2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Tabi paylasirim canim hayirlisiyla bi kucagima alayim butun topigin kardesi olacak :))

Evet bisey kalmadi canim dusundukce bazen umutsuzluga kapiliyorum su sira asunun hastaliktan dolayi bana asiri duskunlugu var. Isten de ayrildim evdeyim hala gidicem diye mi yapiyor anlamiyorum

Sagol canim benimm su gaz sancisindan ne cektin ya baris bey atamadi gazlari

Slm kizlar bakamiyorum foruma ne zamandr.keyifler iyidr umarim.eylul yaramaz miz miz bu disler bzi mahvetti bnde cildrma noktasina geliyrm..hepinizi opuyorum

Kuzucum ugra ara sira ben de seni ve eylusu opuyorum

Selam kızlar inşallah herkesin hali vakti yerindedir.. Küçük olaylar bizi yıkamaz! deyip motive edeyim Sabah Emoyu aşıya götürecem,18 aylık kontrolunu yaptıracam;inşallah her şey yolundadır. Bu sırada ilginç bir şekilde bütün huysuzlukları yokoldu çocuumun Tabi hala düz duvara tırmanıyor o ayrı Şu çekmeceleri boşaltma her yeri karıştırma olayı ne Zaman bitecek merak ediyorum doğrusu! Sinirden iyice bitirdi beni bu çocuk
Nasyacım maşallah kuzuna. Darısı bizimkilerin başına. Valla sabırsızlıkla bekliyorum.

Hamilelik dönemimi aptal saptal şeylerle geçirdiğim için bazen kendime çok kızıyorum. Gerçi ne yaparsak yapalım bebekle karşılaştığımızda sudan çıkmış balığa dönecektik ya neyse.. Hele o ASLA yapmam dediğim her şeyi anne olduktan sonra teeek tek bi güzel yapmam.. Rabbim peygamber sabrı versin hepimize!
şeytan kulağına kurşun bu aralar gece ağlamalarımız kesildi..hayırlısı inşallah daha olmaz! Kuzum erkek çocukları kızlardan daha geç konuşuyor deyip avutuyorum kendimi. Arkadaşların kızları
Çatır çatır konuşuyor,papağan misali Benim oğlan daha çok japonca rusça arada Fransızca konuşuyor Neyse zamanı gelince bizimkilerde konuşacak inşallah. Sabıır sabır sabır
..

Kızlar selam herkes iyidir umarım eloş emmeyi bırakttııı tamamen kendisi karar verdi çok şaşırdık gerçekten ama zaten ayırmak gözümde büyüyordu saolsun o dertten kurtardı benıBelki. Artık iştahımız açılır ve uykumuz düzene girer inşallah uykudan ziyade iştahsızlık çok üzüyo beni ınanmazsınız elimde tabak masa tepesınde avizelerle oynaya oynaya bi kaşık yedirebiliyorum mama sandalyesine oturmak gibi bişey yok asla kollarım uyuşuyo artık biliyorum yanlış yaptığımı ama o kadar çaresizimki yesinde nasıl yerse yesin derdindeyim

selam nasya ne güzel kızın seni üzmeden bırakmış memeyi , bu zamana kadar emzirebilmen bile çok güzel benim kızım hiç emmedi mama ile büyüdü , 1-2 aydır doğru düzgün yemek de yediremiyorum senin dediğin gibi yemek yesin diye yapmadığım şebeklik , eline vermediğim oyuncak kalmıyor, daldığında biraz yedirebiliyorum çünkü, hafta için ise zaten annem benden daha çok zorlanıyor, aslında yaptığmız doğru değilmiş elimizde kaşık çocuğun arkasından koşmucakmışız, çocuk acıktığında zaten yer imiş, hemşiremizin dediği bu ama ben hiç zannetmiyorum kızımın aklına yemek yemenin geleceğini off zor iş çocuk büyütmek sağlıklı olsunlar da ama iştahları da biraz düzelse çok iyi olur, bu dişler çok zorladı bizi ...

