kızlar demir ilacı kullanıo mu herkes ben bıraktım başlayasımda yok ama kakası kan gibi olunca doktor 15 gün ara ver dedi şimdide başla dio sabah 5 akşam 5 damla ver kilosu ii dio uff hiç başlayasım yok valla
kızlar demir ilacı kullanıo mu herkes ben bıraktım başlayasımda yok ama kakası kan gibi olunca doktor 15 gün ara ver dedi şimdide başla dio sabah 5 akşam 5 damla ver kilosu ii dio uff hiç başlayasım yok valla
Paketleyip göndereyim mi Selimi, kalsın sende 1 haftaKızlar son zamanlarda kilo vermiştim. Verdim diye şımarttım kendimi biraz sanırım tartı 2 kilo fazla gösteriyo ve ben 2 saat önce yedim kurt gibi açım sanki hiç bişey yememişim. Midem genişliyo git gide
Bugün elma püresi yedik biz
Çok beğendi Selimim 3 çay kaşığı yiyecektik ama aştık birazcık.
Ama cidden bu ek gıda olayı zor yau, saatini bekle hazırla. Daha çoook işimiz var yeni başlıyoruz
Oh afiyet olsun canım.Ne güzel sevmiş yemiş ama İda hala sevmedi ben hergün 1 elma yiyorum yerken bana bakıyo yine 1 çay kaşığı kadar verdim suratı yine ekşitti yaa. Hem de elma çok tatlıydı neden neden neden
Oh afiyet olsun canım.Ne güzel sevmiş yemiş ama İda hala sevmedi ben hergün 1 elma yiyorum yerken bana bakıyo yine 1 çay kaşığı kadar verdim suratı yine ekşitti yaa. Hem de elma çok tatlıydı neden neden neden
Hastalığın nasıl oldu iyileştin mi canım?
28inde 4 ayı bitirdik ve 8.5 kilo... ilk başlarda çok korkuyorum obez olacak diye ama anne sütüyle alınan kilo obez yapmazmış...zaten artık yavaşladı kilo alımımız da son 3 haftada 500 gr almış...
Kızlar son zamanlarda kilo vermiştim. Verdim diye şımarttım kendimi biraz sanırım tartı 2 kilo fazla gösteriyo ve ben 2 saat önce yedim kurt gibi açım sanki hiç bişey yememişim. Midem genişliyo git gide
Paketleyip göndereyim mi Selimi, kalsın sende 1 hafta
Ben de evi süpürürken senin taktiği uyguluyorum canım. Beni inceliyo acaba napıyorum diyeBarisim bu gece biraz olsun uyuttu beni
Sabah 9.30 da uyandi bir ara basya agladi bende elk.supurgeyi actim onuda ana kucaginda nereyi supurursem oraya goturdum
Baya mayisti sesten,emzirdim uyudu
Hem ev temizlendi hem baris uyumus oldu
Arasta biz balikim,baliko diye seviyoruzbabasi buldu,butun ailede balik diye seviyor simdi
Oyleki 1. yasd gunu konseptini balik adam olarak yapmayi dusunuyorum.
Pastasida balik seklinde olsun istiyorum
Canım acaba pişirip tarçınlı mı denesen birde. Belki öyle severOh afiyet olsun canım.Ne güzel sevmiş yemiş ama İda hala sevmedi ben hergün 1 elma yiyorum yerken bana bakıyo yine 1 çay kaşığı kadar verdim suratı yine ekşitti yaa. Hem de elma çok tatlıydı neden neden neden
subacım darısı başıma :) Selimde sanki dün gece biraz fazla uyudu sabah çok uykusuz hissetmiyordum.Barisim bu gece biraz olsun uyuttu beni
Sabah 9.30 da uyandi bir ara basya agladi bende elk.supurgeyi actim onuda ana kucaginda nereyi supurursem oraya goturdum
Baya mayisti sesten,emzirdim uyudu
Hem ev temizlendi hem baris uyumus oldu
Arasta biz balikim,baliko diye seviyoruzbabasi buldu,butun ailede balik diye seviyor simdi
Oyleki 1. yasd gunu konseptini balik adam olarak yapmayi dusunuyorum.
