2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

evet canım bence bebişlerde bu dönem dönem olabiliyor benim kızımda bir ay öncesine kadar öyleydi wc de bile gelip kapıyı beklerdi , şimdi de ara ara yapmıyor değil, belki yalnız kalma korkusu olabilir ben de tam çözemedim , yemek yaparken gelip ayaklarıma dolaşırdı kucağına alsın diye, şimdi biraz daha rahat yürüyebildiği için ben olmadan diğer odaları kurcalama merakında olduğundan kucak isteği biraz daha azaldı :)ama zamanla değişiyor ..

Selam

Ang seninle ayni durumdayiz canim.
Saniye ayrilmiyor pesimden ve sürekli kucakta.
Son zamanlarda baskalarinin yaninda da durmuyor,birakip hicbir isimi yapamiuyorum.
Görenler sana çok düşkün olmus diyor artik dönemselmidir yoksa 7/24 yanyana olmanin verdigi biseymidir bilemiyorum.

Fndecim ins bzmkide donemseldir ..szinki gbi bzmkide azalir ins..subacim bnmkide durmuyo kimsede..butun gun kucak kucaga durumdayiz..annesinin bacagina yapisan cocuklar olurya eylul suan tam o modda.evimi bi goren olsa bu kadin hic is yapmiyomu der.yapamuyorumki ;-)

Uff çok kötü bir durum ayniyiz inan.
Birde istemediği olmayinca kendine ve bana vuruyor çok üzülüyorum,Hayir annecim olmaz filan diyorum ama nafile hele ki ağlama krizine girmişse kendini yerlere atiyor.
2 yas sendromundaki halleri var anlayacaginiz.
Erkenmi girdik acaba? :)

Kimseler yazmamıs :)
bizde 1 ay öncesine kadar vardı bu durum ama artık yapmıyor. istediği olmayınca mahsustan agladıgı belli, yalandan ağlamaya başlıyor. diş, 2 yaş sendromu bilmem ne. bitmez bunların huysuzlukları :)
bu arada benim oğlum bu aralar üzüm ve dilimlenmiş elmayı çok severek yiyor. üzümler bitecek diye cok üzülüyorum. keşke saklama şekli olsaydı da uzun süre saklayabilseydim

evet benim kızımda tam bir üzüm tutkunu bayılıyor , çok severek yiyor bende üzümler bitmesin istiyorum, ama dün akşam kızım narı da üzüm yer gibi çok severek yedi üzüme alternatif olabilir gibi geldi bana :)numaradan ağlama olayına gelince o bizde de çok fazla istediğini yapana kadar bir numara sorma, çok komik bu bıdıklar.

Günaydin bi selam vereyim dedim kimseler yok artık konu sahibi arasta bile kayiplarda.bizde aksam eve gelince dk dibimden ayrılmıyor bende ayri kalioruz die yapio saniodum demekki herkeste var.sinirlenince elini isirmalar vurmalar kendini.yere atmalar varda var yani.azilar köpek dişleri hepsi cocugumu agresif yaptı. Ama artıkdaha bi tatli oldular herseyi anlatio soyleyemedigi kelimeleri agzinda yuvarliyo bitiyorum bu hallerine:)öpüyorum hepinizi

Selam
Herkese sevgiler
Demek ki bu konuda da yalniz degiliz hepsi ayni bu biciriklarin

Biz 2 gün hastaydik.Üşütmüs,sesi kisilmisti yavrumun
O kadar dikkat ediyorum ama oldu iste.
Çok sukur uzun sürmedi atlattik ilaçlarla.
Şimdide ben rahatsizim.Bogazim agriyor,sesim gitmiş.
Barisa laf anlatacak halim bile yok.

Bizim meyve ile aramiz yok keske yere
Mandalinayi aliyor elinde sıkıp suyunu cikariyor sonra atiyor.Yani yemek yerine oynuyor.Nar tek tek agzina alip dişiyle bir ediyor sonra atiyor.

