ufff bu bebişler kötü şeyleri ne çabuk öğrenio yaa dün gazlandı uyumadı bugünde aynısı uyutana kadar anam ağladı valla yarın uyur inşallah yani uyusunnn nolurr Allahımm.kulak kaşıma göz kaşıma hatta kafa kaşıma yetinemeyip benim burnumu yüzümü kaşıma başladı kızımda sanırım bu da bi keşif,çok komik oluo:) bide herşeye elini uzatıo ve suratında bilmiş bi ifadeyle incelemek istio kopuyorum diş çıktı çıkalı da alt dudak hep içerde sürekli kemirio:)))bugün kereviz ve balkabağından çorba tarzı bişe yaptım kızıma ve açken verdim kerevizleri ve bal kabağını küçük küçük doğradım azcık su koydum ve zeytin yağı piştikten sonra taneleri cam rendeden geçirdim sonra suyundan ekledim kasede kızım sevdi dün avakadoyu severek yedi bugün yüzünü buruşturdu bakalım bunları sevecekmi yarın yine vereceğim.sanırım sulu şeyleri daha çok sevio benim bızdık.
Alla alla ilginçmiş merak ettim valla haber et bakalım canım
Onlar da aynı büyükler gibi kotu alışkanlıklar çabuk kazanılır .
ayy durucm bu keşif olayı bizde çok fenaa :) herşey ona inanılmaz ilginç gelmeye başladı. üstüne atlıyor kendini paralıyor ilgisini çeken şeyleri almak içinbenim de yüzümü gözümü mıncıklıyor sürekli tırnaklarını geçire geçire çok şiddetli büyümekteyiz bu aralar yani :))
avokadoyu da genelde sevdiler sanırım bebikolar yahu ben daha hiç bakmadım bile tadına aklıma getirip de
sorma cnm yaa hemen alışıo.kucak delisi mecbur puseti eve aldım onla gezdiriorum ama şu dönme merakı varya ne alt açtırıo de sırtı yere gelio heryerde dönüyoo:)) dönme dolap diyorum artık:)
ufff bu bebişler kötü şeyleri ne çabuk öğrenio yaa dün gazlandı uyumadı bugünde aynısı uyutana kadar anam ağladı valla yarın uyur inşallah yani uyusunnn nolurr Allahımm.kulak kaşıma göz kaşıma hatta kafa kaşıma yetinemeyip benim burnumu yüzümü kaşıma başladı kızımda sanırım bu da bi keşif,çok komik oluo:) bide herşeye elini uzatıo ve suratında bilmiş bi ifadeyle incelemek istio kopuyorum diş çıktı çıkalı da alt dudak hep içerde sürekli kemirio:)))bugün kereviz ve balkabağından çorba tarzı bişe yaptım kızıma ve açken verdim kerevizleri ve bal kabağını küçük küçük doğradım azcık su koydum ve zeytin yağı piştikten sonra taneleri cam rendeden geçirdim sonra suyundan ekledim kasede kızım sevdi dün avakadoyu severek yedi bugün yüzünü buruşturdu bakalım bunları sevecekmi yarın yine vereceğim.sanırım sulu şeyleri daha çok sevio benim bızdık.
Durusel şuan İdayı okuyomuşum gibi oldum hatta geçen gün yazmıştım buraya da elleri emzirme boyunca yüzümde diye. İnsanın eni konu canı acıyo yav kafamı yukarı kaldırıyorum boynumu yoluyoŞiddet görüyoz çok fena imdaat
sorma canım ya saçıma falanda yapışıo dişimiz de var meme el yüz kaptımı bırakmıo:)))
Donsun ne guzel inci pek bir tembel bu konuda beni bekliyor iteyim diye :))
Suba cım acaba ayağında salladığın için uyanıyor olabilir mi?? Ben de emzirerek uyutuyordum ama Dylan kendi kendine bunu reddetmeye başladı. O zaman daha çok uyanıyordu. Gözler açık, doyduğundan eminsem yatağına koyuyorum. Ben Tracy Hogg okumadım, bu yöntem filan da değil, kendi içimden geldiği gibi, sezilerimle yapıyorum. Ağlamaya kalkışıyor, sonra yavaş sesle, battaniyesinin üstüne elimi koyarak ninni söylüyorum, sonra yavaş yavaş kendimi göstermiyorum, emzik alıyorsa verebilirsin, benimkisi alıyor sonra yana dönüp hemen çıkarıyor. park yatağın yanında yüzümü göstermeden ninniyi yavaş yavaş bitiriyorum sonra sadece şşş,eee falan diyorum. Sonra susuyorum ve odadan çıkıyorum eğer ağlarsa alıyorum gazı filan vardır diye, odada şşş diye diye biraz gaz çıkarmaya çalışıyorum, direnci kırılıyor, başka bir şey yapmadığım için sanırım. Ben sadece emziriyorum, sen muhallebi verdiğin halde kalkıyorsa bence doymamaktan başka bir derdi olabilir. Tabi uyanıp emiyor ama bir iki üç saat oluyor arada.
