2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Gunaydinlarrr
Bugun benim dogum gunumm Ayrica 7.evlilik yildonumum
En guzel dogum gunum cok sukur Rabbim barisimi gonderdi bana.

Cok guzel aferin arda pasama.
Ben sirf bu endisem yuzunden bu sene bir yere gidemeyecegim sanirim.
Planlarim seneye kismetse

Keyifler iyidr umarim..bz uykuya aglayarak daliyoruz aglayarak uyaniyorz sanirim sicaklardan bunaliyo ....SUBACM dogum gunun evlilik yildonumn kutly olsun nice yillara oglusunla esinle ins....bulusma fotolari cok hos masallah kuzularaesim mersine yazliga gdelm diyo eylulle cesaret edemiyrm.

Subacim doğum günün de evlilik yıl dönümünüz de kutlu olsunnnn :) nice çook mutlu yıllara canım
Bizi beğendiğiniz için de çok teşekkür ederizzz canlar :)
Angym Subacm ve tatile çıkmayı gözü kesmeyen diğer arkadaşlar evde tıkılıp kalmaktansa bu riski almaya kesinlikle değer diyorum.. belki beklediğiniz gibi geçmeyecek ve harika zamanlar gecireceksiniz bence hepimiz güzel bir tatili hakettikk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canm sanirim bzdede bu 6.hastalik var.sabah atesi oldugunu farkettm eylulun 38i geciyodu doktora gttk herhangi bi sorun yok ama bu dokuntulu hastalign bu ara salgib oldgny 3gun atesini kontrol etmemi dokuntu olabilecegni soyledi...bana bu sureci anlatrmisn canm.dokuntu ne zamn basliyo kasinti ypiyomy ne zaman geciyo

Arda ve İdoş ve onların güzel anneleri çok tatlısınız Fundacım size hayranım gezmeyi seven bir çiftsiniz ve vakit yaratabiliyorsunuz ne güzel... Kızlar bu ara inanılmaz sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Asu hastaydı birkaç gündür. Kuzenimin durumunu zaten anlatmıştım. Tüm bunların arasında işyeriyle de ilgili sıkıntılar yaşadım. Kopma noktasına geldim şimdilik duruyorum. Her an kararım değişebilir bırakabilirim. Buna da şükür zorluklar tırmanıyor nihayetinde bir kırılma noktasına ulaşıp rahatlığa doğru süzüleceğiz.

Benden sonra hiç kimse yazmamış epey ıssızlaşmışız. Günaydın diyeyim en azından hepinize..

Cnm benim allah kolaylik versin asuyada gecmis olsun.isyerimde benide çok sorunlar beklio müdür ücretsiz izin aldım die bana düşman kesildi tayini cikacakti cikmadi gidrmedi 1,5ay var baslamama ve bennn acaip gerginim.allaha dua ediyorum keske bi firsat olsa da bankaya hiicc donmesem su süreçte isimden nefret ettim çünkü. Hamileligimden beri izin problemi yaşıyorum. Allah belalarini versin başka bise demiyorum su mübarek günlerde.

İzin mevzusu zaten ayrı yara bende. Evde bile rahat vermediler nerdeyse doğuma giderken bile şunu da yap git diyceklerdi o derece... Allah sana da kolaylık versin canım inşallah yeniden için ısınır işine. Bela okumayı sevmem adalet yerini bulsun tek isteğim bu.

Bende sevmem ama.artik o kadar ugrastim ki.yoruldum cnm.hamile demediler balayi demediler babam öldü demediler hep izinim sorun cok cnm yandi biktim artik.aminn allahin adaleti büyük o soracak eminim

Kurabiye,ang,funda tesek.ederim guzel dilekleriniz icin.

Gunebakan canim ins.biran once feraha cikarsin.
Once Allah saglik versin.
Bende cok sikintilar yasamistim isyerimde.Surekli benimle ugrasan psikopat bir mali musavirim vardi.Beni aglatti,uzdu,hastalik sahibi etti.
Cok sukur fabrika baska bir sehire tasininca tazminatlarimizi alip ciktik.
Oradan sonra yeni basladigim firmada 3 aylik personelken hamile oldugumu ogrendim ve ciktim.
Bazen calismayi cok istiyorum ama yapilan haksizliklar,adeletsizlikler,tuaf iliski yumaklari beni sogutuyr.Her yer boyle degildir tabi ama %80 boyle oldugunu dusunuyorum.