Aaa ne zamandır aklimda yazamadim size.
Balik yagi kullanan varmi?Tavsiye edermisiniz,iştah acarmi acaba?

bütn yazdıklarım silindi . yorgun hissediyor
özet geçicem Aziz ali sağlıkla gel yavrum
aile işi sıkıntısı olanlar en kısa sürede düzelir inş
balık yağı youpluskids kullanıyoz iştah açsın diye değil daha dinlensin güZel uyusun diye dedi dr

demirimiz düşük biras barışta iştah yoksa demir ve ferrıttın e baktırın

beslenmesine dikkt ediyorum kan ilacını içmiyo yumurtayı bisküvi ile ezerek yediriyorum bisüre yemiyordu. dr da yesinde nasıl yerse yesin dedi
terbiyeli çorbalar yapıyorum yumurta sarısu da demir var
kereviz yoğurt armut çok seviyor
6 aydan beri yürüyor mama sandalyesinden artık ayağa kalkıyor çok yaramaz oldu yetişemiyorum geçen koltuktan zıplarken arka üstü düştü Allah korudu şükür ki

yürümeyen bıdıklar az kaldı yürürler

konuşma çabalarındalar artık
teşekkür ediyor teşk tataaa diyor
istemediğinde. AMA diyor

1 ve 3 ü öğrendi
anne baba dede nanane teyze amga biliyor

her çocuğun gelişimi farklı 2 haftadır daha iyi anlıyor bezini alıp geliyor yere yatıyor

çoraplarını çıkart diyorum çıkarıyor

pantalon veriyom altına giymeye çalışıyor
kazak veriyorun üstüne uğraşıyo

çok fena bu bıdıklar Allahım uzun ömürler nasip etsin sağlıkla

tek tek yazmıştım hepsi gitti daha sık geleceğim canlarım
aksilik oldu ben kk şifreleri vs unuttum maillerim karıştı ondan da gelemedim
öZlemişim çok sizlerden haberler almak mutlu etti beni

ben kaçar sabahın köründe kalkan yaramaz bir oğlum var

gece emmesini bıraktıkgibi deliksiz uyuyor mşllh
gündüz sürekli mememde yedikleri demir olacak oda süt emiyo yaramıyo
18 aylık olduğunda dr ile birlikte karar vereceğiz bıraktırmaya bakalım demiri düzelmiş se 24 aya kadar emecek inş

bir türlü çıkamadım ne çok birikmiş yazacaklarım

öpüyorum sizleri ve kuzuları
ınsg kullanan anneler
@yaramazmertinannesi benim ekleyin lütfen görüşürüz

balık yağı bende 1 ay kullandım. iştah açıcı olduguda yazıyor ama ne derece etkili bilemiyorum.

maşallah halen emzirmen cok güzel, demir eksikliği bizdede vardı. yaşını doldurduktan sonra 2 ay daha kullandık. her sabah kahvaltıda 1 tatlı kaşığı pekmezi ilik suyla karıştırıp çay niyetine içiriyorum. çorbasına muhakkak kıyma katıyorum. çok şükür düzeldi. artık demir vitamini vs de biraktık. demiri kalsiyumla aynı anda tüketince ne yazıkkı faydası olmuyor. c vitaminli şeylerle verirsen emilimini arttırır. mandalina domates vs gibi. inşallah 24 aya kadar emzirmeye devam edebilirsin.

bizimkide corap ayakkabı görmesin hemen ayaklarına geçirmeye çalışıyor :) birde artık bezini getir, kumandayı getir, telefonu getir dedikçe herşeyi getirip sonra kendini alkışlıyor. kirli bezinide alıp banyodaki çöpe atıyor. tabi bende hep yanında yürüyorum. yoksa banyodan geri gelmiyor :)

Selam kizlar yine uzun Bır aradan sonra merhaba

Biz bu ara biraz mesgulduk de malum iki yas sendromuna girdik . Dünyaya karsı itirazımız var isyan modunda surekli Hanfendi . Bu arada oyun grubuna başladık . Haftada iki gun iki saat gidiyoruz . İlk haftamiz cok guzel gecti sorunsuz adepte olduk cok eğlendik .

İnci bu arada kediciklerin barisi ile tanıştı once biz sonra onlar ağırladı bizi pikniğe bile gittik

Gunebakan adi ile bin yasasın ismi cok guZelmis.

