Selam,nasilsiniz canlar?
Havalar çok soğuk gidiyor eve kapanip kaldik yine.
Neyse ki az kaldi nisan ayi gelince hergun disariya cikmaya baslariz.
Ben oglusuma bakinca hep şükür ediyorum.Çok zorlandik,uykusuz kaldik,yiprandik ama değer bu dünya tatlilarina.Hem artik daha rahat eskiye göre,çok daha iyi olacak inş.Bütün sikintilar bir gün mutlaka bitiyor.
Yemek isleri nasil gidiyor varmi yeni tarifleriniz?
Biz kahvaltıda haftaici bulamaç yiyoruz.Herşeyden katiyorum.Haftasonu tek tek yiyoruz babasiyla oynaya oynaya yiyorlar ben hic karismiyorum.
Öğlenleri mutlaka çorba az yogurt.
Aksamlarida ona uygun ev yemeklerinden.
Biraz önce kiymali karnabahar yemeği yedi kuzucuk bende mutlu oldum.
Selam,nasilsiniz canlar?
Havalar çok soğuk gidiyor eve kapanip kaldik yine.
Neyse ki az kaldi nisan ayi gelince hergun disariya cikmaya baslariz.
Ben oglusuma bakinca hep şükür ediyorum.Çok zorlandik,uykusuz kaldik,yiprandik ama değer bu dünya tatlilarina.Hem artik daha rahat eskiye göre,çok daha iyi olacak inş.Bütün sikintilar bir gün mutlaka bitiyor.
Yemek isleri nasil gidiyor varmi yeni tarifleriniz?
Biz kahvaltıda haftaici bulamaç yiyoruz.Herşeyden katiyorum.Haftasonu tek tek yiyoruz babasiyla oynaya oynaya yiyorlar ben hic karismiyorum.
Öğlenleri mutlaka çorba az yogurt.
Aksamlarida ona uygun ev yemeklerinden.
Biraz önce kiymali karnabahar yemeği yedi kuzucuk bende mutlu oldum.
beybiSi nasilsinsonay906
Kolay gelsin. İnşallah sağlıklı bir şekilde biran önce istediğin kiloya düşüp havalı havalı göğsünü gere gere anlatırsınSelam kızlar Çoktandır giremedim malum taşınmak zor is hala da tam yerlesemedik çünkü inciye yeni oda hazırlıyoruz henüz eşyaları gelmedi falan filan cok yoruldum anlayacağınız bir de yalnız Yaptım hep herseyi neyse
Inci de inanılmaz hareketli bir cocuk oldu çıktı onsekiz aylık oldu Kızın huyu suyu Değişti surekli pesinden koşuyorum . Bir de bir suredir diyetisyene gidiyorum kızlar yedi kilo verdim bile inanılmaz kilo almistim dogum sonrası hedef buyuk yirmi kilo daha fazlam var vereceğim ins onları da
Bu arada mucize mmlkk gsygsy sizleri tekrar görmek ne guzel hic unuturmuyuz Hoşgeldiniz
Aahhh ah! Gel yanıma kardeşim beni çok iyi anlarsınKızlar selam umarım herkes iyidir
Puffy canım kendini yere atma bizdede çok var kucağıma alıyım dıyorum birde kuvvetliler bir kıvrılıyor zor zaptediyorum düşmesin diye bir sinir bir hırçınlık hakim elindeki bi şeyi almak mümkün değil bide en çok mızmızlıktan çekiyorum ben mutluysa bile mızırdıyo yani yemek olayıda hep kötü hevesle başlıyor yemeğe ıkı kaşıktan sonrası yok tam öğün şeklinde yemıyor hiç bir yemeği sabır canım geçcek bu günler
Parmecim yerleşte bir gün kuzuları alıp görüşelim canım bu ara da kilo vermenede çok sevindim gerçi sen her halinle çok güzelsin ama istediğin kiloya kavuştuğunda kendini çok daha iyi hissedeceksin
Ha birde bizimde tablet hep onun kntrolünde ya ali baba ya pepe tv izlemıyor hiç ama telefonlar tablet hep elindeve bide dışarıdaykende hiç memnun değil anlamadım gitti uykusu olur uyumaz aç olur yemez bide elini göğsüme sokma alışkanlığı varki beni benden aldı ne yapsam vazgeçmiyo eli hep memede ucunu çekiştirmekle meşgul birileri varken hele hepten kötü oluyo nasıl geçicek bu bilemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?