Hayatımsın yeni meleğini tebrik ederim. İnşallah her şey güzel olacak.
Parme geçmiş olsun. İlaç nedeniyleyse 1-2 hafta içinde alerjisi geçecektir.Endişelenme. Bakıcı konusuna gelinceeeee... Artık bir bakıcımız yok. Bizim bıdık kadını görür görmez yaygarayı bastı. Bütün gün tüm gücüyle ağladı. Kadın kendisine alıştırmak için aşırı ve yapmacık ilgi gösterdi. Dk. başı bunu vereyim, şunu vereyim, bunu al, bana gel diye çocuğun üstüne çok gitti. Bizimki de bunaldı. Bakıcı da bizimkinin alışamayacağını anlayınca akşamında işi bıraktı.Ben de annemi çağırdım.Bu yıl o bakacak sanırım. Başka şehirde yaşıyor ve çocuk bakmayı pek sevmiyor. Daha önce de sorunlar yaşadığımız için bırakır gider mi diye endişeleniyorum. Bakıcıdan korktuğu için şimdi annemde de çok ağlıyor.Benim yakama yapışıyor ve benden ayrılmak istemiyor.Ben yanında değilken ancak kucakta duruyor.İnşallah çabuk alışır.
Kızlar ben bir hata yaptım.Sorunlarımı dostum diyeceğim bir iki arkadaşım dışında kimseye anlatmam.Ne komşularıma ne iş arkadaşlarıma anlatırım. Uzun zamandır da arkadaşımla doğru dürüst konuşamıyorum.Farklı şehirlerde old. için iletişimimiz azaldı.Dün akşam cimcimeyi oyun alanına götürdük. Oranın sahipleri çocuklar oynarken onlarla ilgileniyor.Annemle ilgili endişelerim beni korkuttuğu ve sorunlar hep içimde biriktiği için oyun alanının sahiplerine yaşadığımız ne varsa anlattım.Daha ilk kez konuştuğumuz birine bunları anlatmamam gerekirdi. Sonuçta oraya çocuğunu götüren bir müşteriyim ve götürmeye de devam edeceğiz. Şimdi kadın beni her görüşünde "Annesiyle sorun yaşayan, tanımadığı kişilere her şeyi anlatan, annesini şikayet eden biri" diyecek.
merhaba ağustos anneleri ve arda böcüğümün arkadaşları...hamilelikten itibaren sizleri takip ettim hatta doğum yapana kadar yazıyordumda ama bebeğim doğunca onunla uğraşırken sizleri ihmal ettim malesef.sanırım birçok anne de benim gibi olmuş ama iyi ki siz vakit ayırmışsınızda hala konuşacak birileri var burada:) ardam 11 gün önce 1 yaşına girdi çok şükür.ama hala çok eziyetli bir bebeksürekli vız vız ve sürekli benimle ilgilen diyen bir yaramaz.yazdıklarınızı merak ediyorum ama onca sayfada okunmaz ki şimdi :) umarım tüm bebekler sağlıklı tüm anneler mutludur.bu arada yeniden hamile olanlar var sanırım tebrik ederim sizleride.şimdilik bu kadar ama artık bende buradayım inşallah şekerler .ardamın fotosunu ekleyeyim dedim ama boyut yüzünden eklenmiyormuş.hiç anlamam bu işlerdende.neyse çözersem koyucam ama :)
Hayatımsın yeni meleğini tebrik ederim. İnşallah her şey güzel olacak.
