Merhaba güzel annelerin yeni topiğiniz çok güzel olmuş.Daha öncede yazıp kendimi tanıtmıştım ama unutmuşsunuzdur:)4,5 aylık bir poyrazım var yan yatırma yastığı kullanıyoruz halen daha sizler naptınız bu konudaki fikirlerinile bana yardımcı olurmusunuz.artık bırakmalımıyım yan yatırma yastığını
Merhaba tekrar Hosgeldin o zaman :)inci bes aylık yaklaşık bir aydır yan yatirma yastığı kullanmıyoruz. Uyku egitimi verirken bırakmıştık kullanmayı .
merhaba:) biz bıraktığımızda 2 aylık yoktu, çok terletiyordu bırakmak zorunda kaldık...Merhaba güzel annelerin yeni topiğiniz çok güzel olmuş.Daha öncede yazıp kendimi tanıtmıştım ama unutmuşsunuzdur:)4,5 aylık bir poyrazım var yan yatırma yastığı kullanıyoruz halen daha sizler naptınız bu konudaki fikirlerinile bana yardımcı olurmusunuz.artık bırakmalımıyım yan yatırma yastığını
Teşekkür ederim bizde artık bırakalım o zaman :)
ARasta da mesela dönmeye başladığında bırakmıştı genel bir kusma problemi falan yoksa birakabilirsin bence
Merhaba güzel annelerin yeni topiğiniz çok güzel olmuş.Daha öncede yazıp kendimi tanıtmıştım ama unutmuşsunuzdur:)4,5 aylık bir poyrazım var yan yatırma yastığı kullanıyoruz halen daha sizler naptınız bu konudaki fikirlerinile bana yardımcı olurmusunuz.artık bırakmalımıyım yan yatırma yastığını
Ufaklık halen daha dönemiyor malesef ki en fazla sağa sola devriliyorkilodan diye düşünmeye başladım artık belki ya yatırma yastığını bırakmakta yardımcı olur dönmesine umarım
Ufaklık halen daha dönemiyor malesef ki en fazla sağa sola devriliyorkilodan diye düşünmeye başladım artık belki ya yatırma yastığını bırakmakta yardımcı olur dönmesine umarım
Canım döner merak etme. Zaten normal dönme zamanları 5 aylıktan sonra. Her çocukta değişiyo geçen topiklerde gezerken emeklemiyo diye üzülenler vardı bazıları da bizimkiler emeklemeden yürüdü filan yazmıştı. Hepsi olur zamanla yeter ki sağlıklı olsunlar
[video]http://www.efepost.com/video-detay/karyolamin-demiri-kesinlikle-izlemenizi-tavsiye-ederim/186/[/video]
umarım ekledim çokk dinlendirici bi müzik dinlemenizi öneririm
Kızlar bu inci cok fena :) hem ağlıyor aynı anda gülüyor .memnun etmek cok zor surekli çığlık atıyor .
Karşısına geçip komik hareketler yapmam sessiz sinema oynamam gerekiyor surekli sebeklik yaparsam gülüyor yoksa kızıyor .
Ama surekli de yapamam ki :))
Kıyamaz eniştesine
Ayşecim benimkide öyleydi yatırınca kafasını kaldırıyo ağlıyordu 4.5 aydan itibaren destekli oturtuyorum ben.
Şu an kısa süreli desteksiz oturabiliyor. Oturduğu yerde ben arkasına yaslandırıyorum o ayaklarını tutmak için eğiliyor, sonra un çuvalı gibi devriliyor yana
Eki Görüntüle 922505 Eki Görüntüle 922506
Seni çok iyi anlıyorum canım. Sürekli de yapılmaz ki di mi ama:)) Neyse bugün biraz daha iyi, daha az çığlık atıyor.
Arduşum, annişkom, böcük, çitosum diye seviyorum ara sıra bazı bazı
hadi hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi olur herşey
afiyetler olsun Selocanımaaazor dimi yaa asıl şimdi başlıyor telaşelerimizz valla :)
offff niye yarama tuz basıyosunnan itibariyle 58 kilo olmuşum ühühühüüüüü ama durmak yok yemeye devam diyor bünye :)
merhaba arkadaşlar kızım 2 gündür hasta gibi babasıda bende sırayla şu geçmeyen virüslü hastalığı atlattık ama kuzumada geçti maalesefşimdi uyurken ve geceleri emerken genzi hırıldıyo ne yapsam ne versem? ıhlamur kaynatıp verebilrsin diyorlar nane limon verilir mi bebeklere 13 ağustos doğumlu nihan daha 6 aylık olmadı, tavsiyelerinizi bekliyorum
bu arada biz ek gıdaya geçmedik kilolu olduğundan doktor ek hiçbirşey vermeyin dedi, vee benim kızda dönemiyor totosunu kaldıramıyor tombik tosbağam
Teşekkür ederim Angycim.SUBACIM damadinin yakisikli bi resmini koy epeydr gormuyoruz ana kiz :-D SULOZ bacim gcms olsun kotu bi salgin var ortalikta
Merhaba,Bende büyük bir hevesle bekliyorum dönmesini çalışıyorum akşamları hep yerde tutmaya özen gösteriyorum ama malesef ki aha birşey yok beklemedeyiz :)Yardımlarınız içinde hepinize çok teşekkürler
Teşekkür ederiz Heracım güzel yorumun içinÇok şeker bu çocuk, çok. Büyümüş de otururmuş da:))
Canım bence bitki çayı için erken, ben verme taraftarı değilim. Birkaç hafta önce benim oğlumda hasta oldu. Öksürük hırıltı burun akıntısı.. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip yattığı odayı havalandırdım devamlı ama sonuç vermedi bizde, hırıltıyı balgam yapıyordubalgam sökücü şurup kullnanmak zorunda kaldık. 1-2 günde iyileşti. Umarım senin bebeğinde çabucak atlatır.merhaba arkadaşlar kızım 2 gündür hasta gibi babasıda bende sırayla şu geçmeyen virüslü hastalığı atlattık ama kuzumada geçti maalesefşimdi uyurken ve geceleri emerken genzi hırıldıyo ne yapsam ne versem? ıhlamur kaynatıp verebilrsin diyorlar nane limon verilir mi bebeklere 13 ağustos doğumlu nihan daha 6 aylık olmadı, tavsiyelerinizi bekliyorum
bu arada biz ek gıdaya geçmedik kilolu olduğundan doktor ek hiçbirşey vermeyin dedi, vee benim kızda dönemiyor totosunu kaldıramıyor tombik tosbağam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?