2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Gecen gun PC de sorun oldu msj tamamlanamadı.
Nasilsiniz kizlar herkes iyidir umarim.

Jevay bir arkadasimin kizi yapiyordu ama o bizimkilerden büyük 3 yasinda.
Doktoru yapma diye karsi gelme ama dikkatini başka biseye vermesini sağla demişti.Uzun zamandir yapmiyor diye biliyorum.Sende takma katana canim unutur.

Baris buara geceleri yine aglayarak uyanmaya başladı.Acaba disten olabilirmi yenileri geliyor.
Benimde uykusuzluktan basim agiriyor.

Hayatimsin nasil acaba hamisligi nasil geciyor merak ettim.

Doktorumuz bana da ole dedi 3yasinds kendini tanmaya basliyormus cocuklar cinselligi falan. Bizim icin cok erken oldunu soyledii... Ama gene dikkatini baska yone cekin dediii.. Cevap verdigin icin cok tesekkur edermm canmm

Merhaba anneler herkes iyidir inş uzun zaman oldu kocaman oldu bebeklerimiz...biz de iyiyiz çook hareketliyiz ama her yere tırmanmaya çalışıyoruz. Kasla göz arasında tehlikeli işler yapıyor..en son 5 dk içinde sandalyeyi basamak gibi kullanıp konsola çıkmıştı bi geldim oturuyor sok oldum allah korudu..yani büyümeye devam...konuşmalar tekrarlar taklitler her şeyleri gelişiyor ne zaman bu kadar büyüdüler.. Gunebakan bebeğini sağlıkla kucakla adi da çok güzel..
Ben size birşey sormak istiyorum aranızda vitamin takviyesi şurup kullanan var mi...yağız hiçbirşey yemek istemiyor iştahı hic yok sadece emme emme...sırf bu sebepten kesmek istiyorum memeden sonra kiyamiyorum..bu suruplarin iştah açıcı yani varmış sanırım bu sebepten kullanmak istedim dra sorucam uygun bi zamanda size de danışmak istedim kullanan var mi diye.

benim kızımda çok iştahsızdı, son kontrolümüzde dokturumuza sordum normalde çok ilaç öneren biri değildir ama supradin alabilirsin dedi, bir de balık şurubu olarak da Omnivit i tavsiye etti, ben henüz supradın i almadım eczanede yoktu en kısa zamanda alıcam ama Omnivit i kullanmaya başladık, iştahı eskiye göre düzeldi onu önerebilirim, kızıma annem bakıyor mutfakta sürekli mama isteyip duruyormuş normalde hiç yaptığı bir şey değildir , çok kilolu olsun istemem ama zayıf hali beni üzüyor 14 aylık kontrolümüzde 9,50 kiloydu , inşallah biraz kilo aldırabilirim :)

Sare ayni durumdayiz.Bütün gün memede artik insanların içinde de kazagimi çekiştirip aciyor.Biraktirmak istiyorum sonra bir damlasi bile faydadir diyorum.
İştah acici surubu gecenay kont.Dr sordum vermedi baris iyi dedi.
Ama bence çokta iyi değil bugün mesala bir arkd.gittim 11 aylik bebegi 10,5 kg baris ise 15 aylik 10,5 kg
Önce saglik ama kilosuda iyi olsa fena olmaz.
Ben 2 gün önce balik surupu aldim kullanicam bakalim

Selam kizlar ,

Subacim evet kedicik calisiyor baya oldu ise doneli barışa bakıcı bakıyor gayet iyiler

Biz kullanmıyoruz doğal olarak ama iştahsız bebeklere balık yagi kullandıklarını duymuştum dr uygun görürse dene istersen Canim

Evet biz de 15 ayligiz ve 10.5 kiloyuz zayıf duruyor güzel yemek yiyip zayıf olsa takmiycam ki zatas ma olsun benim icinen çok hareketli fakat iştahıyok iste yoğurt hic sevmiyor mesela 3 5 kasik anca yiyor peyniri de aman aman sevmiyor yumurta bi gün yerse bi gün yemiyor..off çok üzülüyorum
Subacim biz de oyleyiz bir de emmem diye ağlıyor terapi gibi bisey oldu bizim için bi de düşüp cani yansa emmek istiyor mesela sakinlesiyor.:)bizimki de gündüz calistigimdan gece hep memede bazi geceler 10 kere falan kalkiyorum yoruluyorum tabi haliyle kolum omzum cok agriyor..tâbi bu gunler gecici yavrumuz icin katlaniyoruz herseye..ama sutten dolayi yemege duskun olamadi bu cok uzuyor beni..bakalim ben de bi Sorayim dra kullanmak istiyorum İns ise yarar.
Tesekkurler kizlar herkesin bebislerini kucakliyorum sevgiyle

