tebrik ederimm. cok güzel bir haber. bir kız bir erkek kadro tamam artık:) allah sag salim tamamına erdirsin. muhakkak zor olacak ama kızına kardeş geliyor.bütün zorluklara değer. hem allah o gücü kuvveti veriyor merak etme :)
aynen. ne kadar kızsakda yorulsakta en ufak gülüşleriyle insan mutlu oluveriyor.Evet canım kadroyu tamamladık artık sağ salim kucağımıza alalım inşallah. Annelik ciddi güç gerektiriyormuş gerçekten ama onların bir hareketi aklımızı başımızdan almaya yetiyor :)
Gunaydinlarrr
Reoc evet canim cok rahatsiz edici bir durum neryse ki o günlükmüş sadece beton dökmüsler.
Hos onlar olmasa altkat ve üstkat komsular canimiza okuyor.Hergün gece yarisina kadar gürültü.3 yaramaz çocuk ve gece-gündüz ses artik biimis durumdayim yani.
Neyse...
Tondora seni görmek ne güzel hosgeldin.Oglusun nasil?
Baris uzun zamandir cok huysuzdisler bizi mahv etti.
Bir basliyor agliyor yarim saat susturamiyorum.
Gunlerdir uykusuzum ve feci basim agiriyor.
Dün aksam bende oturdum ağladim onunla.
Bu kadar zor olduğunu,yanliz kalacagimi bilseydim cocuk yapmazdim dedim(((
SUBACIM seni oyle iyi anliyorumki bazen darqliyrm bunaliyrm bende ayni seyleri soyluyorm cocuk bakmak gercekten cok zormuş.TONDORA hosgeldin seni gormek n guzel..bu dis sikintisi bzdede had safhada..yurumeye basladik bi heves kosturuyo eylul tabi bende pesinde....HEPIMINIZIN BAYRAMINI MUBAREK OLSUN KIZLAR.opuldunuz
Çocuğun bizi bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim. İlk çocuğumuzu ben 2 aylık hamileyken kaybettik.Sonra bir türlü uygun zamanı bulamadık ve 4 yıl ara verdik. Bu kadar yıldan sonra kızımıza kavuştuk diye eşim ayrı bir baskı kuruyor.Sürekli bana bunu hatırlatıyor.Hamileliğin son aylarından itibaren eşim değişmeye başladı.Sanki lohusa depresyonunu yaşayan oydu.Ben kızım 5-6 aylık olana kadar gayet mutluydum.Sonra eşimin baskısı arttı.Önceleri bir kaynanayı aratmayacasına onu öyle değil böyle yap, şuna dikkat etsene vs. cümleleriyle beni bunalttı.Sonra tartışmalar geldi.Kızı onun için her şeyden önemli old. için (benim için de tabiiki) bu kadar hassasmış.Ben de kızıma her şeyden çok değer veriyorum; ama kimseye dünyayı dar etmiyorum.Hani ilk aylarda anneler aşırı hassas olur ya, eşim o durumda. Defalarca konuştum;fakat değişen bir şey yok. Söylediğim her şeyi suçlama olarak algılıyor ve karşı atağa geçiyor.Böyle olunca da ben de bir şeyler söylüyorum.Kısır döngü başlıyor. Dün akşam komşu meselesini açtım.Ben başkalarını da araştırdım.Hırs yaptığım için araştırdım diyor. 2 gündür daha sinirliyim.Üstüne benim nezlem, yavrumun nezle başlangıcı...Doktor konusunu ciddi ciddi düşünüyorum;ama bir yandan da çekiniyorum.Eşime söylediğimde sen deli değilsin demişti. Bu da ayrı bir saçmalık.Dr.a giden deliymiş gibi.Gunebakann cok sevindim oğlusun olacakmis.İsim arastirmaya baslarsiniz artik heyecanli bir sürec.
Tondora bu erkekler hep ayni.Esimde kizdiğimda bana kizip barisi aliyor 2 dk.kucağinada avutamayip bana devr ediyor.Haa birde cocuk bakmak benim 1.görevimmis evde olduğum icin.Sanki bu çocugu ben yanliz yaptim.
