2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Herkesler nerelerde kızlar kimse ugramaz olmuş boyle olunca üzülüyorum.

Merhaba canlar,yazmaya fırsat bulamadığım için yazamıyordum ama sürekli okuyordum sizi.Her gece uyumadan önce bakıyordum ama artık kimselerin uğramaz olduğuna Durusel gibi bende çok üzülüyorum.Günebakan ve Hayatımsın,bebek haberlerinize çok sevindim,sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Hayatımsın'ın cinsiyeti daha öğrenemedik.Günebakancım Asu'cuktan sonra birde erkek geliyor demek,çok sevindim canım benim.Suba'cım,ana oğul çok güzelsiniz,maşşallah size.Bizde Melis Işık'ımla iyiyiz çok şükür.Tabi arada hastalanıyoruz,diş çıkarıyoruz,hala uyumuyoruz ama binlerce kere şükür,tek dertlerimiz bunlar olsun.Daha tam olarak yürümeye başlamadık biz.Tezcanlı olup koşmaya başlamasa yürüyecekte çok hızlı hareket ettiği için dengesini kurmadan koşmaya başlıyor,sakin sakin yürüyelim deyince güzel yürüyor maşallah.Hele Melis'imle elele yürümek kadar güzel ve keyifli bişey yok.Yemek ayırt etmiyor çok şükür,arada küçük zararlı kaçamaklarda oluyor malesef.çikolata ve çubuk kraker hastası ama bir o kadarda meyveyi seviyor.Akşamları nar ayıklayıp önüne koyuyorum,o küçücük parmaklarıyla alıp yemedi bitiriyor beni.tabi üst başın lekesi hiç bitmiyor.Zaten takılmam ben öyle şeylere.yalnızca biraz alerjik bir çocukmuş,bir ara grip gibi başlayıp hemen boğaz yada kulağa inince doktorumuz dikkat etmemiz gerektiğini söyledi.daha kış başlamadan 2 kere antibiyotik kullandık.Amaaaaaaan bunada çok şükür.Geçecek şey bunların hepsi.Hayattaki sınavımız evlatlarımızdan yana olmasın inşallah hiçbirimizin.Hepinizi çok özledim,hadi uğrayın tekrar buralara.Kardeş gibi olduk artık hepimiz,yalnız bırakmayalım birbirimizi.Hepinizin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.Ben kızıma öğrettim bile şimdiden Atatirk'ü,resmini görünce cici yapıp öpüyor.Ata'mıza layık evlatlar yetiştirmek dileğiyle,sizi ve yavrularınızı sımsıcak kucaklıyorum.Allah'a emanet olun

Merhaba canlar sizleri çooook özledim yavru kuşları da özledim subacım resmini koymuşsun harikasınız her zamanki gibi Barış kuzum da çok şık Yalovacım senden haber almak da güzel iş yoğunluğunda zor biliyorum uğra ara sıra. Yürüme konusunda biz de sürekli koşma modundayız. Rap rap yürüyelim asker olalım diyince asker taklidi yapmak için yavaşlıyo. Bir de dönmemiz meşhur döne döne koşup durup yere bakıyo yeterince başı dönmemişse dönmeye devam Sonrası pattt yere tabi. Çok alem bu bebişler ya büyüdükçe daha tatlı oluyorlar iyi ki yapmışız her şeye rağmen Bu arada pazartesi oğluşun detaylı ultrasonu var hamilelik nasıl geçiyo anlamıyorum bile...

bende sürekli kontrol ediyorum yazan var mı diye :) tabii herkesin işi telaşı başından aşkın. yazamıyoruzki.

çok geçmiş olsun. artık havalar soğumaya başladı. hastalıklar eksik olmaz. oğlumda gecen gün burnu aktı öksürdü dr a götürdük ilaç kullanacak kadar bişeyi yok, ateşi 38 i geçmediği sürece korkmayın dedi. ilerlerse soğuk algınlığı için peditus ver dedi. tavuk suyu çorbalar bolca c vitamini içeren mandalina vs ver dedi.
Allahın izniyle şu kışı bir atlatabilseydik. bakıcının evine getirip götürürken üşütecek diye çok korkuyorum. şu arabayıda kullanmayı öğrenemedim eşim kızıp duruyor keşke çocuk doğmadan öğrenseymişim. neyse yakında otomatik vites alırsa öğrenirim herhalde, yoksa böyle perişan oluruz

ya sizin çocuklar konuşmaya başladımı, bizimki 2-3 kelime ancak söyleyebiliyor. mama, baba, bir gibi.biraz geçmi konuşacak acaba.

Canım telaşlanma erkek çocuklar daha geç konuşur diyorlar. Etrafımda gözlemlediğim de hep öyle. Kavram kitapları ilgisini çekiyorsa bol bol bakın isimleri tekrarlayın.

