Heyttt bir uykusuz daha geldi kızlar AREN geceleri 2 saatte bir uyanırdı ama bu hafta nerdeyse yarım saatte bir kalkıyor çok gerginim yahu
Aa gerçekten ilginç olmuş ilk başta köpek dişlerini çıkarması. Doktoruna sorduğun zaman bize de bilgi verir misin?merhaba arkadaşlar..bebişlerin uykusuzluklarından bahsedilmiş..benim kızımda geceleri sabaha kadar 3 kere filan uyanırdı o da emmek için...ama son iki haftadır tam emziriorum uyukuya dalıyo..bende tam yatıyorumki haydee hop uyanıyoo...bu öyle sabaha kadar en fazla bi saat uyuyup tekrar uyanıyo...geçen gün ağzını bi açtımki meğer minik kızım diş patlatıyomuşşş..hemde çok garipki köpek dişleri:44::44::44:bi baktım bembeyaz olmuş sertleşmiş..anlam veremedim neden köpek dişi ilk geiyoki...doktora götürücem bakalım ne diycek...kaç aydır salyası akıyodu..bide çok huzursuz mıyık mıyık...sbelki sizin bebeişlerde bi sürpriz yapıcaktır bu uykusuzluklar diş belirtisi
Ne çektik be AngyUfff herkeste ayni dert..bizimkide aglayarak uyaniyo...gnel sorunuda burnunun yikanmasi...temizleyince daha cok agliyo temizlemesende yine agliyo iki ucu b.klu degnek kisaca ;-)
Ne çektik be Angy
merhaba arkadaşlar..bebişlerin uykusuzluklarından bahsedilmiş..benim kızımda geceleri sabaha kadar 3 kere filan uyanırdı o da emmek için...ama son iki haftadır tam emziriorum uyukuya dalıyo..bende tam yatıyorumki haydee hop uyanıyoo...bu öyle sabaha kadar en fazla bi saat uyuyup tekrar uyanıyo...geçen gün ağzını bi açtımki meğer minik kızım diş patlatıyomuşşş..hemde çok garipki köpek dişleri:44::44::44:bi baktım bembeyaz olmuş sertleşmiş..anlam veremedim neden köpek dişi ilk geiyoki...doktora götürücem bakalım ne diycek...kaç aydır salyası akıyodu..bide çok huzursuz mıyık mıyık...sbelki sizin bebeişlerde bi sürpriz yapıcaktır bu uykusuzluklar diş belirtisi
Dmi sulozum okudu canima vala kucuk cazgirim :-D
Bugun bizim icinde cok zordu gaz sancısı çekti bütün gun rota aşısı olalı uc gun oldu ama cok etkilendi
Suloz ben elmayi soyup direk cam rendeden gecirip veriyorum.
Bizim dr.disleri yakin zamanda cikacak gibi gorunmuyor demisti ama damaklari cok kasiniyor parmagimi agzina alip sikmaya calisiyor.
Yanagimi,cenemi isirmaya calisiyor.
Ang boyle kabullenicez sanirim yapacak bisey yok canim
Aa cok ilginç bizde de var dis belirtileri ama ben hep on dişleri kontrol ediyorum . Hic kopek dişleri aklıma gelmezdi
Sanirim canim...bzmkilerde boyle biraz mizirik uykuszluk olmasa :-(
Aa gerçekten ilginç olmuş ilk başta köpek dişlerini çıkarması. Doktoruna sorduğun zaman bize de bilgi verir misin?
Uykusuzluk diş belirtilerinde var olabilir aslında takipte olalım bizde. Ben birtek benimki böyle sanıyordum bütün bebekler aynııymış bu dönem :)
merhaba arkadaşlar..bebişlerin uykusuzluklarından bahsedilmiş..benim kızımda geceleri sabaha kadar 3 kere filan uyanırdı o da emmek için...ama son iki haftadır tam emziriorum uyukuya dalıyo..bende tam yatıyorumki haydee hop uyanıyoo...bu öyle sabaha kadar en fazla bi saat uyuyup tekrar uyanıyo...geçen gün ağzını bi açtımki meğer minik kızım diş patlatıyomuşşş..hemde çok garipki köpek dişleri:44::44::44:bi baktım bembeyaz olmuş sertleşmiş..anlam veremedim neden köpek dişi ilk geiyoki...doktora götürücem bakalım ne diycek...kaç aydır salyası akıyodu..bide çok huzursuz mıyık mıyık...sbelki sizin bebeişlerde bi sürpriz yapıcaktır bu uykusuzluklar diş belirtisi
Butun bunlara ragmen bir gulusleri herseyi unutturuyor,degsistiriyor degilmi?
Canim sen soyleyince smdi dank etti kafam.bzde rotanin ikincisi ypilinca sanci cektik demekki asidanmis..bi tur yan etki galiba
Parmecim inci nasil oldu aglamalri uykusuzlugu devammi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?