Parmis iyi bayramlar canim.Evet hergün yeni hareketlerini,büyüdüklerini görmek harika amaaaa çok zorrrr.
Reoc üzüldüm icinde bulunduğun duruma
Gidebiliyorsan git canim psikologa mutlaka iyi gelecektir.
Esin ile sorunlar düzelse kendini daha iyi hissedeceksin ama onada cok büyük görev düsüyor.
Nerede o evlendiğimiz anlayisli,duyarli,sevecen adamlar degilmi?
aynen. ne kadar kızsakda yorulsakta en ufak gülüşleriyle insan mutlu oluveriyor.
erkek olunca şimdi ablasının elbiselerini giyemeyecek :) yeni alışveriş yeni ihtiyaçlar çıkacak. gerçi yine cogu şeyleri kullanırsın ama yinede ihtiyaçlar cıkar.allah kolaylık versin.
Gunebakan tebrik ederim, ne guzel kızının bir erkek kardeşi olacak, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
günebakan minik erkeğin geliyor ha? Ne güzel.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
tondora yalnız değilsin.Benim eşim de aynı şeyi söylüyor.Hatta işi "Merak etme kızım, seni bu kadından kurtaracağım.Sana bakıcı bulacağım." demeye dek vardırdı. Kadın sinirlenince anormal; ama erkek yapınca normal.Biz çocuktan sonra iyice parçalandık.Evlillik diye bir şey kalmadı.Bayramda da çok kötü bir şey öğrendim. Eşim bir komşumuzla ilgili internette arama yapmış. Kadın bakımlı, alımlı, zengin bir tiki. Mercedes'i var. Yalnız yaşıyor.Arama yapma sebebi kadının işini öğrenmekmiş. Bekar bir kadın bu arabaya nasıl sahip olurmuş? Sitede o kadar lüks arabalı insan varken neden onu araştırdı? Bu resmen ilgi duymak. Öğrendiğimde kızım kucağımda emiyordu.Karanlıkta sadece ağladım.Hiçbir şey söylemeyip yatak odasına kendimi kilitledim. Ertesi gün de neredeyse hiç konuşmadık.Özür dileme girişiminde bile bulunmadı. Akşam memleketten annem geldi.Annem durumu anlamasın diye mecbur konuştum. Ne anneme ne babama eşimle olanları anlatıyorum.Dertleşecek, güvenebileceğim tek kişi bile yok. Eşime çok güvenirdim.O da son aylarda anlattığım her şeyi aynen geri çeviriyor.Ben birinden bahsetsem sen şöylesin, böylesin diyor.Ailemle yaşadığım sorunları, iş sorunlarını dahi yüzüme vuruyor.O kadar bunaldım ki... Psikologa gitmeyi bile düşünüyorum. İşin içinden çıkamıyorum.Kime ne anlatsam bana geri dönüyor.Annem bile geçen gün laf çevirdi.Hamileyken gelen temizlikçiyle yollarımızı ayırınca temizlikçi bana selam vermez oldu. Yeni temizlikçinin de işini iyi yapmadığını, bazı şeylerde uyaracağımı söyleyince annemin söylediği şey: Bunu da darıltma. Daha böyle bir sürü şey.Anlattıklarımı kullandıkları için artık her şeyi seçerek konuşuyorum. Çok yoruldum.İşin içinden çıkamıyorum.Sinirlerim çok bozuk.
Gunebakann cok sevindim oğlusun olacakmis.İsim arastirmaya baslarsiniz artik heyecanli bir sürec.
Tondora bu erkekler hep ayni.Esimde kizdiğimda bana kizip barisi aliyor 2 dk.kucağinada avutamayip bana devr ediyor.Haa birde cocuk bakmak benim 1.görevimmis evde olduğum icin.Sanki bu çocugu ben yanliz yaptim.
Parmis iyi bayramlar canim.Evet hergün yeni hareketlerini,büyüdüklerini görmek harika amaaaa çok zorrrr.
