2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

[video]http://www.efepost.com/video-detay/karyolamin-demiri-kesinlikle-izlemenizi-tavsiye-ederim/186/[/video]

umarım ekledim çokk dinlendirici bi müzik dinlemenizi öneririm

Sana da günaydın Nasyacım.Horoz gibi kız bunlar sabah olur olmaz uynadırıyolar insanı

Günaydın canım, olurda bulursan öyle bi ilaaç bende isterim :d
Canım o yanak ve çene kızarması diş belirtisi bi nette araştır bak :)

Evet canım orda da bi sürü çeşit var. İlk başlangıçta hani çok şey karıştırmıyoruz ya ondan bunu şeettim. Ya bi de orda ben 7-8 aylık bebekler için ballı bir tarif gördüm bal yasak o aylarda. Bu yüzden biraz kıllandım açıkçası. Tarifleri yaparken biraz dikkat etmek gerekiyor sanırım :)

Sana da günaydın Durucum. Baya atraksiyonlu bi gece geçirmişsin yine Çenesi yanakları tükürüktendir büyük ihtimal canım. Sen yine sor için rahat etsin.

[video]http://www.efepost.com/video-detay/karyolamin-demiri-kesinlikle-izlemenizi-tavsiye-ederim/186/[/video]

Duruselcim ne iyi oldu paylaştığın ne iyi geldi sabah sabah, evden aldı başka yerlere götürdü beni :)
bittiğindeyse korkunç gerçekle karşılaştım Selim ayağımda sallıyorum ama tık yok gözler hala faltaşı :)

O yar benim olmazsa öldürürüm kendimi diyo kız yazan çok fena kara sevda çekiyomuş belli ki :) Müziği hoşmuş gerçekten 2.ye dinliyorum an itibariyle

Hım öylemi canım o zaman biraz daha dikkatli olmalıyız bal tabikide yasak ordan burdan kendimizce tarifler bulucaz artık

Günaydın kızlar :)

Az önce kahvaltımı ettim, aldım çayımı geldim :) Akşam İdayı uyoutube film izliycektik eşimle ama ne mümkün. Benim keyfine düşkün kızım salondaki park yatakta değil de odasında uyumak istiyormuş hanfendi. 1 saat uğraştım salonda uyusun diye yok uyumuyor. Babası uğraştı hayır uyumayacak. Dalıyor ama pat uyanıyor yine. Neyse odasına götürdüm yatağına yatırdım 2 dakikada kendi kendine uyudu ve gece 1 kez emmek için uyandı sadece. Baya baya odasına alışmış cadı

Tabi ben mecbur onun odasının yakınlarında durdum ağlarsa duymazsam diye eşim de tek başına tv izledi. Telsiz almamız gerekecek sanırım. Çok masraflı kız bu bok yumakları

GÜNAYDIN TATLI ANNELER...

Ne oldu bu yavrulara İlker de bu gece saat başı dakkası dakkasına uyandı deli etti beni bi ara kucağımdan düşürüyordum .

Ev işleri gelen giden bizde hala bitmedi her zaman katılamıyorum kızlar ek mama işini ben tembellik edip geçenlerde bir kere elma verdim o kadar düzenli yapmıyorum .. siz her gün düzenli mi yediriyorsunuz ?

Hım öylemi canım o zaman biraz daha dikkatli olmalıyız bal tabikide yasak ordan burdan kendimizce tarifler bulucaz artık

Evet canım bazen kafadan sallıycaz bazen ordan burdan bulup buluşturup yapıcaz bişeyler bakalım. Çok heyecanlı derken şimdi de sadece meme emmesi ne büyük rahatlıkmış diyorum. Ek gıda başlı başına sorumluluk

benim çikom da dönemiyo daha ama doktoru kilodan dedi :) her gün bekliyorum bi heves belki bugün döner diye :)

Evet Canim kilolu bebeklerde biraz daha zor oluyormuş . Dr senin uğraşman lazım dedi oyuncaklar ilgisini çeken birşeyle yatir yere ulaşmaya çalışsın uzaklaştırma falan dedi . Bizim ki uzaktan seyretmeyi tercih ediyor şimdilik :))

bende çok beğendim yaa nerden aklına geldi duruselcim

yani selim zaten uyumuyordu bendede alışkanlık müziği sesli dinlemeyi severim ilker uyuyordu uyandı yaa

Kizlar gunaydinn....guzel aglamasiz gazsiz bol gülücüklu bi gün olsun ins ;-)

günaydın angymm amin aminn inşallah o dediklerinle dolu bir gün olsuunn :)

harikaymışş! gerçekten dinlenmeyi bırak mayıştım bildiğin bizimkine de aynı etkiyi yapsa bari uyumadığı zamanlarda açayım bakalım :))

cadı, bok yumağı derken?? dedirtmem İdoşuma öyle şeyleeerrr odasını istiyor kızçem napsın annesi yaa :))

benim çikom da dönemiyo daha ama doktoru kilodan dedi :) her gün bekliyorum bi heves belki bugün döner diye :)

canım senin çikonun adını çok merak ettim acaba nedir nedirr?

aynen ben de oyuncaklarını koyuyorum falan bizimki de anca bakıyo sadece yan dönmeyi becerebiliyo daha ilerisi yok:) zaten bütün gün yerdeyiz serdik bi yorgan sırf o dönebilsin diye:)

aynen ben de oyuncaklarını koyuyorum falan bizimki de anca bakıyo sadece yan dönmeyi becerebiliyo daha ilerisi yok:) zaten bütün gün yerdeyiz serdik bi yorgan sırf o dönebilsin diye:)

merhaba ayseerb senin çiko kaç aylık ve kaç kilo acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…