2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Selam selam Asu' nun annesi burada!
2 haftadır ateşle ishalle uğraşıyorum ve kronik olarak yorgunummmm. Doğum günü bile yapamadık biz anne-kız iyileşmeyi bekliyoruz

Oyy kiyamam canim cok gecmis olsun.
Saglik olsun gec olsun guc olmasin canim.Bizde gec kutladik ama cok guzel gecti.Resim yuklemeye calisacagim.
Minik bebis nasil,kontrollerine gidiyormusun duzenli?

Selam canm valla boşladık buraları gerçekten ama inanki benim nefes almaya bile zamanım yok nerdeyse ela tambir kucak delisi anne yapışkanı oldu çıktı kimselere gitmiyo hep bir eli üzerimde asla ve asla yalnız kalmıyo sizinkilerde böylemi ya ben çok taktım bu konuya onun akranları var sitede hergün bahçedeyiz onlar oynuyolar özgürce dolaşıyolar falan benımki hep dibimde bide yürümeye başladık artık pıtı pıtı hep ayakta dolanıyo uykusuzluğum ise katlanarak devam ediyo tek ümidim yürümesi idi ama maalesef oda sökmedi şimdilik benden biraz olsun bağımsızlaşması için neler yapabilirim bir bilen varmı

Benim kızımda öyle bana ve anneme çok düşkün , çünkü kızıma annem bakıyor, eve gittiğimde de öle odada yalnız kalmaya tahammülü yok, yürüyemiyor , elinden tutarak dolaştırıyorum yada kendisi koltuklara tutunarak sürekli gezmek istiyor, düşüyor kalkıyor, dışarıya çıkmak istiyor , dışarıda olduğunda keyfine dicek yok ama kışın ne yapacaz hiç bilmiyorum çok zor olucak, bazen çok yorulduğumu hissediyorum iş, çocuk, ev derken çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok, bir kaç sene zorumuz var sanırım:)

Oyy kiyamam canim cok gecmis olsun.
Saglik olsun gec olsun guc olmasin canim.Bizde gec kutladik ama cok guzel gecti.Resim yuklemeye calisacagim.
Minik bebis nasil,kontrollerine gidiyormusun duzenli?

Oldumu acaba yukledim ama

Sağol canım öyle dedik artık geç olsun güç olmasın doğum gününde huysuzlanmasın mutlu geçirsin. Minik iyi ikili testimi yaptırdım sonuç bekliyorum :)
Süper olmuşsunuz yine anne-oğul Barış beyin bisikleti de çok güzelmiş bayıldım mutlu yaşlarınız olsun

Ah Eloş nazlı Eloş bi bırakmadın anneyi... Canım şuan çok kafana takma bence bağımsızlaşma mevzusunu çünkü karakter meselesi bu biraz. 3 yaşından sonra takmamız lazım diye düşünüyorum.

Sanki benim kızımı anlatmışsın aynı :) Gezsin tozsun kedi sevsin bütün derdi dışarıda oynamak. Anneme ve bana çok düşkün wc ye girmemize bile katlanamıyor kapıda nöbet tutuyor küt küt küt vuruyor durmadan

Evet benim cadı aynı böle işte ahh canım sorma, bende diyorum ki ben mi yanlış yapıyorum bir şeyleri, görüyorum diğer çocukları , alıştırmaktan mı kaynaklanıyor diyorum ama yok değil yapı meselesi sanırım, yazık eve gittiğimde annemin hali kalmamış oluyor , ofluyor pofluyor bazen , ama içi dayanmıyor yine ben kızdığımda alıp dışarıyor çıkarıyor gezdiriyor falan :)

Gunebakan tesek.ederiz canim.
Bisikleti halasi hediye almis oglusuma bende cok begendim hatta tam istedigim modeldi.Suan evin icinde gezdiriyorum seneye cikaricam disariya kisin belki azda olsa evin icinde oyalar beni.

Nasya canim aslinda normal cunku 7/24 seninle birlikte ve cok düskün.
Barista evde yanliz oldugumuzda hayatta yakami birakmaz.Herseyi birlikte yapariz,hala o kucagimdayken yemek yapiyorum düsün.
Ama evde babasi veya baska biri varsa onlarla cok güzel vakit geçiriyor.Bazen halasina veya babaannesine birakiyorum 2-3 saat isimi halledip gidip aliyorum.O zamanda boynuma atliyor,sariliyor.
Buarada baris hala yürümüyor.Koltuklari tutunarak gidiyor ama ellerini birakinca korkuyor.

