu tattırma aşamanız bitmiş öğüne geçmişsinz. Sabah öğünğnde yoğurt verdim demşsin ya ne kadar verdin yoğurdu? Belirli bir miktarı var mı yoksa doyana kadar verdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?