Yemek konusunda biz hala genel olarak istahliyiz . Azilarla birlikte 12 dışımız var kopekler gelmek üzere . Bizden haberler böyle öpüyoruz sizi

Merhabalar
Kurabiyecim seni görmek çok güzel.Mert yaramazlık peşinde demek akilli bidigim benim nelerde yaparmis.

Baris'da kiyafetlerini giymeye calisiyor ama ben giydirince kaciyor Birseyleri kendi yaptigi yaptiginda çok mutlu oluyor.Bezini kapat annecim diyorum sıkıca tutup baglamami bekliyor.Kiyafetini kirli sepetine götürüyor.
Hele bir öpmesi varki o kücücük dudaklariyla bitiyorum o an.Bende emziriyorum ama artik kesmek istiyorum.Memeden başka bisey görmüyor gün içinde yediği tek şey bir kase çorba.Yoğurt meyve hicbisey yok ;( çok üzülüyorum saglikli beslenemiyor diye.

Parmis maşallah incime keşke bizde istahli olsak.
Kedicik ve baris nasil?Calisiyormu kedicik öğretmendi sanirim izinler alip erteliyordu.

Nasyacim sen nasilsin uzun zamandır yoksun merak ediyorum seni ve prensesi.

Herkese sevgiler...

Selam kızlar canım bugün bi bakıyım dedim iyiyiz çok şükür ah maalesef elada iştahsız sadece seni şeyleri tatmayı çok seviyor ama sadece tadıyor devamı yok minik gurme hanımonun dışında herşey yolunda şimdilik bütün gün pıtı pıtı koşuyor bize bişey verince kendini alkışlıyor me söylesek tekrar ediyor acayip tatl şeyler yapıyorhep bu haliyle kalsa diye düşünüyoruz eşimle zamanı durdurabilsek bi süre keşkecanım subacım barışımıda senide ve yazımı okuyan herkesi çok çok öpüyorum

Ay unutmadan günebakancım adı çok güzelmiş oğlunun heyecanla bekliyoruz küçük prensin gelişini

Kızlaaar sizi çok özledim Anlaşılan ağlayarak istediğini yaptırma olayı herkeste var. Zaten 2 yaş sendromuna 1 yaşını doldurunca giriliyormuş Asu hanımın da küsme köşesi var istediği yapılmayınca ağlayarak oraya kaçıyor arkasını dönüp yalandan ağlamaya devam ediyor. Arada yandan kaçamak bakış atıyor almaya geliyorlar mı diye. Çok tatlı yaa yanına gidip konuşuyorum neden istediğinin olmadığını anlatmaya çalışıyorum sarılıp kucaklaşıp barışıyoruz. Isırmamak için kendimi zor tutuyorum ağzını yüzünü yiycem bigün

Oğluşum adına da çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım...

Slmmm. Kizlarrr nasilsinizzz, okudugum kadariyla herkes ii gorunuyorrr. Bizde iyiyizz. Derin de cok iyi yuruyor ama konusma bizde de yok. Havliyor miyavliyor hayvanlari cok seviyor. Cocuklarla iletiisimi cok guzell. Sevgi doluuu bir kiz:))) herkesi opuyorrr. Amabi sikintim var. Derin ata bner gibi dizime oturup cokk surtunuyor.. Ter icinde kalyorr.doktora goturdmm bisey yok dedi. Ama ben korkuyorummm bisey olmasindann. Basina bole bisey gelennn var mii. Nasill unutturabilirimmm...

Gunenbakancim benim bile isirasim geldi asi kuşu yerim onu çok tatlilar gerçekten.
Barista küsüp agliyor bazen gerçekten bazen agliyormus gibi yapıyor.
Birde utanma huyu var.Tanimadigi b

Canım o hareketi yapmaya başladığında dikkatini başka yöne çek başka bir oyun-oyuncak göster. Pedagoga danışsan en iyisi bence.

Evet canım :)

Doktorumuzda unutturmaya calisin dikkatini baska yone cekin dedi. Ozellikle uykusu gelince yapiyor bu hareketiii

:)) okuyunca cok güldüm.. aynısını benim oğlum yapıyor. balonun bile ustune yatıp sürtünüyor. hani bişey gördüğünden değil. deh deh diyor. gördüğü herşeye binip ileri geri hareket edip deh deh deh :)

Aynen derin de balona top a biniyorr. Ne bileym korkuyrmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…