Slm kizlar....bi yorgun savascida benim..eylul pesimi hc birakmiyo wc de bile beraberz..subacm cok hos gorunuyosnz barism cok tatli zaten masallah sze...nasyacim bu durum gecici diyip sabrwdcz cogumz da var sanirim..gunebakancm gcmis olsun minik meleginin cnsiyetini bzmle paylas tamm mi..eylul bos damacanaya tutunup yuruyo bazen yuruse dahami iyi olur diyrm ama daha zoe oldgnu soyluyolar hayrlisi

Subacim Harikasıniz bayılıyorum size bisikleti de süpermis

İnci de ela gibi kuzum tuvalete giremiyirum hep yanında istiyor

Hem de su an hem azı hem kopekler cikiyor dört dis kabardı uyku yok bize

Resim ben de eklemek isterdim ama hala olmuyor telden sanırım

Bır de Bır de Gunebakan gecmis olsun kuzum ben de fena gribim aslında inci de oyle ama daha sağlam görünüyor

Test sonucun iyi cikar ins bebekim cinsiyeti ne olacak acaba cok Merak ediyorum

Selam kızlar! Günebakancığım geçmiş olsun.Miniklerini öpüyorum.Allah onlara sağlık, afiyet, huzur versin. Sana iyi dileklerde bulunmuyorum; çünkü biliyorum ki, onlar iyi olunca sen de mutlu olacaksın Parme Allah kolaylık versin.
Diş sıkıntısını iyi bilenlerdenim.Angy ben yürüyünce rahatladım.Kızım sürekli elimizden tutup gün boyu bizimle yürüyordu.Şimdi kendi halinde odalarda takılıyor.Dolaşıp canı sıkılınca geliyor.
Bizim fındık kurdu kucakta durmayı seven bir bebek değil; ama işe başladığım günlerde yakamdan elini bir an olsun çekmemişti.10 gün kadar çok zorlandım. Sürekli ağlıyordu.Şu birkaç gündür daha iyi; ama yine de arada bir yakama yapışıyor. Dün yorgunluktan ölünce bir karar aldım. Bugün uyguladım.İş dönüşü yine dip dibeydik. Biraz öpüp kokladım.Sonra ağlamasına rağmen kucağıma almadım veya bana yapışmasına izin vermedim.Az old. için ağlamasına dayanabildim; ama yine de üzücüydü. Ben kucağıma aldıkça o aynı şeyleri yapıyor.İnşallah böyle böyle alışır. Bu arada iştahı 1 aydır iyi.Gece emzirmediğim için mi yoksa dr.un verdiği balık yağından mı bilmiyorum ama iyileşme var.Gerçi işe gittiğim için 14.00-15.00'a dek ememiyor.Bunun da etkisi olabilir. Bir de şu var:Bu akıllı bıdıklar kesinlikle bize naz yapıyor. Annemden gayet iyi yiyor. Annem demişken...Şimdilik her şey iyi.

Ang tesek.ederim canim o sizin güzelliğiniz.Sende eklesene resim çok özledim seni ve gelinimi

Parmis sagol canimm simarttin beni
Barisin'in da azi disleri çikti ve zorladi baya
Pc den giremiyormusun resim yüklemek icin?

Reoc hersey yolunda demek cok sevindim senin adina daha iyi olsun ins.

Canımmm özledim sizi teşekkür ederim cinsiyeti merakla bekliyorum

Bır de Bır de Gunebakan gecmis olsun kuzum ben de fena gribim aslında inci de oyle ama daha sağlam görünüyor

Test sonucun iyi cikar ins bebekim cinsiyeti ne olacak acaba cok Merak ediyorum

Sağol canım size de geçmiş olsun cinsiyeti bi öğreneyim hemen sizinle paylaşıcam çok meraktayım Etrafımdaki herkeste erkek beklentisi var ama ben kız istiyorum

Canım merak ettim de evde ne gibi önlemler aldınız? Dolap kapakları vs için? Başka odada dolaşırken ne yapıyor kurcalıyor mu etrafı? Annenle işlerin iyi gitmesine sevindim canım kuzuların bize naz yaptıkları kesin

aramıZa yeni katılan arkdşlar hoşgeldiniz bebişlerinizde sizde
hayatımasın tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini üzülme alışmaya çalış çokgüzel olacak gör ba

Cok saol kizlar artik hayirlisi dedik bakalim ins. Oyle olur... sumuhallebisi cnm bizde geri cekilme yontemiyle korunuyorduk ama heralde esimin bosluguna geldi :)

Amin canım.Çok teşekkürler.

Bizim bıdık dolapları karıştırmıyor canım.O yüzden onlar için önlem almadım.Priz kapağı taktık. Masanın sivri köşelerine masa kapağı aldık. Yerdeki süs eşyalarımı kaldırdım.Aslında pek önlem almadım.Şimdilik pek kurcalamıyor.Diğer odalara gittiğinde en fazla uydu alıcısına dokunuyor veya ev telefonunu alıp bize getiriyor. Eline bir oyuncak alıp oda oda geziyor."Bir arkadaşa bakıp çıkacağım." modunda yani Yalnız yatak odası biraz tehlikeli.Bizim yatağımıza tırmanıyor. O nedenle eğer yanında gitmeyeceksek odanın kapısını kapalı tutuyorum.

Benim annemin mutfak çekmeceleri tehlikeli de onlara şu yavaş kapatan stoper mekanizmalardan almayı düşünüyorum komple rayı mı değiştirmemiz gerekir yoksa ufak bişey monte edilerek çözülüyor mu bilgin varsa onu soracaktım aslında. Malesef kızım kurcalayıcı bir bebek :) Bir de neden elleri boş gezmiyorlar acaba ben de merak ediyorum seninki de öyleymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…