2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Alptuğ canım ama biz hep çiko diye hitap ettiğimiz için alışkanlık oldu :)

Biz de çubi diyoruz genelde ismiyle hitap ettiğimiz çok az oluyo Çok minikler şirinler insan başka türlü bir hitap şekli bulmadan duramıyor sanki.

Kızlar siz nasıl sesleniyosunuz severken deyin hele

aynen ben de oyuncaklarını koyuyorum falan bizimki de anca bakıyo sadece yan dönmeyi becerebiliyo daha ilerisi yok:) zaten bütün gün yerdeyiz serdik bi yorgan sırf o dönebilsin diye:)

Doner tatlım ya hep orda kalacak değil ya eninde sonunda attıracak poposi takma :)

merhaba ayseerb senin çiko kaç aylık ve kaç kilo acaba :26:

28inde 4 ayı bitirdik ve 8.5 kilo... ilk başlarda çok korkuyorum obez olacak diye ama anne sütüyle alınan kilo obez yapmazmış...zaten artık yavaşladı kilo alımımız da son 3 haftada 500 gr almış...

bende çok beğendim yaa nerden aklına geldi duruselcim

yani selim zaten uyumuyordu bendede alışkanlık müziği sesli dinlemeyi severim ilker uyuyordu uyandı yaa

Günaydın canım, olurda bulursan öyle bi ilaaç bende isterim :d

Canım o yanak ve çene kızarması diş belirtisi bi nette araştır bak :)

Sana da günaydın Durucum. Baya atraksiyonlu bi gece geçirmişsin yine Çenesi yanakları tükürüktendir büyük ihtimal canım. Sen yine sor için rahat etsin.

O yar benim olmazsa öldürürüm kendimi diyo kız yazan çok fena kara sevda çekiyomuş belli ki :) Müziği hoşmuş gerçekten 2.ye dinliyorum an itibariyle

MUzik de Çanakkale de bir harika sabah sabah iyi geldi teşekkürler

beğenmenize sevindim kızlar sabah sabah beni mest etti dedim kızlarda mest olsun:)) kızartı dişten dedik diş çıkınca geçti biraz yeniden başladı tekrarmı çıkcak acaba ki başka bişe olmasında sişe razıyım

Biz de çubi diyoruz genelde ismiyle hitap ettiğimiz çok az oluyo Çok minikler şirinler insan başka türlü bir hitap şekli bulmadan duramıyor sanki.

aynen canım babamız buldu çikoyu çok da yakıştırdık adını öğrensin diye her gün ismiyle sesleniyorum ama severken illa ÇİKO çıkıyo ağzımızdan :)

Ben genelde adı ile . Bilmiyorum insanlara ismi ile hitap etmekten cok hoşlanırım ben kendi adımı duymaktan da öyle . Çağla inci , caglam incim , incikim boncukum , Rus şarkıdan kalma ara sira hey annisko annisko :))

günaydınlaar

hepimizin sorunu aynıymş..uykusuzluk yarım saatte uyanma...meme tiryakiliğ...benmki aslında emzik alıodu ama sanırım küçüldü şimdi hep göğsümde uyuyoo..6 ay üstü emzik alıcam ...bide öyle deneyelim bakalım...

bence bu uykusuzluk dişten...çünkü çook kaşınıo..bende bgn eşdurumu isticem dua edinde ewimin yanındaki okul çıksın 2 senedir istiyorum çıkmıo ama bu sefer çıkarsa süper olcak öğlenleri emzirmeye gelicem :)

Biz gönülden dileriz arasta da iki üfler olur bu is merak etme sen :)

ben atanamayan bir öğretmen olarak duam seninle inşallahh gönlünün istediği okula atanırsın canım en azından 1 saatliğine de olsa yavrunu görürsün :)

28inde 4 ayı bitirdik ve 8.5 kilo... ilk başlarda çok korkuyorum obez olacak diye ama anne sütüyle alınan kilo obez yapmazmış...zaten artık yavaşladı kilo alımımız da son 3 haftada 500 gr almış...

korkma cnm bende sırf anne sütüyle beslenmişim vee 4 aylıkken bi fotom var annem arkasına yazmış 4 aylık 10 kilo diye bildiğin tosunmuşum şuan 58 kilo 1.70 boyum var doğum yapmış halimle, lisedeyken annem doktora götürüodu zayıflığım için üniversite 2de ilk defa 50 kilo oldum die annem sadaka vermişti ha bu arada döner kuzun ben o koca popoyla 10 aylıkken yürümüşüm birden hareketlenir. benim kızım 5 aylık 7700 gr kilolu deil yani ama aşırı harektli bu da kötü cnm bende böle yığılıp kalan bebeklere hevesleniyorum valla keşke ikrada öle dursa akıllı heryerde döneyim istio dönemezse basıo çığlığı bu kadar dönme merakı görmedim ben sporcu mu olacak dansçı mı bilemedim

oooo asıl sana maşallahhh :) bizimki de dayısına çekti zaten... dayısı da tombuldu şimdi filinta gibi delikanlı :) yok öyle yığılıp kalmıyo uyumadığı süre içinde hep çırpınır gibi ayakları elleri durmuyo :) hatta sabah babamız kalkmış hareketlendi diye seviyomuş sonra bi baktım diyo gözler kapalı :) sadece popişimizi kaldıramıyoz :) olsun olsun hareketli bebişleri severim ben :)

uff biri beni kaldırsın kahvaltı sofram duruo daha şu ulasık makinesi ii de içini yerleştirmekten gıcık kapıorum o yerleşecek akşama ne pişirsem acep patates yemeğimi yapsam ki yanıdada pilav yoğurt evet ii fikir:)) ama kalkmam lazı önce

kaldırır annesi zaten dönme 5-6 ay hareketiymiş yerimm o tombişkoyu bennn ayy bebişler hep tatlı yaa

:)) berkayımın şansına çıksa keşke....bu arada parmecm çok güsel olmş fundayla buluşmuşsunuzzzz bebişler kaynaşmş :) bayıldımm

Bebişler şanslarıyla gelirmiş inş. çıkar canım dualarımız seninle. Allah gönlüne göre versin.

Benim de kalkmam lazım ama hiç canım istemiyor

kızlar demir ilacı kullanıo mu herkes ben bıraktım başlayasımda yok ama kakası kan gibi olunca doktor 15 gün ara ver dedi şimdide başla dio sabah 5 akşam 5 damla ver kilosu ii dio uff hiç başlayasım yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…