Selam canm valla boşladık buraları gerçekten ama inanki benim nefes almaya bile zamanım yok nerdeyse ela tambir kucak delisi anne yapışkanı oldu çıktı kimselere gitmiyo hep bir eli üzerimde asla ve asla yalnız kalmıyo sizinkilerde böylemi ya ben çok taktım bu konuya onun akranları var sitede hergün bahçedeyiz onlar oynuyolar özgürce dolaşıyolar falan benımki hep dibimde bide yürümeye başladık artık pıtı pıtı hep ayakta dolanıyo uykusuzluğum ise katlanarak devam ediyo tek ümidim yürümesi idi ama maalesef oda sökmedi şimdilik benden biraz olsun bağımsızlaşması için neler yapabilirim bir bilen varmıSelam
Nasilsiniz arkadaslar,herkes iyidir umarim özledim sizi.
Hadi toplaninn nerelerdesiniz?
Nerede edanin,elanin,eylulun,incinin,ardanin,selimin ve diger tatli bebislerin anneleri?
Yaz tatili bitti herkes yuvaya dönsün
Firsat yaratip girelim ki birbirmizden yeni yeni seyler öğrenelim.
Sevgiler
Benim kızımda öyle bana ve anneme çok düşkün , çünkü kızıma annem bakıyor, eve gittiğimde de öle odada yalnız kalmaya tahammülü yok, yürüyemiyor , elinden tutarak dolaştırıyorum yada kendisi koltuklara tutunarak sürekli gezmek istiyor, düşüyor kalkıyor, dışarıya çıkmak istiyor , dışarıda olduğunda keyfine dicek yok ama kışın ne yapacaz hiç bilmiyorum çok zor olucak, bazen çok yorulduğumu hissediyorum iş, çocuk, ev derken çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok, bir kaç sene zorumuz var sanırım:)Selam canm valla boşladık buraları gerçekten ama inanki benim nefes almaya bile zamanım yok nerdeyse ela tambir kucak delisi anne yapışkanı oldu çıktı kimselere gitmiyo hep bir eli üzerimde asla ve asla yalnız kalmıyo sizinkilerde böylemi ya ben çok taktım bu konuya onun akranları var sitede hergün bahçedeyiz onlar oynuyolar özgürce dolaşıyolar falan benımki hep dibimde bide yürümeye başladık artık pıtı pıtı hep ayakta dolanıyo uykusuzluğum ise katlanarak devam ediyo tek ümidim yürümesi idi ama maalesef oda sökmedi şimdilik benden biraz olsun bağımsızlaşması için neler yapabilirim bir bilen varmı
Oyy kiyamam canim cok gecmis olsun.
Saglik olsun gec olsun guc olmasin canim.Bizde gec kutladik ama cok guzel gecti.Resim yuklemeye calisacagim.
Minik bebis nasil,kontrollerine gidiyormusun duzenli?
Oldumu acaba yukledim ama
Selam canm valla boşladık buraları gerçekten ama inanki benim nefes almaya bile zamanım yok nerdeyse ela tambir kucak delisi anne yapışkanı oldu çıktı kimselere gitmiyo hep bir eli üzerimde asla ve asla yalnız kalmıyo sizinkilerde böylemi ya ben çok taktım bu konuya onun akranları var sitede hergün bahçedeyiz onlar oynuyolar özgürce dolaşıyolar falan benımki hep dibimde bide yürümeye başladık artık pıtı pıtı hep ayakta dolanıyo uykusuzluğum ise katlanarak devam ediyo tek ümidim yürümesi idi ama maalesef oda sökmedi şimdilik benden biraz olsun bağımsızlaşması için neler yapabilirim bir bilen varmı
Benim kızımda öyle bana ve anneme çok düşkün , çünkü kızıma annem bakıyor, eve gittiğimde de öle odada yalnız kalmaya tahammülü yok, yürüyemiyor , elinden tutarak dolaştırıyorum yada kendisi koltuklara tutunarak sürekli gezmek istiyor, düşüyor kalkıyor, dışarıya çıkmak istiyor , dışarıda olduğunda keyfine dicek yok ama kışın ne yapacaz hiç bilmiyorum çok zor olucak, bazen çok yorulduğumu hissediyorum iş, çocuk, ev derken çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok, bir kaç sene zorumuz var sanırım:)
Evet benim cadı aynı böle işte ahh canım sorma, bende diyorum ki ben mi yanlış yapıyorum bir şeyleri, görüyorum diğer çocukları , alıştırmaktan mı kaynaklanıyor diyorum ama yok değil yapı meselesi sanırım, yazık eve gittiğimde annemin hali kalmamış oluyor , ofluyor pofluyor bazen , ama içi dayanmıyor yine ben kızdığımda alıp dışarıyor çıkarıyor gezdiriyor falan :)Sanki benim kızımı anlatmışsın aynı :) Gezsin tozsun kedi sevsin bütün derdi dışarıda oynamak. Anneme ve bana çok düşkün wc ye girmemize bile katlanamıyor kapıda nöbet tutuyor küt küt küt vuruyor durmadan
Slm kizlar....bi yorgun savascida benim..eylul pesimi hc birakmiyo wc de bile beraberz..subacm cok hos gorunuyosnz barism cok tatli zaten masallah sze...nasyacim bu durum gecici diyip sabrwdcz cogumz da var sanirim..gunebakancm gcmis olsun minik meleginin cnsiyetini bzmle paylas tamm mi..eylul bos damacanaya tutunup yuruyo bazen yuruse dahami iyi olur diyrm ama daha zoe oldgnu soyluyolar hayrlisi
Bır de Bır de Gunebakan gecmis olsun kuzum ben de fena gribim aslında inci de oyle ama daha sağlam görünüyor
Test sonucun iyi cikar ins bebekim cinsiyeti ne olacak acaba cok Merak ediyorum
Selam kızlar! Günebakancığım geçmiş olsun.Miniklerini öpüyorum.Allah onlara sağlık, afiyet, huzur versin. Sana iyi dileklerde bulunmuyorum; çünkü biliyorum ki, onlar iyi olunca sen de mutlu olacaksınParme Allah kolaylık versin.
