2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

EVET KÖPEK DİŞLERİ DİĞER DİŞLERE NAZARAN DAHA ZOR CIKIYOR. ama 2 hafta kadar sonra yani hafif uc verdiği zaman rahatlıyorlar. bizde cok çektik ama toplu iğne başı kadar belirince geçti hepsi. tuhaf olan 4 köpek dişide 20 gündür aynı şekilde duruyor yani uzamaları diğerleri kadar hızlı olmuyor. allah hepimize kolaylık versin.

Ek gıdaya başladığımda bisküvi ekmek labne pekmek karışımına geri döndük biz. Başka bir şey yemiyor. Gerçî onu bile zar zor yiyor Her gün başka bir şey denîyorum belki yer diye ama... Hayırlısıyla şu dişleri bi çıkarsak
Yuppi sonunda ben de resim ekleyebildim sanırım bakalım oldu mu son resimlerinden biri inci tanesinin
Maşallah güzelliğine!! Bahtında güzel olsun kuzum
Alttakiler çıktı şükürler olsun. Hiç zaman kaybetmeden üsttekilerle aynı huysuzluğa devam ediyor! Bende dikkat ettim küçücük çıktı günlerdir aynı boydalar Neyse illaki uzayacaklar..

Ah kızlar ah şu köpek dişleri haftalardır iğne ucu kadar cıktı bı turlu tam çıkamadılar gece susmadan ağlamalar gün boyu mızmızlıklar ve resmen aç gezmek gelişimi tamamen durdu yemek yemeyi unuttu artık hala 10 kilo 80 cm kaldı öyle üzüntümden çıldırıcam artık sinirlerim altüst oldu şöyle yaramaz yerinde duramayan koşup eğlenen bi çocuk olsaydı da mızmız olmasaydı beni benden aldı bu halleri bir türlü mutlu olmuyo hep huysuz hep mutsuz yaaaa allah hepimize yardım etsin bide heray bi hastalık burun akıntısı öksürük offf cok fenayım anlayın sizde gelinde dertleşelim çok boşladık burayıda birbirimize destek olalım

Puffy yakisiklisi ve inci tanen kocaman maşallah size.Büyüdü bizim kuzucuklar,hala inanamiyorum.

Agrisiz diş cikaran bebis varmi acaba merak ediyorum
Hepimizi mahv etti.

18.ay kontrollerinizi,asilarinizi yaptirdinizmi?
Bizim gecen haftasonuydu.Baris Dr.görur görmez ağlama krizine girdi ama öyle boyle değil resmen kipkirmizi oldu.Hic böyle yapmamisti acaba taniyip,anladimi iğne olacagini.Gelişimi iyi cikti çok şükür.
12 kg 83 cm anne sütüne devam dedi,bazen yedikten sonra kusuyor bunun içinde çok zorlama istemediği an birak dedi.

Nasyam canim çocuk büyütmek öyle disaridan göründüğü gibi değilmiş onu anladim çok fazla zorlandik.:) ikinciyi sormaya başladılar bana hazir evdeyken olur,birlikte büyürler diye ama ben kesinlikle istemiyorum o kadar gözümü korkuttu baris

canım benim kızımda aynı haftalardır yemek yemeyi unuttu, pazartesi kontrolümüz vardı 10.200 kilo 80 santim, doktorumuza göre gelişimi normal , bir sıkıntı yok ama bende yemediği için vitamin istedim y plus önerdi , iştahını açtığını söyleyemem, en azından halsiz kalmasın diye kullanıyorum , diş sıkıntılarımız artarak devam etmekte, birde boğazları intihap oldu off zor çok zor işimiz Allah hepimize kolaylık versin:))

bizim de aşımız haftaya , şimdiden beni korkusu sardı , kızım doktor görür görmez basıyor çığlığı öyle böyle değil ağlama krizine giriyor , aşıyı nasıl yaptırcaz bilemedim ben bir atlatsaydık.. çocuk büyütmek gerçekten dışarıdan göründüğü gibi hiç değil, bu yüzden 2. çocuk zor gibi ..

Gunaydinlarrrr

Baris gece 4-5 kez ağlayarak uyandi sabahta 08.00 de uyandi acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Havada güzel gibi göründü gözüme cikip hava alsakmi diyede düşünüyorum ama bakalim günümüz nasil geçecek.

fndcm bizim ilk kez girer girmez boyle agladi.Asilarda hep agliyor zaten mecbur o an tutmaya calisiyoruz sonrasında hemen emzirme odasina götürüp emziriyorum o an susuyor

Ohh ne güzel hava iyiyse temiz havanın tadını çıkarın bence ,ben çalışıyorum, hafta sonları da hava hep kötü , ne zaman kızımı çıkarıp hava aldırayım dediysem hep yağmur var, siz güzel havayı değerlendirin bence :)

Selam kizlar inci tanesi her zamanki gibi guzelsin masallah sana..
Ben de kopek dislerini bekliyordum kizlar acayip kabarik geceleri cok uyaniyor ama gecende agzini bisey cigniyormus gibi oynatip duruyordu aciyo aciyo dedi bi baktim arka taraf cok sismis patlatsa da kurtulsak. En arka azilar kopeklerden once mi geliyor sizde nasil oldu?
Bu arada hala dogurmadim :))

dişler herkeste sıkıntı ama çoğunu çıkardılar. aşılarında çoğunu oldular. öyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. ikinci yani arka azılar köpeklerden sonra çıkıyor. sıralama şöyle; birinci azılar, sonra köpek, sonra ikinci azılar.