Esin ile sorunlar düzelse kendini daha iyi hissedeceksin ama onada cok büyük görev düsüyor.
Çocuğun bizi bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim. İlk çocuğumuzu ben 2 aylık hamileyken kaybettik.Sonra bir türlü uygun zamanı bulamadık ve 4 yıl ara verdik. Bu kadar yıldan sonra kızımıza kavuştuk diye eşim ayrı bir baskı kuruyor.Sürekli bana bunu hatırlatıyor.Hamileliğin son aylarından itibaren eşim değişmeye başladı.Sanki lohusa depresyonunu yaşayan oydu.Ben kızım 5-6 aylık olana kadar gayet mutluydum.Sonra eşimin baskısı arttı.Önceleri bir kaynanayı aratmayacasına onu öyle değil böyle yap, şuna dikkat etsene vs. cümleleriyle beni bunalttı.Sonra tartışmalar geldi.Kızı onun için her şeyden önemli old. için (benim için de tabiiki) bu kadar hassasmış.Ben de kızıma her şeyden çok değer veriyorum; ama kimseye dünyayı dar etmiyorum.Hani ilk aylarda anneler aşırı hassas olur ya, eşim o durumda. Defalarca konuştum;fakat değişen bir şey yok. Söylediğim her şeyi suçlama olarak algılıyor ve karşı atağa geçiyor.Böyle olunca da ben de bir şeyler söylüyorum.Kısır döngü başlıyor. Dün akşam komşu meselesini açtım.Ben başkalarını da araştırdım.Hırs yaptığım için araştırdım diyor. 2 gündür daha sinirliyim.Üstüne benim nezlem, yavrumun nezle başlangıcı...Doktor konusunu ciddi ciddi düşünüyorum;ama bir yandan da çekiniyorum.Eşime söylediğimde sen deli değilsin demişti. Bu da ayrı bir saçmalık.Dr.a giden deliymiş gibi.
günebakan minik erkeğin geliyor ha? Ne güzel.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
tondora yalnız değilsin.Benim eşim de aynı şeyi söylüyor.Hatta işi "Merak etme kızım, seni bu kadından kurtaracağım.Sana bakıcı bulacağım." demeye dek vardırdı. Kadın sinirlenince anormal; ama erkek yapınca normal.Biz çocuktan sonra iyice parçalandık.Evlillik diye bir şey kalmadı.Bayramda da çok kötü bir şey öğrendim. Eşim bir komşumuzla ilgili internette arama yapmış. Kadın bakımlı, alımlı, zengin bir tiki. Mercedes'i var. Yalnız yaşıyor.Arama yapma sebebi kadının işini öğrenmekmiş. Bekar bir kadın bu arabaya nasıl sahip olurmuş? Sitede o kadar lüks arabalı insan varken neden onu araştırdı? Bu resmen ilgi duymak. Öğrendiğimde kızım kucağımda emiyordu.Karanlıkta sadece ağladım.Hiçbir şey söylemeyip yatak odasına kendimi kilitledim. Ertesi gün de neredeyse hiç konuşmadık.Özür dileme girişiminde bile bulunmadı. Akşam memleketten annem geldi.Annem durumu anlamasın diye mecbur konuştum. Ne anneme ne babama eşimle olanları anlatıyorum.Dertleşecek, güvenebileceğim tek kişi bile yok. Eşime çok güvenirdim.O da son aylarda anlattığım her şeyi aynen geri çeviriyor.Ben birinden bahsetsem sen şöylesin, böylesin diyor.Ailemle yaşadığım sorunları, iş sorunlarını dahi yüzüme vuruyor.O kadar bunaldım ki... Psikologa gitmeyi bile düşünüyorum. İşin içinden çıkamıyorum.Kime ne anlatsam bana geri dönüyor.Annem bile geçen gün laf çevirdi.Hamileyken gelen temizlikçiyle yollarımızı ayırınca temizlikçi bana selam vermez oldu. Yeni temizlikçinin de işini iyi yapmadığını, bazı şeylerde uyaracağımı söyleyince annemin söylediği şey: Bunu da darıltma. Daha böyle bir sürü şey.Anlattıklarımı kullandıkları için artık her şeyi seçerek konuşuyorum. Çok yoruldum.İşin içinden çıkamıyorum.Sinirlerim çok bozuk.
