2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Heyttt bir uykusuz daha geldi kızlar AREN geceleri 2 saatte bir uyanırdı ama bu hafta nerdeyse yarım saatte bir kalkıyor çok gerginim yahu

Seyyahçım hoşgeldin canım. Bazen bu gaz denen şey hortluyor acaba öyle bişey mi ki yaa:26: Yarım saat cidden çok az bir zaman dilimi

merhaba arkadaşlar..bebişlerin uykusuzluklarından bahsedilmiş..benim kızımda geceleri sabaha kadar 3 kere filan uyanırdı o da emmek için...ama son iki haftadır tam emziriorum uyukuya dalıyo..bende tam yatıyorumki haydee hop uyanıyoo...bu öyle sabaha kadar en fazla bi saat uyuyup tekrar uyanıyo...geçen gün ağzını bi açtımki meğer minik kızım diş patlatıyomuşşş..hemde çok garipki köpek dişleri:44::44::44:bi baktım bembeyaz olmuş sertleşmiş..anlam veremedim neden köpek dişi ilk geiyoki...doktora götürücem bakalım ne diycek...kaç aydır salyası akıyodu..bide çok huzursuz mıyık mıyık...sbelki sizin bebeişlerde bi sürpriz yapıcaktır bu uykusuzluklar diş belirtisi

Kızlar ben yarın elma püresine başlıyorum.
Elmayı pişirmeye gerek yok değil mi, direk cam rendede rendeleyip püre yapıp yedirebiliriz?

Aa gerçekten ilginç olmuş ilk başta köpek dişlerini çıkarması. Doktoruna sorduğun zaman bize de bilgi verir misin?
Uykusuzluk diş belirtilerinde var olabilir aslında takipte olalım bizde. Ben birtek benimki böyle sanıyordum bütün bebekler aynııymış bu dönem :)

Ufff herkeste ayni dert..bizimkide aglayarak uyaniyo...gnel sorunuda burnunun yikanmasi...temizleyince daha cok agliyo temizlemesende yine agliyo iki ucu b.klu degnek kisaca ;-)

Aa cok ilginç bizde de var dis belirtileri ama ben hep on dişleri kontrol ediyorum . Hic kopek dişleri aklıma gelmezdi

Suloz ben elmayi soyup direk cam rendeden gecirip veriyorum.

Bizim dr.disleri yakin zamanda cikacak gibi gorunmuyor demisti ama damaklari cok kasiniyor parmagimi agzina alip sikmaya calisiyor.
Yanagimi,cenemi isirmaya calisiyor.

Ang boyle kabullenicez sanirim yapacak bisey yok canim

Bugun bizim icinde cok zordu gaz sancısı çekti bütün gun rota aşısı olalı uc gun oldu ama cok etkilendi

Canim sen soyleyince smdi dank etti kafam.bzde rotanin ikincisi ypilinca sanci cektik demekki asidanmis..bi tur yan etki galiba

Sanirim canim...bzmkilerde boyle biraz mizirik uykuszluk olmasa :-(

Malzemeler

1 küçük boy patates
6-7 yaprak ıspanak
1 çay kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı

Patesleri küp küp doğrayıp ıspanak yapraklarıyla beraber buharda pişiriyoruz. Blendırda yağ ile birlikte püre haline getiriyoruz.

Not: Ispanakları kesinlikle 2. kez ısıtmıyoruz.
6 ay ve üzeri içindir

Son düzenleme:
Aa cok ilginç bizde de var dis belirtileri ama ben hep on dişleri kontrol ediyorum . Hic kopek dişleri aklıma gelmezdi

aynen bende çok şaşırdım görünce..üst köpek dişleri 2 side bembeyaz kabarmış sağ taraftaki patlamış gibi..elimle dokundum baya sert

evet ..tamm veririm bakalım bi doktorumuz görsün ne diycek..gece uyanmaları çok sıklaştı..el sürekli ağızda..mızmız..sürekli tükürük akıtıyor..sizinkilerde yakında çıkarabilir canım

Canım o konuda yanlışın vardır köpek dişlerinin olduğu bölge hafif yüksekte olduğu için sanki şişmiş gibi görünür, aynı görüntü İdoşda da var canım :)

Canim sen soyleyince smdi dank etti kafam.bzde rotanin ikincisi ypilinca sanci cektik demekki asidanmis..bi tur yan etki galiba

Evet Canim yan etkisi bu . İshal gaz karnından ses geliyor Gurul Gurul . hatta Dr milyonda bir ihtimal ile bagirsak dugunlenmesine yol açtığını soyledi .asının ilk yapıldığı gun cok asırı bir huzursuzluk olursa ultrason çektirmek icin hastaneye gelin dedi .

Parmecim inci nasil oldu aglamalri uykusuzlugu devammi?

30 Aralık'tan beri inci daha iyi cok az ağlıyor daha mutlu .surekli kucak istiyor o ayri . Ancak ası nedeni ve KV gitmemiz nedeniyle düzeni değiştiği icin uc gündür uykumuz biraz şaştı .

Bu arada kızlar incinin drunun birbucuk yasında bir oğlu var. Bana oğlunun duş belirtilerinin iki aylık iken başladığını ancak ilk disının 13 aylık iken çıktığını söyledi . Umarım bizlerde bu kadar zor olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…