2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Merhaba güzel annelerin yeni topiğiniz çok güzel olmuş.Daha öncede yazıp kendimi tanıtmıştım ama unutmuşsunuzdur:)4,5 aylık bir poyrazım var yan yatırma yastığı kullanıyoruz halen daha sizler naptınız bu konudaki fikirlerinile bana yardımcı olurmusunuz.artık bırakmalımıyım yan yatırma yastığını

Merhaba tekrar Hosgeldin o zaman :)inci bes aylık yaklaşık bir aydır yan yatirma yastığı kullanmıyoruz. Uyku egitimi verirken bırakmıştık kullanmayı .

merhaba:) biz bıraktığımızda 2 aylık yoktu, çok terletiyordu bırakmak zorunda kaldık...

Son düzenleme:
ARasta da mesela dönmeye başladığında bırakmıştı genel bir kusma problemi falan yoksa birakabilirsin bence

Ufaklık halen daha dönemiyor malesef ki en fazla sağa sola devriliyor kilodan diye düşünmeye başladım artık belki ya yatırma yastığını bırakmakta yardımcı olur dönmesine umarım

Merhaba canım tekrar hoşgeldin 3.5 aylıkken bıraktım ben

Ufaklık halen daha dönemiyor malesef ki en fazla sağa sola devriliyor kilodan diye düşünmeye başladım artık belki ya yatırma yastığını bırakmakta yardımcı olur dönmesine umarım

Evet Canim bir kac sayfa once bu konuyu konuşmuştuk . Kilo erken dönmeleri icin engel . Bizimki de donmuyor henüz. Dr sert zemine yatırıp sevdiği oyuncaklarına ulaşmasını sağlayın ittirin yardım edin diye önerdi bana .

Canım döner merak etme. Zaten normal dönme zamanları 5 aylıktan sonra. Her çocukta değişiyo geçen topiklerde gezerken emeklemiyo diye üzülenler vardı bazıları da bizimkiler emeklemeden yürüdü filan yazmıştı. Hepsi olur zamanla yeter ki sağlıklı olsunlar

Kızlar bu inci cok fena :) hem ağlıyor aynı anda gülüyor .memnun etmek cok zor surekli çığlık atıyor .
Karşısına geçip komik hareketler yapmam sessiz sinema oynamam gerekiyor surekli sebeklik yaparsam gülüyor yoksa kızıyor .
Ama surekli de yapamam ki :))

Bende büyük bir hevesle bekliyorum dönmesini çalışıyorum akşamları hep yerde tutmaya özen gösteriyorum ama malesef ki aha birşey yok beklemedeyiz :)Yardımlarınız içinde hepinize çok teşekkürler

Seyrederken ve dinlerken gitmek istedim, nefes almak, bir enstrüman çalmak, koşmak, durmak, dans etmek, antik çağlardan kalan bir sura dokunmak, düşünmek, sadece bakmak istedim, yürümek istedim sonra amaçsızca... Teşekkürler bu paylaşımın için canım, çok iyi geldi...
[video]http://www.efepost.com/video-detay/karyolamin-demiri-kesinlikle-izlemenizi-tavsiye-ederim/186/[/video]

umarım ekledim çokk dinlendirici bi müzik dinlemenizi öneririm

Seni çok iyi anlıyorum canım. Sürekli de yapılmaz ki di mi ama:)) Neyse bugün biraz daha iyi, daha az çığlık atıyor.

Çok şeker bu çocuk, çok. Büyümüş de otururmuş da:))

Kızlar havucu haşlayıp ya da buharda pişirip ezip mi yediriyorsunuz, yoksa çiğ mi rendeliyorsunuz cam rende de?? Bebişleriniz sevmiş ya, ondan soruyorum, sevilmesi bence zor bir sebze çünkü. Daha başlamadım ama dün cam rendeyi buldum, yıkadım, yıkamışken havucu azıcık rendeleyip vereyim dedim de, çay kaşığının ucuyla tepkisini merak ettim, yüzünü pek bir buruşturdu, istemedi.

Ya kızlar sizin kilolar bi şey mi, ben genelde 55-56 kilo bir insanım, hamilelikte kilo alıyorum ama bebeklere ve göbeğime gidiyor gayet fit görünüyorum, bebeklerim büyük doğuyor. Ama gel gör ki emzirirken öyle saçmalıyorum ki anlatamam, An itibarıyla evdeki uyduruk tartıda 65-66 gösteriyorum ve bu tartının 2 kilo eksik tarttığını söyledi annem. Çok acıkıyorum, mesela gece ya da sabah çok erken emzirmeye kalktığımda çok acıkmış buluyorum kendimi, bir şeyler yemeden yatamıyorum geri. Artık uykulu uykulu cocopops, kuru kayısı filan yiyorum. Hayır tamam yazın yüzerek verebilirim belki ama, o ilk insan içine çıkma nasıl olacak, onu düşünüyorum kara kara:))

merhaba arkadaşlar kızım 2 gündür hasta gibi babasıda bende sırayla şu geçmeyen virüslü hastalığı atlattık ama kuzumada geçti maalesef şimdi uyurken ve geceleri emerken genzi hırıldıyo ne yapsam ne versem? ıhlamur kaynatıp verebilrsin diyorlar nane limon verilir mi bebeklere 13 ağustos doğumlu nihan daha 6 aylık olmadı, tavsiyelerinizi bekliyorum
bu arada biz ek gıdaya geçmedik kilolu olduğundan doktor ek hiçbirşey vermeyin dedi, vee benim kızda dönemiyor totosunu kaldıramıyor tombik tosbağam

Gecmis olsun Canim küçük ya Allah korusun ilerlemesin dra götürdün mü ilaç verir belki ?
Demek sizin Dr da bizim ki ile aynı görüşte biz de ek gida icin altıncı ayı bekliyoruz .

SUBACIM damadinin yakisikli bi resmini koy epeydr gormuyoruz ana kiz :-D SULOZ bacim gcms olsun kotu bi salgin var ortalikta
Teşekkür ederim Angycim.

Bende büyük bir hevesle bekliyorum dönmesini çalışıyorum akşamları hep yerde tutmaya özen gösteriyorum ama malesef ki aha birşey yok beklemedeyiz :)Yardımlarınız içinde hepinize çok teşekkürler
Merhaba,
Ben hiç kullanmadım yan yatırma yastığı. ilk 3 ay yan yatırım sırtından normal yastıkla destek veriyordum daha sonra kaldırdım onuda. Dönme konusunda da endişelenme canım, biz 7. aya gireceğiz yeni dönmeye başladı.
Çok şeker bu çocuk, çok. Büyümüş de otururmuş da:))
Teşekkür ederiz Heracım güzel yorumun için
Canım bence bitki çayı için erken, ben verme taraftarı değilim. Birkaç hafta önce benim oğlumda hasta oldu. Öksürük hırıltı burun akıntısı.. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip yattığı odayı havalandırdım devamlı ama sonuç vermedi bizde, hırıltıyı balgam yapıyordubalgam sökücü şurup kullnanmak zorunda kaldık. 1-2 günde iyileşti. Umarım senin bebeğinde çabucak atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…