- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Gunaydinlarrr
Cok sicak degilmibu sattte bunaldim.
Gecen sene bu gunlerim geliyor aklima.
Koca gobekle bel agrilari kabusumdu sicakta eklenince gun boyu yatar,uyurdum.
Kızlar iyi emekleyen bebekler genellikle geç yürürlermiş. Bizimki 3 aydır iyi bir şekilde emekliyor.Acaba geç mi yürüyecek?
Gunaydinlarrr
Cok sicak degilmibu sattte bunaldim.
Gecen sene bu gunlerim geliyor aklima.
Koca gobekle bel agrilari kabusumdu sicakta eklenince gun boyu yatar,uyurdum.
Günaydın arkidişlerim bana en son buraya yazmak o kadar uğurlu geldiki hemen olumlu gelişmeleri sizlere aktarmak istedim öncelikle eloş uzun süredir iyi bi şekilde sıralıyodu oh artık yürümesi yakındır diye sevinirken birde baktıkki emeklemeyide başardı aylardır emekleme çabası yoktu havalara uçtuk tabi biraz geç olsada ama umarım yürümeyi geciktirmez kuşum
Birde bir haftadır ikimiz bizim odada yatıyoruz ve kızlar gerçekten uyuyo allahıma çok şükür kendimi normal insanlar gibi hissetmeye başladım oh bee hepinizi çok seviyprum canlar
Ikinci fotoya dikkatardus alip kaçıyodu idosu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
41 kere masallah sizeeee yerim sizi tatli kuslar.Ardayida idosuda cok ozlemistim iyi geldi.Fundacim nasil gecti tatil,bebisle nasik oluyor detaylari merak ediyorum canim.
Cok gecmis olsun canim
Valla nasıl alıştırcaz bilmiyorum canım,evdeyken bizimkide öyle bi iş yaparken paçalarımda ama yanına oturayım bi güzel oynuyo napsın onlarda özlüyo bizi bende bırakıyorum işi gücü o uyudukça yapıyorum,bu arada başınıza gelen tatsız olaydan dolayı geçmiş olsun canım,oğlan tepeme tırmanmaya çalışırken ben oturuyordum eli kaydı çenesi bacağıma çarptı ağlamaya başladı sonra dediğin gibi bi baktım kan seni çok iyi anlayabildim yani o şok hiç bişeye benzemedi bende gittim yıkadım ama kalbim sızlıyo resmen bizim çok sürmedi baktım alt dişi üst dişlerin olduğu yare çarpmış yarılmış ondan 1 hafta sonrada diş patladı :)3.dişimizde çıktı
Hayatimsin eadem sizlerede geçmiş olsun bizde grip olduk hafta sonu düğünler de usuttuk galiba(kuzumun nasil akio burnu gözleri dun cok huysuzdu demek hastaymis uuu uuu diyip duruodu kuzum.onlar dunyadaki ennn değerli varliklarimiz rabbim dert hastalik üzüntü vermesin insanin ici acio
Merhaba kızlar nasılsınız ?? Hayatımsın Masalım düşmüş geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz, Suba oğluşun ateşi düşmüş nihayet çok sevindim Allah hastalık dert vermesin miniklerimize, Durusel geçmiş olsun canım bugünlerde terliyor böcükler çok dikkatli olmak lazım, Günebakan kuzenine çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah ... Atladığım kimseler varsa özür dilerim bugünlerde biraz keyifsizim çok dağınığım...
Naber kizlar...SUBACIM barisin atesinin dusmesne cok sevndm bununla gcmis olsun.DURUCM ikrayada cok gcms olsun HAYATIMSN eylulde yurutecte yere egiliyo kafa ustu dusucekken yakaladm kac kere.SEYYAHCM niye moraln bozuk anlatrsan dnleriz...unuttugm atladgm vrsa kusura bkmayin
Saol cnm yuruteci ben bir aydir kaldirdim binmek istemiodu yürüyor simdi de öyle kosuyorum pesindrn hamilelikte 18kilo aldim 22kilo verdim halada veriorum Totom yer gormuyo valla kiyafetlerim olmuo cnm sikilio 55kiloyum halim nolcak bilmiorum.yorgunum a dostlar.
Günaydın arkidişlerim bana en son buraya yazmak o kadar uğurlu geldiki hemen olumlu gelişmeleri sizlere aktarmak istedim öncelikle eloş uzun süredir iyi bi şekilde sıralıyodu oh artık yürümesi yakındır diye sevinirken birde baktıkki emeklemeyide başardı aylardır emekleme çabası yoktu havalara uçtuk tabi biraz geç olsada ama umarım yürümeyi geciktirmez kuşum
Birde bir haftadır ikimiz bizim odada yatıyoruz ve kızlar gerçekten uyuyo allahıma çok şükür kendimi normal insanlar gibi hissetmeye başladım oh bee hepinizi çok seviyprum canlar
Cok cok cook sevindim canimmmmm
İns.heo boyle gider bitanem.
Ayrica barista 2_3 gundur emekliyorrrr
Cocuk ya kucakta yurutecteydi 2 gun teyzeme gittim orda surekli yere biraktik emeklemeyi soktuMerak ettigim sey dizlere nasil cozum buluyorsunuz kipkirmizi oluyor.Dizlik almisti esim cok once ama kucuk geldi.
Saol cnm biz emeklemiyoruz sıralamıyoruz varsa yoksa kucaktayken kendini yere kaydırıp gel diyor bizde tutup gezdiriyoruz hanfendiyi. Yürüteçte az zaman geciriyor ama ondada hep düşmeye meyilli. Vizde bi arkadasın yurutecını aldık yoksa babası yürütece bınmıcek artım dedi napayım 5 dk. Dursa onda işimi yapmaya çalışıyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?