2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

slmm.. parmee ve fundaa sizee ve beişlerinizee bayıldımm.. çokk güzel çıkmışsınızzz..

amann maşallah demyii unutmayayımm :))

fundaa saçlarınada bayıldımmm..

ahaahayy teşekkür ederim canım ya nadiren açıyorum saçları böyle ama :) bizimkiyle pek mümkün değil böyle dolaşmak zira
ha bu arada hoş geldin

boy pos endam yerinde maşallah benim kuzucuğuma ne güzel büyümüş
sizin liste baya bir kabarık canımcım hadi kolay gele bakalım

hoş geldin nes kabak dediğin sanırım bal kabağı oluyor ve buharda pişirilip püre haline getiriliyor.. ben henüz başlamadım ama arkadaşlar böyle yapıyor onlar daha iyi bilgi verir sana... bu arada Allah kolaylık versin.. ikiz annesi olmak nasıl bişey? biz biriyle zorlanırken sen herşeyi çarpı 2 yapıyosun :) hayranlık duyuyorum ikiz annelerine ben

canım hoş geldin.. çok teşekkürler sen güzel görmüşsün bence
Barış kuzu diş mi çıkarıyo acaba annesi. ya da üşütüyor olabilir mi? aklıma bunlar geliyor canım keşke dillenseler de anlatsalar dertlerini. biz de çözsek anında :/ insan çok çaresiz kalıyor anlamayınca...

ııyyykkkk içim kalktı birden arasta yaa havuzu ben de zaten sevmezdim şimdi iyice bitirdim aramızdaki herşeyi

Heyttt bir uykusuz daha geldi kızlar AREN geceleri 2 saatte bir uyanırdı ama bu hafta nerdeyse yarım saatte bir kalkıyor çok gerginim yahu

offf siz de mi kuzum ya bir de işe başladın sen kim bilir ne kadar zorlanıyorsundur
inşallah geçici bir dönemdir..

Kızlar ben yarın elma püresine başlıyorum.
Elmayı pişirmeye gerek yok değil mi, direk cam rendede rendeleyip püre yapıp yedirebiliriz?

bence gerek yok canım elma zaten rendelenince kendini salıyor hemen.. pişirmeye hacet yok yani

Ang eskiye nazaran gunduzleri daha iyi canim sadece kucaktan inmeyecek
Parme hadi gozun aydin canim nasil duzeldi kendliligindenmi yoksa farkli birsey denedinmi?

Canım o konuda yanlışın vardır köpek dişlerinin olduğu bölge hafif yüksekte olduğu için sanki şişmiş gibi görünür, aynı görüntü İdoşda da var canım :)

ama sağ taraftaki baya sert bembeyaz aynı diş..kaşık filan değdiğinde ses gelio.bende anlamadım bakalım bi doktoruna göstereyiimde ne diycek haber veririm

Fundacim sagol canim.
Disten supheleniyorum bende,usutme olayi gunduz sicak oluyor baya,gecede uyku tulumu giydiriyorum ama yinede usuyorsa nasil anlarim acaba

Ang eskiye nazaran gunduzleri daha iyi canim sadece kucaktan inmeyecek
Parme hadi gozun aydin canim nasil duzeldi kendliligindenmi yoksa farkli birsey denedinmi?

Evet denedim . Sist pat yöntemi ile uyutmaya başladım bir ay boyunca herseyi iptal ettim ve bunun üzerine çalıştım . Sonunda inci erken uyumayı öğrendi . Ancak kendi yatıp uyumayı öğretemedim olmadı maalesef cok uğraştım ve artık daga fazla sinirlerim dayanmadigi icin su an sadece evde koridorda yuruyup battaniyenin başlığını kafasına geçirip kisa sürede uyumasını sağlıyorum .

ama sağ taraftaki baya sert bembeyaz aynı diş..kaşık filan değdiğinde ses gelio.bende anlamadım bakalım bi doktoruna göstereyiimde ne diycek haber veririm

Alla alla ilginçmiş merak ettim valla haber et bakalım canım

Suba cım acaba ayağında salladığın için uyanıyor olabilir mi?? Ben de emzirerek uyutuyordum ama Dylan kendi kendine bunu reddetmeye başladı. O zaman daha çok uyanıyordu. Gözler açık, doyduğundan eminsem yatağına koyuyorum. Ben Tracy Hogg okumadım, bu yöntem filan da değil, kendi içimden geldiği gibi, sezilerimle yapıyorum. Ağlamaya kalkışıyor, sonra yavaş sesle, battaniyesinin üstüne elimi koyarak ninni söylüyorum, sonra yavaş yavaş kendimi göstermiyorum, emzik alıyorsa verebilirsin, benimkisi alıyor sonra yana dönüp hemen çıkarıyor. park yatağın yanında yüzümü göstermeden ninniyi yavaş yavaş bitiriyorum sonra sadece şşş,eee falan diyorum. Sonra susuyorum ve odadan çıkıyorum eğer ağlarsa alıyorum gazı filan vardır diye, odada şşş diye diye biraz gaz çıkarmaya çalışıyorum, direnci kırılıyor, başka bir şey yapmadığım için sanırım. Ben sadece emziriyorum, sen muhallebi verdiğin halde kalkıyorsa bence doymamaktan başka bir derdi olabilir. Tabi uyanıp emiyor ama bir iki üç saat oluyor arada.

Teşekkür ederiz Elif :) yalnız aman yanlış olmasın inci Arda'nın baldızi olur aman ida bunu duymasın :))

Parmecim valla baldız baldan tatldır diyip bi bakış fırlatmış Arda Napsın ona da kızamadım gördü güzel gözlü İnci tanesini

ufff bu bebişler kötü şeyleri ne çabuk öğrenio yaa dün gazlandı uyumadı bugünde aynısı uyutana kadar anam ağladı valla yarın uyur inşallah yani uyusunnn nolurr Allahımm.kulak kaşıma göz kaşıma hatta kafa kaşıma yetinemeyip benim burnumu yüzümü kaşıma başladı kızımda sanırım bu da bi keşif,çok komik oluo:) bide herşeye elini uzatıo ve suratında bilmiş bi ifadeyle incelemek istio kopuyorum diş çıktı çıkalı da alt dudak hep içerde sürekli kemirio:)))bugün kereviz ve balkabağından çorba tarzı bişe yaptım kızıma ve açken verdim kerevizleri ve bal kabağını küçük küçük doğradım azcık su koydum ve zeytin yağı piştikten sonra taneleri cam rendeden geçirdim sonra suyundan ekledim kasede kızım sevdi dün avakadoyu severek yedi bugün yüzünü buruşturdu bakalım bunları sevecekmi yarın yine vereceğim.sanırım sulu şeyleri daha çok sevio benim bızdık.

Parmecim valla baldız baldan tatldır diyip bi bakış fırlatmış Arda Napsın ona da kızamadım gördü güzel gözlü İnci tanesini

Canim sagolasin iltifatın icin Ama benim ardam da incim de idosa öyle yamuk yapmaz merak etme :))

canım baldızın üstündeydi gözler ama korumak kollamak için yani yanlış anlaşılmasın

Hah iste aynen öyle :))

Onlar da aynı büyükler gibi kotu alışkanlıklar çabuk kazanılır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…