2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Cok tesek.ederim canim verdigin bilgiler icin.
Sizede gecmis,gitmis olsn ins.
Bugun 5.gune girdik.Dedigin gibi fitilin etkisi ile once dusuyor sonra tavan yapiyor.
En son 39.7 di.( Halsizligini,huzursuzlugunu anlatamam cok kotuyuz cok (

Cok gecmis olsun canim

Valla nasıl alıştırcaz bilmiyorum canım,evdeyken bizimkide öyle bi iş yaparken paçalarımda ama yanına oturayım bi güzel oynuyo napsın onlarda özlüyo bizi bende bırakıyorum işi gücü o uyudukça yapıyorum,bu arada başınıza gelen tatsız olaydan dolayı geçmiş olsun canım,oğlan tepeme tırmanmaya çalışırken ben oturuyordum eli kaydı çenesi bacağıma çarptı ağlamaya başladı sonra dediğin gibi bi baktım kan seni çok iyi anlayabildim yani o şok hiç bişeye benzemedi bende gittim yıkadım ama kalbim sızlıyo resmen bizim çok sürmedi baktım alt dişi üst dişlerin olduğu yare çarpmış yarılmış ondan 1 hafta sonrada diş patladı :)3.dişimizde çıktı

hepinize merhabalar
özlemişim topiği
bebişlerimiz büyüyor çok şükür.
10 ayı bitirdi artık Zeynebim de

şimdiki aktiviteler koltuk kenarlarında tutunarak yürümeye çalışıyor. emeklemesi desen ben bile zor yetişiyorum.
en sevdiği yer banyo. bizi ayakta uyutum hızlıca banyo kapısı açıkmı diye bakıyor arkayı da kontrolle koşar adım banyo.arkadan yakalamaya balıştığımızı görünce kahkaha eşliğinde koşuyor. :) çok komik ama
birgün onu banyoya kapatıcam ne yaparsan yap diycem :)

altta 3 dişimiz var bu hafta üstte 2 tane aynı anda çıktı şimdi kesilmemiş tırnak kadar. toplam 5 dişimiz oldu yani. :)

babaya çok düşkün dün bizim düğün albümünde babasını parmağıyla sevdi bide öptüüü gözlerime inanamadım.
baba,dede,meme,mama, bide evin önünden inekler geçerken möööö :) kelimelerini çok rahat söylüyo
anneye gelince binbir naz çok acıkır kucaklamazsam başı sıkışınca annne diyo :))

bizden şimdilik durumlar böyleee

Merhaba kızlar sizleri yeniden görmek çok güzel hepinizi özlüyorum. Ben diş buğdayı yapacaktım ama şimdilik erteledim. Doğum günü için düşünmeden bir gün bile geçirmiyordum bütün keyfim kaçtı... Kuzenim hasta tek dileğim şuan onun toparlanması. Subacım size de geçmiş olsun ve diğer hasta olan varsa hepsi iyi olsunlar

Hayatimsin eadem sizlerede geçmiş olsun bizde grip olduk hafta sonu düğünler de usuttuk galiba(kuzumun nasil akio burnu gözleridun cok huysuzdu demek hastaymis uuu uuu diyip duruodu kuzum.onlar dunyadaki ennn değerli varliklarimiz rabbim dert hastalik üzüntü vermesin insanin ici acio

Gunbakan sagol canim.Sizede gecmis olsun,kuzenin biran once iyilesir ins.
Durucum sizede gecmia olsun.

Kurabiyecim ne guzel hazirliklar yapmissiniz.
İns.gonlune gore guzel bir partiniz olur.

Bende cok hevesliydim dogum gunu hazirliklari icin ama suan cok hasta iki yakinimiz var.Dr.yapilacak biseyin kalmadigini soyleyip eve gondermis.Biri yasli digeri cok genc iki tanede kucuk cocugu var.
Eger vefat ederlerse ki ikisinin durumuda cok kotu dogum gunu yapmayiz.
Yaparsakta evde kendi icimizde sadece bir pasta keseriz.

