Kizlar gunaydinn....guzel aglamasiz gazsiz bol gülücüklu bi gün olsun ins ;-)
Ahhh suloz ve suba kardeşler bende çoook uykusuzum gecede 10 defa uyanıyo nerdeyse gözüm kapalı emziriyorum dalıyo ben yatağa giriyorum uyanıyo bazen şu uykusuzluğun bi ilacı olsa anneler içsede uykusuz durabilse diye düşünüuorum
Hepinize günaydın bu arada kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayım yine
Günaydın canım, olurda bulursan öyle bi ilaaç bende isterim :dAhhh suloz ve suba kardeşler bende çoook uykusuzum gecede 10 defa uyanıyo nerdeyse gözüm kapalı emziriyorum dalıyo ben yatağa giriyorum uyanıyo bazen şu uykusuzluğun bi ilacı olsa anneler içsede uykusuz durabilse diye düşünüuorum
Hepinize günaydın bu arada kargalar kahvaltısını etmeden ayaktayım yine
Canım o yanak ve çene kızarması diş belirtisi bi nette araştır bak :)günaydın kuzular dün ben size dert yanarken kızım şöle hareketli böle hareketli die yatmaya gittim ne göreyim karanlıkta bakıorum kız yok beşikte ayyy cadı yaaa ortaya sona yakın yatırıorum gitmiş en başa sıkışmış yan dönmüş 67 boyla 60cmlik beşiğe sığmış kurbağa gibi açmış bacakları kafa sıkışmış üst açık yatıo koştum eşimi uyandırdım ama koptuk vee sabaha kadar tepindi durdu üstünü açıo dönüo tepinio 10 kere kalktıysam az kalktım uyku tulumuda giymio daralıo içinde uyumuyo bu kız bana çektirecek bide yanakları ve çenesi kızarıo cumartesi doktora gittiğimizde geçmişti yine başladı sormadımda kremde sürüorum nemlendirici biodermanın neden böle oluoki acaba salyalardanmı?
Bende aptamil sütlü pirinçli veriyorum canım yatmadanz önce verdim önceleri ama benim kızda enerji patlaması oldu onu yiyince hiç uyumadı oyun oyun oyun sonra daha erken saatlerde onu vermeyi denedim yatmadan önce biraz yoğurt verdim sonuç yine çok sık uyanıyo of
.
Oy maşşşallah durucuğuma yerim ben o tatlıyı kakasınıda yapar canım elada bazen bir gün boyunca hiç yapmıyor ama sonrak
Gün telafi ediyor
Uykusuz anneler klübüne sende hoşgeldin canım
Güzel tarif arastacım nette bebek yemeklerim diye bir site var inanılmaz çeşitli tarifler var ordada zamanı gelince hepsini yapıcaz küçük kuzulara
günaydın kuzular dün ben size dert yanarken kızım şöle hareketli böle hareketli die yatmaya gittim ne göreyim karanlıkta bakıorum kız yok beşikte ayyy cadı yaaa ortaya sona yakın yatırıorum gitmiş en başa sıkışmış yan dönmüş 67 boyla 60cmlik beşiğe sığmış kurbağa gibi açmış bacakları kafa sıkışmış üst açık yatıo koştum eşimi uyandırdım ama koptuk vee sabaha kadar tepindi durdu üstünü açıo dönüo tepinio 10 kere kalktıysam az kalktım uyku tulumuda giymio daralıo içinde uyumuyo bu kız bana çektirecek bide yanakları ve çenesi kızarıo cumartesi doktora gittiğimizde geçmişti yine başladı sormadımda kremde sürüorum nemlendirici biodermanın neden böle oluoki acaba salyalardanmı?
Duruselcim ne iyi oldu paylaştığın ne iyi geldi sabah sabah, evden aldı başka yerlere götürdü beni :)[video]http://www.efepost.com/video-detay/karyolamin-demiri-kesinlikle-izlemenizi-tavsiye-ederim/186/[/video]
umarım ekledim çokk dinlendirici bi müzik dinlemenizi öneririm
[video]http://www.efepost.com/video-detay/karyolamin-demiri-kesinlikle-izlemenizi-tavsiye-ederim/186/[/video]
Hım öylemi canım o zaman biraz daha dikkatli olmalıyız bal tabikide yasak ordan burdan kendimizce tarifler bulucaz artıkEvet canım orda da bi sürü çeşit var. İlk başlangıçta hani çok şey karıştırmıyoruz ya ondan bunu şeettim. Ya bi de orda ben 7-8 aylık bebekler için ballı bir tarif gördüm bal yasak o aylarda. Bu yüzden biraz kıllandım açıkçası. Tarifleri yaparken biraz dikkat etmek gerekiyor sanırım :)
[video]http://www.efepost.com/video-detay/karyolamin-demiri-kesinlikle-izlemenizi-tavsiye-ederim/186/[/video]
Donsun ne guzel inci pek bir tembel bu konuda beni bekliyor iteyim diye :))
Hım öylemi canım o zaman biraz daha dikkatli olmalıyız bal tabikide yasak ordan burdan kendimizce tarifler bulucaz artık
benim çikom da dönemiyo daha ama doktoru kilodan dedi :) her gün bekliyorum bi heves belki bugün döner diye :)
Duruselcim ne iyi oldu paylaştığın ne iyi geldi sabah sabah, evden aldı başka yerlere götürdü beni :)
bittiğindeyse korkunç gerçekle karşılaştım Selim ayağımda sallıyorum ama tık yok gözler hala faltaşı :)
Kizlar gunaydinn....guzel aglamasiz gazsiz bol gülücüklu bi gün olsun ins ;-)
Günaydın kızlar :)
Az önce kahvaltımı ettim, aldım çayımı geldim :) Akşam İdayı uyoutube film izliycektik eşimle ama ne mümkün. Benim keyfine düşkün kızım salondaki park yatakta değil de odasında uyumak istiyormuş hanfendi. 1 saat uğraştım salonda uyusun diye yok uyumuyor. Babası uğraştı hayır uyumayacak. Dalıyor ama pat uyanıyor yine. Neyse odasına götürdüm yatağına yatırdım 2 dakikada kendi kendine uyudu ve gece 1 kez emmek için uyandı sadece. Baya baya odasına alışmış cadı
Tabi ben mecbur onun odasının yakınlarında durdum ağlarsa duymazsam diye eşim de tek başına tv izledi. Telsiz almamız gerekecek sanırım. Çok masraflı kız bu bok yumakları
benim çikom da dönemiyo daha ama doktoru kilodan dedi :) her gün bekliyorum bi heves belki bugün döner diye :)
Evet Canim kilolu bebeklerde biraz daha zor oluyormuş . Dr senin uğraşman lazım dedi oyuncaklar ilgisini çeken birşeyle yatir yere ulaşmaya çalışsın uzaklaştırma falan dedi . Bizim ki uzaktan seyretmeyi tercih ediyor şimdilik :))
canım senin çikonun adını çok merak ettim acaba nedir nedirr?
aynen ben de oyuncaklarını koyuyorum falan bizimki de anca bakıyo sadece yan dönmeyi becerebiliyo daha ilerisi yok:) zaten bütün gün yerdeyiz serdik bi yorgan sırf o dönebilsin diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?