Parme geçmiş olsun. İlaç nedeniyleyse 1-2 hafta içinde alerjisi geçecektir.Endişelenme. Bakıcı konusuna gelinceeeee... Artık bir bakıcımız yok. Bizim bıdık kadını görür görmez yaygarayı bastı. Bütün gün tüm gücüyle ağladı. Kadın kendisine alıştırmak için aşırı ve yapmacık ilgi gösterdi. Dk. başı bunu vereyim, şunu vereyim, bunu al, bana gel diye çocuğun üstüne çok gitti. Bizimki de bunaldı. Bakıcı da bizimkinin alışamayacağını anlayınca akşamında işi bıraktı.Ben de annemi çağırdım.Bu yıl o bakacak sanırım. Başka şehirde yaşıyor ve çocuk bakmayı pek sevmiyor. Daha önce de sorunlar yaşadığımız için bırakır gider mi diye endişeleniyorum. Bakıcıdan korktuğu için şimdi annemde de çok ağlıyor.Benim yakama yapışıyor ve benden ayrılmak istemiyor.Ben yanında değilken ancak kucakta duruyor.İnşallah çabuk alışır.
Kızlar ben bir hata yaptım.Sorunlarımı dostum diyeceğim bir iki arkadaşım dışında kimseye anlatmam.Ne komşularıma ne iş arkadaşlarıma anlatırım. Uzun zamandır da arkadaşımla doğru dürüst konuşamıyorum.Farklı şehirlerde old. için iletişimimiz azaldı.Dün akşam cimcimeyi oyun alanına götürdük. Oranın sahipleri çocuklar oynarken onlarla ilgileniyor.Annemle ilgili endişelerim beni korkuttuğu ve sorunlar hep içimde biriktiği için oyun alanının sahiplerine yaşadığımız ne varsa anlattım.Daha ilk kez konuştuğumuz birine bunları anlatmamam gerekirdi. Sonuçta oraya çocuğunu götüren bir müşteriyim ve götürmeye de devam edeceğiz. Şimdi kadın beni her görüşünde "Annesiyle sorun yaşayan, tanımadığı kişilere her şeyi anlatan, annesini şikayet eden biri" diyecek.
benim kızımda ellerinden tuttuğumda çok güzel yürüyor ama bıraktığımda yürüyemiyor, kilo konusuna gelince bizde biraz zayıfız bir yaş kontrolünde 75 cm 9 kiloydu 13 aylık olucaz, doktor normal olduğunu, çok zayıf olmadığını söyledi ama ben biraz daha kilo alsın istesemde kızıma bir şey yedirmek o kadar zor ki dişlerden dolayı sanırım çok iştahsız, kilo konusunu çok dert etme bence yürüyüp hareketlendiğinde zayıflıcak zaten:)Merhaba arkadaşlar;
Benimde bir yaşında bir kızım var henüz yürüyemiyoruz ama ellerimden tut beni yürüt sendromumuz var ellerimden tutarsam fıldır fıldır yürüyor ama asla beni bırakmıyor düşeceğim korkusu var.. Birde bana gıcıklığına asla anne demiyor anne de kızım diyorum "gaga" diyip gülüyorbabasına kafasına eserse "baba" diyor ama bana gelince yok çok sinir oluyorum ya birde benim kızım çok topik oldu 82cm boyu var 13,8kg kara kara düşünüyorum nasıl zayıflayacak bu çocuk diye şekerli tuzlu birşey yedirmiyoruz, her yediği doğal, ekmek bisküvi un türevi bir şeyde vermiyoruz hazır mamada yemiyor artık normal yemek yiyor sadece geceleri süt içiyor biberonla..
Çok taktım bu konuya şişko bir çocuk olursa diye çok üzülüyorum.. Ne yapabilirim bu konuda..
