2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

bı keresınde sütlü pirincli kasık mamasından yedırdım ugrastım ugrastım uyumadı emzırdım bıde ustune bes dkkada uyudu eger emmek ısterse bıde emzır ıstersen yada muhallebıyı dene

bı keresınde sütlü pirincli kasık mamasından yedırdım ugrastım ugrastım uyumadı emzırdım bıde ustune bes dkkada uyudu eger emmek ısterse bıde emzır ıstersen yada muhallebıyı dene
Tamam canım teşekkürler deneyeyim bende :)

Nasilsiniz arkadaslar?
Nasil gidiyor ek gida denemeleri?
Sohpetlere daha cok katilmak isterken iyice koptum.
Baris bey geceleri cok fena olmaya basladi.Her saat basi,bazende yarim saatte bir kalkiyor ve aglayark(
Kalkip kucakta gezdirmeden de uyumuyor.Resmen olmus durumdayim.
Bunun gerginligi ile esime sardim oda sagolsun tuz biber oluyor yorgunluguma.
2 gun hic konusmadik sonra duzeldik ama yipraniyoruz iste...

Ek gida olarak ayni durumdayiz elma puresi,havuc suyu,yogurt ve gece muhallebisi veriyoirum ama tam bir duzen yok.
6. ayda tam anlamiyla duzene sokucam.

Parme,funda cok cok guzel gorunuyorsunuz masallah.
Hayatimsin kizin cok tatli 41 kere masallah.

Bende geceleri daha az uyanir hevesiyle gece muhallebesine basladim ama hicbir fayda saglamadi.
Yedirip ayagimda salliyorum 1 saat sonra uyanip emip uyuyor yarim saate yine uyaniyor.
Deliksiz 2-3 saat uyusun diye dualar ediyorum ama yokk.
Birde ben kutu uzerindeki olcuye gore yapmiyorum o cok fazla geliyor.
2-3 tatli kasigi,goz karari su bazen bunu bile bitirmedigi oluyor.

Son düzenleme:
slmm.. parmee ve fundaa sizee ve beişlerinizee bayıldımm.. çokk güzel çıkmışsınızzz..

amann maşallah demyii unutmayayımm :))

fundaa saçlarınada bayıldımmm..

Cok sagolun kızlar sizler guzel bakıyorsunuz.

Subacim üzülme hepimiz stresten birbirimize sarıp sonra teselliyi yine birbirimizde buluyoruz . Hepsi geçecek

aynıyız tamamen we ben bunun nedenini anlamıyorummm...sürekli uyanıo yarım saatte bir yaa mafoluyorumm ( 2 emip uyuyooo napıcaz böylee bebişide yazık bizedee

Haklisin canim gececek ins.
Zaman su gibi gecsin.
Biran once yaz gelsin,oglum buyusun,gezip,dolasalim istiyorum.

aynıyız tamamen we ben bunun nedenini anlamıyorummm...sürekli uyanıo yarım saatte bir yaa mafoluyorumm ( 2 emip uyuyooo napıcaz böylee bebişide yazık bizedee

Evet canim cok huzursuz oluyorlar uykularini alamadiklari icin.
Bu sabah nasil olduysa bir ilk gerceklestirdi 1 saat araliklarla 11 e kadar uyudu.
Normalde 7-8 oldumu bitmistir uykusu.
Bende azicik dinlendim ama imkansiz yetmiyor aylarin yorgunlugu var cunku.

Selam canım hoş geldin. Gezip de gelmişsin ama keşke nasıl beslemen gerektiğine müdahale etmeselermiş. Bişey olmamıştır umarım ? Kulağına doktor bakmış bişey yoksa dişten olabilir. Bu konuda pek bir bilgim yok maalesef. Bu hafta kontrol de var sanırım bakalım nasıl gelişti minik civcivin :)

slmm.. parmee ve fundaa sizee ve beişlerinizee bayıldımm.. çokk güzel çıkmışsınızzz..

amann maşallah demyii unutmayayımm :))

fundaa saçlarınada bayıldımmm..