Son düzenleme:
Tam d dedigin gibi canim biz simdiye kadar hic ayrilmadik ki adim adim pesimde bizde wc ye beraber girioruz yani hadi beni cise gotur diyorum elimden tutup wc ye goruruyor beni:)ve kucak olayi tam bi eziyet artik tasiyamiyorum... yemek yedirirken zorla ekranda kendi videolarini izlio bazende egitici muzikleri sevimli dostlar gibi olari izlioyoksa cok zor yemek yemesi

merhaba,
oğlum 15 aylık 13 kilo. boyuda ölçtürmedik ama enson 4-5 ay once 80 cm idi. ona rağmen dr umuz omega3 yazdı yani balık yağı d vitamini içeren bir multivitamın vermişti

herkesde bi iştah sorunu meme düşkünlüğü bı bıdıklar çok akıllılar tadını aldılar zor geliyor yemek yemek
ben sürekli dikkatini bişeye odaklayıp yemek yediriyorum bazen isteği ile yiyo sinir krizleri geçirdiğim oluyor ama napalım sabır
çok çok hareketli yedikleri eriyo zten sağlıklı olsunda 12 kg 85cm di 15 aylıkken 15,5 aylık olduk dr iyi dedi ama demir eksikliğine bağlı vitamin vermişti mert içmio bnde zorlamıyorum balık yağıda youpluskids verdi arada içiyor
krep yapıyorum yumurtayı yemezse kestirmeli çorbalar vs. yoğurt delisi bari tok tutsun diye bisküvi yada ekmek doğrayıp yediriyorum
Allah yrdımcımız olsun arkadaşlarım sevgiler

İyi pazarlar
Sonaycim çok iyimis kilosu 41 kere maşallah
Ki ona rağmen vitamin vermis...isimlerini de yazarmisin canim zahmet olmazsa.

Kurabiyecim mert hep istahliydi kilosu da iyi masllah demek ki seciyor küçük gurme
Burada ben inst.yeni üye oldum o yüzden bilmiyorum kişi bulmaya gecen gün demiştim ya beni ekleyin diye
Ben sana yazayim ozelden sen eklersin beni optm

Gelelim bize ayin 17.sinde basladim balik surubuna.
Portakal tadi var sorunsuz iciyor.Her sabah kahvaltıdan yarim saat önce.
Şuan için istahinin biraz olsun acildigini gozlemliyorum.
Mesala kahv.hayatta yemezdi simdi maşallah silip supuruyor tabiki oyun vs ile
Bakalim inş böyle gider.

subacım ekledim seni
balık yağını gece yatmadan önce veriyorum siz aç karnına veriyorsunuz kaşık görünce ilaç vercem sanıyı ağzını açmıyo küçük gurme

Canim eczaci kahvaltıdan önce AC verirseniz iştah acar dedi.Bizimkide kaciyor kasiktan parka gidicez,babaanneye gidicez vs.diye kandirip actiriyorum agzini.

Kizlar selam

İncis hasta ilk kez ilaç kullanmaya başladık kulak iltihabı olmus penisilin türü ilaç verdi Dr yarın kontrolumuz var cok öksuruyor ciğere inmemiş demişti ama bakacağız yarın 39,3 ateş gördük Bır kere cok zormus cok kimse yasamasın

Çok geçmiş olsun, benim kızımında ateşi bir kez 39,5 oldu, bizde çok endişelendik, faranjit oldu, insanın canından bir şeyler gidiyor gibi oluyor, Allah yavrularımızın sağlıklarını bozmasın işallah..

Parme gecmis olsun ates gerckten korkutuyo insani allah bebislerimizi korusun herseyden.gecmisi tam okuyamadm umarim hrrkes iyidr.eylul bu ara cok huysuz .hrseye agliyo .elinden bsey almak iskence diyebilirim.dis cikariyoruz bu ara ben ona bagliyorum.havalar sogudu eve kapandik artik.gezmeyede alisti sanirim..bzden hberler boyle opuyorum hepinizi

Parmecim geçmiş olsun kıyamam İncime ateş çok zor oluyor malesef biz çok yaşadık

Angy merhaba canım çıtırcık kızın napıyo bakalım? Huysuzluk memnuniyetsizlik dönem dönem oluyor ben de çoğu zaman dişe bağlıyorum. Bu arada bizim daha 5 diş var

Parmis geçmiş olsun insanin canindan can gidiyor.
Barista gecen hastalanmisti üsütmüstü.Antibiyotik kullandik ilk kez ve dr.bir ilaç verdi normalde igneymis fakat karisim yaptirip,agzindan icirdi ilk kez duydum boyle biseyi ama hemen kesti.
Ateşe gelince 11 ayliktan sonra tanistik ve 41 kadar ciktik ateş en berbati

Ang seni görmek ne güzel gelmiyorsun hic firsat vermiyor gelin hanim.Özledim ya resim atsana müsait olunca cimcime bakalim nasil bir kiz olmuş.

Cok sagolun kizlar tüm iyi dilekleriniz icin de kocaman Bır âmin Ateş Bır daha çıkmadı ama fena öksuruyor bakslim dr bugun ne diyecek . Hastalık dis atak iki yas sendromu hepsi Bır arada sabahlara kadar ayaktayiz günlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…