maşallah çikoya :) bişey olmaz annesi bizde 4 aylıkken çikodan 700 gr fazlaydıksorumun sebebi sen tombul dönemiyor dedin diye bizimkide daha bir kere döndü oda ben itikledimde öyle ama çok azimli oturduğu yerden battaniyesinden güç alıp sırtını kaldırıyor bu kiloyla bu kadar anca :)
Kızlar son zamanlarda kilo vermiştim. Verdim diye şımarttım kendimi biraz sanırım tartı 2 kilo fazla gösteriyo ve ben 2 saat önce yedim kurt gibi açım sanki hiç bişey yememişim. Midem genişliyo git gide
Barisim bu gece biraz olsun uyuttu beni
Sabah 9.30 da uyandi bir ara basya agladi bende elk.supurgeyi actim onuda ana kucaginda nereyi supurursem oraya goturdum
Baya mayisti sesten,emzirdim uyudu
Hem ev temizlendi hem baris uyumus oldu
Arasta biz balikim,baliko diye seviyoruzbabasi buldu,butun ailede balik diye seviyor simdi
Oyleki 1. yasd gunu konseptini balik adam olarak yapmayi dusunuyorum.
Pastasida balik seklinde olsun istiyorum
kızlar demir ilacı kullanıo mu herkes ben bıraktım başlayasımda yok ama kakası kan gibi olunca doktor 15 gün ara ver dedi şimdide başla dio sabah 5 akşam 5 damla ver kilosu ii dio uff hiç başlayasım yok valla
Fundanin kilo ile ilgili söylediği hiçbirşeye inanmayın :) bir iki kilo verse Victoria secret defilesine çıkacak kadar Güzel ve zayıf . Yayın kesin bilgi
Simdi guleceksiniz ama ben esimi balıkim balıkim diye seviyorum :))
Kıyamaz eniştesineAlma kız bakarım ben Selimime İdoşla oynarlar. Yalnız benim kız çok yolma eğilimli yolarsa karışmam bak
Ayşecim benimkide öyleydi yatırınca kafasını kaldırıyo ağlıyordu 4.5 aydan itibaren destekli oturtuyorum ben.o hırs bizde de var canım sürekli kalkmak istiyor oturmayı çok seviyor doktor da oturmak istiyorsa hazır demek ki oturtabilirsiniz dedi....
Kız güzel işte odasını istiyor tatlışkom ya ama dediğin doğru altları üstleri masraf bu bıcırlarınGünaydın kızlar :)
Az önce kahvaltımı ettim, aldım çayımı geldim :) Akşam İdayı uyoutube film izliycektik eşimle ama ne mümkün. Benim keyfine düşkün kızım salondaki park yatakta değil de odasında uyumak istiyormuş hanfendi. 1 saat uğraştım salonda uyusun diye yok uyumuyor. Babası uğraştı hayır uyumayacak. Dalıyor ama pat uyanıyor yine. Neyse odasına götürdüm yatağına yatırdım 2 dakikada kendi kendine uyudu ve gece 1 kez emmek için uyandı sadece. Baya baya odasına alışmış cadı
Tabi ben mecbur onun odasının yakınlarında durdum ağlarsa duymazsam diye eşim de tek başına tv izledi. Telsiz almamız gerekecek sanırım. Çok masraflı kız bu bok yumakları
Ben 3 gün veriyorum herşeyden ama dün Dr yavaştan başla dedi ek gıdaya tattırma bitince başlıyoruz zor valla ek gıda olayıGÜNAYDIN TATLI ANNELER...
Ne oldu bu yavrularaİlker de bu gece saat başı dakkası dakkasına uyandı deli etti beni bi ara kucağımdan düşürüyordum .
Ev işleri gelen giden bizde hala bitmedi her zaman katılamıyorum kızlarek mama işini ben tembellik edip geçenlerde bir kere elma verdim o kadar düzenli yapmıyorum .. siz her gün düzenli mi yediriyorsunuz ?
Duruş ,minno, tatlı patatos aslında bi sürü Şey diyorum CNm ama en çok bunlarBiz de çubi diyoruz genelde ismiyle hitap ettiğimiz çok az oluyoÇok minikler şirinler insan başka türlü bir hitap şekli bulmadan duramıyor sanki.
Kızlar siz nasıl sesleniyosunuz severken deyin hele
Bizde yeni başladık günde 7 damlakızlar demir ilacı kullanıo mu herkes ben bıraktım başlayasımda yok ama kakası kan gibi olunca doktor 15 gün ara ver dedi şimdide başla dio sabah 5 akşam 5 damla ver kilosu ii dio uff hiç başlayasım yok valla
Ohh afiyet olsun kuzuma zorlanmıcaksın ne güzel dünüş duruş avakado sevmedi antin kuntin seyleri sevmiyo bu kızBugün elma püresi yedik biz
Çok beğendi Selimim 3 çay kaşığı yiyecektik ama aştık birazcık.
Ama cidden bu ek gıda olayı zor yau, saatini bekle hazırla. Daha çoook işimiz var yeni başlıyoruz
Sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayımKızlar son zamanlarda kilo vermiştim. Verdim diye şımarttım kendimi biraz sanırım tartı 2 kilo fazla gösteriyo ve ben 2 saat önce yedim kurt gibi açım sanki hiç bişey yememişim. Midem genişliyo git gide
Hastalığın nasıl oldu iyileştin mi canım?