Gunebakann cok sevindim oğlusun olacakmis.İsim arastirmaya baslarsiniz artik heyecanli bir sürec.
Aynen canım ne cinsiyet uyuyor ne de mevsim :) Birçok şeyi almak zorundayız. Biraz erkek kıyafetlerine bakmanın zamanı geldi
Amin canım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Eşinin netten yaptığı aramaya bu kadar takılma bence. Gerçekten kötü bir amacı olmayabilir. Senin sinirlerin çok yıpranmış kötü bir dönemden geçiyorsun yardım almayı düşünebilirsin canım bir uzmana anlatmak daha iyi gelir belki.
Evet canım isim meselesinin üstüne eğilemedik tam olarak henüz. Bundan sonra düşünürüz yavaş yavaş
reoc canım senin durumun benden daha vahimmiş :) eğer kendini çok kötü hissediyor işin içinden çıkamıyorsan,hiç bekleme bi uzmandan yardım al kesinlikle.eşin seni bu kadından kurtaracağım derken şaka yaptığını düşünüyorum çünkü bir keresinde benim eşimde aynı lafı söylemişti bende evet bir bakıcı alalım demiştim :)
aynen aynen canım .. buyrun kızlar gerçek hayat bu olsa gerek :)
günebakanım güzel gözlü arkadaşım allahım işlerinde kolaylık versin iki meleğininde ömrünü hayırlı etsin inşallah
Slm kizlar ben cok kotuyum esim gripti ondan bana göre bulasti cok fenayim ayakta zor duruyorum..reoc canm hepmizn eslerimzle cocuktan snra az cok sorunlarimz oldu bzde geriliyrz bazen ama szin durumunz biraz daha agir bi psikologa gdip icini dokmek bnce iyi bi fikir...subacim barisim nasil sen nasilsin..gunebakan oglusun hayirli olsun kadroyu tamamladinz ...biz artik tamamen yuruyoruz dusuyo kalkiyo ufak kazalar cogaldi artik....hepinizi opuyorum
Sizede gcmis olsun canm...bnde maskeyle geziyrm evde eylule bulasmasn diye.o da hic hoslanmiyo cikarmaya calisiyo..gripten perisan olduk esimle..ygemde ishal olmustu bkac hfta once doktor salgin oldgnu soylems allah bebislerimizi korusungeçmiş olsun.
kızlar ortalıkta cok kötü bir salgın var. çocuklar perişan oluyor. ateş ishal ve kusma. her çocukta üçü birden olmasada ateş ishal yada sadece kusma gibi olabiliyor. 3 gün sürünce dr a gitmek lazım. serum takıyorlar öyle geçiyor. ablamın iki cocugu olmuştu. arkadaşımın ve komsumuzun cocuguda öyle. şimdide benim oğlumda. haberlerde dinledim aciller çocuk dolu.salgın var diye. biz bulaşmasın diye hasta çocuklarla bir araya gelmesekte yinede hastalandı.sanırım havada birşeyler var. sizde dikkat edin. ve bu hastalık süresince 2/3 gün kesinlikle bir şey yemiyorlar gibi bişey.iştahları tamamen kapanıyor
geçmiş olsun.
