Doktorumuz bana da ole dedi 3yasinds kendini tanmaya basliyormus cocuklar cinselligi falan. Bizim icin cok erken oldunu soyledii... Ama gene dikkatini baska yone cekin dediii.. Cevap verdigin icin cok tesekkur edermm canmmGecen gun PC de sorun oldu msj tamamlanamadı.
Nasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim.
Jevay bir arkadasimin kizi yapiyordu ama o bizimkilerden büyük 3 yasinda.
Doktoru yapma diye karsi gelme ama dikkatini başka biseye vermesini sağla demişti.Uzun zamandir yapmiyor diye biliyorum.Sende takma katana canim unutur.
Baris buara geceleri yine aglayarak uyanmaya başladı.Acaba disten olabilirmi yenileri geliyor.
Benimde uykusuzluktan basim agiriyor.
Hayatimsin nasil acaba hamisligi nasil geciyor merak ettim.
benim kızımda çok iştahsızdı, son kontrolümüzde dokturumuza sordum normalde çok ilaç öneren biri değildir ama supradin alabilirsin dedi, bir de balık şurubu olarak da Omnivit i tavsiye etti, ben henüz supradın i almadım eczanede yoktu en kısa zamanda alıcam ama Omnivit i kullanmaya başladık, iştahı eskiye göre düzeldi onu önerebilirim, kızıma annem bakıyor mutfakta sürekli mama isteyip duruyormuş normalde hiç yaptığı bir şey değildir , çok kilolu olsun istemem ama zayıf hali beni üzüyor 14 aylık kontrolümüzde 9,50 kiloydu , inşallah biraz kilo aldırabilirim :)Merhaba anneler herkes iyidir inş uzun zaman oldu kocaman oldu bebeklerimiz...biz de iyiyiz çook hareketliyiz ama her yere tırmanmaya çalışıyoruz. Kasla göz arasında tehlikeli işler yapıyor..en son 5 dk içinde sandalyeyi basamak gibi kullanıp konsola çıkmıştı bi geldim oturuyor sok oldum allah korudu..yani büyümeye devam...konuşmalar tekrarlar taklitler her şeyleri gelişiyor ne zaman bu kadar büyüdüler.. Gunebakan bebeğini sağlıkla kucakla adi da çok güzel..
Ben size birşey sormak istiyorum aranızda vitamin takviyesi şurup kullanan var mi...yağız hiçbirşey yemek istemiyor iştahı hic yok sadece emme emme...sırf bu sebepten kesmek istiyorum memeden sonra kiyamiyorum..bu suruplarin iştah açıcı yani varmış sanırım bu sebepten kullanmak istedim dra sorucam uygun bi zamanda size de danışmak istedim kullanan var mi diye.
Tam d dedigin gibi canim biz simdiye kadar hic ayrilmadik ki adim adim pesimde bizde wc ye beraber girioruz yani hadi beni cise gotur diyorum elimden tutup wc ye goruruyor beni:)ve kucak olayi tam bi eziyet artik tasiyamiyorum... yemek yedirirken zorla ekranda kendi videolarini izlio bazende egitici muzikleri sevimli dostlar gibi olari izlioyoksa cok zor yemek yemesiSlm kizlar...gunebakancm oglusunun ismi cok guzel adiyla yasasn ins ..artik sesszlesti buralar..ben bsey sormk istyrm sze..bu ara eylulde kucak hastaligi baslai surekli kucagmda olsun istiyo ve odada asla yalnz kalmuyo afedersnz wc de bile beraberz ..is yapamiyrm yemk ypmak eziyet..varmi bzm durumumzda olan
Merhaba anneler herkes iyidir inş uzun zaman oldu kocaman oldu bebeklerimiz...biz de iyiyiz çook hareketliyiz ama her yere tırmanmaya çalışıyoruz. Kasla göz arasında tehlikeli işler yapıyor..en son 5 dk içinde sandalyeyi basamak gibi kullanıp konsola çıkmıştı bi geldim oturuyor sok oldum allah korudu..yani büyümeye devam...konuşmalar tekrarlar taklitler her şeyleri gelişiyor ne zaman bu kadar büyüdüler.. Gunebakan bebeğini sağlıkla kucakla adi da çok güzel..
Ben size birşey sormak istiyorum aranızda vitamin takviyesi şurup kullanan var mi...yağız hiçbirşey yemek istemiyor iştahı hic yok sadece emme emme...sırf bu sebepten kesmek istiyorum memeden sonra kiyamiyorum..bu suruplarin iştah açıcı yani varmış sanırım bu sebepten kullanmak istedim dra sorucam uygun bi zamanda size de danışmak istedim kullanan var mi diye.
Çok geçmiş olsun, benim kızımında ateşi bir kez 39,5 oldu, bizde çok endişelendik, faranjit oldu, insanın canından bir şeyler gidiyor gibi oluyor, Allah yavrularımızın sağlıklarını bozmasın işallah..Kizlar selam
İncis hasta ilk kez ilaç kullanmaya başladık kulak iltihabı olmus penisilin türü ilaç verdi Dr yarın kontrolumuz var cok öksuruyor ciğere inmemiş demişti ama bakacağız yarın 39,3 ateş gördük Bır kere cok zormus cok kimse yasamasın
Kizlar selam
İncis hasta ilk kez ilaç kullanmaya başladık kulak iltihabı olmus penisilin türü ilaç verdi Dr yarın kontrolumuz var cok öksuruyor ciğere inmemiş demişti ama bakacağız yarın 39,3 ateş gördük Bır kere cok zormus cok kimse yasamasın
Parme gecmis olsun ates gerckten korkutuyo insani allah bebislerimizi korusun herseyden.gecmisi tam okuyamadm umarim hrrkes iyidr.eylul bu ara cok huysuz .hrseye agliyo .elinden bsey almak iskence diyebilirim.dis cikariyoruz bu ara ben ona bagliyorum.havalar sogudu eve kapandik artik.gezmeyede alisti sanirim..bzden hberler boyle opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?