Saol cnm yuruteci ben bir aydir kaldirdim binmek istemiodu yürüyor simdi de öyle kosuyorum pesindrn hamilelikte 18kilo aldim 22kilo verdim halada veriorum Totom yer gormuyo valla kiyafetlerim olmuo cnm sikilio 55kiloyum halim nolcak bilmiorum.yorgunum a dostlar.
Suba iyi olmanıza sevindim.Allah hep sağlıklarını, mutluluklarını göstersin bize. Durusel İkra'ya da geçmiş olsun."Kudurdu." yazmana çok güldüm.Isırırım o kuduruğu.Ne güzel kilo veriyorsun işte.Ben de hamilelikten 2-3 kg daha azım;ama daha da vermek istiyorum. Hayatımsın size de geçmiş olsun. Günebakan kuzenine Allah şifa versin. Seyyah iş yoğunluğu, ev düzeni ve bebek e bir de bunaltıcı havalar insanı keyifsizleştiriyor. Bu durum da geçecek. Angy dişiniz hayırlı olsun.Bizimki çıkana kadar iştahsızlık can sıkıcı oluyor.Aslında normal zamanda fena yemiyor; ama dişlerden nefes alamadığımız için normalini unuttum :26: Yiyip kilo almayanlardan bir de. Gerçi poposu yer görmediği için bu kadarına da şükür. Bir arkadaşın bebeği de az kilo alıyormuştu. Dr. iştah açıcı şurup verince 10 günde 400 gr almış.Ben doğal yollardan almasından yanayım. Sağlığı yerinde, kıpır kıpır, neşesi de yerinde, boyu da iyi.Daha ne olsun!Zaman zaman kilo konusuna takılsam da genelde memnunum
kuduruo cnm valla iki dkka durmuo bugün caybahcesine gittik dudagini patlattı yine. Ayy yok daha vermek istemiorum kilo.sevmiorum cok zayıf annem.bi dünya laf edio:))Suba iyi olmanıza sevindim.Allah hep sağlıklarını, mutluluklarını göstersin bize. Durusel İkra'ya da geçmiş olsun."Kudurdu." yazmana çok güldüm.Isırırım o kuduruğu.Ne güzel kilo veriyorsun işte.Ben de hamilelikten 2-3 kg daha azım;ama daha da vermek istiyorum. Hayatımsın size de geçmiş olsun. Günebakan kuzenine Allah şifa versin. Seyyah iş yoğunluğu, ev düzeni ve bebek e bir de bunaltıcı havalar insanı keyifsizleştiriyor. Bu durum da geçecek. Angy dişiniz hayırlı olsun.Bizimki çıkana kadar iştahsızlık can sıkıcı oluyor.Aslında normal zamanda fena yemiyor; ama dişlerden nefes alamadığımız için normalini unuttum :26: Yiyip kilo almayanlardan bir de. Gerçi poposu yer görmediği için bu kadarına da şükür. Bir arkadaşın bebeği de az kilo alıyormuştu. Dr. iştah açıcı şurup verince 10 günde 400 gr almış.Ben doğal yollardan almasından yanayım. Sağlığı yerinde, kıpır kıpır, neşesi de yerinde, boyu da iyi.Daha ne olsun!Zaman zaman kilo konusuna takılsam da genelde memnunum
valla cnm sorma. Kosturmaktan bel bacak kalmio çok yoruluorumYalnz degilsn tatlim bi yorgunda benim
oo Merhaba cnm yeni yaşınız kutlu olsunMerhaba arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli umarım herkes iyidir. Kızımın doğumgününü kutladık 19 haziranda sizlerle paylaşmak geldi içimden. Özleniyorsunuz canlar ama malum bebiş ler artık büyüdüler ve full time onlara aidiz :) görüşmek üzere.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada bzi gunlerdr mahveden dislerimz cikti cok sukur.rahat bi nefes aldk
Durucm kiyamam ona ins.hemen iyilesir kuzum.
Dun kendi tahlilim icin aile hek.gittim.
Bir bayan yardim istedi bebegn igne yapilacakti.
