Günebakaban canım hayırlısıyla gelsin bebişimiz fotosunu paylaşırsın dimi bizimle
Suba canım hava gerçekten çok güzel senide güzel etkilemiş hep böyle mutlu ol arkadaşım
Bizdede durumlar iyi artık konuşma çalışmaları tam gaz cümle kurmaya başladı ufak ufak hep benım ağzıma bakıyo taklit ediyo sesleri ne istediğini çok net anlatıyo birazda cadı olduk hiç kimseye oyuncak vermıyoruzNeyse zamanla öğrenir paylaşmayı bu arada emzirmeyi bırakan varmı aranızda eloş bir haftadır falan emmek istemiyo artık benım hedefim 20 aydı zaten sanırım ona yakın zamanlarda kendi isteğiyle bırakacak kuzum
hadi cogu gittii azı kaldı. allah sagsalim tamamına erdirsin. ne güzel ikisi birlikte büyüyecek. belli bir süre zorlanırsın ama ondan sonra güzel günler sizi bekliyor. hiç sıkıntı stres yapma. zaman su gibi akıp geçiyor. kızın kardeşi olduğu için çok şanslı. bak bizimkiler kardeşsiz büyüyecek
Günebakan saglikla kucagina al canim.
Nasyacim tesek.ederim canim.Elos cümle kuruyor hii Aferin kuzumabaris hala anne,baba,gel,cici o kadar hayvanların sesini cikariyor isimlerini öğretmeye calisiyorum ama şuan yok
Masal kitapları var onlari okuyorum etkili olması için bakalim ne zaman konusacak.Ne zaman emekleyecek,ne zaman yürüyecek derken sira konuşmaya geldiSabirla bekleyelim.
Emzirme konusunda barisin hala önceliği emmek.2 yasina kadar düşünüyorum keske kendisi biraksa ben kiyamam gibi geliyor ki hala her emiste isiriyor mahv ediyor beni.
Puffy bizimde gaz sancisi hala devam, deli oluyorum 1,5 yasina geldi hala gaz sancisiyla ağlayarak uyaniyor.
Bugünde disari ciktik bir iki is halledip geldik.Disari cikmak güzel ama hasta olur endişesi duyuyorum.
Hepinize sevgiler....
Slm kizlar bakamiyorum foruma ne zamandr.keyifler iyidr umarim.eylul yaramaz miz miz bu disler bzi mahvetti bnde cildrma noktasina geliyrm..hepinizi opuyorum
Hamilelik dönemimi aptal saptal şeylerle geçirdiğim için bazen kendime çok kızıyorum. Gerçi ne yaparsak yapalım bebekle karşılaştığımızda sudan çıkmış balığa dönecektik ya neyse.. Hele o ASLA yapmam dediğim her şeyi anne olduktan sonra teeek tek bi güzel yapmam.. Rabbim peygamber sabrı versin hepimize!Selamlar fıstıklar ,
Biz de asımızı olduk sorunsuz geçti .ates falan yapmadi .
Günebakan kaçıncı haftadasin ne kadar kaldı kuzum ?
Nasyacim gerçekten cocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde gercekte bizi ne bekliyor insanın tahmin etmesi mümkün değilmiş . Zor bir sınav ve Başarının ölçüsü ne kadar Sabırlı olduğumuzla ilgiliymis .
şeytan kulağına kurşun bu aralar gece ağlamalarımız kesildi..hayırlısı inşallah daha olmaz! Kuzum erkek çocukları kızlardan daha geç konuşuyor deyip avutuyorum kendimi. Arkadaşların kızlarıGünebakan saglikla kucagina al canim.
Nasyacim tesek.ederim canim.Elos cümle kuruyor hii Aferin kuzumabaris hala anne,baba,gel,cici o kadar hayvanların sesini cikariyor isimlerini öğretmeye calisiyorum ama şuan yok
Masal kitapları var onlari okuyorum etkili olması için bakalim ne zaman konusacak.Ne zaman emekleyecek,ne zaman yürüyecek derken sira konuşmaya geldiSabirla bekleyelim.
Emzirme konusunda barisin hala önceliği emmek.2 yasina kadar düşünüyorum keske kendisi biraksa ben kiyamam gibi geliyor ki hala her emiste isiriyor mahv ediyor beni.
Puffy bizimde gaz sancisi hala devam, deli oluyorum 1,5 yasina geldi hala gaz sancisiyla ağlayarak uyaniyor.
Bugünde disari ciktik bir iki is halledip geldik.Disari cikmak güzel ama hasta olur endişesi duyuyorum.
