Güzel kadınlar sizi, bi gittiniz Perşembe günü, bi daha gelmediniz. Cuma günü burada kimsecikler yoktu. Çağırdım çağırdım, çok da konuşasım vardı ama olmadı. Sonra haftasonu ailece biraz gezelim dedik, market alışverişi, kızımı parka çıkarma, bisiklete bindirme gibi küçük etkinlikler yaptık:)) Kızımın odasında çalışma masası yoktu, o küçük her yerde satılan masa ve sandalye vardı. Bacakları, boyu uzadı, ders yaparken iki kere yuvarlandı ordan:)) Ben de çalışma odasındaki bilgisayar masasını onun odaya geçireyim dedim. Biraz büyük bir şeydi, sığmadı, eşim sökmeye çalıştı, çok vakit aldı. Ayyy ne kadar sıkıcı bir hafta sonu olmuş ya, anlatırken sıkıldım. Neyse en azından geceyi eşimle azıcık romantik bir şekilde film izleyerek kapattık:)) Geçmişi okuyamadım ve hemen yatmam lazım şimdi. Zaten yataklarında mışıl mışıl uyuduklarını düşündüğüm siz tatlışlara da neşeli ve aksiyonlu rüyalar dilerim:))
canım bence hiç de sıkıcı bir hafta sonu olmamış aksine içimi bir sıcaklık kapladı ailecek yapılan bu aktiviteleri gözümde canlandırınca
Günaydın hepinize benim cimcime erkenden uyandı az önce daldı ama benım uykum açıldı
Parme ve funda ne tatlısınız öle çok özdendim keşke hepimiz bi gün buluşabilsek çok tatlısınız hepiniz
Bizde mama sandalyemizi aldık bu hafta chicco polly tavsiye ederim bebekler daha küçük malum bu sandalye onlar için çok konforlu bence ela çok sevdi artık masada bizimle oturabiliyo
Güzel bi hafta olsun kızlar öpüyorum
teşekkür ederiz nasyacmm
Maşallah kuzuyaa sevmiş demekki sebzeci olacak
Teşekkür ederizz
Canım ne kadar muhallebi yapıyorsun ve nasıl yapıyorsunn? bu gece uyanmaları bizde cok fazla 2 gündür yatmadan kaşık maması veriyorum ama işe yaramıyor sanırım
Güzelliklere gel :) Ne güzel zaman geçirmişsiniz Allah içinize sindirsin canlarım..
Ardanın başı bağlı olmasa polis gönderecektim cafeye, 2 tane child abuse var cafede diye sonra düşündüm ida orda değil vazgeçtim
ahahahaa ben de bir an İnciyle Arda yi beraber kucağıma alınca panikledim acaba abuse olur mu bu diye
Bu arada gunaydin kizlar
angymm sağ ol canımm sen de seviliyosun ayrıca
Alıntılarım uçtu gitti buluşma ile ilgili yorumlar icin cok teşekkürler . Umarım en kisa sürede hep beraber görüşürüz. Fundacim ve guzel esi sagolsun bizi cok guzel ağırladı kısacik sürede . Arda zaten tahmin ettiginiz gibi dünya tatlisi minik bur kuş :)
oyyy naptık Arzumm ya o kadar memnun olduk ki sizi gördüğümüze ailecek
Cumartesi sabahı yola çıkmadan 5. Ay kontrolumuz vardı . Ve guzel haber inciyi dr cok iyi buldu ilk kez bes aydır solukluk yok dedi :))
3 cm uzamış 1020 Gr almış cok iyi buldu Dr amcamız ve iyi giden şeyi bozmamak adına kesinlikle ek gıdaya tattırmak icin de olsa başlamıyorsun dedi . Gelecek ay başlayacakmışız . Ben kendimi cok hazır hissediyordum halbuki anca Dr izin vermedi biraz bozuldum . O kadar kesin konuştu ki su bile vermeyeceksin diye gikimi çıkarmadım .
Yalnız ikinci cocuk konusunda bizi uyardı . fetomaternal hemoraji tekrar eden bir durulmuş ve genelde son haftalarda olurmuş ikinci gebelikte cok dikkatli olun hareketlere biliyorsunuz inciyi son anda çevirdik dedi
Bunun dısında her şey cok iyi gidiyor .