kızlar ortalıkta cok kötü bir salgın var. çocuklar perişan oluyor. ateş ishal ve kusma. her çocukta üçü birden olmasada ateş ishal yada sadece kusma gibi olabiliyor. 3 gün sürünce dr a gitmek lazım. serum takıyorlar öyle geçiyor. ablamın iki cocugu olmuştu. arkadaşımın ve komsumuzun cocuguda öyle. şimdide benim oğlumda. haberlerde dinledim aciller çocuk dolu.salgın var diye. biz bulaşmasın diye hasta çocuklarla bir araya gelmesekte yinede hastalandı.sanırım havada birşeyler var. sizde dikkat edin. ve bu hastalık süresince 2/3 gün kesinlikle bir şey yemiyorlar gibi bişey.iştahları tamamen kapanıyor
Sizede gcmis olsun canm...bnde maskeyle geziyrm evde eylule bulasmasn diye.o da hic hoslanmiyo cikarmaya calisiyo..gripten perisan olduk esimle..ygemde ishal olmustu bkac hfta once doktor salgin oldgnu soylems allah bebislerimizi korusun
Günaydın kızlar, uzun zaman oldu.. Şöyle bi bakayım dedim bi de ne göreyim, günebakancım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Umarım iyidir herkes, son bi kac sayfaya bakabildim sadece , angy geçmiş olsun canım eylüle geçmeden atlatırsın umarım. Dikkat edin kendinize ve kıpırcanlarınıza:)
Sanki benim esimi anlatiyosun evlendigimiz gibi hamile kaldim ben oglusuma hamilelik felan cok iyidik hersey mukemmeldi ama cocuk dogduktan sonra o adam eskisi gibi degildi inanilmaz sekilde degisti her yaptigima katismalar javgalar gurultuler evdebkavgasiz bi gunumuz yok yavrumda etkileniyo anliyo artik herseye bisey bulma yemek yapiyorum begenmuyo burun kiviriyo surekli sorguluyo bugun vocuga kacbkere yemek verdin ne kadar su verdin neler yedirdin buda benim agirima gidiyo sonra yok ev niye daginik vs basliyo ne bicim annesin cocugun orasindan tutma soylevyap kilo verdigini gormicem sanki ben annesi degil bakicisiyim o cocugun evide elimden geldigince topluyorum ama aras cok hareketli yine dagiliyor zaten cok az uyuyo butun gun pacalarima yapisuk bi vaziyette artik bende cok bunalmis durumdayim cocuk evimizin nesesine nese katcakti diye umuyodum ama maalesef hersey o6le uzaktn gorundugu gibi olmuyomus bazen hoyle kendimi balkondan atasim bile geliyo o kadar derecede bozuldu psikolojimÇocuğun bizi bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim. İlk çocuğumuzu ben 2 aylık hamileyken kaybettik.Sonra bir türlü uygun zamanı bulamadık ve 4 yıl ara verdik. Bu kadar yıldan sonra kızımıza kavuştuk diye eşim ayrı bir baskı kuruyor.Sürekli bana bunu hatırlatıyor.Hamileliğin son aylarından itibaren eşim değişmeye başladı.Sanki lohusa depresyonunu yaşayan oydu.Ben kızım 5-6 aylık olana kadar gayet mutluydum.Sonra eşimin baskısı arttı.Önceleri bir kaynanayı aratmayacasına onu öyle değil böyle yap, şuna dikkat etsene vs. cümleleriyle beni bunalttı.Sonra tartışmalar geldi.Kızı onun için her şeyden önemli old. için (benim için de tabiiki) bu kadar hassasmış.Ben de kızıma her şeyden çok değer veriyorum; ama kimseye dünyayı dar etmiyorum.Hani ilk aylarda anneler aşırı hassas olur ya, eşim o durumda. Defalarca konuştum;fakat değişen bir şey yok. Söylediğim her şeyi suçlama olarak algılıyor ve karşı atağa geçiyor.Böyle olunca da ben de bir şeyler söylüyorum.Kısır döngü başlıyor. Dün akşam komşu meselesini açtım.Ben başkalarını da araştırdım.Hırs yaptığım için araştırdım diyor. 2 gündür daha sinirliyim.Üstüne benim nezlem, yavrumun nezle başlangıcı...Doktor konusunu ciddi ciddi düşünüyorum;ama bir yandan da çekiniyorum.Eşime söylediğimde sen deli değilsin demişti. Bu da ayrı bir saçmalık.Dr.a giden deliymiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?