Hepinize sevgiler....
Slm kizlar bakamiyorum foruma ne zamandr.keyifler iyidr umarim.eylul yaramaz miz miz bu disler bzi mahvetti bnde cildrma noktasina geliyrm..hepinizi opuyorum
Kocaman bi oooooooofffff demek istiyorum! Oğlum tamamen değişti..gece deliksiz uyuyan çocuk sabah kadar ağlama krizlerine girerek uyanıyor,sabah 4 te uyanıp 8-9 a kadar göz kırpmadan oturuyor sonra gözlerini azcık dinlendirip çılgınsı hareketlerine devam ediyorNe yapacağımı şaşırdım! Hasta değil. Hocaya götürüp bi okutsam mı?
Bu sırada Niloya bizimde evimizin kızı. Kendi kendine lalaya lalaya şarkı bile söylüyor sıpa
günebakan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın işallah, benim kızımda hala 10.100 gram bir ara 10.400 oldu ama geçen hafta hastalandı kuzum tekrar zayıfladı, ne yapalım sağlıkları yerinde olsun da zayıf olsunlar, huysuzluk gece uykularına gelince o sıkıntı hepimizde var sanırım dönem dönem bizde de oluyor :)Selam millet hala dogurmadim ppazartesi olacak kismetse. Heyecan korku dorukta... Bu arada Asunun 18 ay aşıları oldu dün. Hala 10 kiloyu göremedik çift hanelere bi cikaydik iyiydi :)
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladını kucaklamışsındır inşallah. Rabbim kolaylıklar versin tatlım.Canım benimki de gündüz uykusunu terk etti eğer kazara gündü z uyursa dediğin gibi gece 4te uyanıyor. Sanırım uyku ihtiyacı bu kadar pil ömrü dayanıklı herhalde napalim
Benim oğlanda hemen oynamak istiyor ama nedense istediği ilgiyi göremiyor. Her çocuk bir değil deyip avutmak lazım..kendini korumayı nasıl güzel öğretiriz gerçekten bende bilmiyorum.Selamlarrr
Günebakan doğum yapmistir sanirim.İnş.ikiside çok iyilerdir.Değişik bir duygu olsa gerek 2.kez anne olmak.
Parmis kolay gelsin canim.Kesinleşti demek tasinma işiniz.
Hayirlisi olsun umarim yeni evinizi inci çok sever.Saglikla buyur içinde.
Bizimde gece uykularimiz çok duzensiz.Gece birlikte yatiyoruz ve agzi sürekli memede.3-4 defa kalksa sükür ediyorum düşünün
Gunduz de evde değilsek asla uyumaz.
Buara biraz güneş görsem parka cikariyorum.Çok eğleniyor.Cigliklar atarak oynuyorİyice yoruluyor eve gelincede güzel uyuyor.
Yanliz aklima takilan bisey var.Parkta çocukları görünce peşlerinden kosup,sarilip öpmek istiyor sevgisini boyle gosterir ama diğer çocuklar hep itiyor,istemiyor.Barismi çok sevgi dolu yoksa diğer çocukların yaptiklarimi normal bilemedim.İster istemez düşünüyorum krese filan gitse çok dayak yer baris.
Nasil ogretmeli acaba hem kendisini korumayi,hem de diğer çocukları sevip,sarilmayi.
Belki de değişecek oda gore gore diğer çocuklar gibi itececek bilemiyorum.
Maşallah barekallah! Sağlıkla büyüsün.. Allah kolaylık versin 15kg baya ağırGünebakanı bende cok merak ediyorum. Allah yardımcısı olsun. biz birtaneyle başedemezken o ikisine bakacak. Tabii o yorgunluğun karşılığıda iki evladı olacak ve kardeşsiz de olmayacaklar. birlikte arkadaş olup birlikte büyüyecekler. bizimkiler gibi bir başlarına olmayacaklar.
benim oğlumda her gördüğü çocuğa sarılıp öpmeye çalışıyor. hatta bazan oyle bir koşup sarılıyorki sarıldığınıda arkaya düşürdüğü oluyor :)18. aylık aşılarında kıyafet ve spor ayakkabıları ile 15 kg geldi. boyda 93 cm. (bu arada asla ekmek bisküvi çikolata tarzı bişey vermiyorum. zaten çok şükür tatlı şeyleri sevmiyor) abandığını deviriyor. kilosu az olan üzülmesin. en azından rahat kaldırıp indiriyorsunuz. önemli olan sağlıklı olmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?