Donsun ne guzel inci pek bir tembel bu konuda beni bekliyor iteyim diye :))
Bizde diş yok henüz ama tahmin edebiliyorum acısını hele bi de üsttekiler çıkınca yandık ki ne yandık canım
ikrada tembel olaydı keşke popo açık atıo kendini heryerimiz kaka oluyo ve nasıl bi ağlama geri çevirmenin imkanı yok babasıyla zorr tutuoz o denli karyolamda yatıo popo kalkıo atıo kendini sonra bi daha yüzüstü derken kenara gelio 2 dkka bırakamıorum,allahtan kızkardeşim gelecek inşallah perşembe aksamı 1 buçuk ay bizde ,annem yurtdışında olduğundan bana gelio sömestride , okul öncesi okuo atacam ikrayı ona oynasınlar, rahatça tuvalete bile gidemiorum bende az rahatlarım
sorma canım ya saçıma falanda yapışıo dişimiz de var meme el yüz kaptımı bırakmıo:)))
Bu arada 100. Sayfaya gelmişiz. Masallah diyelim
İnci bizimkiler gibi dönmedir emeklemedir uğraşmıycak bence kalkıcak yürüycek o annesi
Kızlar bir sorum var. Ben oğlumu mama sandalyesine veya ana kucağına koymaya kalktığımda daha ilk saniyeden yüzünü buruşturup, kendini geriyor böyle yay gibi, attırıyor kıçını, koyduğumda çığlık atmaya başlıyor. Zaten ana kucağından kayıyor, kaç kere yerden topladım. Mama sandalyesinde bağlıyorum tabi.Gittikçe daha şiddetli bu çığlıklar. Yemek yemeye çalışıyorduk, nasıl çığlık bağırış, güzel güzel konuşuyorum, almıyorum, alışmasın diye. Sanırım bilinçaltıma yerleşmiş, kızım oturmadı, oğlum oturacak diyorum belki, inat ediyorum. Sevmiyorum çığlık atmasını, böyle devam ederse, AVM lerde :)) filan rezil eder beni bu oğlan. Sevmiyorum ben şımarıklığı, çığlık kıyamet büyüyünce devam ederse iyi değil. Sizinkilerde çığlık atıyor mu? Benim kız böyle yapmıyordu. Orda oturmasını nasıl sağlayabilirim ben??
Bizim suan mama sandaliyemiz yok ana kucaginda yediyorum.Kızlar bir sorum var. Ben oğlumu mama sandalyesine veya ana kucağına koymaya kalktığımda daha ilk saniyeden yüzünü buruşturup, kendini geriyor böyle yay gibi, attırıyor kıçını, koyduğumda çığlık atmaya başlıyor. Zaten ana kucağından kayıyor, kaç kere yerden topladım. Mama sandalyesinde bağlıyorum tabi.Gittikçe daha şiddetli bu çığlıklar. Yemek yemeye çalışıyorduk, nasıl çığlık bağırış, güzel güzel konuşuyorum, almıyorum, alışmasın diye. Sanırım bilinçaltıma yerleşmiş, kızım oturmadı, oğlum oturacak diyorum belki, inat ediyorum. Sevmiyorum çığlık atmasını, böyle devam ederse, AVM lerde :)) filan rezil eder beni bu oğlan. Sevmiyorum ben şımarıklığı, çığlık kıyamet büyüyünce devam ederse iyi değil. Sizinkilerde çığlık atıyor mu? Benim kız böyle yapmıyordu. Orda oturmasını nasıl sağlayabilirim ben??
ooo doğru ya sizin bir silahınız daha vardişler de devreye girdi sizde allah yardımcın olsun canım
Hahaha bak sen yaramaz İkra'yaGözün aydın canım biraz nefes alacaksın ne güzel:)
Kızlar bir sorum var. Ben oğlumu mama sandalyesine veya ana kucağına koymaya kalktığımda daha ilk saniyeden yüzünü buruşturup, kendini geriyor böyle yay gibi, attırıyor kıçını, koyduğumda çığlık atmaya başlıyor. Zaten ana kucağından kayıyor, kaç kere yerden topladım. Mama sandalyesinde bağlıyorum tabi.Gittikçe daha şiddetli bu çığlıklar. Yemek yemeye çalışıyorduk, nasıl çığlık bağırış, güzel güzel konuşuyorum, almıyorum, alışmasın diye. Sanırım bilinçaltıma yerleşmiş, kızım oturmadı, oğlum oturacak diyorum belki, inat ediyorum. Sevmiyorum çığlık atmasını, böyle devam ederse, AVM lerde :)) filan rezil eder beni bu oğlan. Sevmiyorum ben şımarıklığı, çığlık kıyamet büyüyünce devam ederse iyi değil. Sizinkilerde çığlık atıyor mu? Benim kız böyle yapmıyordu. Orda oturmasını nasıl sağlayabilirim ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?