slmm.. parmee ve fundaa sizee ve beişlerinizee bayıldımm.. çokk güzel çıkmışsınızzz..
amann maşallah demyii unutmayayımm :))
fundaa saçlarınada bayıldımmm..
ahaahayy teşekkür ederim canım ya nadiren açıyorum saçları böyle ama :) bizimkiyle pek mümkün değil böyle dolaşmak zira
ha bu arada hoş geldin
Bizde doktora gittik geldik
Herşey yolunda çok şükür gelişimi iyiymişş 6900 olmuş 1200 gr almış 40 günde 3 cm de uzamış kuZucum 67 Cm olmuş
Şu tattırma bitince başlıyoruz ek gıdaya yavaştan yoğurt sebze püresi meyve püresi varsa çorba tuzsuz olucak ve 1 tatlı kaşığı çiğ zeytinyağ
Sabah yarı. Yumurta sarısı verebilirsin dedi lane peynirle
Sevmezse asla zorlama dedi eğer kaşığı yalıyosa devam et vermeye dedi bakalım bu ek gıda beni heyecanlandırıyor kabız olmaz inş bugün kaka yapmadı kuzum gerçi dün 3-4 kaşık havuç suyu verdim bitek bakalım inç bu sürece çabuk aşılırız
Bizden haberler bu şekilde
Hım bide Demir ilâcına başladı bizede 7 damla
boy pos endam yerinde maşallah benim kuzucuğuma ne güzel büyümüş
sizin liste baya bir kabarık canımcım hadi kolay gele bakalım
Slm kızlar bebişlerimiZe ek gıdalar hayırlı olsun . Benimde 5,5 aylık ikizlerim var ve ek gıdaya başlıyoruz hatta başladık yoğurt ve elma suyu havuç suyuyla. Dr sebze Püresi de verebilirsin yavaş yavaş dedi. Sebze Püresi veren varmı aranızda? Nasıl yapıyorsunuz tarif istesem? Birde kabak veriyorsunuz Tarcınlı o nasıl yapılıyor?
hoş geldin nes
Nasilsiniz arkadaslar?
Nasil gidiyor ek gida denemeleri?
Sohpetlere daha cok katilmak isterken iyice koptum.
Baris bey geceleri cok fena olmaya basladi.Her saat basi,bazende yarim saatte bir kalkiyor ve aglayark(
Kalkip kucakta gezdirmeden de uyumuyor.Resmen olmus durumdayim.
Bunun gerginligi ile esime sardim oda sagolsun tuz biber oluyor yorgunluguma.
2 gun hic konusmadik sonra duzeldik ama yipraniyoruz iste...
Ek gida olarak ayni durumdayiz elma puresi,havuc suyu,yogurt ve gece muhallebisi veriyoirum ama tam bir duzen yok.
6. ayda tam anlamiyla duzene sokucam.
Parme,funda cok cok guzel gorunuyorsunuz masallah.
Hayatimsin kizin cok tatli 41 kere masallah.
canım hoş geldin.. çok teşekkürler sen güzel görmüşsün bence
Barış kuzu diş mi çıkarıyo acaba annesi. ya da üşütüyor olabilir mi? aklıma bunlar geliyor canım keşke dillenseler de anlatsalar dertlerini. biz de çözsek anında :/ insan çok çaresiz kalıyor anlamayınca...
Ben de bekliorum yazın gelmesini. Aslında daha çok deniz sezonunu bekliyorum. Şu gölgelikli simitten takıp kızımla yüzmek istiyorum. Havuzlar filan mikrop yuvası olduğu için pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Bir defasında bi havuzun temizlenmesine denk geldim kürekle havuzun dibindeki ölü derileri topluyolardı o gün bugündür pek tercih etmiyorum. Mantar vs. hastalıkları da cabası
ııyyykkkk içim kalktı birden arasta yaa
Heyttt bir uykusuz daha geldi kızlar AREN geceleri 2 saatte bir uyanırdı ama bu hafta nerdeyse yarım saatte bir kalkıyor çok gerginim yahu
offf siz de mi kuzum ya bir de işe başladın sen kim bilir ne kadar zorlanıyorsundur
inşallah geçici bir dönemdir..
Kızlar ben yarın elma püresine başlıyorum.
Elmayı pişirmeye gerek yok değil mi, direk cam rendede rendeleyip püre yapıp yedirebiliriz?
bence gerek yok canım elma zaten rendelenince kendini salıyor hemen.. pişirmeye hacet yok yani