Evet erkek çocuklar biraz geç konuşur diye bende duymuştum.Melis yürümeden konuşacak heralde,eeeee anne mümessil olunca bıdı bıdı konuşup durunca çocuk napsın?bazen ben bile yoruluyorum kendimden.emzirirken bile rahat yok çocuğa.emzirirkende şarkı söylüyorum ve bazen çocuğun bile kafası kaldırmayıp a-a diyor.Melis'te baba,anne yerine neyney,gel,bırak,hadi,süt yerine hüt,mama,meme falan diyor.çocuklar bir olmuyor,sakın sıkma canımı.bak benimkide yürümüyor ama konuşması fena değil.hele günebakanın Asu'su gibi dönerek düşmesine çok var

:)) o zaman erkenden sohbet arkadaşın olacak demektir. bende yaptığım herşeyi kelime kelime tane tane söylüyorum öğrensin diye.
1 haftadır da altını değiştirdiğimizde bezini kendi atıyor. ben bazen aceleden alıp götürüyorum ağlıyor elini uzatıp istiyor kendisi götürecek :) o önde ben arkada götürüp banyodaki çöpe atıyor sonra alkışlıyor kendini. sürekli iş buyuruyorum. çorabını getir, kumandayı getir, oyuncakları toplayalım vs vs. biran önce herşeyi öğrensin istiyorum ama daha çok küçük tabii yavaş yavaş olacak inşallah :)

Subacim baris ile yine Harikasıniz

Bu sefer cok uzattım ne zamandır yazamadim yalovayi görünce yazmadan duramadım . Ne guzel şey senden haber almak . Bayramımız kutlu olsun kizlar . Atatürk'ü mü öğrettin harikasin tatlım .

İnci uc haftadır falan yürüyor soylemismitdim bilmiyorum . Konuşmak ve yürümek ters orantılı imiş arkadaslar gecen Bır Pedagog ile görüştüm beynin zıt işlevleri imiş . O yuzden geç konuşan erken yürür erken konuşan geç yürürmüş genelde . Kiz cocuklari daha dilli . İnci kuş soru sormaya bile başladı yeni birsey gorunce o ne ya da nerde gibi .

Herkesin saglıgı sıhhati yerindedir umarım . Öpüyorum sizi

Parmecim hoşgeldin ne iyi ettin İncimin soru soran ağzını yirim bennn Ne çabuk büyüdü bu bıcırlar böyle

Coook şükür kavuşturanaaaaa
Yalovacim sen adim atmadan kimsenin geleceği yoktu çok iyi yaptin sadece okumakla yetinmeyip kendinden haberler verdiğin ıcin.Senin içten,samimi,enerjik halini görmeyi çok özlemisim ben.

Bizi beğendıginiz için yedek.ederiz teyzoslarimiz.

Bizde uzun zamandır yürüyoruz maşallah çok güzel yürüyor ama düsmelere karsi sürekli takipteyim.
Konusma bizdede yok sadece anne,baba,meme,mama ve anlamsiz bir kaç hece.
Geçen gün 15.ay kont.vardi.Çok sükür herşey yolunda ama çok istahli bir çocuk değil baris memeye çok düskün.
Kahvalti sofrasinda üzerimi çekiştirip meme istiyor.Yoğurt,meyve yeniyor üzülüyorum.
Dr.ben obez çocuk istemiyorum baris gayet iyi dedi.Yediği kadar böylece devam edecekmisiz.

Parmis,günebakan sevgiler canlarim.
Diğer kizlarda gelir inş.

Parmecim sevgiler,Funda fındığı ile fotoğraflarınızı kıskandım valla.çooooook güzelsiniz.İnci kuzuyu öpüyorum.Aziz Ali çok güzel bir isim,hamilelik nasıl gidiyor günebakan'cım?ne çabuk unutmuşuz o günleri.Bugün 2 tane doktor toplantısı var,topuklu çizme giydim ayaklarım şişti.birini öğlen arası atlattım diğeride akşama.üstüste geldi ve çok stresli bişey.eve 10'da gitsem sevinicem.olan Melis'ime oluyor.işi bırakıp ev hanımı olasım var.kendim büyütürüm kızımı ve böylelikle kimse karışıp haddini aşma hakkını bulamaz.anladınız siz onu,kaynana sorunsalı işte.ha bi de koca.bizde çok tartışır olduk,kim yazmıştı hatırlamıyprum ama bizdede işler gergin

Hamileliğim biraz ağrılı sancılı geçse de 5 ay nasıl doldu anlamadım yalovacım. İşinin stresi çok gerçekten. Ev hanımı olmazsın belki de daha az stresli bir iş bakabilirsin canım. Ben ikinci doğunca ev hanımı olucam kısmetse

Oğluşun ismi Aziz Ali olacak büyük ihtimalle canım

ismi bende çok beğendim. adıyla uzun mutlu yaşasın inşallah.

Valla çalışıyor olmasaydım bende hemen ikinci cocugu yapardım. kendim için değil de yavrum kardeşsiz olmazdı yalnız çocuklar (gözlemlediğim) genelde çok mutlu olmuyorlar. o konuda aziz ali de asu da çok şanslılar.

İnşallah ileride dediğin gibi şanslı olduklarını düşünürler canım dengeyi kurabilecek miyim diye korkuyorum. Birbirlerini sevsinler ve daima kollasınlar istiyorum. Sen de üzülme hiç belli olmaz belki birkaç yıl sonra kardeş geliverir :)

Merhabalar,iyi pazarlar diliyorum herkese...
Bu sabah 05:00 te uyandik şaka gibi
Esimde çalisiyor sıkıntıdan patlarim artik bugün
Size keyifli pazarlar dilerim,öpüyorum.

hiç korkma o denge kendiliğinden kuruluverir. ilerde de allah dara düşürmesin ama başları sıkıştığında mutlaka birbirlerine yardımları olacaktır.

yok bizimki artık olmaz. yani birini bakıcıya baktırıyorken ikinciyi ne yaparız. çalışıyorken çok zor. birine zor yetişiyoruz :)

Slm kizlar...gunebakancm oglusunun ismi cok guzel adiyla yasasn ins ..artik sesszlesti buralar..ben bsey sormk istyrm sze..bu ara eylulde kucak hastaligi baslai surekli kucagmda olsun istiyo ve odada asla yalnz kalmuyo afedersnz wc de bile beraberz ..is yapamiyrm yemk ypmak eziyet..varmi bzm durumumzda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…