Cnm ben seni kutlamayi unuttum nice yillara:))ben % 90 böyle oldugunu düşünüyorum. Bende acaip sogudum inan su bir yillik iznimde bak kizim iki aylikken o huysuzluguyla ders calistim yetkili oldum ama hic bi anlamı yok rabbime dua ediyorum karsima hayırlı bi kapı çıkarsın die çünkü bildiğin köreliyorum 2009dan beri çalışıyorum gunden güne sogudum adaletsiz is hayatinda günün birinde bizimde hakkımıza sahip ciksn bi sistem olacak inşallah...

Sagol canim tesekkurler.
Son cumlen icinde amin diyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız? Angy canım Eylüş nasıl oldu?

Ah canım huzursuz iş ortamı stres insanı gerçekten hasta ediyor. İyi ki kurtulmuşsun. İş hayatını iyi anlattın canım kesinlikle öyle en iyi dediğin yerde bile mutlak huzur yok.

İzin uzadıkça dönesin gelmiyor dimi? Sen azimli akıllı bir kadınsın canım inşallah içine sinen iş kapıları açılsın. Yorulmuş hissediyorum artık kaypak insanlardan sıkıldım...

Evet cnm gercekten uzadıkça izin sogudum aslinda içimde olan son istegide mudurun son davranışı götürdü. Aynen bende o kaypak kendini bise sanan ama hiç birseyy olmayan insancik lardsn bıktım. ...

kucak dolusu merhaba
özledik
okuyorum ama yazamıyorum
mert yürüme çabasında an geçmiyo bi kaZa atlatmayalım
sürekli peşindeyim yorgunum a dostlarrrr

günebakan durusel iş sıkıntınıza bnde ortağım
mertle iş bir arada olmayacaktı şartlar işten ayrılmamı gerektirdi

mert iştahsız olduğundan beri damak tadı oluştu
bizim yemeklerimizi daha çok sevdi tuz olmamak şartı ile yemeklerimizi az salçalı az baharatlı yapıyorum

yumurtanın beyazını tattırıyorum hergün az kaldı zaten yiyecek

süt su karışımı krep yiyor bir haftadır hergün
çok çok sevdi krep sayesinde bütün kahvaltımız bitiyor maşallah

süt de bişi yapmadı şimdilik

kendim sütlat muhallebi yapıyorum
şekersiz içine hurma kayısı kuru meyve ile tatlandırıo yediriyorum

kendi yemek istiyor bidik bidik mama sandalyesi önüne peynir ekmek vs koyuyorum yiyor

abi aba diyor
bıcır bıcır hiç durmadan sürekli konuşuyor
artık herşeyleri anlıyorlar taklitçi olcak bnm oğlan ne dense yapmaya çalışıo😃
bizde haberler böyle
sizlerde iyisinizdir inş
çok sessiz kaldı topik
suloz ayşe parme arastaa nasya bıdıklar nasıl 💖

Herkese selam ,

Kurbis beni sormuş hissettim geldim :)

Subacim tebrik ederim Canim Biraz geç kaldım ama idare et

Tam bunları yazarken inci kendi U mana sandalyesinin altına sıkıştırdı onu kurtarma calışması yaparken ara vermek zorunda kaldım Hehe :)

İs hayatı ile ilgili yazdıklarınızı okudum ben sanırım uzun Bır süre ara vericem o yüzden once inci biraz büyüsün hatta belki sonra ikincisi :)

Gunebakan tatlım bazen hayat böyle hep olumsuz yanlarını gösteriyor inanıyorum her şey yoluna girecek

Biz de bu hafta sonu nihayet tatile çıkıyoruz bu aralar h tatil hazırlığı hem dogumgunu partisi icin hazırlık baya yoğunuz guzel telaşlar tabi bunlar hepinize sevgiler

Bu arada Eylül hasta mı Angy tam okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…