Ahh canim keske kendi kendine yatabilse cok denedim ama mumkun olmadi.
Asiri derecede agliyor mecbur alip sallayarak uyutmaya calisiyorum hemende uyuyor 1 saat sonra uyaninca yanima alip emzirerek yatiyorum.
Oyle bunaldim ki su gazdan,uyku sorunundan.
Kızlar bir sorum var. Ben oğlumu mama sandalyesine veya ana kucağına koymaya kalktığımda daha ilk saniyeden yüzünü buruşturup, kendini geriyor böyle yay gibi, attırıyor kıçını, koyduğumda çığlık atmaya başlıyor. Zaten ana kucağından kayıyor, kaç kere yerden topladım. Mama sandalyesinde bağlıyorum tabi.Gittikçe daha şiddetli bu çığlıklar. Yemek yemeye çalışıyorduk, nasıl çığlık bağırış, güzel güzel konuşuyorum, almıyorum, alışmasın diye. Sanırım bilinçaltıma yerleşmiş, kızım oturmadı, oğlum oturacak diyorum belki, inat ediyorum. Sevmiyorum çığlık atmasını, böyle devam ederse, AVM lerde :)) filan rezil eder beni bu oğlan. Sevmiyorum ben şımarıklığı, çığlık kıyamet büyüyünce devam ederse iyi değil. Sizinkilerde çığlık atıyor mu? Benim kız böyle yapmıyordu. Orda oturmasını nasıl sağlayabilirim ben??
neyse kızlar ben yatayım size doyum olmuoda uykuya hiç olmuo mesai başlar az sonra:) herkese iyi geceler
HahA olabilir :) pek bir sonuc odaklı kendisi
Sadece yemek yerken mı kullanıyorsun acaba mama sandalyesi ile mamayı mı ozdestirdi . Önüne bir kac oyuncak mı taksan .
Yanına almasan Şuba ya, çok zor. Ben aldığımda ne ben ne o rahat uyuyoruz. Gündüzden gözlerinin içine bakarak şarkı söylesen, alıştırsan biraz. Bilmem ki, oğlumu yatağa yatırdığımda hemen yüzünü buruşturuyor, ağlayacak, yüzüne bakarak başlıyorum niniye ve arada şşş eee. Susuyor çoğu zaman,hayret, sanki anlıyor uyumasını istediğimi. Susmuyorsa kaldırıp pat pat sırtına vurup, tekrar yatırıyorum. Çok zordur senin için, uykusuzluk çok fena, çok!
Canım eğer AVM'lerde rezil edecekse hemen duruma el koymam gerektiğini farkettimAcaba diyorum o mama tepsisine renkli bişeyler koysan ilk önce onları göstersen ve sonra yavaşça oturtsan hemen dikkatinin o renkli şeylere kaymasını sağlasan nasıl olur? Hafif sıkılmaya başladığında hemen kucağına alsan ve her defasında oturma süresini onu sıkmadan uzatsan da alışsa ?
Başka bişey gelmedi şimdilik aklıma :)
Yok canım, ona mama falan vermiyorum ki, ben iş yaparken yemek yerken dursun diye. Yere koymak dışında en güvenli yer orası:)) Önündeki tepsiliği kaldırıyordum ben, durmuyor ya, yer değiştirirken tak çıkar olmasın diye. Yarın tepsiyi çıkarmayacağım, üstüne bir şeyler koyacağım. Gerçi oyuncaklar filan hiç ilgisini çekmiyor benimkinin.Yere atacak biliyorum ama deneyeceğim. Ya ne yapmayı düşünüyor bilmiyorum. Oyuncaklar elimdeyken gösteriyorum, konuşuyorum, lütfedip bakıyor, o kadar, kurcalamıyor hiç. En sevdiği şey, koltuk altından tuttuğumda ayakta durmak. Öyle heyecanlı ki, adım atıyor, kafa da bir şey varmış gibi bir o yana bir bu yana dönüyor. Sakin değil, hep heyecan, hep heyecan.
Bilmiyorum canım, benimki huysuzluk yapmıyor ama emip yine uyuyor emiyor uyuyor, açlıktan uyanıyor dedim değil oburluktan da olabilir, alışkanlıktan da olabilir, dişte olabilirama ben çok uykusuzum artık, gece gözlerim kapalı alıp emziriyorum, daha ben dalmadan o yeniden uyanıyor
Canım bende 2 gündür aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasından yapıyorum 120 ml suya 4 yemek kasıgı koyuyorum tepeleme. Baya yiyor çok az kalıyor tabağın dibinde. Ama yinede gece neredeyse saat başı uyanıyor anlam veremiyorum. Dün gece 21:30 gibi mamasını yedirip uyuttum 1 saat sonra kalkıp emdi. :26: Kaşık mamasını mı biberonla veriyosun sen?
