2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

canım bence hiç de sıkıcı bir hafta sonu olmamış aksine içimi bir sıcaklık kapladı ailecek yapılan bu aktiviteleri gözümde canlandırınca

teşekkür ederiz nasyacmm kısmet canım yaa neden olmasın bir gün toplu görüşme ayarlarız belki şöyle yaza doğru falan

ahahahaa ben de bir an İnciyle Arda yi beraber kucağıma alınca panikledim acaba abuse olur mu bu diye çünkü Arda nın eli bir ara İncinin eline değdi falan aman oğlum dedim napıyosunn

Bu arada gunaydin kizlar

angymm sağ ol canımm sen de seviliyosun ayrıca

oyyy naptık Arzumm ya o kadar memnun olduk ki sizi gördüğümüze ailecek en kısa zamanda tekrarlamalıyız İnci kuşuma da senin tatlı sohbetine de doyamadım çünküüüüü

hehehh her zaman beklerim tatlımm neşeler itinayla yerine getirilirr

Kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım hemen canım İncimin maşallahı var çok şükür sağlığı yerinde.. hem hiç de soluk değildi yanakları pembiş pembişti kuzumun :)) çok iyi bakmış annesi ona

Eki Görüntüle 920654

biz de oğluşumla mussmutlu bir hafta diliyoruz sizee :)

çok teşekkürler canım güzel sözlerin için oğlun ne kadar da tatlı maşallah bu yakışıklı erkeğe kocaman gülmüş kuzucuk insanın içini açıyor

İdoşu emzirirken uyumuş kalmışım kızlar o da normalde gündüzleri 20şer dak.uyur ama kucağımda diye uzun uyumuş. Ben gece iyi uyudum aslında nasıl uyumuş kalmışsak

ahh o kucakta uyumaları yok muu bitiriyor insanı o masum halleri ama işte sonra ben yerine koyamıyorum hemen açıyo gözünü zıpırcığım

bırak pc yi açıp resim yüklemeyi artık nasıl bir düşünce tarzıysa bebeklerinin isimlerini bile söylemezler! herkes kendi gibi sanarmış karşısındakini bu da o hesap sanırım

Eki Görüntüle 920670 Topiğimizi çekemeyenler karşısında ben:)) ahahahaaaa son dönemlerde en çok güldüğüm foto:)))

ahahahahaaaaa ben de çok güldüm bak şimdi feto hoca ya

Ahahaha komedi hatunsun ya
Neyse biz Dr gidiyoruz genel kontrol inş güzel haberler alırız Öpüldünüz

çookk güzel haberlerle gelin kuzucugumm bekliyoruz dört gözle

oofff offf offffff diyorum parmecikim ahahaaa

Heracım hoşgeldin, bende seni bekliyordum geçen bahsi geçti ikram edemedim hadi koş soğutma kahveni
Eki Görüntüle 920759

kızlar kahveleri siz alın da şu çikületaları bana yollayın bi zahmett

çook teşekkür ederiz heramseramm güzel düşünceli güzel kadın öpüyorum seni

canım çok geçmiş olsun İdil kuzuya.. ama ben hasta ettim de ne demek? tabii ki hasta olacaklar,düşecekler, dizleri kanayacak ama böyle böyle büyüyecekler.. biz de hemen yanı başlarında olarak hemen iyileştircez onları ayrıca ne güzel yemiş mamacıklarını kuzucuk ya aferin ona.. inşallah hep böyle devam eder

seni bandananla, seni fularınla, seni kadife pantolonlunla beraber yerimmm güzel kızım benim yaa

oyyy nihayet geçmişi bitirip gelebildim gündeme yahu

vayyy ellerine sağlık o zaman arastanın :) hep özenmişimdir el marifeti olanlara bi de kızçesi olup böyle süsleyip püsleyenlere :) neyse 2.ye kısmetse benim de kızım olur da süslerim ben de :2:

ben de ben de çook özeniyorum aynı şekilde yaaa neyse biz de inşallah ikincide kız anası oluruz dimi ama

işte benım hasta kuzucugumm :))

ahh kıyamadığım yaa hemen iyileş kuzucuk tamam mııı yerim senin tatlılığını ayrıca ben!

herkesee selamlaarr

neler olmş nelerr
buluşmanızı çook kıskandımm keşke hepimiz buluşabilsek çook güsel olmşş :)) bebişlerde arkadaşlarıyla tanışıo harika :)

ben kısa bi ank turu yaptım geldm :) oğluma muzlu süt yedirdiler azcık koyduk bişi olmaz sizde öyle büyüdünüzz bak sapasağlamsınız laflarıylaa daha fazla sawaşamadmm :) azcık yedi bebişimm

5.ayımız doldu çok şükürr ama sağlık ocağınada dr a da gidemedm daha...bu hafta gidicem

bebişimm kulağıyla acaip oynuo çekioo kaşıo derken sabah bi baktım kan içinde kulak..tırnağıyla yırtmış kanatmış nası korktum geçen ay dr a baktırmıştım işitme testi bile yaptı sorun yok demşti heralde dişten dolayı die düşünüyorum sizde warmı böyle şeylerr

Yavrumm ne güzel oynuyor kendinden büyük oyuncağı ile. Güzeller güzeli maşallah :)
Diş çıkarma belirtilerinde kulakları çekiştirme var, dediğin gibi dişle ilgili olabilir. KAşınıyo da olabilir alerjik bi belirti var mı hiç baktın mı kızarıklık benekler vs. gibi?

yok cnm alerjik bişi yok başka hiçbişey yok bi kulağını çekiştirio bide gözlerini owuşturuo kaşınıo heralde

vayyy ellerine sağlık o zaman arastanın :) hep özenmişimdir el marifeti olanlara bi de kızçesi olup böyle süsleyip püsleyenlere :) neyse 2.ye kısmetse benim de kızım olur da süslerim ben de :2:
Teşekkürler canım inş 2. kız olur.