Ben kollarini tuttum,oda ayaklarinikiz agladikca icim parcalandi.
Anne olmak her dilde,her dinde,her yerde ayni.
Seyyahcim tesek.ederim canim,hayirdir neden keyifsizsin paylasmak istersen dinleriz.
Ay nihayet patlamış dişler inşallah bundan gerisi sorunsuz çıkar ... Çok yorucuuuuuuuu...Bu arada bzi gunlerdr mahveden dislerimz cikti cok sukur.rahat bi nefes aldk
Canım zihniyet halen "kilolu bebek sağlıklı bebek"te kalmış ... Boş ver takılma kilosuna çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var accık zayıf olsa da kimin umrundaSuba iyi olmanıza sevindim.Allah hep sağlıklarını, mutluluklarını göstersin bize. Durusel İkra'ya da geçmiş olsun."Kudurdu." yazmana çok güldüm.Isırırım o kuduruğu.Ne güzel kilo veriyorsun işte.Ben de hamilelikten 2-3 kg daha azım;ama daha da vermek istiyorum. Hayatımsın size de geçmiş olsun. Günebakan kuzenine Allah şifa versin. Seyyah iş yoğunluğu, ev düzeni ve bebek e bir de bunaltıcı havalar insanı keyifsizleştiriyor. Bu durum da geçecek. Angy dişiniz hayırlı olsun.Bizimki çıkana kadar iştahsızlık can sıkıcı oluyor.Aslında normal zamanda fena yemiyor; ama dişlerden nefes alamadığımız için normalini unuttum :26: Yiyip kilo almayanlardan bir de. Gerçi poposu yer görmediği için bu kadarına da şükür. Bir arkadaşın bebeği de az kilo alıyormuştu. Dr. iştah açıcı şurup verince 10 günde 400 gr almış.Ben doğal yollardan almasından yanayım. Sağlığı yerinde, kıpır kıpır, neşesi de yerinde, boyu da iyi.Daha ne olsun!Zaman zaman kilo konusuna takılsam da genelde memnunum
ooo sayfamiz hareketlenmis hosgeldiniz canlarim
Tesekkur ederiz guzel teyzelerimiz cok sukur daha iyi baris.
Parmisim dokuntu olmadi demek ki 6.hastalik degilmis ama neyin nesiydi bilmiyoruz.
Medcezir gecen seneyi hatirladim,yasadigin zorluklari...
Cok sukur hepsi geride kaldi ve elif ecemiz 1 yasina girdi.
Masallah kucuk prensese,topigimizin ablasina omru uzun ve saglikli olsun ins.
Ang canim hayirli olsun disleriniz,rahat bir nefes alirsin ins.
Durucum sende cok zayifsin ne guzel
Benim suana kadar 13 kg gitti.2 kg daha versem hamile kaldigim kilodayim fakattt en kilolu donemimde hamile kalmistim yani verilmesi gereken 7 kg daha var.
O laflar sanırım hiç bitmeyecek. Dediğim gibi bu kadar hareketli old. halde az da olsa kilo almaları şaşırtıcı bileBenmkide zayif canm alistim kafaya takmiyorum artik.ama eylul asiri hareketli bi cocuk 1 dakka durmuyo.doktor sen nasi basediyosun bununla diyo yemesnde sorun yoksa takilma diyo bnde artik dusunmuyorm tabi cvreden kac kilo zayif gbi laflar duyuyorm o ayri ....
Oy oy kıyamam ona. Geçmiş olsun.Ben kuduruk, hareketli bebekleri daha çok seviyorum.Allah da gönlüme göre vermiş.Ben kaşındım dermişimkuduruo cnm valla iki dkka durmuo bugün caybahcesine gittik dudagini patlattı yine. Ayy yok daha vermek istemiorum kilo.sevmiorum cok zayıf annem.bi dünya laf edio:))
valla cnm sorma. Kosturmaktan bel bacak kalmio çok yoruluorum
oo Merhaba cnm yeni yaşınız kutlu olsun)fotoyu göremedim telfdan ama eminim cok.cicidir.