Dr sonrası asırı doz kaygana alıp Tatli funda ve Arda sayesinde neşemi tekrar buldum anlayacağınız
hehehh her zaman beklerim tatlımm neşeler itinayla yerine getirilirr
Kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım hemen canım İncimin maşallahı var çok şükür sağlığı yerinde.. hem hiç de soluk değildi yanakları pembiş pembişti kuzumun :)) çok iyi bakmış annesi ona
Bende bugün gezmeye gittim, gittiğim yerde yemekte ev yapımı yoğurt koydular önüme :d bende dayanamayıp Selim kuşuma yoğurt tattırdım, versem 1 kase yiyecekti. Ağladı vermiyorum diye
Ama ilk denememiz olduğundan korktum çok vermeye 10 çay kaşığı verdim sadeceÇok sevdi kuzum yalandı durdu.
Eki Görüntüle 918108 Eki Görüntüle 918109 Eki Görüntüle 918110 Eki Görüntüle 918111
afiyet bal şeker olsun selim paşaya :)
çokkk geçmiş olsun canım...bu fındık kurdu çok tatlı ama annesi maşallah :)
inci ve arda kuş çookk tatlı görünüyolar tabi anneleri de :) ne güzel forum sayesinde yeni dostluklar başlıyo :) bu arada inci grçekten adının hakkını veriyo...arda da tam bir yakışıklı delikanlı :)
çok teşekkürler canım güzel sözlerin için
İdoşu emzirirken uyumuş kalmışım kızlar o da normalde gündüzleri 20şer dak.uyur ama kucağımda diye uzun uyumuş. Ben gece iyi uyudum aslında nasıl uyumuş kalmışsak
ahh o kucakta uyumaları yok muu bitiriyor insanı o masum halleri
Gecmisi okurken gordum :) ilahi arasta bir de bu tipler bir arzus vardı hatirlarmisin onun gibidir aynen. Herkesten resim bekleyip ve herkese ayni cümle ile cümle de su (masallah cok Tatli ) diyip bes ay boyunca bir kere pc açamazlar ya da acmak istemezler . Sonra arzus tuh kötü kaka olur kendisi iyi :) cok güldüm bak simdi
Not : tesadüfe bakın ki iki laflarından biri de nazardir
bırak pc yi açıp resim yüklemeyi artık nasıl bir düşünce tarzıysa bebeklerinin isimlerini bile söylemezler! herkes kendi gibi sanarmış karşısındakini bu da o hesap sanırım
Eki Görüntüle 920670 Topiğimizi çekemeyenler karşısında ben:)) ahahahaaaa son dönemlerde en çok güldüğüm foto:)))
ahahahahaaaaa ben de çok güldüm bak şimdi feto hoca ya
Ahahahakomedi hatunsun ya
Neyse biz Dr gidiyoruz genel kontrol inş güzel haberler alırız Öpüldünüz
çookk güzel haberlerle gelin kuzucugumm bekliyoruz dört gözle
Gecmis olsun Canim ya gicik Hastalığı'na yakalanmissin . Salgın varmis ama Avrupa'dan gelen soğuk hava dalgası neden oluyormuş buna :) ha bir de üstünden zaman gecip herkes isine baktiktan sonra bir bakiyormussun şiddetli hazımsızlık yaptıgı icin birden bire sonradan hortluyormus .
