2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ayy durucm bu keşif olayı bizde çok fenaa :) herşey ona inanılmaz ilginç gelmeye başladı. üstüne atlıyor kendini paralıyor ilgisini çeken şeyleri almak için benim de yüzümü gözümü mıncıklıyor sürekli tırnaklarını geçire geçire çok şiddetli büyümekteyiz bu aralar yani :))
avokadoyu da genelde sevdiler sanırım bebikolar yahu ben daha hiç bakmadım bile tadına aklıma getirip de

Onlar da aynı büyükler gibi kotu alışkanlıklar çabuk kazanılır .

sorma cnm yaa hemen alışıo.kucak delisi mecbur puseti eve aldım onla gezdiriorum ama şu dönme merakı varya ne alt açtırıo de sırtı yere gelio heryerde dönüyoo:)) dönme dolap diyorum artık:)

ayy kedi gibi elini yumruk yapıp vura vura örneğin cep telefonum uzaktaysa kendine çekmeye çalışıo:) zıplamayı öğrendik heryere atlıo ve kendini atıo ödüm kopuo yalnız bırakamıyorum. evet dudağımın üzeri şuan tırnak izi taktı ellerini cadımmasanın üzerinde şişe var bugün böle yerde kendini yırtıo nasıl ağlıo oyalamaya çalışıorum vs yokk imkan yok durmuo meğer şişeyi istiomuş ona bakıo neye uzanamıosa yırtınıo benim bu kızdan çekeceğim var:)

sorma cnm yaa hemen alışıo.kucak delisi mecbur puseti eve aldım onla gezdiriorum ama şu dönme merakı varya ne alt açtırıo de sırtı yere gelio heryerde dönüyoo:)) dönme dolap diyorum artık:)

Donsun ne guzel inci pek bir tembel bu konuda beni bekliyor iteyim diye :))

Durusel şuan İdayı okuyomuşum gibi oldum hatta geçen gün yazmıştım buraya da elleri emzirme boyunca yüzümde diye. İnsanın eni konu canı acıyo yav kafamı yukarı kaldırıyorum boynumu yoluyo Şiddet görüyoz çok fena imdaat

sorma canım ya saçıma falanda yapışıo dişimiz de var meme el yüz kaptımı bırakmıo:)))

sorma canım ya saçıma falanda yapışıo dişimiz de var meme el yüz kaptımı bırakmıo:)))

Bizde diş yok henüz ama tahmin edebiliyorum acısını hele bi de üsttekiler çıkınca yandık ki ne yandık canım

Ahh canim keske kendi kendine yatabilse cok denedim ama mumkun olmadi.
Asiri derecede agliyor mecbur alip sallayarak uyutmaya calisiyorum hemende uyuyor 1 saat sonra uyaninca yanima alip emzirerek yatiyorum.
Oyle bunaldim ki su gazdan,uyku sorunundan.

Donsun ne guzel inci pek bir tembel bu konuda beni bekliyor iteyim diye :))

ikrada tembel olaydı keşke popo açık atıo kendini heryerimiz kaka oluyo ve nasıl bi ağlama geri çevirmenin imkanı yok babasıyla zorr tutuoz o denli karyolamda yatıo popo kalkıo atıo kendini sonra bi daha yüzüstü derken kenara gelio 2 dkka bırakamıorum,allahtan kızkardeşim gelecek inşallah perşembe aksamı 1 buçuk ay bizde ,annem yurtdışında olduğundan bana gelio sömestride , okul öncesi okuo atacam ikrayı ona oynasınlar, rahatça tuvalete bile gidemiorum bende az rahatlarım

Hahaha bak sen yaramaz İkra'ya Gözün aydın canım biraz nefes alacaksın ne güzel:)

Kızlar bir sorum var. Ben oğlumu mama sandalyesine veya ana kucağına koymaya kalktığımda daha ilk saniyeden yüzünü buruşturup, kendini geriyor böyle yay gibi, attırıyor kıçını, koyduğumda çığlık atmaya başlıyor. Zaten ana kucağından kayıyor, kaç kere yerden topladım. Mama sandalyesinde bağlıyorum tabi.Gittikçe daha şiddetli bu çığlıklar. Yemek yemeye çalışıyorduk, nasıl çığlık bağırış, güzel güzel konuşuyorum, almıyorum, alışmasın diye. Sanırım bilinçaltıma yerleşmiş, kızım oturmadı, oğlum oturacak diyorum belki, inat ediyorum. Sevmiyorum çığlık atmasını, böyle devam ederse, AVM lerde :)) filan rezil eder beni bu oğlan. Sevmiyorum ben şımarıklığı, çığlık kıyamet büyüyünce devam ederse iyi değil. Sizinkilerde çığlık atıyor mu? Benim kız böyle yapmıyordu. Orda oturmasını nasıl sağlayabilirim ben??

İnci bizimkiler gibi dönmedir emeklemedir uğraşmıycak bence kalkıcak yürüycek o annesi

HahA olabilir :) pek bir sonuc odaklı kendisi

Sadece yemek yerken mı kullanıyorsun acaba mama sandalyesi ile mamayı mı ozdestirdi . Önüne bir kac oyuncak mı taksan .

Bizim suan mama sandaliyemiz yok ana kucaginda yediyorum.
2- 3 kasik aldiktan sonra popo iki hareketle neredeyse yerde.
Aynen kaldirmayincada kiyametleri kopartiyor.
Hic zannetmiyorum ki baris mama sandalyesinde otursun

ooo doğru ya sizin bir silahınız daha var dişler de devreye girdi sizde allah yardımcın olsun canım

evet silahlıyız cnm aminn darısı başınıza:)

Hahaha bak sen yaramaz İkra'ya Gözün aydın canım biraz nefes alacaksın ne güzel:)

çok yaramaz huysuz kuzum benim. evet cnm saol yaa bi nefes alacam inşallah:)

cnm benim kızımda öle daha mama sandalyemiz yok ama aana kucağı puset vs ilk koyduğumda kucağa alışkanlıktan dolayı atıo kayıyo bende çözümü şöle buldum ışıklı hışırtılı oyuncaklarla beraber koyuyorum oynarken dalıp kalıo onda işimizi görünce sıkılıo basıo çığlığı alıorum kucağıma sende dene istersen oyuncağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…