merhaba geçtiğimiz ay benim bebeğimdede yüksek ateş oldu. önce dişten şüphelendik baktık ateş durmadan artıyor 39.8 i gördük ateş düşürücüyle 1 saat normalse sonra tekrar yükseliyordu. gittik dr a gerizekalı adam tahlillerin tem,z olmasına rağmen muyanede bulgu yokken hafif boğaz kızarıklığı nedeniyle antibiyotik verdi.bzi de naıl oluyosa kullandık inanadık kızarıklık falan deyince hastalığın 4. günü vücutta kırmızı döküntüler oldu antibiyotik alerjisi sandık yine dr a gittik 6. olmuş dedi. hava yoluyla başka bir çocuktan bulaşmıştır diye ekledi yani boşailaç kullandık. sonra iyice araştırdı bu hastalığı 0-3 yaş çocuklarda görülen ve geçiren bir çocuğun hayatı boyunca tekara yakalanmayacağı bir hatalıkmış. sadevce ateş kontrol altına alınıp havale geçirmesi engellenmeliymiş zor günlerdi. bebeğim çok işytahsızdı normalde ateşliyken uyuyamayan bebeğim hastalığın sonucu oluşan halsizlikten gözlerini açamıyordu korkmayın lütfen döküntüylr birlikte ateş geçecek ve artmayacak dmküntü ikinci gününde baya artacak ve sonra hafifleyip geçecek
Slm canlar nasılsınız geçen gün masalım beni çok üzdü.. Yürütücinde çok durmayan masal bindiğinde jet hızıyla gider. Mutfaktaydım oturdugum yerle mutfak acık. Masalda peşimden geliyordu bir ağlama sesiyle arkamı bir döndüm masal yürüteciyle devrilmiş hemen kaldırdım kufagıma aldım ki o manzara agzından avuc dolusu kan geliyor o an ki beni tarif edemem agzına bakmaya korkuyorum dilimi dişimi cesaretimi topladım cesmeyi aÇtı. Agzını yıkayıp baktım alt iki dişinden kan geliyor durmuyor çıldırıcam ama aklımı bozuyordum hemen masalı aldım atladım arabaya acile götürdüm çok şükür dişleri sallanmıyordu dr. Baktı dişleri köke batmış oyüzden kanama yapmış soguk suyla yıkadıgım için kanı durdurmuş iyi yapmışsınız dedi. Biraz durduk eve geldim ama ömrümden ömür gitti( sanırım yürümeye basladıgında peşinde. Bende gezıcem bu olay benı cok korkuttu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bizde pusette sıkılıyorduk 5 aylıkken oto koltugu aldı annem arabayı ben kullanıyorsam koltukta sessizce oturup oyalanıyor ama ben arkada yanında oturuyorsam bi kıyamet koparmak asla oturmaz koltugunda ben diyorum ama benım kızın garezi bana evdede hep kucagımda 5 dk. Kucagımdan ayrı olsa bacagımdan tutup cekıo bıde bı aglamakki sorma gitsin. Hepten huyu suyu değişti bana cok fazla zorluk yapıyor ne olcak sonumuz bakalm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunbakan sagol canim.Sizede gecmis olsun,kuzenin biran once iyilesir ins.
Durucum sizede gecmia olsun.
Kurabiyecim ne guzel hazirliklar yapmissiniz.
İns.gonlune gore guzel bir partiniz olur.
Bende cok hevesliydim dogum gunu hazirliklari icin ama suan cok hasta iki yakinimiz var.Dr.yapilacak biseyin kalmadigini soyleyip eve gondermis.Biri yasli digeri cok genc iki tanede kucuk cocugu var.
Eger vefat ederlerse ki ikisinin durumuda cok kotudogum gunu yapmayiz.
Yaparsakta evde kendi icimizde sadece bir pasta keseriz.
Canım senin yakınlarına da şifa diliyorum. İnşallah bişey olmaz. Ben aklıma getirmek bile istemiyorum daha 20 yaşında o kadar küçük ki benim gözümde hep küçük oldu şimdi bu durumu kesinlikle konduramıyorum hayati tehlikesi devam ediyor uyanacak mı bilmiyoruz elimizden gelen dua etmek... Senin yakınların için de dua edicem
Gunbakan sagol canim.Sizede gecmis olsun,kuzenin biran once iyilesir ins.
Durucum sizede gecmia olsun.
Kurabiyecim ne guzel hazirliklar yapmissiniz.
