2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Suba iyi olmanıza sevindim.Allah hep sağlıklarını, mutluluklarını göstersin bize. Durusel İkra'ya da geçmiş olsun."Kudurdu." yazmana çok güldüm.Isırırım o kuduruğu.Ne güzel kilo veriyorsun işte.Ben de hamilelikten 2-3 kg daha azım;ama daha da vermek istiyorum. Hayatımsın size de geçmiş olsun. Günebakan kuzenine Allah şifa versin. Seyyah iş yoğunluğu, ev düzeni ve bebek e bir de bunaltıcı havalar insanı keyifsizleştiriyor. Bu durum da geçecek. Angy dişiniz hayırlı olsun.Bizimki çıkana kadar iştahsızlık can sıkıcı oluyor.Aslında normal zamanda fena yemiyor; ama dişlerden nefes alamadığımız için normalini unuttum :26: Yiyip kilo almayanlardan bir de. Gerçi poposu yer görmediği için bu kadarına da şükür. Bir arkadaşın bebeği de az kilo alıyormuştu. Dr. iştah açıcı şurup verince 10 günde 400 gr almış.Ben doğal yollardan almasından yanayım. Sağlığı yerinde, kıpır kıpır, neşesi de yerinde, boyu da iyi.Daha ne olsun!Zaman zaman kilo konusuna takılsam da genelde memnunum

Yalnz degilsn tatlim bi yorgunda benim

Benmkide zayif canm alistim kafaya takmiyorum artik.ama eylul asiri hareketli bi cocuk 1 dakka durmuyo.doktor sen nasi basediyosun bununla diyo yemesnde sorun yoksa takilma diyo bnde artik dusunmuyorm tabi cvreden kac kilo zayif gbi laflar duyuyorm o ayri ....

Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli umarım herkes iyidir. Kızımın doğumgününü kutladık 19 haziranda sizlerle paylaşmak geldi içimden. Özleniyorsunuz canlar ama malum bebiş ler artık büyüdüler ve full time onlara aidiz :) görüşmek üzere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403729642022.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 48
Burda son halimiz :)

Eklentiler

• $1403729902088.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 48
kuduruo cnm valla iki dkka durmuo bugün caybahcesine gittik dudagini patlattı yine. Ayy yok daha vermek istemiorum kilo.sevmiorum cok zayıf annem.bi dünya laf edio:))

Yalnz degilsn tatlim bi yorgunda benim
valla cnm sorma. Kosturmaktan bel bacak kalmio çok yoruluorum

oo Merhaba cnm yeni yaşınız kutlu olsun)fotoyu göremedim telfdan ama eminim cok.cicidir.

Bu arada bzi gunlerdr mahveden dislerimz cikti cok sukur.rahat bi nefes aldk

Hayirli olsun dişiniz cnm umarım rahat nefesin uzuuun süre gider.

Son düzenleme:
ooo sayfamiz hareketlenmis hosgeldiniz canlarim
Tesekkur ederiz guzel teyzelerimiz cok sukur daha iyi baris.
Parmisim dokuntu olmadi demek ki 6.hastalik degilmis ama neyin nesiydi bilmiyoruz.

Medcezir gecen seneyi hatirladim,yasadigin zorluklari...
Cok sukur hepsi geride kaldi ve elif ecemiz 1 yasina girdi.
Masallah kucuk prensese,topigimizin ablasina omru uzun ve saglikli olsun ins.

Ang canim hayirli olsun disleriniz,rahat bir nefes alirsin ins.
Durucum sende cok zayifsin ne guzel
Benim suana kadar 13 kg gitti.2 kg daha versem hamile kaldigim kilodayim fakattt en kilolu donemimde hamile kalmistim yani verilmesi gereken 7 kg daha var.

Günaydın kızlar Reoc süper tespit yapmışsın vallahi sanırım herkes aşağı yukarı aynı durumda , evin dağınıklığı bir türlü düzen oturtamıyorum Aren'e ayıracağım vakti iş yapmaya harcamak istemiyorum üzülüyorum ve özlüyorum... Buna ek bir sürü ıvır zıvır da var işte geçici bir durum biliyorum ... İlginize teşekkür ederim canım arkadaşlarım ... İyi ki tanımışım sizi :)

Bu arada bzi gunlerdr mahveden dislerimz cikti cok sukur.rahat bi nefes aldk
Ay nihayet patlamış dişler inşallah bundan gerisi sorunsuz çıkar ... Çok yorucuuuuuuuu...
Canım zihniyet halen "kilolu bebek sağlıklı bebek"te kalmış ... Boş ver takılma kilosuna çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var accık zayıf olsa da kimin umrunda
Medvecezirr Elif Ece harika bir kız olmuş maşallah ... Seni de tebrik ederim ne zorluklara katlandın birlikte nice sağlıklı mutlu yıllara :))

Cmm 6.hastalik olmamasina sevindim umarim bidaha tekrarlamaz.ayy zayifim cnm valla gecen kotondan bi pantolon alayim dedim ki hep 40 beden olur bii bol geldi ben şok 36oldu.ama istemiorum iiydim 59-60yakisiodu bana.