Selamm
Nasyacim iyi olmuş kendisinin birakmasi çünkü biraktirmanin zor olduğunu duydum.Keşke barista kendisi unutsa kiyamam bennnn

Yemek yedirme konusunda haklisin bende ayni şeyi söylüyorum yesinde nasil yerse yesin.
Bizimde sevdiği bir cizgi film var niloya ona resmen asik TV ciktiginda veya tabletten actigimizda resmen mest oluyor.Onun disindaki hicbir çizgi filme bu şekilde bakmiyor.Şimdiden seçici davraniyor.
TV karsinda yemek yedirme ile ilgili bende okuyorum doğru olmadigini fakat söyle deniyor.
Çocuk izlerken istem dişi agzini acip,kapatiyor.Doğduğunu anlamiyor,siz verdikce o yiyor buda ileride obezite olmasini sagliyor.
Bizde bu durum söz konusu değil çünkü baris oldukça farkinda yediklerinin öyle ki sevmediği birseyi yemiyor,doydugu an birakiyor.Bende çok zorlamiyorum.kontrolden bu yana hic yediklerini cikarmadi.
Ne büyük sacmalik yapiyormusum illa bitirsin diye yedirmeye calisarak.Sonuçta onunda bir kapasitesi var ve istemedigi an yedirmeyi birakmak lazim.

Selam kızlar günlerdir kimse yazmamış . Bari ben yazayım dedim . Bu aralar cok yoğun ve yorgunum . Taşınıyoruz. Hazırlık yapıyorum inci kus ile ne kadar yapılabilirse .

Sizler Napiyorsunuz Günebakan dogum yaptimi acaba son günlerdi

Kocaman bi oooooooofffff demek istiyorum! Oğlum tamamen değişti..gece deliksiz uyuyan çocuk sabah kadar ağlama krizlerine girerek uyanıyor,sabah 4 te uyanıp 8-9 a kadar göz kırpmadan oturuyor sonra gözlerini azcık dinlendirip çılgınsı hareketlerine devam ediyor Ne yapacağımı şaşırdım! Hasta değil. Hocaya götürüp bi okutsam mı?
Bu sırada Niloya bizimde evimizin kızı. Kendi kendine lalaya lalaya şarkı bile söylüyor sıpa

Selam millet hala dogurmadim ppazartesi olacak kismetse. Heyecan korku dorukta... Bu arada Asunun 18 ay aşıları oldu dün. Hala 10 kiloyu göremedik çift hanelere bi cikaydik iyiydi :)

Canım benimki de gündüz uykusunu terk etti eğer kazara gündü z uyursa dediğin gibi gece 4te uyanıyor. Sanırım uyku ihtiyacı bu kadar pil ömrü dayanıklı herhalde napalim

Selam millet hala dogurmadim ppazartesi olacak kismetse. Heyecan korku dorukta... Bu arada Asunun 18 ay aşıları oldu dün. Hala 10 kiloyu göremedik çift hanelere bi cikaydik iyiydi :)
günebakan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın işallah, benim kızımda hala 10.100 gram bir ara 10.400 oldu ama geçen hafta hastalandı kuzum tekrar zayıfladı, ne yapalım sağlıkları yerinde olsun da zayıf olsunlar, huysuzluk gece uykularına gelince o sıkıntı hepimizde var sanırım dönem dönem bizde de oluyor :)

Selamlarrr

Günebakan doğum yapmistir sanirim.İnş.ikiside çok iyilerdir.Değişik bir duygu olsa gerek 2.kez anne olmak.

Parmis kolay gelsin canim.Kesinleşti demek tasinma işiniz.
Hayirlisi olsun umarim yeni evinizi inci çok sever.Saglikla buyur içinde.

Bizimde gece uykularimiz çok duzensiz.Gece birlikte yatiyoruz ve agzi sürekli memede.3-4 defa kalksa sükür ediyorum düşünün
Gunduz de evde değilsek asla uyumaz.

Buara biraz güneş görsem parka cikariyorum.Çok eğleniyor.Cigliklar atarak oynuyor İyice yoruluyor eve gelincede güzel uyuyor.
Yanliz aklima takilan bisey var.Parkta çocukları görünce peşlerinden kosup,sarilip öpmek istiyor sevgisini boyle gosterir ama diğer çocuklar hep itiyor,istemiyor.Barismi çok sevgi dolu yoksa diğer çocukların yaptiklarimi normal bilemedim.İster istemez düşünüyorum krese filan gitse çok dayak yer baris.
Nasil ogretmeli acaba hem kendisini korumayi,hem de diğer çocukları sevip,sarilmayi.
Belki de değişecek oda gore gore diğer çocuklar gibi itececek bilemiyorum.