benim kızımda ellerinden tuttuğumda çok güzel yürüyor ama bıraktığımda yürüyemiyor, kilo konusuna gelince bizde biraz zayıfız bir yaş kontrolünde 75 cm 9 kiloydu 13 aylık olucaz, doktor normal olduğunu, çok zayıf olmadığını söyledi ama ben biraz daha kilo alsın istesemde kızıma bir şey yedirmek o kadar zor ki dişlerden dolayı sanırım çok iştahsız, kilo konusunu çok dert etme bence yürüyüp hareketlendiğinde zayıflıcak zaten:)
evet sorma benim kızımda kendisinden büyük çocukları bile dövüyor, saçını başını çekiştiriyor çok fena , çok cadı:)ay inşallah zayıflar yaa ciddi çok dert ediyorum tamam şuan topik çok sevimli böle yanaklı bacaklar gamzeli falan ama ya sonra... Boyu uzun olduğu için öle devasa bir görüntüsü yok ama tombul yani :):):) Obezite çağımızın hastalığı korkuyor insan off ya ne güzeldi çocukluğumuz danalar gibi yerdik ama çöp gibiydik şimdiki çocuklara bakınca korkuyorum ben
Bakalım olmazsa rejim soracağım doktoruna :):):):)
Senin ufaklık için bence dert etme benim bir arkadaşım var onunda kızı 68cm 8 küsür kilo ama maşallah cimcime benimkini dövüyo o haliyle :):):) hani ikizler diye bir film vardı hatırlarsın kısa olan böle fırlama bir tipti uzun iri yarı olan safça falan koy ikisini yan yana aynılar..
Artık alışkanlığa dönüştü yalnız :) Kimi görsem muslukları açıp anlatmaya başlıyorum.Tanımadığın birine içini dökmek daha iyi geliyor bazen. Bence o insanlara içini döken ilk sen değilsindir. Canını sıkma çok kötü bir hata değil :) O an anlatmak içini rahatlattıysa bu iyi bişey ihtiyacın varmış demek ki canım :))
Arda' yı güle güle büyüt canım hoşgeldin yeniden
Dertleşmek gerçekten de rahatlatıyor."Bunları yaşayan sadece ben değilmişim demek ki." deyip rahatlıyorum. Annemle sorunlar patlak vermeye başladı. Temeli o kadar eskiye dayanıyor ki... 2 gün önce çocuk için istediğim bir şey karşısında "İşine gelirse.İstemezsen giderim. Beni hoş tutmak zorundasın." diye üstten baka baka konuştu.Kızım için sustum.Amacı beni tahrik edip gitmek. Bu her zaman kullandığı taktik. Of Allah'ım. Zaten bize kalmaya geldikten 3 gün sonra surat asıp odasına çekilmesi, aynı evde bizimle muhatap olmaması, sert sert cevaplar vermesi vs. hep alıştığımız ama canımızı sıkan ve yakan şeyler.Eskiden böyle değildik; çünkü onlardan bir şey istemiyordum.Ne zaman işim düştü, o zaman sorunlar başladı. Annen de olsa benden bir şey bekleme, isteme mesajı yolluyorlar. Hiç ihtiyacım yokmuş, her şeyi hallediyormuşum gibi davranınca bana yaklaşıyorlar. Bazen çok kötü durumda olsam bile iyi old. söylüyorum. Uzun uzun anlatamayacağım;ama anlattığım insanlar artık öz annem olup olmadığını soruyor. Bu da benim sınavımmış.Bakıcı işinin olmamasına üzüldüm ama annenin bakacak olmasıda cok güzel. bence hiç endişelenme. bırakıp giderse zorla 15 gün bekletir yeni bir bakıcı bulursun. hatta arada araştırmaya devam et hani çok iyi birini bulursan alırsın.
