Merhabalar uzun zaman oldu gelemedik
malum kv döndü oraya gidiyoruz
sonraa mert dur durak bilmiyor sürekli tutunup kalkıyor peşindeyim
kaza atlatıyoruz dün fena düştü burnu kanadı çok hafif Allahtan bişi olmadı
çok çok dikkat istiyorlar
dün evlilik yıldönümümüzdü 3 yılı geride bıraktık sağlıkla mutlulukla
nice nice yıllarımız olsun yavrumuzla
kociş sürpriz bişilerde yapmış hani 😃😃💖
sizleri okuyorum yazamadan sızıp kalıyorum uykuya
tek tek yazamıyom
ayşem alptuğ çok hareketli mşllh yerim o açılı baldırları
asu kuşum akıllı bıdık anlat annesi öv kuşumu bişicik olmas
seyyahcım geçmiş olsun
bakıcıyı tekrar düşünmelisiniz ay zarar veriolar çaktırmadan
mertin kuzeni 2. yaşında ısırıyor mertde saçını yoluyor 😃
biz dvit ve kan ilacı kullanıyoruz balık yağı hayır
oto koltuğunun markasına bakıp yazamadım bile 😔😔
duruselim ikranın yaramazlıkları dillere destan
iştahımız biraz dha düzeldi geçen hafta hiç yemiyordu şimdi daha iyi
görüşürüz kızlar öpüldünüz bıdıklarada mucks
Selamm
Bugun 3.gun atesler icinde yaniyoruz kizlar((
İlk kez ateslendi baris.37,5 ile 39,5 arasinda oynuyor.
Mahv oldu yavrumda bizde(
Bugun annen geldi de ilgileniyor bzde biraz uyuduk yoksa imkansizdi.
Mutluluk havalardan olabilir,disten olabilir canim.
Bizde once altlar sonra ustler cikti ama bence cocuktan cocuga degisebilir.
Duru hayirli olsun oto koltugunuz.
Geçmiş olsun canım doktara da uyuz oldum ayrica gerizekalı. ..kurabiyem eşinle ve bebişinle mutlu yıllar geçirirsin inşallah.Evlilik yıld. kutlu olsun.
suba çooook geçmiş olsun.Canından can gidiyordur.İnşallah bir an önce düzelir.
mutluluk iştahsızlık her iki sebepten de olabilir.Bizim de bu ara pek iyi değil.Hem diş hem sıcak bunu etkiliyor diye düşünüyorum.Meyveye düşkün bu ara.Her öğünü alternatifli yapmak zorunda kalıyorum.Sulu yemek yemezse başka bir şey deniyorum.Diş meselesine gelince dr.a göre gayet normalmiş.Bizim alt iki, üst iki şeklinde gitti.Ben de 5. diş çıkacağı zaman dr.a sıradakinin nereden çıkacağını sorduğumda "Hiç belli olmaz, alt da üst de olabilir.Belli sırası yok." demişti.
Yumurtayı az yiyordu.Babası kaşarlı yapınca daha fazla yemiş.El elden üstünmüş
Kızlar iki gündür çok üzgünüz.Basit bir şey gibi görünebilir; ama annelik-babalık işte... Kızımın yüzünü sivris. ısırdı.Biri tam gözünün kenarından. Bu yüzden gözü tamamen kapandı.Biz de korktuk. Acile götürdük. Dr..a götürünce şişkinliği azaltmak için şurup, yaraları geçirmek için jel verdi. Yavrumun gözü yeni yeni açılıyor.Daha tam açılmadı.Bir akşam sineksavarı takmadık, bu oldu.Dün gece üzüntüden eşim uyuyamadı, ben de ağlamaktan...Yüzünü gördükçe içimiz gitti.Şurubu verince ne zaman açılacağını sordum dr.a.Amacım yavrunun rahatça görmesi, canı yanıyorsa acısının bir an önce geçmesiydi.Aptal ne dese beğenirsiniz?"Hayırdır? Düğüne mi gidecek, görücüye falan mı çıkacak?" Boğasım geldi.Allah büyük dert vermesin kimseye.Buna dayanamadık, Allah muhafaza öyle bir şeye hiç dayanamayız
Sabah kızıma pankek yaptım.Kahvaltıyı pek sevmediği için ancak bir tanesinin yarısını bitirdi.Tarif şöyle:
Yarım çay bardağı tam buğday unu, yarım çay b. yoğurt suyu (Tarifte süt yazıyor.Ben yapılan yorumlardan birinin yoğurt suyu koyduğunu görünce yoğ. s. koydum.), yarım çay k. tarçın, 1 çay k. pekmez, yarım çay k. karbonat, yarım yumurta sarısı. Şöyle yapıyoruz: Tüm malzemeleri çırpıyoruz. Isıttığımız tavaya çok az z.yağı döküp yağ ısınınca malzemeden bir kepçe yardımıyla döküyoruz. Bu tariften ben 3 pankek çıkardım.Afiyet olsun
Teşekkür ederiz cnm sende incele istersen. ..SUBA çok geçmiş olsun ya nerden çıktı ki bu ateş şimdi inş çok uzamadan biter biran önce
MUTLULUK bizim de önce iki alt çıktı sonra üste geçti ama farklı olabiliodur ya çok endişe etme hayırlı olsun ayrıca dişleriniz 😉
DURUSEL güle güle kullanın oto koltuğunuzu biz de inş bu ay içinde alıcaz ama çok umutsuzum oğlum oturmak istemicek sanırım ya 😔 ona yeni bi de oyuncak alıcam sadece oto koltuğunda oynaması için böle belki kandırırım yoksa hadi şehir içi nese de tatile fln giderken uzun yolda nası başrdicem oturmazsa
Bugün ben de 5. Dişi gördüm 😊 daha doğrusu ağzını açmadı ben de kaşıkla tın tınlattım😊
Selamm
Bugun 3.gun atesler icinde yaniyoruz kizlar((
İlk kez ateslendi baris.37,5 ile 39,5 arasinda oynuyor.
Mahv oldu yavrumda bizde(
Bugun annen geldi de ilgileniyor bzde biraz uyuduk yoksa imkansizdi.
Mutluluk havalardan olabilir,disten olabilir canim.
Bizde once altlar sonra ustler cikti ama bence cocuktan cocuga degisebilir.
Duru hayirli olsun oto koltugunuz.
Merhaba arkadaşlar uzuuuuuuuuuuun zamandır giremiyorum.Ela çok şükür iyi.Artık yerinde durmuyor.Ben 2 gündür hastayım.Geçmişi okuyamadım.Umarım sizlerdende herkes iyidir.
Sizlere sorum olacak.Bebek arabamız kırıldı.Acaba puset şeklindeolanlardan mı yokda çift yönlülerden mi alsam.Nolur bir akıl verin.
Tesekkur ederiz kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin.
Barisi bugun kendi dr.goturduk.Haftasonu oldugu icin onunla sadece telde konusmustuk.Gece degeri 39.9 oldu
Gorunurde cok saglikli hic bir sorunu yok dedi bogazi,cigerleri vs.temiz.
6.hastalik olabilirmis.
Yarin veya ertesi gun vucudunda dokuntu olursa o zaman kesin teshisi koymus olucam dedi.
Suan uc saat ara ile bir fitil bir surup veriyoruz.
Diger dr.verdigi antibiyotigi kullandigim icin kizdi.
Ben kesinlikle ant.kullandirtmiyorum dedi.
İstahsizligi hastaliktan ve dislerden zorlama iyice sogur dedi.Bizden haberler boyle.
Huzursuzluklarina sikayet ediyoruz tabi hakliyizda insaniz ve sabirsiziz ama hasta olduklarini gorunce insan herseye raziyim yeterki o iyi olsun diyor.
Kızlar merhaba nasılsınız,uzun zamandır giremiyorum sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var oto koltuğu aldınız mı ya,annemlerde kalıyorum sabah akşam eşim götürüp getirsin istiyorum oğlanı malum ramazan geliyo,dün akşam kraftın pusetini taktık onlar koltuğa doğru takılıyo galiba bizim oğlan hayatta oturmaz öyle neyse düz taktık oturttum başladı ağlamaya dedim bu olmayacak oto koltuğu allalım bari nasıl alıştırcam ben bu yaramazı ya sizinkiler oturuyor mu nasıl özeniyorum uslu uslu oturanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?