Diş sıkıntısını iyi bilenlerdenim.Angy ben yürüyünce rahatladım.Kızım sürekli elimizden tutup gün boyu bizimle yürüyordu.Şimdi kendi halinde odalarda takılıyor.Dolaşıp canı sıkılınca geliyor.
Bizim fındık kurdu kucakta durmayı seven bir bebek değil; ama işe başladığım günlerde yakamdan elini bir an olsun çekmemişti.10 gün kadar çok zorlandım. Sürekli ağlıyordu.Şu birkaç gündür daha iyi; ama yine de arada bir yakama yapışıyor. Dün yorgunluktan ölünce bir karar aldım. Bugün uyguladım.İş dönüşü yine dip dibeydik. Biraz öpüp kokladım.Sonra ağlamasına rağmen kucağıma almadım veya bana yapışmasına izin vermedim.Az old. için ağlamasına dayanabildim; ama yine de üzücüydü. Ben kucağıma aldıkça o aynı şeyleri yapıyor.İnşallah böyle böyle alışır. Bu arada iştahı 1 aydır iyi.Gece emzirmediğim için mi yoksa dr.un verdiği balık yağından mı bilmiyorum ama iyileşme var.Gerçi işe gittiğim için 14.00-15.00'a dek ememiyor.Bunun da etkisi olabilir. Bir de şu var:Bu akıllı bıdıklar kesinlikle bize naz yapıyor. Annemden gayet iyi yiyor. Annem demişken...Şimdilik her şey iyi.
hayatımsın, bebeğin hayırlı olsun cnm. başka ne denebilir ki? olan olmuş. vardır bi hayır..
ama benim de gözüm korktu şimdi. ben bebeğimi emzirirken bile korkudan doğumdan hemen sonra doğum kontrol hapı kullanmaya başladım (dr. cerazette önermişti). şimdi 1 yaşına girince eşimin ısrarıyla bıraktım. en az bir sene geri çekilme yöntemiyle korunuruz ve sonra kaza da olsa diğeri doğana kadar 3 yaşına girmiş olur diye. ama senin de hamile olduğunu okuyunca tekrar başlamaya karar verdim. sorun şu ki, hap dışında hiçbir kontrol yöntemi bana uygun değil. hap kullanınca da ben de fena halde kuruluk ve dolayısıyla isteksizlik yapıyor. bu konuda çok müzdaribim. evlendiğimde de kullanmıştım ve 2 yıl kendimi vajinusmus sandım o kadar yani. doktora gidip yeni bi tane deniyim bari. ben de bi karamsar oldum şimdi. ömür boyu nasıl korunucaz biz ya. hiç durmadan çocuk mu doğurucaz. puffff. erkeklere de hap çıkartsınlar. dönüşümlü kullanırız bari(
haytımsıınnn tebrik ederim ara ara giriyorum hamile olduğunu gördümm ayy hiçç üzülme hayırlı olsun çok güzel oldu inan aradaki yaş farkı ne kadar az olursa okadar iyiymiş ben onu anladım büyük kıızm 5,5 küçük 1 yaşında çok kıskanıyo kabullenemedi 5 sene sonra eve kuma geldi gibi sevmiyorum onu diyo falan filan ama seninki küçük olduğu için bu olayları fazla yaşamazsın diye düşünüyorum. aneeemm bu arada özel olmazsa korunma yöntemi neydi korkmaya başladım 2 çocuklu biri olarak .)
aramıZa yeni katılan arkdşlar hoşgeldiniz bebişlerinizde sizde
hayatımasın tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini üzülme alışmaya çalış çokgüzel olacak gör ba
Amin canım.Çok teşekkürler.Ang tesek.ederim canim o sizin güzelliğiniz.Sende eklesene resim çok özledim seni ve gelinimi
Parmis sagol canimm simarttin beni
Barisin'in da azi disleri çikti ve zorladi baya
Pc den giremiyormusun resim yüklemek icin?
Reoc hersey yolunda demek cok sevindim senin adina daha iyi olsun ins.
Bizim bıdık dolapları karıştırmıyor canım.O yüzden onlar için önlem almadım.Priz kapağı taktık. Masanın sivri köşelerine masa kapağı aldık. Yerdeki süs eşyalarımı kaldırdım.Aslında pek önlem almadım.Şimdilik pek kurcalamıyor.Diğer odalara gittiğinde en fazla uydu alıcısına dokunuyor veya ev telefonunu alıp bize getiriyor. Eline bir oyuncak alıp oda oda geziyor."Bir arkadaşa bakıp çıkacağım." modunda yaniCanımmm özledim sizi teşekkür ederim cinsiyeti merakla bekliyorum
Sağol canım size de geçmiş olsun cinsiyeti bi öğreneyim hemen sizinle paylaşıcam çok meraktayımEtrafımdaki herkeste erkek beklentisi var ama ben kız istiyorum
Canım merak ettim de evde ne gibi önlemler aldınız? Dolap kapakları vs için? Başka odada dolaşırken ne yapıyor kurcalıyor mu etrafı? Annenle işlerin iyi gitmesine sevindim canım kuzuların bize naz yaptıkları kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?