Kızlarrr selamlar pek giremedim arada okuyorum ama hayatımsın ve suba canlar çok çok geçmişler olsun allah beterinden korusun yavrularınızı ve bütün hasta kuzulara acil şifalar diliyorum allahtan

Medcezir demek 1 yaşında oldu bu küçük kuzu zalimsin zaman maşallah allah daha nice yaşlarını göstersin inşallah kutlu olsun

Bizde durumlar çok kötü hasta değiliz çok şükür ama üst iki dişimizi 1 aydır patlamadı uykusuzluğumuz katlanarak devam ediyor günüz iki saat falan uyuyup gece. Pardon sabah 4 de kadar ayaktayız ve sonrasıda berbat inanılmaz uykusuz benim sinirler daha da harab oldu tahmin edersiniz artık durmadan sıralıyo her an tehlike atlatıyo bende de bütün kilolar gitti ve gitmeyede devam ediyor sinir stres uykusuzluk yorgunluk e bide bütün gün peşinde dolaşınca of neyse kafanızı şişirmek istemem ama arada benim içinde dua edermisiniz çok zor büyütüyorum çünkü çok çaresiz ve yorgun hissediyorum kendimi

Hepinizi çok seviyorum

Nasya canim tesek.ederiz.
Seninde Allah yardimcin olsun.Eda gercekten cok zor bir bebek (
Saat 4:00 uyumak ne demek
Sabirli olmaya calis canim,geçecek ins.bu gunler.

O laflar sanırım hiç bitmeyecek. Dediğim gibi bu kadar hareketli old. halde az da olsa kilo almaları şaşırtıcı bile

Oy oy kıyamam ona. Geçmiş olsun.Ben kuduruk, hareketli bebekleri daha çok seviyorum.Allah da gönlüme göre vermiş.Ben kaşındım dermişim
Hem çalışıp hem de bebeğinle güzel vakit geçirmeye çalışıyorsun.Bu çok büyük başarı bence. Tebrikler.Ben de evin dağınıklığına bazen çok takılıyorum.Bazen de bu dağınıklık beni mutlu ediyor.Bunun sebebi minik yavrum.Şükrediyorum sonra.Ya Allah korusun o olmasaydı. Evin düzenli olması o zaman neye yarardı ki? Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

Canım dua edeceğim. Allah kolaylık versin. İnşallah kısa zamanda mükafatını görürsün. Dişler çıkınca rahat edeceksin.Ben kızıma rahatlasın diye biraz soğuk yoğurt, meyve veriyorum.Jel bize kar etmiyor.Temiz bir bez veya ağız mendilini ıslatıp damaklarını silince de rahatlıyor.Isırmak istiyor.O zaman da elime saldırıyorsa izin veriyorum. Eğer dışarıda duruyorsa sık sık çıkıp bunaltıcı ortamdan uzaklaşabilirsin.Havuz aldık.Bugün oynayıp durdu.Serinleyince iyi uyudu.Canın ne zaman sıkılırsa biz buradayız.

Merhaba canlarım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Kuzenimin durumu aynı şimdilik. Biz kendisine ve doktoruna güveniyoruz herşey düzelecek.
Kızlar kilo konusu bizde hep problemdi biliyorsunuz hala aynı 9 aylıkken 7.750 gr ve 74 cm di. Yapısı böyle demek ki koca gün poposu yer görmüyor.

Canım seni gördüğüme sevindim Elif Ece 1 yaşında demek maşallah Uzun gelinlik bile giyermiş yesinler onu

Slm kizla keyifler yerindedr umarim....MED seni gormek cok guzel .topiginizn ablasi buyudude yasina grdi masallah NASYA cnm seni cok iyi anliyorum...uykuszluk berbat bsey uyku duzeni tam olarak 1yasindan snra oturuyomus biraz daha sabir cnm biz hep burdayiz....

Çok saol kızlar ya destekleriniz için beni en iyi siz anlarsınız çünkü zaten olmayan uyku düzeni iyice kötüleşti belki yürüdükten sonra değişebilir bi ihtimal ama ben maalesef bu konuda ümidimi kaybettimallah sağlık versin ne diyim

Kızlar iyi emekleyen bebekler genellikle geç yürürlermiş. Bizimki 3 aydır iyi bir şekilde emekliyor.Acaba geç mi yürüyecek?

Vay be Elif Ece Bır yasına girdi ha nasil da gecti zaman uzun saglikli yasları olsun cok da guzel olmuş öpüyorum

yazdıklarımın hepsi gitti
kızgınım kk

uykusuzluktan geberiyorumn

nasyam uykum uykunuz olsun dualarım sizinle

elif eve yaşın kutlu olsun
öpüyorum hepinizi yarın nasipse gelirim

Gunaydinlarrr
Cok sicak degilmi bu sattte bunaldim.
Gecen sene bu gunlerim geliyor aklima.
Koca gobekle bel agrilari kabusumdu sicakta eklenince gun boyu yatar,uyurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…