2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Yanına almasan Şuba ya, çok zor. Ben aldığımda ne ben ne o rahat uyuyoruz. Gündüzden gözlerinin içine bakarak şarkı söylesen, alıştırsan biraz. Bilmem ki, oğlumu yatağa yatırdığımda hemen yüzünü buruşturuyor, ağlayacak, yüzüne bakarak başlıyorum niniye ve arada şşş eee. Susuyor çoğu zaman,hayret, sanki anlıyor uyumasını istediğimi. Susmuyorsa kaldırıp pat pat sırtına vurup, tekrar yatırıyorum. Çok zordur senin için, uykusuzluk çok fena, çok!

Canım eğer AVM'lerde rezil edecekse hemen duruma el koymam gerektiğini farkettim Acaba diyorum o mama tepsisine renkli bişeyler koysan ilk önce onları göstersen ve sonra yavaşça oturtsan hemen dikkatinin o renkli şeylere kaymasını sağlasan nasıl olur? Hafif sıkılmaya başladığında hemen kucağına alsan ve her defasında oturma süresini onu sıkmadan uzatsan da alışsa ?
Başka bişey gelmedi şimdilik aklıma :)

neyse kızlar ben yatayım size doyum olmuoda uykuya hiç olmuo mesai başlar az sonra:) herkese iyi geceler

Tatlim sadece okumakla olmaz nasılsın melis nasil is nasil gidiyor özledik senin sıcak samimi dostane sohbetlerini

Yok canım, ona mama falan vermiyorum ki, ben iş yaparken yemek yerken dursun diye. Yere koymak dışında en güvenli yer orası:)) Önündeki tepsiliği kaldırıyordum ben, durmuyor ya, yer değiştirirken tak çıkar olmasın diye. Yarın tepsiyi çıkarmayacağım, üstüne bir şeyler koyacağım. Gerçi oyuncaklar filan hiç ilgisini çekmiyor benimkinin.Yere atacak biliyorum ama deneyeceğim. Ya ne yapmayı düşünüyor bilmiyorum. Oyuncaklar elimdeyken gösteriyorum, konuşuyorum, lütfedip bakıyor, o kadar, kurcalamıyor hiç. En sevdiği şey, koltuk altından tuttuğumda ayakta durmak. Öyle heyecanlı ki, adım atıyor, kafa da bir şey varmış gibi bir o yana bir bu yana dönüyor. Sakin değil, hep heyecan, hep heyecan.

HahA olabilir :) pek bir sonuc odaklı kendisi

Sadece yemek yerken mı kullanıyorsun acaba mama sandalyesi ile mamayı mı ozdestirdi . Önüne bir kac oyuncak mı taksan .

Kızlar sohbetiniz, samimiyetiniz için hepinize teşekkürler. İdoşu uyandırmadan emzirip uyumaya çalışacağım. Hepinize iyi geceler. Kuzucuklarınızla tatlı rüyalar

Sorma cok dertliyim (( dogdugundan beri birlikte yatiyoruz.
Asiri gazli ve cok aglayan bir bebek oldugu icin baska sans vermedi ki bana.
Sussun,uyusdunda nasil olursa olsun dedim(

Kız düşün yani AVM ye gittiğim yetmiyor, bir de rezil oluyorum:)) Ben de aynısını düşünüyorum canım, pek ilgilenmiyor ama yarın bazı oyuncaklar koyacağım, deneyelim bakalım.

Belli ki duraganlik dylan'a gore değil aksiyon seviyor cocuk . Sporcu ruhu var bence onda:))
Yarın bir dene bakalım belki müzikli oyuncaklar daha cok ilgisini çeker öyleyse

Uzun uzun uyumalı bir gece diliyorum sizlere, benimki dahil bebişler de sakin sakin uyusunlar, ağlayarak değil aguluyarak uyansınlar mümkünse...

Ahhh suloz ve suba kardeşler bende çoook uykusuzum gecede 10 defa uyanıyo nerdeyse gözüm kapalı emziriyorum dalıyo ben yatağa giriyorum uyanıyo bazen şu uykusuzluğun bi ilacı olsa anneler içsede uykusuz durabilse diye düşünüuorum

Hepinize günaydın bu arada kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayım yine

Bende aptamil sütlü pirinçli veriyorum canım yatmadanz önce verdim önceleri ama benim kızda enerji patlaması oldu onu yiyince hiç uyumadı oyun oyun oyun sonra daha erken saatlerde onu vermeyi denedim yatmadan önce biraz yoğurt verdim sonuç yine çok sık uyanıyo of

.

Oy maşşşallah durucuğuma yerim ben o tatlıyı kakasınıda yapar canım elada bazen bir gün boyunca hiç yapmıyor ama sonrak
Gün telafi ediyor

Heyttt bir uykusuz daha geldi kızlar AREN geceleri 2 saatte bir uyanırdı ama bu hafta nerdeyse yarım saatte bir kalkıyor çok gerginim yahu

Uykusuz anneler klübüne sende hoşgeldin canım

Güzel tarif arastacım nette bebek yemeklerim diye bir site var inanılmaz çeşitli tarifler var ordada zamanı gelince hepsini yapıcaz küçük kuzulara

Kizlar gunaydinn....guzel aglamasiz gazsiz bol gülücüklu bi gün olsun ins ;-)

Evet fındığım güzel büyümüş maşallah kuZucum CNm liste dolu ama az az vericem ilk başlarda bide çıkarmalar değişikler yapabilirsin dedi Dr çok kasma iç güdülerini kullan dedi onun ne istediğini en ii sen bilirsin dedi yavaştan başlıcaz bakalım heyecanlı bi süreç
Evet CNm ya telafi etti bu sabah hemde ne telafi
Büyümüş valla canım çok sevindim herşey yolundaymış :))
Çok şükür

Manken olcak valla babamız çok kıskanç şekerim bilemiyorum yani cnm liste kalabalık ama ekleme çıkarma yapabilirsin dedi bide porsiyonlar çok küçük şimdilik
CNm şu havuz olayı bizzat benim başıma geldi ne çektim ıyyy deniz gibisi yok Didimde bi otelde bacaklarım alerji oldu kırmızı kırmızı halada bazı yerlerde lekeler var gitti bacacıklarım
Denize gideriz bide şişme havuz alıcam balkona koyarım cıbı cıbı yapar

günaydın kuzular dün ben size dert yanarken kızım şöle hareketli böle hareketli die yatmaya gittim ne göreyim karanlıkta bakıorum kız yok beşikte ayyy cadı yaaa ortaya sona yakın yatırıorum gitmiş en başa sıkışmış yan dönmüş 67 boyla 60cmlik beşiğe sığmış kurbağa gibi açmış bacakları kafa sıkışmış üst açık yatıo koştum eşimi uyandırdım ama koptuk vee sabaha kadar tepindi durdu üstünü açıo dönüo tepinio 10 kere kalktıysam az kalktım uyku tulumuda giymio daralıo içinde uyumuyo bu kız bana çektirecek bide yanakları ve çenesi kızarıo cumartesi doktora gittiğimizde geçmişti yine başladı sormadımda kremde sürüorum nemlendirici biodermanın neden böle oluoki acaba salyalardanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…