bebeğin hayırlı olsun. allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin. benim ablamda kızı 10 aylıkken hamile kaldı. biz nasıl olacak hamileliği nasıl geçer diye düşünüyorken bebek dogdu ve suanda 4 aylık oldu bile. kızı kardeşini opuyor sarılıyor. birlikte büyüyorlar. ikisine baktıkça çocuğumun tek olmasına uzuluyorum.
bende hafta sonu uyku tulumu baktım. lcw de 35 tl civarı bişey vardı almadım ama fena değildi. e bebekte 45 tl ye vardı. bu akşam tekrar oraya bakarım. acaba cok terletirmi diye düşünüyor insan. ama üstünü hiç kapattırmıyor. mecbur alıp kullanacaz...
Teşekkür ederim canım güzel örnekler görmek iyi geliyor çok sevindim ablanın durumu iyi idare edebilmesineİnşallah ben de öyle olurum. Kendi evim kaloriferli doğalgazlı falan olsaydı kalın uyku tulumlarından almazdım çok sıkıntılı çünkü kendisi de uyumaz onların içinde. Ama evim çok soğuk oluyor içim rahat etmez tulumsuz yatırırsam. Biz hafta içi annemdeyiz annemde kaldığımız günler onu giydirmeme gerek yok mesela ince bişey bulursam öyle de alırım. Ufaklık da artık ablasının geçen seneki tulumunu kullanır :)
sonay 2. çocuğu düşünmüyor musun? "Çocuğumun tek olmasına üzülüyorum." demişsin.
Ben sanırım uyku tulumu konusunda acele ettim. Ev geceleri de pek soğuk olmuyor.Keşke ince bir şey alsaydım.Neyse...
yok, ikinci cocugu düşünmüyorum. birini bakıcıya bırakmışız ikincisini naparız. evde olsaydım belki düşünürdüm ama çalışınca iki çocuk zor olur. allah buna uzun ömür versin hayırlı evlat eylesin yeter.
Sende verirsin umarım cnm kilolarını annem demio bakici ama dedigin gibi galiba annemede nennw dio kedi ve t vavvavBen gram veremiyorum. Şeker hastalığı ve haşimato var.Haşimato old. için tiroit bezim yavaş çalışıyor ve kilo vermekte zorlanıyorum.Buna canım sıkılıyor. Ben de en az 5 kg vermek istiyorum. 8-9 kg versem daha iyi de... Şöyle adam akıllı bir yeme düzeni belirlemeli ve spor yapmalıyım. Okuldaki yemekler bana her zaman uymuyor. Patates, makarna, tatlı aynı anda çıkınca yemiyorum.Onun yerine yoğurt, elma ve etimek yiyorum.Okul eve yaklaşık 2 sa mesafede olunca evden de götüremiyorum. H.sonu gezmeniz çok güzel. Havalar iyiyken biz de mutlaka 3ü 1 arada modunda gezerdik. Bakıcı İkra'yı "annem" diye seviyor mu? Benim görüştüğüm bir bakıcı adayı o şekilde seviyordu. Ben en başta bunun yanlış old. belirttim. Üzüntünü bakıcıya belli etmeden onu uyarabilirsin.Tabii böyle bir durum varsa. Bir de bu dönemde çocuklar genelleme yapıyor. Tüylü köpeği öğrenen bir çocuğun gördüğü tüm tüylü hayvanlara köpek demesi veya annesi uzun saçlı olan bir çocuğun saçı uzun olan tüm kadınlara "anne" demesi gibi.Bu öğrenmenin bir aşaması. Belki de böyle bir durum söz konusudur.