oofff offf offffff diyorum parmecikim ahahaaa
Heracım hoşgeldin, bende seni bekliyordum geçen bahsi geçti ikram edemedim hadi koş soğutma kahveni
Eki Görüntüle 920759
kızlar kahveleri siz alın da şu çikületaları bana yollayın bi zahmett
Merhaba ikindinin güzel anneleri! Eh anca girebildim. Nasya cım benim bızdık da erkenden uyandı, kaka yapmış. O kadar uykum vardı ki, bir yarım saat gitmedim yanına ama gürültü şiddetini gittikçe artırdı:)) Sonra uykum açıldı, onu uyutabildim ama ben dön, dön uyuyamadım ve acıktım. Sonra da kızım uyandı zaten. Aynı mama sandalyesini kullanıyoruz, benim kızım hiç oturmamıştı, ben de İzmir e yeğenime gönderdim, yeğenim onun üzerinde büyümüş annesi öyle diyor:)) Şimdi geri getirdiler ama o da ne?? Oğlum da hiç sevmiyor orada oturmayı, çığlık atıp ağlayıp duruyor. Ya Allah ım bu genetik mi?? Neden bu kadar benziyorlar birbirine?? Alıştırmak için çığlık atsa ağlasa da orda tutmaya çalışıyorum ama kafam kaldırmıyor artık. Üstüne bir şey asabilsem, oyuncak filan belki eğlenir de daha bir yol bulamadım. Sizim bir fikriniz var mı kızlar??
Parme ve Funda'cım çok tatlı görünüyorsunuz, siz ve bebişler mükemmel olmuş bu buluşma! Kız Parme Tekirdağ a giderken yolunun üzerinde bana da bir uğrayıverseydin ya:)) Gerçi nasıl ağırlardım seni bilmem, ev kalkmış gidiyor yine.
Arasta bulduğun mama sandalyesi bence çok kullanışlı bir şeye benziyor. Chicco da olan bütün özellikler var ve daha ucuza. Ne güzel işte. Yine iyi muhabbet dönmüş burda, gıcıklar sizi:))
çook teşekkür ederiz heramseramm
merhaba tontık kuzular ve tatlı annlerı :)) ben kuzumu yıne hasta ettım..oksuryoo,burnu akıyo ve zamn zman atesımız cıkıyor..parasetemol tarzı bı ılac verdık..burun akınıtısı gectı ılactan oturu..herhalde genzıne akıtıyoo..oksurugumuzde gecseydıı..ek gıdalara gectık carsamba gunu..koylerle dolu,el kadar boluda kecı sutu bulamdım..orayı ara,burayı ara canımız cıktı..paket sut bulduk ama onuda ben ıstemedım..kecı sutu ıle un yapmıs kay sutte ınek sutu cıktı..ınternetten okuyabılırsınız haberı..o yuzden paket kecı sutu alacagımıza tanıdık bırınden sokak sutu almak daha mantıklı geldı bana :))burda aoc nın veya sekın gunluk sutu olsaydı ondan da mayalayacaktım ama malesef yokk(kuzucuguma cam kapta yarım cay bardagı mayaladım.ıkı cay kasıgı yedırdım..o kadar cok sevdıkı,verseydım belkı daha yerdı..ertesı gun elımdekı kabı ve kasıgını gorunce o kdar cok sevındıkı.. :))dort gun verdık yogurdu..dun ıtıbarı ıle de kabagı arastanın tarıfı ıle duduklu tencerede buhar haznesınde 10 dak hasladım..cam rendeden gecırdıkten sonra cay kasıgı ucu ıle de tarcın koyup yedırdım..yuzunu bıle eksıtmeden yedı kuzum,hasta halıyle...bugun sabah ogununde yogurt verdım..aksam da kabagını tekrardan yedırecegımm..sızler neler yaptınız....yorumu gonderıp hemen gecmısı okuyacagım..ıkı gun sonrada avakadoya geccegım..ankaradan olgun avakado buldumm..ıkı tane aldım..kuzuma yarasınn..sızınkılerede yarasın :))
canım çok geçmiş olsun İdil kuzuya.. ama ben hasta ettim de ne demek? tabii ki hasta olacaklar,düşecekler, dizleri kanayacak ama böyle böyle büyüyecekler.. biz de hemen yanı başlarında olarak hemen iyileştircez onları
Ben alırken yeni yıl temalı vardı şimdi yenileri gelmiş çok şirinler canım. Bebek giysilerinin olduğu reyonda kışlık şapkaların olduğu yere asmışlardı. Hemen her kipada vardır sanırım.
Bak mesela bu resimdeki kipadan :))
Eki Görüntüle 920812
seni bandananla, seni fularınla, seni kadife pantolonlunla beraber yerimmm güzel kızım benim yaa