Canim arda gezmeyi zaten çok seviyor o yüzden gözümüzü kararttik onca yola arabayla cikmaya karar verdik.. ha ama yine de tirsmiyo değildim ya yolda sıkılırsa ya durmazsa diye ama şükür ki korktuğumuz başımıza gelmediyolda genelde uyuyor oto koltugunu da çok sevdi hiç kalkmaya falan calismiyor yolculuklarimiz güzel gecti anlayacagin.
Ammaaa tabii ki sorunlar da oldu mesela uyku düzeni şaştı. :/ bir gün orada bir gün burada çocuk kendini şaşırdı haliyle :)) su anda da annemlerdeym biraz daha oturdu düzenimiz
Kk atip duruyo sinir oldum yaww yine beni def etmeden ataym şu mesajı da sormak istediğin bişey olursa cevaplarim yine subacim :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydinlarrr
Bugun benim dogum gunummAyrica 7.evlilik yildonumum
En guzel dogum gunum cok sukur Rabbim barisimi gonderdi bana.
Arda ve İdoş ve onların güzel anneleri çok tatlısınızFundacım size hayranım gezmeyi seven bir çiftsiniz ve vakit yaratabiliyorsunuz ne güzel... Kızlar bu ara inanılmaz sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Asu hastaydı birkaç gündür. Kuzenimin durumunu zaten anlatmıştım. Tüm bunların arasında işyeriyle de ilgili sıkıntılar yaşadım. Kopma noktasına geldim şimdilik duruyorum. Her an kararım değişebilir bırakabilirim. Buna da şükür zorluklar tırmanıyor nihayetinde bir kırılma noktasına ulaşıp rahatlığa doğru süzüleceğiz.
Cnm benim allah kolaylik versin asuyada gecmis olsun.isyerimde benide çok sorunlar beklio müdür ücretsiz izin aldım die bana düşman kesildi tayini cikacakti cikmadi gidrmedi 1,5ay var baslamama ve bennn acaip gerginim.allaha dua ediyorum keske bi firsat olsa da bankaya hiicc donmesem su süreçte isimden nefret ettim çünkü. Hamileligimden beri izin problemi yaşıyorum. Allah belalarini versin başka bise demiyorum su mübarek günlerde.
İzin mevzusu zaten ayrı yara bende. Evde bile rahat vermediler nerdeyse doğuma giderken bile şunu da yap git diyceklerdi o derece... Allah sana da kolaylık versin canım inşallah yeniden için ısınır işine. Bela okumayı sevmem adalet yerini bulsun tek isteğim bu.
Kurabiye,ang,funda tesek.ederim guzel dilekleriniz icin.
Gunebakan canim ins.biran once feraha cikarsin.
Once Allah saglik versin.
Bende cok sikintilar yasamistim isyerimde.Surekli benimle ugrasan psikopat bir mali musavirim vardi.Beni aglatti,uzdu,hastalik sahibi etti.
Cok sukur fabrika baska bir sehire tasininca tazminatlarimizi alip ciktik.
Oradan sonra yeni basladigim firmada 3 aylik personelken hamile oldugumu ogrendim ve ciktim.
Bazen calismayi cok istiyorum ama yapilan haksizliklar,adeletsizlikler,tuaf iliski yumaklari beni sogutuyr.Her yer boyle degildir tabi ama %80 boyle oldugunu dusunuyorum.
Cnm ben seni kutlamayi unuttum nice yillara:))ben % 90 böyle oldugunu düşünüyorum. Bende acaip sogudum inan su bir yillik iznimde bak kizim iki aylikken o huysuzluguyla ders calistim yetkili oldum ama hic bi anlamı yok rabbime dua ediyorum karsima hayırlı bi kapı çıkarsın die çünkü bildiğin köreliyorum 2009dan beri çalışıyorum gunden güne sogudum adaletsiz is hayatinda günün birinde bizimde hakkımıza sahip ciksn bi sistem olacak inşallah...
Kurabiye,ang,funda tesek.ederim guzel dilekleriniz icin.
Gunebakan canim ins.biran once feraha cikarsin.
Once Allah saglik versin.
Bende cok sikintilar yasamistim isyerimde.Surekli benimle ugrasan psikopat bir mali musavirim vardi.Beni aglatti,uzdu,hastalik sahibi etti.
Cok sukur fabrika baska bir sehire tasininca tazminatlarimizi alip ciktik.
Oradan sonra yeni basladigim firmada 3 aylik personelken hamile oldugumu ogrendim ve ciktim.
Bazen calismayi cok istiyorum ama yapilan haksizliklar,adeletsizlikler,tuaf iliski yumaklari beni sogutuyr.Her yer boyle degildir tabi ama %80 boyle oldugunu dusunuyorum.
Cnm ben seni kutlamayi unuttum nice yillara:))ben % 90 böyle oldugunu düşünüyorum. Bende acaip sogudum inan su bir yillik iznimde bak kizim iki aylikken o huysuzluguyla ders calistim yetkili oldum ama hic bi anlamı yok rabbime dua ediyorum karsima hayırlı bi kapı çıkarsın die çünkü bildiğin köreliyorum 2009dan beri çalışıyorum gunden güne sogudum adaletsiz is hayatinda günün birinde bizimde hakkımıza sahip ciksn bi sistem olacak inşallah...
Merhaba kızlar nasılsınız? Angy canım Eylüş nasıl oldu?
Ah canım huzursuz iş ortamı stres insanı gerçekten hasta ediyor. İyi ki kurtulmuşsun. İş hayatını iyi anlattın canım kesinlikle öyle en iyi dediğin yerde bile mutlak huzur yok.
İzin uzadıkça dönesin gelmiyor dimi? Sen azimli akıllı bir kadınsın canım inşallah içine sinen iş kapıları açılsın. Yorulmuş hissediyorum artık kaypak insanlardan sıkıldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?