Kızlar çok çok geçmiş olsun bebişlerinize 😔 Allah hastalık kaza bela vermesin hiç birine

Canım senin yakınlarına da şifa diliyorum. İnşallah bişey olmaz. Ben aklıma getirmek bile istemiyorum daha 20 yaşında o kadar küçük ki benim gözümde hep küçük oldu şimdi bu durumu kesinlikle konduramıyorum hayati tehlikesi devam ediyor uyanacak mı bilmiyoruz elimizden gelen dua etmek... Senin yakınların için de dua edicem

Kizlar cok gecmis olsun keske bu minikler hic hastalanmasa..dusmeden kazasiz belasiz buyuseler. Yakini hasta olanlarada cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin..

Allah yakinlariniza da sifa versin kizlar rabbim genç acisi göstermesin.arastayla konusan var mı kızlar yaa bi slm bile vermez oldu üzülüyorum valla herkes günlük bi msj yazsa yeter(

Cok sukur barisin atesi dustu kizlar.
Dun gunduz ve gece hic cikmadi.Bakalim simdi dokuntu vs.olacakmi.
Hastaliktan dolayi halsizligi,keyifsizligi ve istahsizligida biterse benden mutlusu olmayacak.

Günaydın cnm cok şükür cok sevindim iyi olmaniza inşallah tez zamanda huysuzlugu da düzelir bizde suruba basladik ikra dun cok huysuzdu kuzum nasilda bana çekmiş grip olunca hep gozleri akio şişiyor bende öyleyim

Merhaba kızlar nasılsınız ?? Hayatımsın Masalım düşmüş geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz, Suba oğluşun ateşi düşmüş nihayet çok sevindim Allah hastalık dert vermesin miniklerimize, Durusel geçmiş olsun canım bugünlerde terliyor böcükler çok dikkatli olmak lazım, Günebakan kuzenine çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah ... Atladığım kimseler varsa özür dilerim bugünlerde biraz keyifsizim çok dağınığım...

Durucm kiyamam ona ins.hemen iyilesir kuzum.
Dun kendi tahlilim icin aile hek.gittim.
Bir bayan yardim istedi bebegn igne yapilacakti.
Ben kollarini tuttum,oda ayaklarini kiz agladikca icim parcalandi.
Anne olmak her dilde,her dinde,her yerde ayni.

Seyyahcim tesek.ederim canim,hayirdir neden keyifsizsin paylasmak istersen dinleriz.

Naber kizlar...SUBACIM barisin atesinin dusmesne cok sevndm bununla gcmis olsun.DURUCM ikrayada cok gcms olsun HAYATIMSN eylulde yurutecte yere egiliyo kafa ustu dusucekken yakaladm kac kere.SEYYAHCM niye moraln bozuk anlatrsan dnleriz...unuttugm atladgm vrsa kusura bkmayin

Baris nasil oldu Canim var mı dokuntu falan

Ben bastondan cok memnunum hafif kolay taşınıyor
Sağlamlığı markaya gore değişir Ama cift yönlulerde oyle

Of Canim ya cok gecmis olsun ins hepsi geçecek

Saol cnm evet düğünde kudurdu oynadi terledi ve grip oldu şükür daha iyi bugün. Sen neden keyifsizsin cnm hayırdır
İnşallah cnm saol huysuzlugumuzda dizboyu:*annelik tüm evlatlara annelik demi insan dayanamiyor.

Saol cnm yuruteci ben bir aydir kaldirdim binmek istemiodu yürüyor simdi de öyle kosuyorum pesindrn hamilelikte 18kilo aldim 22kilo verdim halada veriorum Totom yer gormuyo valla kiyafetlerim olmuo cnm sikilio 55kiloyum halim nolcak bilmiorum.yorgunum a dostlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…