tanıdıgın biri yerine tanımadığın birine içini dökmek daha iyi:)) ben her parkta her bahçede oturuşumda yanıma gelenlerle baya baya dertleşiriyoruz, onlarda anlatıyor ve hiç aaa beni yeni gördü özelini anlatıyor diye aklımdan geçmiyor:))
Maşallah Mert'e.Bizim bıldırcın da 8 gün önce yürümeye başladı.Tam 12.5 aylıkken.Allah'ım o minicik popoşu sağa sola attırması beni deli ediyor.Isır beni diyor. Etek benzetmesine çok güldüm. Anneme yavaş yavaş alışmaya başladı.Eve gelince tabii yine anneye yapışık :)Yürümeye başladığında kilolar gidecek
mert koşturuyor artık dur durak bilmiyor mşllh
13 aylık olacağız ayın 6 sında
gitti bitti diyor artık
harmandalı oynuyor birde müziği duymasın atıyor oyuncakları hemen ortada başlıyor oynamaya şebeğim bnm
bakıcıdansa annenin bakması daha iyi cnm alışır
bende arada anlatırım parkta onlarda bana
sokakta eteğin açılıp aman bida nerde görcek sanki denmesi gibi
bida nerden hatırlıcak beni diyip dejarZ oluyorum
arastam sistit geçmiş olsun
parmem alerjiniz çabuk geçer inş
asu kuşumuda öZledim
arduşu
inci arduş yine buluşmuşlar ohh
kutlu mutlu olsun yaşları
başka unuttuğum varsa affola
yorgunum a dostlar ara verip geliyorum özlüyorum
yetişemiyorum artık ev kociş mert yemek kv bu sıra bolca deniz çamaşır havlu vs vss bittim. .. görüşürüZ. az uyanmalı geceler dilerim muck muck
Hoş geldiniz. Benim kızım da 1 yaş kontrolünde 8840 gramdı. 4. aydan sonra kilo alımı yavaşladı.4-5 ay çok üzüldüm; ama sonra kabullendim.Kabullenince her şey o kadar kolay oluyor ki. 10 gün kalmak üzere yeğenim bize geldi.8 yaşında ve 37 kg. Kilosu yüzünden özgüveni aşırı düşük. Ben şunu yapamam ki şişmanım, oraya sığamam ki kiloluyum vs. diyor.Bunları görünce inanın "Allah'ım kızım hep zayıf ve sağlıklı kalsın." dedim.benim kızımda ellerinden tuttuğumda çok güzel yürüyor ama bıraktığımda yürüyemiyor, kilo konusuna gelince bizde biraz zayıfız bir yaş kontrolünde 75 cm 9 kiloydu 13 aylık olucaz, doktor normal olduğunu, çok zayıf olmadığını söyledi ama ben biraz daha kilo alsın istesemde kızıma bir şey yedirmek o kadar zor ki dişlerden dolayı sanırım çok iştahsız, kilo konusunu çok dert etme bence yürüyüp hareketlendiğinde zayıflıcak zaten:)
Artık alışkanlığa dönüştü yalnız :) Kimi görsem muslukları açıp anlatmaya başlıyorum.
Dertleşmek gerçekten de rahatlatıyor."Bunları yaşayan sadece ben değilmişim demek ki." deyip rahatlıyorum. Annemle sorunlar patlak vermeye başladı. Temeli o kadar eskiye dayanıyor ki... 2 gün önce çocuk için istediğim bir şey karşısında "İşine gelirse.İstemezsen giderim. Beni hoş tutmak zorundasın." diye üstten baka baka konuştu.Kızım için sustum.Amacı beni tahrik edip gitmek. Bu her zaman kullandığı taktik. Of Allah'ım. Zaten bize kalmaya geldikten 3 gün sonra surat asıp odasına çekilmesi, aynı evde bizimle muhatap olmaması, sert sert cevaplar vermesi vs. hep alıştığımız ama canımızı sıkan ve yakan şeyler.Eskiden böyle değildik; çünkü onlardan bir şey istemiyordum.Ne zaman işim düştü, o zaman sorunlar başladı. Annen de olsa benden bir şey bekleme, isteme mesajı yolluyorlar. Hiç ihtiyacım yokmuş, her şeyi hallediyormuşum gibi davranınca bana yaklaşıyorlar. Bazen çok kötü durumda olsam bile iyi old. söylüyorum. Uzun uzun anlatamayacağım;ama anlattığım insanlar artık öz annem olup olmadığını soruyor. Bu da benim sınavımmış.
Maşallah Mert'e.Bizim bıldırcın da 8 gün önce yürümeye başladı.Tam 12.5 aylıkken.Allah'ım o minicik popoşu sağa sola attırması beni deli ediyor.Isır beni diyor. Etek benzetmesine çok güldüm. Anneme yavaş yavaş alışmaya başladı.Eve gelince tabii yine anneye yapışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?