,
Kız İdiloş olmaz İdooş ben seni yerim sen ne güzel bişeysin annen gibi. Hasta iyileşmiş ne güze keyifle oynuyor zuzu Canım avakodoyu soyup, kesip havanda ezdim benimki biraz sertti gerçi eğer yumuşaksa mama kaşığının arkasıyla da ezilir belki.

slmm.. parmee ve fundaa sizee ve beişlerinizee bayıldımm.. çokk güzel çıkmışsınızzz..

amann maşallah demyii unutmayayımm :))

fundaa saçlarınada bayıldımmm..

İyi haberlerini bekliyoruz canım :)) Arkandan su döktüm bak
Eki Görüntüle 920687
Su gibi gittim geldim canımcım

Oyy tatlım benim kıyamam ben ona gecmiş olsun . Annesi ama sen niye hasta edesin gönül isterki hiç hasta olmasınlar sma öle büyüyorlar tıpkı bizim gibi CNm ek gıdaya geçişte zorlanmamış çok sevindim afiyetler olsun tatlıma çok tatlı ya maşallah

Bizde doktora gittik geldik
Herşey yolunda çok şükür gelişimi iyiymişş 6900 olmuş 1200 gr almış 40 günde 3 cm de uzamış kuZucum 67 Cm olmuş
Şu tattırma bitince başlıyoruz ek gıdaya yavaştan yoğurt sebze püresi meyve püresi varsa çorba tuzsuz olucak ve 1 tatlı kaşığı çiğ zeytinyağ
Sabah yarı. Yumurta sarısı verebilirsin dedi lane peynirle
Sevmezse asla zorlama dedi eğer kaşığı yalıyosa devam et vermeye dedi bakalım bu ek gıda beni heyecanlandırıyor kabız olmaz inş bugün kaka yapmadı kuzum gerçi dün 3-4 kaşık havuç suyu verdim bitek bakalım inç bu sürece çabuk aşılırız
Bizden haberler bu şekilde
Hım bide Demir ilâcına başladı bizede 7 damla

cnm bende yenı basladım 4 gundur yedırıyorum ıyı uyuyo suan elımde aptamılın gece muhallebısı var ondan yapıyorum ama o bıtınce druma ozellıkle sordum ınek sütüylede muhallebı yapabılıcemı soyledı öle yapıcam tercıh senın ıster aptamılın hero babynn fln var gece muhallebılerı onlardan yap ıstersen de ewde kendın yap ama inek sütü kullanmak ıstemezsen aptamılınkını alabılırsın formul mamayla hazırlıyacagın ıcın aynı sey. bu arada ben bıberonla verıyorum kasıkla yemesı uzun suruyo bıde uyku saatı geldıgı ıcın mızmızlanıyo cok sadece gecelerı muhallebıyı bıberonla verıyorum paketın üzerınde tarıfı var bıberonla yapınca 4 yemek kasıgı kasede yapıncada 6 yemek kasıgı koyuyosun cnm.

Slm kızlar bebişlerimiZe ek gıdalar hayırlı olsun . Benimde 5,5 aylık ikizlerim var ve ek gıdaya başlıyoruz hatta başladık yoğurt ve elma suyu havuç suyuyla. Dr sebze Püresi de verebilirsin yavaş yavaş dedi. Sebze Püresi veren varmı aranızda? Nasıl yapıyorsunuz tarif istesem? Birde kabak veriyorsunuz Tarcınlı o nasıl yapılıyor?

Canım bende 2 gündür aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasından yapıyorum 120 ml suya 4 yemek kasıgı koyuyorum tepeleme. Baya yiyor çok az kalıyor tabağın dibinde. Ama yinede gece neredeyse saat başı uyanıyor anlam veremiyorum. Dün gece 21:30 gibi mamasını yedirip uyuttum 1 saat sonra kalkıp emdi. :26: Kaşık mamasını mı biberonla veriyosun sen?

Selam..
Canım bal kabağını buharda pişiriyorsun. Daha sonra ezip püre haline getiriyorsun. Çak azda içine tarçın koyup afiyetle yediriyorsun bebişlere :)
İkiz bebekle Allah yardımcın olsun bu arada ben bir tanesine zor yetişiyorum :)

Cnm gcmis olsun ...biran once iyiler masal ins..ilk resmdeki tayttan bzdede var hmde suan eylusun ustunde ;-) kocaman olmus masallah

Hayatimsin ,

Masal masallar ülkesinin prensesi kadar guzel masallah ona :)
Ve cok gecmis olsun hemen toparlar insallah

Ay Hayatımsın bu ne güzel bir kız yahu! Boncuk gözlüm, tü tü tü maşallah. Ayrıca çok geçmiş olsun, hemen geçsin gitsin ishali.

çokkkk sağolun teyzoşlarımızzz... ishalimizde geçiyor gibi seviyoruz sizleriii..

hımm ewt cnm aslında kasıkla yedırıyodum kutunun üzerinde farkettm bıberonlada verılebılırmıs kasıkla daha cok uykusu acılıyo benımkının kasıga le atıyo yüzüne gözüne dokturuyo o yüzden saat on bır gibi bıberonla verıyorum gece 4 de kalkıyo emzırıyorum sabah 8 de uyanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…