2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Merhaba kızlar sonunda bitti dediğim bir haftaydı hiç geçmedi çok şükür haftasonu geldi. Kuzenimden az da olsa umut verici bir haber aldık :13:

Kızlar iyi emekleyen bebekler genellikle geç yürürlermiş. Bizimki 3 aydır iyi bir şekilde emekliyor.Acaba geç mi yürüyecek?

Mantıklı olabilir canım sonuçta istediği her şeye emekleyerek ulaşabiliyorsa yürümeye ihtiyaç duymuyordur.

Gunaydinlarrr
Cok sicak degilmi bu sattte bunaldim.
Gecen sene bu gunlerim geliyor aklima.
Koca gobekle bel agrilari kabusumdu sicakta eklenince gun boyu yatar,uyurdum.

Ne çabuk geçti günler dimi canım geçen yıl buralar ne kadar hareketliydi :)

Günaydın Ramazani serifimiz hayırlı olsun oruc tutmuyorum iki yıldır sipacik icin ama yinede ramazann huzuru sevinci icime doldu:))

Hayırlı Ramazanlar. Ben de 10 yıldır oruç tutamıyorum.Malum şeker hastalığı Oruç tutmayı özledim. Aç kalmayı özlediğim bile oluyor. Dün biz kumda oynadııııık! Oturdu parktaki kuma, minicik elleriyle kumları oradan oraya savurdu.Arada ağzına götürmeye çalıştı; ama hemen yakaladım.Bu ara yerde iplik görürse hemen çekiyor ve yemeye çalışıyor.Sandalyeleri parçalamaya başladı köftehor. İştah yine az. Eskiden yediğinin yarısını ancak yiyor.Seyyah iştah sorununun 1.5 ay sürdüğünü yazmıştı.O yüzden hala ümidim var. İnsan yemediğini görünce çok geriliyor. Eve çeki düzen vermem lazım.Biraz da temizlik.Geçen akşam kendi kendine uyuttuk.Yatağında değil de yerde yattık.Epey uykuluydu.Biz de yere uzanıp gözlerimizi kapattık. Bir babasına bir bana koştu.Başını koyacak yer aradı. Bir ara koluma yattı.Sonra avuç içimi öptü :119: Alıp mıncıklamak istedim; ama uyusun diye vazgeçtim. 10 dk sonra nakavt oldu.Biz de odadan çıktık.Ölmeden bu günü de gördüm ya, artık gam yemem.

Ang,gunebakan guzel gunlerdi gercekten hasmislik donemlerimiz.
Hey gidi gunler heyyy

Reoc guldurdun beni biraz buyusunler o gunleri hep gorucez ins.Koca dana olduklarinda da ayagimda sallayamam yani uyusun tek basina

Buarada barisin boynu,omuzlari gogsune kadar disari atti,kirmizi benek benek.
Dr.konustum teshisi koymus olduk gecen hafta yasadigimiuz hastaslik 6.hastalikmis.
Cok sukur ki iki kez yasanmiyormuys bitti gitti ins.

İyi geceler kızlar pek ugrayamiyorum tatildeyiz çekirdek ailecek Çanakkale den baslayip Eskişehir sonra Alanya ile devam ettik. Ve nihayet memleketimde aldik soluğu 3gun önce :)

Arastacigmin yaninda kaldik 1gun ve harika zamanlar gecirdik idosum ve ardusla :) büyük buluşma gerçekleşmiş oldu anlayacaginiz :))) bayıldık her hallerine bidiklarin çok tatlılardi yaa ♥ sizi iki melekle baş başa bırakıp kaçıyorum şimdilik :) öpüldünuzzz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ikinci fotoya dikkat ardus alip kaçıyodu idosu

Eklentiler

• $1404081598896.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $1404081631329.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $1404081654837.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın arkidişlerim bana en son buraya yazmak o kadar uğurlu geldiki hemen olumlu gelişmeleri sizlere aktarmak istedim öncelikle eloş uzun süredir iyi bi şekilde sıralıyodu oh artık yürümesi yakındır diye sevinirken birde baktıkki emeklemeyide başardı aylardır emekleme çabası yoktu havalara uçtuk tabi biraz geç olsada ama umarım yürümeyi geciktirmez kuşum
Birde bir haftadır ikimiz bizim odada yatıyoruz ve kızlar gerçekten uyuyo allahıma çok şükür kendimi normal insanlar gibi hissetmeye başladım oh bee hepinizi çok seviyprum canlar

Cok cok cook sevindim canimmmmm
İns.heo boyle gider bitanem.