çarşamba günü aşımız var ama 18 aylık olmasına daha 2 hafta var. arayıp öteleyesim var.

Allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden canım. Bu köpek dişleri hepimizi mahvetti Bazen bunu sadece benim çocuğum mu yapıyor diye çok düşündüğüm oluyor. Dertleşmek bana da iyi gelir inanki...

Ya bizde de var bu gece uyanmaları. Gece 4 gibi uyanıyor çığlık çığlığa..bebekken yaşamadığımız gaz sancısını çekiyoruz resmen!
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Bizim önce alt sonra üst azılar çıktı. Şuanda alt köpek dişlerimiz çıkmış durumda üsttekilerin sancısını çekiyoruz
Biz henüz aşılarımızı kontrolümüzü olmadık. Bakalım naapmış eşek oğlan

Selamlar fıstıklar ,

Biz de asımızı olduk sorunsuz geçti .ates falan yapmadi .

Günebakan kaçıncı haftadasin ne kadar kaldı kuzum ?

Nasyacim gerçekten cocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde gercekte bizi ne bekliyor insanın tahmin etmesi mümkün değilmiş . Zor bir sınav ve Başarının ölçüsü ne kadar Sabırlı olduğumuzla ilgiliymis .

Selamlar
Nasilsiniz kozlar,bebisler nasil?
Biz iyiz çok şükür.Bugün hava günesliydi benide pozitif etkiledi temizlik yaptim,pazara gittim,barisi parka götürdüm.Gelince uyudu kuzum bu kez de yemek yapmaya basladim.Baya yoğun ve yorucuydu benim için.

Kuzucuk için balik aldim firina aticam.Normalde küçük balik yer ilk kez büyük balik vericem bakalim yiyecekmi.
Balik kültürümüz yok üzülüyorum her hafta alican diyorum yok unutuyorum,useniyorum kaliyor.

Biz de daha asilarimizi olmadik subatin 24unde olcak ben olamam belki yaninda

Hadi bakalim kontrolunuz guzel gecsin insallah canim

Canim suan 35 haftalik olduk. 3 hafta sonra dogum var bi aksilik olmazsa :)

Günebakaban canım hayırlısıyla gelsin bebişimiz fotosunu paylaşırsın dimi bizimle

Suba canım hava gerçekten çok güzel senide güzel etkilemiş hep böyle mutlu ol arkadaşım

Bizdede durumlar iyi artık konuşma çalışmaları tam gaz cümle kurmaya başladı ufak ufak hep benım ağzıma bakıyo taklit ediyo sesleri ne istediğini çok net anlatıyo birazda cadı olduk hiç kimseye oyuncak vermıyoruzNeyse zamanla öğrenir paylaşmayı bu arada emzirmeyi bırakan varmı aranızda eloş bir haftadır falan emmek istemiyo artık benım hedefim 20 aydı zaten sanırım ona yakın zamanlarda kendi isteğiyle bırakacak kuzum

hadi cogu gittii azı kaldı. allah sagsalim tamamına erdirsin. ne güzel ikisi birlikte büyüyecek. belli bir süre zorlanırsın ama ondan sonra güzel günler sizi bekliyor. hiç sıkıntı stres yapma. zaman su gibi akıp geçiyor. kızın kardeşi olduğu için çok şanslı. bak bizimkiler kardeşsiz büyüyecek

günebakan sana yazmıştım amaa puffy ye olmuş :))

Günebakan saglikla kucagina al canim.
Nasyacim tesek.ederim canim.Elos cümle kuruyor hii Aferin kuzuma baris hala anne,baba,gel,cici o kadar hayvanların sesini cikariyor isimlerini öğretmeye calisiyorum ama şuan yok
Masal kitapları var onlari okuyorum etkili olması için bakalim ne zaman konusacak.Ne zaman emekleyecek,ne zaman yürüyecek derken sira konuşmaya geldi Sabirla bekleyelim.
Emzirme konusunda barisin hala önceliği emmek.2 yasina kadar düşünüyorum keske kendisi biraksa ben kiyamam gibi geliyor ki hala her emiste isiriyor mahv ediyor beni.

Puffy bizimde gaz sancisi hala devam, deli oluyorum 1,5 yasina geldi hala gaz sancisiyla ağlayarak uyaniyor.

Bugünde disari ciktik bir iki is halledip geldik.Disari cikmak güzel ama hasta olur endişesi duyuyorum.
Hepinize sevgiler....

Slm kizlar bakamiyorum foruma ne zamandr.keyifler iyidr umarim.eylul yaramaz miz miz bu disler bzi mahvetti bnde cildrma noktasina geliyrm..hepinizi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…