2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

o hırs bizde de var canım sürekli kalkmak istiyor oturmayı çok seviyor doktor da oturmak istiyorsa hazır demek ki oturtabilirsiniz dedi....

Fundanin kilo ile ilgili söylediği hiçbirşeye inanmayın :) bir iki kilo verse Victoria secret defilesine çıkacak kadar Güzel ve zayıf . Yayın kesin bilgi

Simdi guleceksiniz ama ben esimi balıkim balıkim diye seviyorum :))

bizim de sağlık ocağından verdiler doktorumuz da ver dedi ama burdan okuduklarımdan korktum daha başlayamadım... bugün başlayayım en iyisi ...

ahahaaaayyy parmişimm o senin zayıf gören gözlerin benceee yalnız cidden kahkaha attım anaa ben mi öyleymişim diye

Alma kız bakarım ben Selimime İdoşla oynarlar. Yalnız benim kız çok yolma eğilimli yolarsa karışmam bak
Kıyamaz eniştesine
o hırs bizde de var canım sürekli kalkmak istiyor oturmayı çok seviyor doktor da oturmak istiyorsa hazır demek ki oturtabilirsiniz dedi....
Ayşecim benimkide öyleydi yatırınca kafasını kaldırıyo ağlıyordu 4.5 aydan itibaren destekli oturtuyorum ben.
Şu an kısa süreli desteksiz oturabiliyor. Oturduğu yerde ben arkasına yaslandırıyorum o ayaklarını tutmak için eğiliyor, sonra un çuvalı gibi devriliyor yana

Kız güzel işte odasını istiyor tatlışkom ya ama dediğin doğru altları üstleri masraf bu bıcırların sana şart canım telsiz artık alcaksın film keyfi yapcakmış kız koçişle değer
Ben 3 gün veriyorum herşeyden ama dün Dr yavaştan başla dedi ek gıdaya tattırma bitince başlıyoruz zor valla ek gıda olayı
Biz de çubi diyoruz genelde ismiyle hitap ettiğimiz çok az oluyo Çok minikler şirinler insan başka türlü bir hitap şekli bulmadan duramıyor sanki.

Kızlar siz nasıl sesleniyosunuz severken deyin hele
Duruş ,minno, tatlı patatos aslında bi sürü Şey diyorum CNm ama en çok bunlar
Bizde yeni başladık günde 7 damla
Bugün elma püresi yedik biz
Çok beğendi Selimim 3 çay kaşığı yiyecektik ama aştık birazcık.
Ama cidden bu ek gıda olayı zor yau, saatini bekle hazırla. Daha çoook işimiz var yeni başlıyoruz
Ohh afiyet olsun kuzuma zorlanmıcaksın ne güzel dünüş duruş avakado sevmedi antin kuntin seyleri sevmiyo bu kız verdikleri çıkardı 2 kaşıktan sonra vermedim elma rendedim cam rendede onu yedi tatlı seviyoruz havucuda çok sevdi ayy zor valla bu ek gıda
Sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım ahh ahh buzdolabında yaşamak istiyom nolcak bu için sonu bende en son 500 gr gitmişti şimdi bilmiyom açımmmm

Parmeeee
Bende minnos diyorum kocise

Suloz aynen barisi kucagina alan bir sure sonra acikti galiba diyip geri veriyor hii birde evden giderken Allah yardimcin olsun diyorlar
Kv bir arkd.Allah akil fikir versin uslu olsun dedi gideken kv arkadan kizdi delimidir nedir bizim oglumuzun zaten akli var insan saglik diler dedi hakli yani

Sevindim begenmenize
Aslinda aslan dusunmustum burcundan dolayi ama ailede tuaf karakterliler var nispet zannederler hem balik manevi bir sey olacak bu sekilde sevdigimiz icin

Cnm bnada aynisini diyilar.2bucuk aylikken kalca ulteasonuna gttk eylul parcaladi kendni aglamaktan.doktor allah yardimcin olsun dedi :-D
Bnde 1.80lik kocama boyundan dolAyi minik kusum diye seviyrm

Kizz bnde bugun vitamin hapina baslicam biraz istah acsinda kilo alayim diye hemen gardimi aliyorum arasta bni mahvedicek :-D

ahahaaaayyy parmişimm o senin zayıf gören gözlerin benceee yalnız cidden kahkaha attım anaa ben mi öyleymişim diye

Öyle tabi fotoda gorunenden bin kat daha fazla güzelsin

Minnosh mü Allah iyiliğini versin senin ki daha betermis :) balık adam konsepti guzel bence de Canim iyi fikir :)

Selim küçük adam oturuyormusun sen büyüdün abi mı oldun cok Tatli ya :))

Yarında tarçınlı deneyeceğim dünüş ben elmayı, bakaşım hangisini daha çok sevecek. Gelinim benimm tatlıcı anasına çekmiş
Aynen valla acıyarak bakıyor insanlar bana selim yüzünden
Balığı çok severim ben en çokta yemesini Bu hafta yapmadı nasıl canım istedi şimdi
Daha iyim cnm benim saol
Angycim senden bana bulaştı şimdi de ben hastayım:2:

Ben gidip bir kase corba iceyim hergun tostla kahvalti yapmaktan icim kurudu
Donuste yeni resim eklicem baris firsat verirse

bizim de sağlık ocağından verdiler doktorumuz da ver dedi ama burdan okuduklarımdan korktum daha başlayamadım... bugün başlayayım en iyisi ...

ayyy on kere alıntı yaptım ikra çığlık çığlıkkk durmuo yine bizde 7 damlada öle oldu kanlı,3 damla falan verecem bende.sabah yoğurt yemedi şimdi çorbasını denicem yada bal kabağı verim tarçınlı yesin kuzum. ANGY cnm sağlık ocağındakiler banada aynısını diyorlar sırtı yere gelince basıo çığlığı boyunu ölçtürmüo dönüo kadın dio Allah yardım etsin 59 la hamile kaldım bebek için tedavi görüodum da 59 a çıkmıştım evlendiğimde 52 kiloydum neyse 77 ile doğuma girdim şimdi 58 kiloyum gitti 19 kilo böbrek taşı düşürdüm geçende doktor dedi hızlı kilo vermeden oluşabilir dedi.2 ayda 16 kilo gitmişti zaten hep yaramaz kuzumun sayesinde.

maşallahh küçük adama:) biz de destekli oturtuyoruz artık... desteksiz oturtunca hooooppp devriliyo yana :)

SUBACIM damadinin yakisikli bi resmini koy epeydr gormuyoruz ana kiz :-D SULOZ bacim gcms olsun kotu bi salgin var ortalikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…