subacım saol canım..bzde sızı opuyoruz ve bı foto bekliyoruz :)Ang masallah ne kadar büyümüs,nasil tatli olmuş.
Agzinin,burnunun güzelliğine bak bayildim vallahi.
Öpüyoruz sizi kocaman.
Reoc hoşgeldin canim demek sizde de var ayni sorun.
Kilo,istahsizlik vs.
Simdi benimde aklima taklidi acaba gelisimini etkilermi ki disariya cikamayip çocuklarla kaynastiramayisimiz.
Biz baris gece yatmadan önce masallar acip izletiyoruz tabletten.Bende anlatıyorum ama izlemek daha hoşuna gidiyor ve orada gördügü hayvanalara tepkiler veriyor.
Seslerini cikarip bazende konusmalarina gülüyor.
Acaba yanlis birşey yapiyor olabilir miyiz diye takiliyor aklima.
Gecen gün bir Dr.dinledim çocukların 6 yasindan once bilgisayar,tv,telefon ile tanismamasi gerekiyormus.
Bunu nasil saglayacagiz ki?
Merhaba markasi baby boum ama sanirim artik yok sitesinde filan satis vardi gecen yil suan hic bisi yok.Slmm kizlar. Umarim herkes iyidir. Hadta bebislre gecmis olsun. Kizlar gecen yil aeasta ve fundanin aldigi uyku tulumu markasini hatirlayn var mii.. Nasil bulabilirim onu. Yardimm edersenz cok sevncemm
Slmm kizlar. Umarim herkes iyidir. Hadta bebislre gecmis olsun. Kizlar gecen yil aeasta ve fundanin aldigi uyku tulumu markasini hatirlayn var mii.. Nasil bulabilirim onu. Yardimm edersenz cok sevncemm
mrb arkadaşlar bende 2013 agustos annesiyim bir kızım var .Aynı sorunlar bizde de var burda dertleşiriz.Bizim kız poposunun üstünde emekliyor, dikte duruyor ama yürümüyor var mı daha yürümeyen
evet ayakta duruyor da tutunarak ama konuşma iyi gibi sanki benim söylediklerimi tekrar etmek ister gibi sesler çıkartıyor.merhaba,
bildiğim kadarı ile burda herkesinki yürüyor. benim oğlumda geç yürüdü. yani tam 14 aylık olunca yürüdü. 1.5 aydır yürüyor. konuşma ve yürüme konusunda çocuklar farklılıklar gösteriyor. her ikisindede 2. yasına kadar yolu var. zaten ayakta duruyorsa yakında korkusunu yenip adım atmaya başlayacaktır.
Damadim kocaman olmus sanki dahada bi yakisikli olmus yerim ben onu.....Tekrar denedim canim oldu sanirim.
Bence biraz daha bekle gunebakancim asu kuşum bir konussun bakalim yine ayni ise götürürsün.
Oğlusun nasip?
Tekrar denedim canim oldu sanirim.
Bence biraz daha bekle gunebakancim asu kuşum bir konussun bakalim yine ayni ise götürürsün.
Oğlusun nasip?
Tesekkurlrr canimm. Fotosu var mi acaba atabilir misin. Birde kac yas aldin.. Biraz buyk olmasinda fayda var gibi. Benim kixim da hic uzerini ortturmuyor. Ustu acik uyuyor ama gene de terliyor.. Ustu acik bile terlerken yulumun icinde ne olur bilemiyorumm.. Ama icim hic rahat degil ruyalarima bile giriyor... Cok usuyorum diyorr..onu bilmiyorum ama ben lcw den 1 tane aldım (şu anda 35 tl ye düşmüş). e bebekte indirime girmişti.45 ten 34 tl ye. gecen gün mağazasına gidip baktım ama lcw dekinden daha ince o yüzden almadım. bu hafta sonu kaldıysa lcw den ikincisini almak istiyorum. birini yıkayınca diğerini giydirmek için. yaklaşık bir aydır giyiyor yıkayınca petek üstünde bile 2 gün kurumadı. oğlum hiç üstünü örttürmüyor o yüzden ikincisini almak şart oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?