Cnm bnada aynisini diyilar.2bucuk aylikken kalca ulteasonuna gttk eylul parcaladi kendni aglamaktan.doktor allah yardimcin olsun dedi :-DParmeeee
Bende minnos diyorum kocise
Suloz aynen barisi kucagina alan bir sure sonra acikti galiba diyip geri veriyor hii birde evden giderken Allah yardimcin olsun diyorlar
Kv bir arkd.Allah akil fikir versin uslu olsun dedi gideken kv arkadan kizdi delimidir nedir bizim oglumuzun zaten akli var insan saglik diler dedihakli yani
Sevindim begenmenize
Aslinda aslan dusunmustum burcundan dolayi ama ailede tuaf karakterliler var nispet zannederler hem balik manevi bir sey olacak bu sekilde sevdigimiz icin
Kızlar son zamanlarda kilo vermiştim. Verdim diye şımarttım kendimi biraz sanırım tartı 2 kilo fazla gösteriyo ve ben 2 saat önce yedim kurt gibi açım sanki hiç bişey yememişim. Midem genişliyo git gide
ahahaaaayyy parmişimm o senin zayıf gören gözlerin benceeeyalnız cidden kahkaha attım anaa ben mi öyleymişim diye
Parmeeee
Bende minnos diyorum kocise
Suloz aynen barisi kucagina alan bir sure sonra acikti galiba diyip geri veriyor hii birde evden giderken Allah yardimcin olsun diyorlar
Kv bir arkd.Allah akil fikir versin uslu olsun dedi gideken kv arkadan kizdi delimidir nedir bizim oglumuzun zaten akli var insan saglik diler dedihakli yani
Sevindim begenmenize
Aslinda aslan dusunmustum burcundan dolayi ama ailede tuaf karakterliler var nispet zannederler hem balik manevi bir sey olacak bu sekilde sevdigimiz icin
Yarında tarçınlı deneyeceğim dünüş ben elmayı, bakaşım hangisini daha çok sevecek. Gelinim benimm tatlıcı anasına çekmişOhh afiyet olsun kuzuma zorlanmıcaksın ne güzel dünüş duruş avakado sevmedi antin kuntin seyleri sevmiyo bu kızverdikleri çıkardı 2 kaşıktan sonra vermedim elma rendedim cam rendede onu yedi tatlı seviyoruz havucuda çok sevdi ayy zor valla bu ek gıda
Aynen valla acıyarak bakıyor insanlar bana selim yüzündenSuloz aynen barisi kucagina alan bir sure sonra acikti galiba diyip geri veriyor hii birde evden giderken Allah yardimcin olsun diyorlar
Sevindim begenmenize
Angycim senden bana bulaştı şimdi de ben hastayım:2:Daha iyim cnm benim saol
Cnm bnada aynisini diyilar.2bucuk aylikken kalca ulteasonuna gttk eylul parcaladi kendni aglamaktan.doktor allah yardimcin olsun dedi :-D
Bnde 1.80lik kocama boyundan dolAyi minik kusum diye seviyrm
Ben gidip bir kase corba iceyimhergun tostla kahvalti yapmaktan icim kurudu
Donuste yeni resim eklicem baris firsat verirse
Öyle tabi fotoda gorunenden bin kat daha fazla güzelsin
aynı şey berkayada oldu we ilaçtan soğudumm ama bizimki vegafrenmi öle bişeydi adı...we dr 5 damla wer demişti öyle werince kan gibi çıktı bide kustu çok korkmuştum..sağlık ocağı 3 damla demşti azcık weriyorum 3 damla kadar...o zmn bişey olmuo..
bizim de sağlık ocağından verdiler doktorumuz da ver dedi ama burdan okuduklarımdan korktum daha başlayamadım... bugün başlayayım en iyisi ...
Kız güzel işte odasını istiyor tatlışkom ya ama dediğin doğru altları üstleri masraf bu bıcırlarınsana şart canım telsiz artık alcaksın film keyfi yapcakmış kız koçişle değer
Ben 3 gün veriyorum herşeyden ama dün Dr yavaştan başla dedi ek gıdaya tattırma bitince başlıyoruz zor valla ek gıda olayı
Duruş ,minno, tatlı patatos aslında bi sürü Şey diyorum CNm ama en çok bunlar
Bizde yeni başladık günde 7 damla
Ohh afiyet olsun kuzuma zorlanmıcaksın ne güzel dünüş duruş avakado sevmedi antin kuntin seyleri sevmiyo bu kızverdikleri çıkardı 2 kaşıktan sonra vermedim elma rendedim cam rendede onu yedi tatlı seviyoruz havucuda çok sevdi ayy zor valla bu ek gıda
Sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayımahh ahh buzdolabında yaşamak istiyom nolcak bu için sonu bende en son 500 gr gitmişti şimdi bilmiyom açımmmm
Ayşecim benimkide öyleydi yatırınca kafasını kaldırıyo ağlıyordu 4.5 aydan itibaren destekli oturtuyorum ben.
Şu an kısa süreli desteksiz oturabiliyor. Oturduğu yerde ben arkasına yaslandırıyorum o ayaklarını tutmak için eğiliyor, sonra un çuvalı gibi devriliyor yana
Eki Görüntüle 922505 Eki Görüntüle 922506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?