Evet cnm yogun calistigimdan bosladim sizi sanırım sma daha cok girmeye caliscam insallah.vok sukur ii bakicimiz yemegimizide yapio ikrada sevio onu.opuyorum srnide cnmMerhaba milletBuralara birilerinin yazdığını görmek iyi geliyor. Reoccum gerçekten daha erken hissettim tecrübeden kaynaklı sanırım ilk olsaydı emin olamazdım. Sadece sabah saatlerinde hissediyorum şimdilik :) Zaten hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman. Bu arada erkeklerin de zaman zaman regl dönemi gibi dönemleri oluyor Gelip geçiciymiş demek sizinki de sevindim canım. Durusel işe başladın boşladın iyice bizi :) Bakıcıyla iyi misiniz nenne demesinin dışında? Zamanla kimin kim olduğunu daha iyi kavrar canım merak etme. Uyku tulumu almayı düşünüyorum çünkü hiç örtünmüyor. Annemin evinde kullanmaya ince penye bişey alırım sıcak oluyor. Kendi evim için daha kalın bişey bakıcam Lcw de görmüştüm oradan alabilirim fiyatları da uygun oluyor.
bende soruyorum hergunhavva teyznle naptiniz die avva dio ben yokken nennediomus.ne yaptiysa anlatıo gecen hii demiş cekmeyi cekiomus onu soyluyor.ham yap die cok yemek yerse onu anlatıo cok akillandi bu bidiklar yaabence hiç kafana takma, yeterki bakıcıyla anlaşsın... varsın anne desin. hatta onu sevsin... içim daha rahat eder hani sevmediği biriyle kalıyor diye.. benimki daha bakıcıya bişey demiyor ama banada demiyor :) ben her götürdüğümde daha dış kapıdayken ayse teyzeye geldiiik diyorum :)) hani anne demesin diye bilinçli söylemiyorum.
Allah kolaylık versin. Diş sıkıntısını haaaala yaşıyoruz.İki azı çıktı.Toplam 10 dişi var;ama hala ağrılı sızılı çıkıyor.Uykusuzluk deli ediyor. Çaresiz kalınan zamanlarda o tür cümleler kuruluyor; fakat içten söylemediğine eminim. Çalışıyor musun? Ben çalışmaya başlayınca daha fazla rahatladım. Tüm gün çocukla olmak öyle yorucu ki...Eşler yardım etse de her şeyi biz kadınlar planlıyoruz. Zorlanan biziz.Ben de 12.5 ay yalnızdım. Resmen çöktüm.Sinirlerim alt üst oldu.Hala düzelmedi. Aşırı sinirli biri olup çıktım. Yalnız baktığım dönemde sık sık dışarı çıktım.Mümkün mertebe çocukla yalnız kalmadım.Öyle her şey daha rahat oluyor. Ufaklıklar artık büyüdü. Sabah ya da öğle yemeğinde Barış'ı alıp dışarıda yemek yiyebilirsin. O bile o kadar iyi geliyor ki...Gunaydinlarrr
Reoc evet canim cok rahatsiz edici bir durum neryse ki o günlükmüş sadece beton dökmüsler.
Hos onlar olmasa altkat ve üstkat komsular canimiza okuyor.Hergün gece yarisina kadar gürültü.3 yaramaz çocuk ve gece-gündüz ses artik biimis durumdayim yani.
Neyse...
Tondora seni görmek ne güzel hosgeldin.Oglusun nasil?
Baris uzun zamandir cok huysuzdisler bizi mahv etti.
Bir basliyor agliyor yarim saat susturamiyorum.
Gunlerdir uykusuzum ve feci basim agiriyor.
Dün aksam bende oturdum ağladim onunla.
Bu kadar zor olduğunu,yanliz kalacagimi bilseydim cocuk yapmazdim dedim(((
tebrik ederimm. cok güzel bir haber. bir kız bir erkek kadro tamam artık:) allah sag salim tamamına erdirsin. muhakkak zor olacak ama kızına kardeş geliyor.bütün zorluklara değer. hem allah o gücü kuvveti veriyor merak etme :)Merhaba kızlar ikinci bebeğim erkek olacakmış bayram öncesi öğrendik. Bayramı hastalıkla geçirdik yine... Neyse ki tatildi de kuzumla ilgilenebildim. Bu kış yorucu geçecek hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?