Ayrica barista 2_3 gundur emekliyorrrr
Cocuk ya kucakta yurutecteydi 2 gun teyzeme gittim orda surekli yere biraktik emeklemeyi soktu Merak ettigim sey dizlere nasil cozum buluyorsunuz kipkirmizi oluyor.Dizlik almisti esim cok once ama kucuk geldi.

41 kere masallah sizeeee yerim sizi tatli kuslar.Ardayida idosuda cok ozlemistim iyi geldi.Fundacim nasil gecti tatil,bebisle nasik oluyor detaylari merak ediyorum canim.

41 kere masallah sizeeee yerim sizi tatli kuslar.Ardayida idosuda cok ozlemistim iyi geldi.Fundacim nasil gecti tatil,bebisle nasik oluyor detaylari merak ediyorum canim.

Canim arda gezmeyi zaten çok seviyor o yüzden gözümüzü kararttik onca yola arabayla cikmaya karar verdik.. ha ama yine de tirsmiyo değildim ya yolda sıkılırsa ya durmazsa diye ama şükür ki korktuğumuz başımıza gelmedi yolda genelde uyuyor oto koltugunu da çok sevdi hiç kalkmaya falan calismiyor yolculuklarimiz güzel gecti anlayacagin.
Ammaaa tabii ki sorunlar da oldu mesela uyku düzeni şaştı. :/ bir gün orada bir gün burada çocuk kendini şaşırdı haliyle :)) su anda da annemlerdeym biraz daha oturdu düzenimiz
Kk atip duruyo sinir oldum yaww yine beni def etmeden ataym şu mesajı da sormak istediğin bişey olursa cevaplarim yine subacim :*

Coksaol cnm valla cokzor bi andı çokşükür atlattık. Sizede geçmiş olsun canm daha beterini görmeyelimde buna şükür

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Amin canm aminnn sizede çok geçmiş olsun

Cnm benım cok saol inşallah

Saol cnm biz emeklemiyoruz sıralamıyoruz varsa yoksa kucaktayken kendini yere kaydırıp gel diyor bizde tutup gezdiriyoruz hanfendiyi. Yürüteçte az zaman geciriyor ama ondada hep düşmeye meyilli. Vizde bi arkadasın yurutecını aldık yoksa babası yürütece bınmıcek artım dedi napayım 5 dk. Dursa onda işimi yapmaya çalışıyorum

Ah ahh kilo deme bana benimde toto yer görmüyor yemek yemeğe gırsatım dahi yok ama nebiçim bir bümyem var ki kilo veremiyorum nefret ediyorum bu halimden ((

Allahım ne güzellikler görüyorum
mşllh
ne iyi yapmışsınız öyle çok sevindim görüşmenize
çokta güzel kaynaşmışlar arduş kaçıracak idoşu

mşllhh
afferim eloşuma
çok sevindim emeklemesine uyku düzenine
mert hiç mi hiç durmuyor kapı duvar tutunup kalkıyo sıralıyor
bir haftadırda emekliyor geçde olsa çok şirin

iştahsızlık oluyo arada havalar ve dişlere veriyorum
daha iki dişimiz var

oh oh emekleme şenliği var
barış kuzuma başarılar
bizde yürüteç kazası atlatıyoruz boyu uzun kalıyor
yere eğiliyo oyuncak almak için küttt
artık koymuyorum mama sandalyesi kurtarıcım 2 dk da işimi halledio alıyorum

kuzenim bnde yardıma gelmiş biraz temizlik yapayım
2 günde nasipse evi yalatıp yutmam lasın😃

kocişe sahura kalkıyorum sonra yatınca dalamıyom vs
herkese hayırlı ramazanlar tüm dualar kabul olsun amin

dğm gnü için tşrt afiş banner hediye etiketi hediye magnet siparişleri verildi
bide dğm günüyle ilgileniyorum

hepinize sevgiler

hayatımsın merhaba yazını görünce bende durumumu paylaşmak istedim o güzel hazırladığın odadan
hatırlıyorum seni arada girip takip ediyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor:)
ağustos annesi olacaktım ama bebişim 37 haftalık doğunca temmuz annesi oldum birden :)
benim kızımda ne sıralıyor ne emekliyor ne oturduğu yerden kalkmak için bir çaba sarfediyor
her gören bunun artık yürümesi lazım deyince moraller bozuluyor malum
elbet her çocuğun gelişimi farklı kıyas yapmak doğru değil illa hemen yürüsün de demiyorum
ama belli şeyleri yapmayınca bir anne olarak gelişiminde yada başka bir problem var mı acaba die
kafamda sorular beliriyor sen bir doktora danıştın mı konuda gerçi çocuklarımızın arasında belki 1 aya
yakın zaman vardır bizim ki baya tembel bu konuda ama paylaşmak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…