Günebakanı bende cok merak ediyorum. Allah yardımcısı olsun. biz birtaneyle başedemezken o ikisine bakacak. Tabii o yorgunluğun karşılığıda iki evladı olacak ve kardeşsiz de olmayacaklar. birlikte arkadaş olup birlikte büyüyecekler. bizimkiler gibi bir başlarına olmayacaklar.

benim oğlumda her gördüğü çocuğa sarılıp öpmeye çalışıyor. hatta bazan oyle bir koşup sarılıyorki sarıldığınıda arkaya düşürdüğü oluyor :)18. aylık aşılarında kıyafet ve spor ayakkabıları ile 15 kg geldi. boyda 93 cm. (bu arada asla ekmek bisküvi çikolata tarzı bişey vermiyorum. zaten çok şükür tatlı şeyleri sevmiyor) abandığını deviriyor. kilosu az olan üzülmesin. en azından rahat kaldırıp indiriyorsunuz. önemli olan sağlıklı olmaları.

slm kizlar.keyifler iyidr umarim.biz bu ara dis cikariyoruz.miz miz huzursz ve istahsiziz.gunebakani bnde merak ediyrm oglusunu saglikla almistr kucagna ins.subacim eylulde her gordugu cocuga sevgi gosterisnde bulunuyo.ozellikle 2 yasndaki kuzenine.o eylul gbi degil uzak durmaya clisiyo bzmki hep dibinde..

Sonaycim maşallah kilosuda,boyuda çok iyi oglusnun.
Bizim tam ortalarda ama anne olarak takmamak mümkün değil illaki yesin,içsin kilo alsin istiyorsun.
Birde etraftaki kişilerin konusmalari var zayif cocuk iyi bakilmamis,ilgilenilmemis gibi bir imaj yaratiliyor.Oysa her çocuğun kapasitesi farkli.Kimi küçük bir dilimle doyar,kimi çocuk sen ben gibi yer istahlidir.Bunu anlayabilsek sorun kalmayacak.

Angg canim vallahi aklimdan geciyordun sen gelmissin.
Yerim onu ben sevgi kelebeğim
Bizim dişler uzun zamandir ayni,yeni diş cikmadi.
Ama huzursuzluklara devam yinede

Canım benimki de gündüz uykusunu terk etti eğer kazara gündü z uyursa dediğin gibi gece 4te uyanıyor. Sanırım uyku ihtiyacı bu kadar pil ömrü dayanıklı herhalde napalim
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladını kucaklamışsındır inşallah. Rabbim kolaylıklar versin tatlım.
Benim oğlanda hemen oynamak istiyor ama nedense istediği ilgiyi göremiyor. Her çocuk bir değil deyip avutmak lazım..kendini korumayı nasıl güzel öğretiriz gerçekten bende bilmiyorum.
Maşallah barekallah! Sağlıkla büyüsün.. Allah kolaylık versin 15kg baya ağır boyu bosu yerinde sıpanın :)
Bizde bir kaç gündür gece uyanması maşallah diiim yok. Bir şey soracam.. Benim oğlanın boyu uzamış,yani 18 ay kontrolünden bu zamana.. Acaba diyorum ondan olur mu ağlama huysuzluk?

herkesee merhabaaa hatırlarmısınızzz kii beni ve oğlumu :)) çook güzeldi burasıda biz işler başlayınca gelemez olduk..oğlum BERKAY EFE ilk dönem annem ikinci dönem kayınvalidem bakıo...her şey güzel çok şükür yolundaydı ama bu ara azı ve köpek dişler bizi mafetti....ağlıo mızık mızık huzursuzz neren ağrıo oğlum diyorum dişini gösterio hiçbir şey yemio...zaten kahvaltımız hiç yok..makarna patates arada çorba....tabi artık bunlar bile az...sizleri özledikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…