Pastasida balik seklinde olsun istiyorum
Kızlar dönmüyor diye telaş etmeyin. Biz 1 hafta sonra 7. aya gireceğiz daha dün ilk defa döndü Selim o da yüz üstüyken sırt üstü, diğer türlü dönemiyormaşallah çikoya :) bişey olmaz annesi bizde 4 aylıkken çikodan 700 gr fazlaydıksorumun sebebi sen tombul dönemiyor dedin diye bizimkide daha bir kere döndü oda ben itikledimde öyle ama çok azimli oturduğu yerden battaniyesinden güç alıp sırtını kaldırıyor bu kiloyla bu kadar anca :)
Son kararın mı ? 1 hafta dolmadan geri göndermek istersen almam bakGönder kalsın valla İdayla ikisine bkayım anca gider bu kilolar
Biz de çubi diyoruz genelde ismiyle hitap ettiğimiz çok az oluyoÇok minikler şirinler insan başka türlü bir hitap şekli bulmadan duramıyor sanki.
Kızlar siz nasıl sesleniyosunuz severken deyin hele
günaydınlaar
hepimizin sorunu aynıymş..uykusuzluk yarım saatte uyanma...meme tiryakiliğ...benmki aslında emzik alıodu ama sanırım küçüldü şimdi hep göğsümde uyuyoo..6 ay üstü emzik alıcam ...bide öyle deneyelim bakalım...
bence bu uykusuzluk dişten...çünkü çook kaşınıo..bende bgn eşdurumu isticem dua edinde ewimin yanındaki okul çıksın2 senedir istiyorum çıkmıo ama bu sefer çıkarsa süper olcak öğlenleri emzirmeye gelicem :)
Bugün elma püresi yedik biz
Çok beğendi Selimim 3 çay kaşığı yiyecektik ama aştık birazcık.
Ama cidden bu ek gıda olayı zor yau, saatini bekle hazırla. Daha çoook işimiz var yeni başlıyoruz
Kızlar son zamanlarda kilo vermiştim. Verdim diye şımarttım kendimi biraz sanırım tartı 2 kilo fazla gösteriyo ve ben 2 saat önce yedim kurt gibi açım sanki hiç bişey yememişim. Midem genişliyo git gide
Zamanla alisir canim.
Baris armut ve havucu elmaya gore daha cok seviyor.
Hatta sert bir armuttan bir dilim kesip eline veriyorum acayip yalaniyorelinden alinca agliyor bir yandan da korkuyorum koparacak diye
bu cevabı yazarkende elimde o canavar çikolota kavonozu vartamda eşim aradı sesimden anladı ne yiyorsun diyor az kaldı sonunu götürüyordum dedim bende cevabıı kocaman bir yuh oldu bana akrep seni diyerekte dalga geçti
Canım acaba pişirip tarçınlı mı denesen birde. Belki öyle sever
subacım darısı başıma :) Selimde sanki dün gece biraz fazla uyudu sabah çok uykusuz hissetmiyordum.
Balık konsepti de çok iyi düşünmüşsün, biz ne yapsak acaba daha öncesinde diş buğdayı var var da var
Kızlar dönmüyor diye telaş etmeyin. Biz 1 hafta sonra 7. aya gireceğiz daha dün ilk defa döndü Selim o da yüz üstüyken sırt üstü, diğer türlü dönemiyor. Öyle çok kilosu da yok üstelik. Dönecekler mutlaka
Son kararın mı ? 1 hafta dolmadan geri göndermek istersen almam bakKucağına alan yarım saat sonra annesi acıkmış bu diye geri veriyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?