.Bizde doktora gittik geldik
Herşey yolunda çok şükür gelişimi iyiymişş 6900 olmuş 1200 gr almış 40 günde 3 cm de uzamış kuZucum 67 Cm olmuş
Şu tattırma bitince başlıyoruz ek gıdaya yavaştan yoğurt sebze püresi meyve püresi varsa çorba tuzsuz olucak ve 1 tatlı kaşığı çiğ zeytinyağ
Sabah yarı. Yumurta sarısı verebilirsin dedi lane peynirle
Sevmezse asla zorlama dedi eğer kaşığı yalıyosa devam et vermeye dedi bakalım bu ek gıda beni heyecanlandırıyor kabız olmaz inş bugün kaka yapmadı kuzum gerçi dün 3-4 kaşık havuç suyu verdim bitek bakalım inç bu sürece çabuk aşılırız
Bizden haberler bu şekilde
Hım bide Demir ilâcına başladı bizede 7 damla
Heyttt bir uykusuz daha geldi kızlar AREN geceleri 2 saatte bir uyanırdı ama bu hafta nerdeyse yarım saatte bir kalkıyor çok gerginim yahu
Eki Görüntüle 921859
Malzemeler
1 küçük boy patates
6-7 yaprak ıspanak
1 çay kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı
Patesleri küp küp doğrayıp ıspanak yapraklarıyla beraber buharda pişiriyoruz. Blendırda yağ ile birlikte püre haline getiriyoruz.
Not: Ispanakları kesinlikle 2. kez ısıtmıyoruz.
6 ay ve üzeri içindir
Evet fındığım güzel büyümüş maşallah kuZucumahaahayy teşekkür ederim canım ya nadiren açıyorum saçları böyle ama :) bizimkiyle pek mümkün değil böyle dolaşmak zira
ha bu arada hoş geldin
boy pos endam yerinde maşallah benim kuzucuğuma ne güzel büyümüş
sizin liste baya bir kabarık canımcım hadi kolay gele bakalım
hoş geldin neskabak dediğin sanırım bal kabağı oluyor ve buharda pişirilip püre haline getiriliyor.. ben henüz başlamadım ama arkadaşlar böyle yapıyor onlar daha iyi bilgi verir sana... bu arada Allah kolaylık versin.. ikiz annesi olmak nasıl bişey? biz biriyle zorlanırken sen herşeyi çarpı 2 yapıyosun :) hayranlık duyuyorum ikiz annelerine ben
canım hoş geldin.. çok teşekkürler sen güzel görmüşsün bence
Barış kuzu diş mi çıkarıyo acaba annesi. ya da üşütüyor olabilir mi? aklıma bunlar geliyor canım keşke dillenseler de anlatsalar dertlerini. biz de çözsek anında :/ insan çok çaresiz kalıyor anlamayınca...
ııyyykkkk içim kalktı birden arasta yaahavuzu ben de zaten sevmezdim şimdi iyice bitirdim aramızdaki herşeyi
offf siz de mi kuzum ya bir de işe başladın sen kim bilir ne kadar zorlanıyorsundur
inşallah geçici bir dönemdir..
bence gerek yok canım elma zaten rendelenince kendini salıyor hemen.. pişirmeye hacet yok yani
Evet CNm ya telafi etti bu sabah hemde ne telafiBende aptamil sütlü pirinçli veriyorum canım yatmadanz önce verdim önceleri ama benim kızda enerji patlaması oldu onu yiyince hiç uyumadı oyun oyun oyun sonra daha erken saatlerde onu vermeyi denedim yatmadan önce biraz yoğurt verdim sonuç yine çok sık uyanıyo of
.
Oy maşşşallah durucuğuma yerim ben o tatlıyı kakasınıda yapar canım elada bazen bir gün boyunca hiç yapmıyor ama sonrak
Gün telafi ediyor
Uykusuz anneler klübüne sende hoşgeldin canım
Güzel tarif arastacım nette bebek yemeklerim diye bir site var inanılmaz çeşitli tarifler var ordada zamanı gelince hepsini yapıcaz küçük kuzulara
Manken olcak valla babamız çok kıskanç şekerim bilemiyorum yaniSelam canım hoş geldin. Gezip de gelmişsin ama keşke nasıl beslemen gerektiğine müdahale etmeselermiş. Bişey olmamıştır umarım ? Kulağına doktor bakmış bişey yoksa dişten olabilir. Bu konuda pek bir bilgim yok maalesef. Bu hafta kontrol de var sanırım bakalım nasıl gelişti minik civcivin :)
Hoşgeldin aramıza tatlış
Maşallah boy pos endam yerinde duruşumda. Geleceğin mankeni o rapunzelim benim , sırma saçlım. Doktor baya baya ek besinleri yazmış valla hobareyyÇok heyecanlı ama bir o kadar da zaman gerektiren şeyler valla
Aman da aman ikizlerimiz de oldu :) Canım Allah bağışlasın. Çkaleden katılıyorsun aramıza sanırım?
Sebze püresi tarifi sormuşsun şu linkten hem tariflere hem de hangi besinin ne işe yaradığını öğrenebilirsin.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...N1wGInuR834zM5U0t1XvTjA&bvm=bv.58187178,d.bGQ
Canım biz şuan avakadodayız. Bugün 2.kez verdim ve yedi 1 çay kaşığı kadar. İlk kez bunu sevdi ama suda hala yüzü buruşuyorHavuç da sevmedik, elma da sırada yoğurt ve bal kabağı var bakalım
Ben de bekliorum yazın gelmesini. Aslında daha çok deniz sezonunu bekliyorum. Şu gölgelikli simitten takıp kızımla yüzmek istiyorum. Havuzlar filan mikrop yuvası olduğu için pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Bir defasında bi havuzun temizlenmesine denk geldim kürekle havuzun dibindeki ölü derileri topluyolardı o gün bugündür pek tercih etmiyorum. Mantar vs. hastalıkları da cabası
Kizlar gunaydinn....guzel aglamasiz gazsiz bol gülücüklu bi gün olsun ins ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?