Merhaba canlar,yazmaya fırsat bulamadığım için yazamıyordum ama sürekli okuyordum sizi.Her gece uyumadan önce bakıyordum ama artık kimselerin uğramaz olduğuna Durusel gibi bende çok üzülüyorum.Günebakan ve Hayatımsın,bebek haberlerinize çok sevindim,sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Hayatımsın'ın cinsiyeti daha öğrenemedik.Günebakancım Asu'cuktan sonra birde erkek geliyor demek,çok sevindim canım benim.Suba'cım,ana oğul çok güzelsiniz,maşşallah size.Bizde Melis Işık'ımla iyiyiz çok şükür.Tabi arada hastalanıyoruz,diş çıkarıyoruz,hala uyumuyoruz ama binlerce kere şükür,tek dertlerimiz bunlar olsun.Daha tam olarak yürümeye başlamadık biz.Tezcanlı olup koşmaya başlamasa yürüyecekte çok hızlı hareket ettiği için dengesini kurmadan koşmaya başlıyor,sakin sakin yürüyelim deyince güzel yürüyor maşallah.Hele Melis'imle elele yürümek kadar güzel ve keyifli bişey yok.Yemek ayırt etmiyor çok şükür,arada küçük zararlı kaçamaklarda oluyor malesef.çikolata ve çubuk kraker hastası ama bir o kadarda meyveyi seviyor.Akşamları nar ayıklayıp önüne koyuyorum,o küçücük parmaklarıyla alıp yemedi bitiriyor beni.tabi üst başın lekesi hiç bitmiyor.Zaten takılmam ben öyle şeylere.yalnızca biraz alerjik bir çocukmuş,bir ara grip gibi başlayıp hemen boğaz yada kulağa inince doktorumuz dikkat etmemiz gerektiğini söyledi.daha kış başlamadan 2 kere antibiyotik kullandık.Amaaaaaaan bunada çok şükür.Geçecek şey bunların hepsi.Hayattaki sınavımız evlatlarımızdan yana olmasın inşallah hiçbirimizin.Hepinizi çok özledim,hadi uğrayın tekrar buralara.Kardeş gibi olduk artık hepimiz,yalnız bırakmayalım birbirimizi.Hepinizin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.Ben kızıma öğrettim bile şimdiden Atatirk'ü,resmini görünce cici yapıp öpüyor.Ata'mıza layık evlatlar yetiştirmek dileğiyle,sizi ve yavrularınızı sımsıcak kucaklıyorum.Allah'a emanet olun
bende sürekli kontrol ediyorum yazan var mı diye :) tabii herkesin işi telaşı başından aşkın. yazamıyoruzki.
çok geçmiş olsun. artık havalar soğumaya başladı. hastalıklar eksik olmaz. oğlumda gecen gün burnu aktı öksürdü dr a götürdük ilaç kullanacak kadar bişeyi yok, ateşi 38 i geçmediği sürece korkmayın dedi. ilerlerse soğuk algınlığı için peditus ver dedi. tavuk suyu çorbalar bolca c vitamini içeren mandalina vs ver dedi.
Allahın izniyle şu kışı bir atlatabilseydik. bakıcının evine getirip götürürken üşütecek diye çok korkuyorum. şu arabayıda kullanmayı öğrenemedim eşim kızıp duruyor keşke çocuk doğmadan öğrenseymişim. neyse yakında otomatik vites alırsa öğrenirim herhalde, yoksa böyle perişan oluruz
ya sizin çocuklar konuşmaya başladımı, bizimki 2-3 kelime ancak söyleyebiliyor. mama, baba, bir gibi.biraz geçmi konuşacak acaba.
Evet erkek çocuklar biraz geç konuşur diye bende duymuştum.Melis yürümeden konuşacak heralde,eeeee anne mümessil olunca bıdı bıdı konuşup durunca çocuk napsın?bazen ben bile yoruluyorum kendimden.emzirirken bile rahat yok çocuğa.emzirirkende şarkı söylüyorum ve bazen çocuğun bile kafası kaldırmayıp a-a diyor.Melis'te baba,anne yerine neyney,gel,bırak,hadi,süt yerine hüt,mama,meme falan diyor.çocuklar bir olmuyor,sakın sıkma canımı.bak benimkide yürümüyor ama konuşması fena değil.hele günebakanın Asu'su gibi dönerek düşmesine çok var
Parmecim hoşgeldin ne iyi ettinİncimin soru soran ağzını yirim bennn Ne çabuk büyüdü bu bıcırlar böyle
Ben asıl o müstakbel abla asu kuşu yerimmmm
Oğlumuza isim arama çalısmaları başladı mı kuzum nedir ilk akla gelen tercihler
Subacim öptüm bu arada
Parmecim sevgiler,Funda fındığı ile fotoğraflarınızı kıskandım valla.çooooook güzelsiniz.İnci kuzuyu öpüyorum.Aziz Ali çok güzel bir isim,hamilelik nasıl gidiyor günebakan'cım?ne çabuk unutmuşuz o günleri.Bugün 2 tane doktor toplantısı var,topuklu çizme giydim ayaklarım şişti.birini öğlen arası atlattım diğeride akşama.üstüste geldi ve çok stresli bişey.eve 10'da gitsem sevinicem.olan Melis'ime oluyor.işi bırakıp ev hanımı olasım var.kendim büyütürüm kızımı ve böylelikle kimse karışıp haddini aşma hakkını bulamaz.anladınız siz onu,kaynana sorunsalı işte.ha bi de koca.bizde çok tartışır olduk,kim yazmıştı hatırlamıyprum ama bizdede işler gergin
Oğluşun ismi Aziz Ali olacak büyük ihtimalle canım
ismi bende çok beğendim. adıyla uzun mutlu yaşasın inşallah.
Valla çalışıyor olmasaydım bende hemen ikinci cocugu yapardım. kendim için değil de yavrum kardeşsiz olmazdıyalnız çocuklar (gözlemlediğim) genelde çok mutlu olmuyorlar. o konuda aziz ali de asu da çok şanslılar.
İnşallah ileride dediğin gibi şanslı olduklarını düşünürler canım dengeyi kurabilecek miyim diye korkuyorum. Birbirlerini sevsinler ve daima kollasınlar istiyorum. Sen de üzülme hiç belli olmaz belki birkaç yıl sonra kardeş geliverir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?