Kızlar havucu haşlayıp ya da buharda pişirip ezip mi yediriyorsunuz, yoksa çiğ mi rendeliyorsunuz cam rende de?? Bebişleriniz sevmiş ya, ondan soruyorum, sevilmesi bence zor bir sebze çünkü. Daha başlamadım ama dün cam rendeyi buldum, yıkadım, yıkamışken havucu azıcık rendeleyip vereyim dedim de, çay kaşığının ucuyla tepkisini merak ettim, yüzünü pek bir buruşturdu, istemedi.
Kızlar havucu haşlayıp ya da buharda pişirip ezip mi yediriyorsunuz, yoksa çiğ mi rendeliyorsunuz cam rende de?? Bebişleriniz sevmiş ya, ondan soruyorum, sevilmesi bence zor bir sebze çünkü. Daha başlamadım ama dün cam rendeyi buldum, yıkadım, yıkamışken havucu azıcık rendeleyip vereyim dedim de, çay kaşığının ucuyla tepkisini merak ettim, yüzünü pek bir buruşturdu, istemedi.
Merhaba günebakancım hoşgeldin. ilk dişiniz hayırlı olsun, inci gibi nice dişleri olsun kuzunun. Bugün burda biri daha bebeğinin ilk önce köpek dişinin çıktığını söyledi. Göster bakalım doktorunuz ne diyecek. Belki ek gıdaya başlarsınız sizde, eğlenceli ama bir o kadarda stresli ek gıda süreciMerhaba kızlar size de bi selam vereyim topiğiniz hayırlı olsun. Bize henüz ek gıdaya geçmiyoruz dedi doktor. Hiçbir şey de tattırmadım. Bu ara başlasam mı diyorum çünkü dişimiz çıkıyor kemirme isteği tavan... Dişimizin yeri de çok ilginç alt sıranın sol yanında :) Farkettiğimde şok oldum elime gelen minik pirinç tanesini. Doktora götürmek istiyorum ilk fırsatta. Bu diş meselesiyle yiyecekler konusu kafamı kurcalıyor
Merhaba kızlar size de bi selam vereyim topiğiniz hayırlı olsun. Bize henüz ek gıdaya geçmiyoruz dedi doktor. Hiçbir şey de tattırmadım. Bu ara başlasam mı diyorum çünkü dişimiz çıkıyor kemirme isteği tavan... Dişimizin yeri de çok ilginç alt sıranın sol yanında :) Farkettiğimde şok oldum elime gelen minik pirinç tanesini. Doktora götürmek istiyorum ilk fırsatta. Bu diş meselesiyle yiyecekler konusu kafamı kurcalıyor
Merhaba kızlar size de bi selam vereyim topiğiniz hayırlı olsun. Bize henüz ek gıdaya geçmiyoruz dedi doktor. Hiçbir şey de tattırmadım. Bu ara başlasam mı diyorum çünkü dişimiz çıkıyor kemirme isteği tavan... Dişimizin yeri de çok ilginç alt sıranın sol yanında :) Farkettiğimde şok oldum elime gelen minik pirinç tanesini. Doktora götürmek istiyorum ilk fırsatta. Bu diş meselesiyle yiyecekler konusu kafamı kurcalıyor
Canım bence bitki çayı için erken, ben verme taraftarı değilim. Birkaç hafta önce benim oğlumda hasta oldu. Öksürük hırıltı burun akıntısı.. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip yattığı odayı havalandırdım devamlı ama sonuç vermedi bizde, hırıltıyı balgam yapıyordubalgam sökücü şurup kullnanmak zorunda kaldık. 1-2 günde iyileşti. Umarım senin bebeğinde çabucak atlatır.
Seyrederken ve dinlerken gitmek istedim, nefes almak, bir enstrüman çalmak, koşmak, durmak, dans etmek, antik çağlardan kalan bir sura dokunmak, düşünmek, sadece bakmak istedim, yürümek istedim sonra amaçsızca... Teşekkürler bu paylaşımın için canım, çok iyi geldi...
evet Arastacım ne büyük rahatlıkmış gerçekten. şimdi her gün ne pişireceğim ne yedireceğim gibi tatlı bir dert var başımızdaEvet canım bazen kafadan sallıycaz bazen ordan burdan bulup buluşturup yapıcaz bişeyler bakalım. Çok heyecanlı derken şimdi de sadece meme emmesi ne büyük rahatlıkmış diyorum. Ek gıda başlı başına sorumluluk
Biz de çubi diyoruz genelde ismiyle hitap ettiğimiz çok az oluyoÇok minikler şirinler insan başka türlü bir hitap şekli bulmadan duramıyor sanki.
Kızlar siz nasıl sesleniyosunuz severken deyin hele
Oh afiyet olsun canım.Ne güzel sevmiş yemiş ama İda hala sevmedi ben hergün 1 elma yiyorum yerken bana bakıyo yine 1 çay kaşığı kadar verdim suratı yine ekşitti yaa. Hem de elma çok tatlıydı neden neden neden
Kızlar bu inci cok fena :) hem ağlıyor aynı anda gülüyor .memnun etmek cok zor surekli çığlık atıyor .
Karşısına geçip komik hareketler yapmam sessiz sinema oynamam gerekiyor surekli sebeklik yaparsam gülüyor yoksa kızıyor .
Ama surekli de yapamam ki :))
buda havuc suyu ıcerken :)
Dünüs sende barista cok tatlusiniz masallah..allah nazarsan saklasin
Eki Görüntüle 923169
bbbbbbbbbb
Eki Görüntüle 923169
bbbbbbbbbb
Bende büyük bir hevesle bekliyorum dönmesini çalışıyorum akşamları hep yerde tutmaya özen gösteriyorum ama malesef ki aha birşey yok beklemedeyiz :)Yardımlarınız içinde hepinize çok teşekkürler
Ya kızlar sizin kilolar bi şey mi, ben genelde 55-56 kilo bir insanım, hamilelikte kilo alıyorum ama bebeklere ve göbeğime gidiyor gayet fit görünüyorum, bebeklerim büyük doğuyor. Ama gel gör ki emzirirken öyle saçmalıyorum ki anlatamam, An itibarıyla evdeki uyduruk tartıda 65-66 gösteriyorum ve bu tartının 2 kilo eksik tarttığını söyledi annem. Çok acıkıyorum, mesela gece ya da sabah çok erken emzirmeye kalktığımda çok acıkmış buluyorum kendimi, bir şeyler yemeden yatamıyorum geri. Artık uykulu uykulu cocopops, kuru kayısı filan yiyorum. Hayır tamam yazın yüzerek verebilirim belki ama, o ilk insan içine çıkma nasıl olacak, onu düşünüyorum kara kara:))
Kıyamaz eniştesine
Ayşecim benimkide öyleydi yatırınca kafasını kaldırıyo ağlıyordu 4.5 aydan itibaren destekli oturtuyorum ben.
Şu an kısa süreli desteksiz oturabiliyor. Oturduğu yerde ben arkasına yaslandırıyorum o ayaklarını tutmak için eğiliyor, sonra un çuvalı gibi devriliyor yana
Eki Görüntüle 922505 Eki Görüntüle 922506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?