Hayirli olsun dişiniz cnm umarım rahat nefesin uzuuun süre gider.
Hem çalışıp hem de bebeğinle güzel vakit geçirmeye çalışıyorsun.Bu çok büyük başarı bence. Tebrikler.Ben de evin dağınıklığına bazen çok takılıyorum.Bazen de bu dağınıklık beni mutlu ediyor.Bunun sebebi minik yavrum.Şükrediyorum sonra.Ya Allah korusun o olmasaydı. Evin düzenli olması o zaman neye yarardı ki? Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Günaydın kızlar Reoc süper tespit yapmışsın vallahi sanırım herkes aşağı yukarı aynı durumda , evin dağınıklığı bir türlü düzen oturtamıyorum Aren'e ayıracağım vakti iş yapmaya harcamak istemiyorum üzülüyorum ve özlüyorum... Buna ek bir sürü ıvır zıvır da var işte geçici bir durum biliyorum ... İlginize teşekkür ederim canım arkadaşlarım ... İyi ki tanımışım sizi :)
Ay nihayet patlamış dişler inşallah bundan gerisi sorunsuz çıkar ... Çok yorucuuuuuuuu...
Canım zihniyet halen "kilolu bebek sağlıklı bebek"te kalmış ... Boş ver takılma kilosuna çok şükür sağlıklı bebeklerimiz var accık zayıf olsa da kimin umrunda
Medvecezirr Elif Ece harika bir kız olmuş maşallah ... Seni de tebrik ederim ne zorluklara katlandın birlikte nice sağlıklı mutlu yıllara :))
Canım dua edeceğim. Allah kolaylık versin. İnşallah kısa zamanda mükafatını görürsün. Dişler çıkınca rahat edeceksin.Ben kızıma rahatlasın diye biraz soğuk yoğurt, meyve veriyorum.Jel bize kar etmiyor.Temiz bir bez veya ağız mendilini ıslatıp damaklarını silince de rahatlıyor.Isırmak istiyor.O zaman da elime saldırıyorsa izin veriyorum. Eğer dışarıda duruyorsa sık sık çıkıp bunaltıcı ortamdan uzaklaşabilirsin.Havuz aldık.Bugün oynayıp durdu.Serinleyince iyi uyudu.Canın ne zaman sıkılırsa biz buradayız.Kızlarrr selamlar pek giremedim arada okuyorum ama hayatımsın ve suba canlar çok çok geçmişler olsun allah beterinden korusun yavrularınızı ve bütün hasta kuzulara acil şifalar diliyorum allahtan
Medcezir demek 1 yaşında oldu bu küçük kuzu zalimsin zaman maşallah allah daha nice yaşlarını göstersin inşallah kutlu olsun
Bizde durumlar çok kötü hasta değiliz çok şükür ama üst iki dişimizi 1 aydır patlamadı uykusuzluğumuz katlanarak devam ediyor günüz iki saat falan uyuyup gece. Pardon sabah 4 de kadar ayaktayız ve sonrasıda berbat inanılmaz uykusuz benim sinirler daha da harab oldu tahmin edersiniz artık durmadan sıralıyo her an tehlike atlatıyo bende de bütün kilolar gitti ve gitmeyede devam ediyor sinir stres uykusuzluk yorgunluk e bide bütün gün peşinde dolaşınca of neyse kafanızı şişirmek istemem ama arada benim içinde dua edermisiniz çok zor büyütüyorum çünkü çok çaresiz ve yorgun hissediyorum kendimi
Hepinizi çok seviyorum
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli umarım herkes iyidir. Kızımın doğumgününü kutladık 19 haziranda sizlerle paylaşmak geldi içimden. Özleniyorsunuz canlar ama malum bebiş ler artık büyüdüler ve full time onlara aidiz :) görüşmek üzere.
Burda son halimiz :)
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli umarım herkes iyidir. Kızımın doğumgününü kutladık 19 haziranda sizlerle paylaşmak geldi içimden. Özleniyorsunuz canlar ama malum bebiş ler artık büyüdüler ve full time onlara aidiz :) görüşmek üzere.
Burda son halimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?