İns.gonlune gore guzel bir partiniz olur.
Bende cok hevesliydim dogum gunu hazirliklari icin ama suan cok hasta iki yakinimiz var.Dr.yapilacak biseyin kalmadigini soyleyip eve gondermis.Biri yasli digeri cok genc iki tanede kucuk cocugu var.
Eger vefat ederlerse ki ikisinin durumuda cok kotudogum gunu yapmayiz.
Yaparsakta evde kendi icimizde sadece bir pasta keseriz.
Tesekkur ederiz kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin.
Barisi bugun kendi dr.goturduk.Haftasonu oldugu icin onunla sadece telde konusmustuk.Gece degeri 39.9 oldu
Gorunurde cok saglikli hic bir sorunu yok dedi bogazi,cigerleri vs.temiz.
6.hastalik olabilirmis.
Yarin veya ertesi gun vucudunda dokuntu olursa o zaman kesin teshisi koymus olucam dedi.
Suan uc saat ara ile bir fitil bir surup veriyoruz.
Diger dr.verdigi antibiyotigi kullandigim icin kizdi.
Ben kesinlikle ant.kullandirtmiyorum dedi.
İstahsizligi hastaliktan ve dislerden zorlama iyice sogur dedi.Bizden haberler boyle.
Huzursuzluklarina sikayet ediyoruz tabi hakliyizda insaniz ve sabirsiziz ama hasta olduklarini gorunce insan herseye raziyim yeterki o iyi olsun diyor.
Merhaba arkadaşlar uzuuuuuuuuuuun zamandır giremiyorum.Ela çok şükür iyi.Artık yerinde durmuyor.Ben 2 gündür hastayım.Geçmişi okuyamadım.Umarım sizlerdende herkes iyidir.
Sizlere sorum olacak.Bebek arabamız kırıldı.Acaba puset şeklindeolanlardan mı yokda çift yönlülerden mi alsam.Nolur bir akıl verin.
Merhaba kızlar sizleri yeniden görmek çok güzel hepinizi özlüyorum. Ben diş buğdayı yapacaktım ama şimdilik erteledim. Doğum günü için düşünmeden bir gün bile geçirmiyordum bütün keyfim kaçtı... Kuzenim hasta tek dileğim şuan onun toparlanması. Subacım size de geçmiş olsun ve diğer hasta olan varsa hepsi iyi olsunlar
Canım senin yakınlarına da şifa diliyorum. İnşallah bişey olmaz. Ben aklıma getirmek bile istemiyorum daha 20 yaşında o kadar küçük ki benim gözümde hep küçük oldu şimdi bu durumu kesinlikle konduramıyorum hayati tehlikesi devam ediyor uyanacak mı bilmiyoruz elimizden gelen dua etmek... Senin yakınların için de dua edicem
Saol cnm evet düğünde kudurdu oynadi terledi ve grip oldu şükür daha iyi bugün. Sen neden keyifsizsin cnm hayırdırMerhaba kızlar nasılsınız ?? Hayatımsın Masalım düşmüş geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz, Suba oğluşun ateşi düşmüş nihayet çok sevindim Allah hastalık dert vermesin miniklerimize, Durusel geçmiş olsun canım bugünlerde terliyor böcükler çok dikkatli olmak lazım, Günebakan kuzenine çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah ... Atladığım kimseler varsa özür dilerim bugünlerde biraz keyifsizim çok dağınığım...
İnşallah cnm saol huysuzlugumuzda dizboyu:*annelik tüm evlatlara annelik demi insan dayanamiyor.Durucm kiyamam ona ins.hemen iyilesir kuzum.
Dun kendi tahlilim icin aile hek.gittim.
Bir bayan yardim istedi bebegn igne yapilacakti.
Ben kollarini tuttum,oda ayaklarinikiz agladikca icim parcalandi.
Anne olmak her dilde,her dinde,her yerde ayni.
Seyyahcim tesek.ederim canim,hayirdir neden keyifsizsin paylasmak istersen dinleriz.
Naber kizlar...SUBACIM barisin atesinin dusmesne cok sevndm bununla gcmis olsun.DURUCM ikrayada cok gcms olsun HAYATIMSN eylulde yurutecte yere egiliyo kafa ustu dusucekken yakaladm kac kere.SEYYAHCM niye moraln bozuk anlatrsan dnleriz...unuttugm atladgm vrsa kusura bkmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?