Hoşgeldin aramıza tatlış

Maşallah boy pos endam yerinde duruşumda. Geleceğin mankeni o rapunzelim benim , sırma saçlım. Doktor baya baya ek besinleri yazmış valla hobareyy Çok heyecanlı ama bir o kadar da zaman gerektiren şeyler valla

Aman da aman ikizlerimiz de oldu :) Canım Allah bağışlasın. Çkaleden katılıyorsun aramıza sanırım?
Sebze püresi tarifi sormuşsun şu linkten hem tariflere hem de hangi besinin ne işe yaradığını öğrenebilirsin.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...N1wGInuR834zM5U0t1XvTjA&bvm=bv.58187178,d.bGQ

Canım biz şuan avakadodayız. Bugün 2.kez verdim ve yedi 1 çay kaşığı kadar. İlk kez bunu sevdi ama suda hala yüzü buruşuyor Havuç da sevmedik, elma da sırada yoğurt ve bal kabağı var bakalım

Haklisin canim gececek ins.
Zaman su gibi gecsin.
Biran once yaz gelsin,oglum buyusun,gezip,dolasalim istiyorum.
Ben de bekliorum yazın gelmesini. Aslında daha çok deniz sezonunu bekliyorum. Şu gölgelikli simitten takıp kızımla yüzmek istiyorum. Havuzlar filan mikrop yuvası olduğu için pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Bir defasında bi havuzun temizlenmesine denk geldim kürekle havuzun dibindeki ölü derileri topluyolardı o gün bugündür pek tercih etmiyorum. Mantar vs. hastalıkları da cabası

Bende sizdenim kızlar sabaha kadar deliksiz uyumak isterdim eskiden şimdi 2-3 saat hiç uyanmak uyumak hayal gibi bişy oldu benim için

Suloz acaba dismi cikariyor bizimkiler yaa cunku bu kadar sik ve aglayark uyanmazdi
Bilmiyorum canım, benimki huysuzluk yapmıyor ama emip yine uyuyor emiyor uyuyor, açlıktan uyanıyor dedim değil oburluktan da olabilir, alışkanlıktan da olabilir, dişte olabilir ama ben çok uykusuzum artık, gece gözlerim kapalı alıp emziriyorum, daha ben dalmadan o yeniden uyanıyor

Acliktanmiu diye dusnuyorum ama oyle cok coj emmiyor ki bir iki cekip uyuyor veya emzirmeden kucagima alip odada dolastiriyorum boynuma kafasini koyup uyuyor o an cok tatli oluyor ama yanlis zamanda yapiyor

Acliktanmiu diye dusnuyorum ama oyle cok coj emmiyor ki bir iki cekip uyuyor veya emzirmeden kucagima alip odada dolastiriyorum boynuma kafasini koyup uyuyor o an cok tatli oluyor ama yanlis zamanda yapiyor
benimki cok cok emiyor canım ne kadar süre billmiyorum uyandığımda onu kafası kolumda geri düşmüş benim meme açıkta kafa yana düşmüş oluyor Seninki alışkanlık olabilir o zaman meme tiryakiliği memeyi ağzına alınca yeniden uyuyor. Emzik emiyor mu, onu versen uyanınca? Benimki onu da hiç almadı :)

Tiryalik olabilir haklisin
Malesef emzik almiyor.

Tiryalik olabilir haklisin
Malesef emzik almiyor.
korkutmak gibi olmasın ama geçen taktım bu konuyu araştırıyorum nette bazı yerlerde 1 bazı yerlerde 2 yaşına kadar sürebilir diyordu bu uyku sorunu. Hadi bize geçmiş olsun

Heyttt bir uykusuz daha geldi kızlar AREN geceleri 2 saatte bir uyanırdı ama bu hafta nerdeyse yarım saatte bir kalkıyor çok gerginim yahu

Heyttt bir uykusuz daha geldi kızlar AREN geceleri 2 saatte bir uyanırdı ama bu hafta nerdeyse yarım saatte bir kalkıyor çok gerginim yahu
Hoşgeldin canım, ne oldu acaba bu kuzulara böyle. Yaşadığın gerginlik uykusuzluk hepimizde var canım, geçici bir dönemdir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…