Merhaba kızlar kimselerden ses çıkmamış bu aralar, kar,kış kıyamet , soğuk donuyoruz resmen , bahar gelsin artıkk, kuzularımızı parklara götürelim , temiz hava alsınlar, ben kızımı 3 gündür dışarıya çıkaramadım, kar var burda sabahları anneme bırakıp akşam alıyordum çalıştığım için , ama bu ara eve gidemedik annemdeyiz hasta edicez diye korkuyorum , zaten diş sıkıntımız var bir haftadır doğru düzgün bir şey yediremiyorum, bir de öksürük falan olur diye dışarıya çıkaramadık kuzumu, bizde durumlar böyle .. sizlerden haberler nasıl canlar:))
işallah diş sıkıntımız bir haftada düzelir, çok sinirimi bozuyor bu durum aç aç dolaşıyor tüm gün , ne yapcağımızı ne yedireceğimizi bilemez olduk ancak sabah kalktığında uykuluyken 150 lik mama içiyor gün içinde de kraker ıvır zıvır doğru düzgün bir şey yediği yok umarım en kıza zamanda düzelir bizde de durum,, kar buz olayı çok kötü aman dikkat bende düşmekten korktuğum için götüremedim günlerdir kızımı eve çok sıkıldı yavrum kaç gündür evde,, havanın geç karardığı günleri bende çok özlüyorum ama 2-3 ay daha var sanırım, iş dönüşü parklar bizi bekliyor :)Aynen yaa biran once bahar gelsin.hava geç kararsın dışarı çıkabilelim. biz hergün yakın mesafede olsa bakıcının evine götürüp getiriyoruz. ozellikle 3 gündür cok zor oluyor yerler buz insan düşmekten korkuyor.
birde akşam karanlıkta bir yere gidemiyoruz. oğlumu yol araba tutuyor ve kusuyor. gidebildiğimiz en fazla yol 10 dk yı geçmemeli. o yüzden yaz gelsin havalar geç kararsın istiyorum. en azından iş çıkışı gezebilme şansımız olur.
diş zamanları çok zor oluyor gerçekten. yeme içmede kesiliyorlar. oğlum 3 e kadar bişey yemeden duruyordu.ama 1 hafta falan sürüyor sonra normale dönüyor. su anda toplu iğne başı kadar çıkan köpek dişlerinide sayarsak 16 dişimiz var
Merhaba kızlar kızımın kardeşini kucağımıza almaya az kaldı. Önümüzdeki hafta işyerinde son haftam sonra tamamen ayrılıyorum. Doğuma kadar Asumla daha fazla vakit geçirebilicez. Zaten geçen hafta uzun bi tatil sonrası işe döndüm diye trip atıyodu :) Sizinkiler de yapıyor mu bunu?
canım işallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..trip olayına gelince bizde de zaman zaman oluyor, işten döndüğümde kızım kapıda durup önce bir sevinç çığlığı atıyor, sonra koşarak içeriye gidiyor, kendisini sevdirmiyor falan , ufak ufak tripler bizde de var yani:)
Selam
Çok haklisiniz kizlar,bizde şimdiden özledik yazi
1 haftadir hic disari cikamadik.Gelen gidende olmasa yandik.
Buara yine geceleri ağlayarak uyaniyoruz,geceleri tasiyip gezdirmek çok daha zor geliyor bana özellikle bileklerim çok agiriyor.
Bizimde 16 tane disimiz var.Ay sonunda Dr.kontolumuz var 18 aylik oluyoruzBakalim kilosunu merak ediyorum.
Birde buara calisip calismamam gundemde.
Karar veremiyorum maddi olarak zorlanmaya basladik calisirsam iyi gelecek ama aileden bakacak kimse yok,esim bakici istemiyor,ben barisa bakiyorum gozlerim doluyor ayrilabilirmiyim diyorum.Çok kararsizim ama bu gidişle 2-3 yasa kadar birakamayacagim.
Günebakan demek az kaldi oglusuna kavusmanasuper saglikla al kucagina canim,bizide haberdar et.
Herkese iyi aksamlar.
Zaman ne çabuk geçiyor. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Artık çalışmayacakmısın? tamamen mi ayrılacaksın.
Oğlum trip atmıyor cok şükür, trip atmıyor ama sabahları bırakınca ağlar gibi yapıyor.kapıda bekleyip dinliyorum kapı kapanır kapanmaz bitiyor :) 11 aylık bırakmıştım. alıştı artık.
Canm bzde ayni durumdayiz.eylul cok zor dis cikariyo aglamalar bagirmalar bhsettgn hersey bzdede var.bazen deliriyorum yaniMerhabalar kızlar. Günebakan evladını hayırlısıyla zamanlıca sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kızlar çok vahim durumdayım sinîrlerim artık harabolduBu köpek dişleri benî benden aldı resmen! Alttakiler çıktı neyse şimdi de üsttekilerin sıkıntısı başladı! Zaten huysuz be aşırı hareketli olan oğlum iyice zıvanadan çıktı! Ne yemek yiyor ne duruyor ne susuyor ne de uyuyor.. Zaten înatçı bir çocuktu bu sefer hiç dediğimi yapmıyor. Kendini yerden yere atmayı geçti boğazı parçalanırcasına ağlıyor,dakikalarca! Ne yapacağımı şaşırdım. Bi akıl verin
canım sıkıntılar hep aynı benim kızımda dişler den dolayı çok huysuz 2 haftadır yemek yediremiyoruz, sabahları kaltığında uykuluyken mama yediriyorum , onu da yemese aç çocuk , kraker , ıvır zıvır bunlarla duruyor , çalışıyorum , gün boyu yoruluyorum işten eve gidince birde kızımın huysuzluğu olunca çok yoruluyorum ama geçicek sıkıntılarımız işallah şu dişler bir çıksa bitse rahatlasak hepimiz...Çene dişlerinde bu kadar sıkıntı çekmemiştik..köpek dişleri çok fenaymış! Uyumamak için direniyor çok ağlıyor. Sinirlerim iyice yıprandı. Hele gecenin bî yarısı kalkıp dakikalarca ayağımda sallamak iyice psikolojimi altüst ettiAllah yardımcımız olsun. Kaya gibi sabırlar versin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?