2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım ben Çiğden rendeleyip veriyorum çok seviyor hatta verdiklerimin içinde en sevdiği zamanla alışıcaklar CNm zor bi süreç

Canım bence bitki çayı için erken, ben verme taraftarı değilim. Birkaç hafta önce benim oğlumda hasta oldu. Öksürük hırıltı burun akıntısı.. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip yattığı odayı havalandırdım devamlı ama sonuç vermedi bizde, hırıltıyı balgam yapıyordubalgam sökücü şurup kullnanmak zorunda kaldık. 1-2 günde iyileşti. Umarım senin bebeğinde çabucak atlatır.[/QUOTE]

bende otri bebenin okyanus suyunu kullanıp temizledim ama genzinden gelen hırıltı geçmedi balgamdan demekki, ilaç kullanmakda istemiyorum ama eğer geçmezse yarın götüreyim doktora teşekkür ederim

Canim ben havucun simdilik suyunu verdim henuz puresini vermedim.

Merhaba kızlar size de bi selam vereyim topiğiniz hayırlı olsun. Bize henüz ek gıdaya geçmiyoruz dedi doktor. Hiçbir şey de tattırmadım. Bu ara başlasam mı diyorum çünkü dişimiz çıkıyor kemirme isteği tavan... Dişimizin yeri de çok ilginç alt sıranın sol yanında :) Farkettiğimde şok oldum elime gelen minik pirinç tanesini. Doktora götürmek istiyorum ilk fırsatta. Bu diş meselesiyle yiyecekler konusu kafamı kurcalıyor

Merhaba günebakancım hoşgeldin. ilk dişiniz hayırlı olsun, inci gibi nice dişleri olsun kuzunun. Bugün burda biri daha bebeğinin ilk önce köpek dişinin çıktığını söyledi. Göster bakalım doktorunuz ne diyecek. Belki ek gıdaya başlarsınız sizde, eğlenceli ama bir o kadarda stresli ek gıda süreci

Merhaba Gunebakan Hosgeldin iyisinizdir umarım asu prenses ile :)

Ben de senin gibi tattırmaya bile başlatmadım . 6. Ay dolduğunda başlayacağız . Dışınız hayırlı olsun parlasın Dursun minik ağzında . Kemirme istegi icin daha once yazılmıştı ama tekrar sana da söyleyim burdan Delimavinin eşi dis hekimi Pirasa önermişti

hoş geldin cnm inan bende bugün seni düşündüm görünmüyor diye ayy maşallah yerim o pirinci:)

bende otri bebenin okyanus suyunu kullanıp temizledim ama genzinden gelen hırıltı geçmedi balgamdan demekki, ilaç kullanmakda istemiyorum ama eğer geçmezse yarın götüreyim doktora teşekkür ederim[/QUOTE]

geçm,ş olsun cnm umarım iileşir bebişin hemencecik bencede doktora götür en azından allah korusun ciğerlerine falan inmeden önlem alınır.

ii seyirler cnm sevindim beğenmene az da olsa rahatlayalım die paylaştım:) bu arada ben havucu haşlayıp veriorum haşlayıp cam rendeden geçirip veriorum cnm..

Merhaba canlar. hızınıza yetişemiyorum.okuyorum ama yazmaya çok fırsat bulamıyorum.
Gün içinde o uyudukça ben de uyuyorum, ben yanında uyuyunca o da daha uzun uyuduğu için iki üç saat uzun bir uykumuz oluyor günde bir kere diğer uykuları yarım saati geçmiyor.
Gece sık uyanmalardan bahsedilmiş.bir süre önce oğlum da çok sık uyanıyordu.gecede belki 10 defa.yaklaşık bir hafta sürdü.artık ayakta rüya görür hale dönmüştüm.mahvolmuştum artık. bu ara düzeldi yine 2 3 defa kalkıyor. inşallah sizlerinki de geçici bir süreçtir ve yine normale döner.
ben de ek gıdaya geçtim yavaş yavaş. tattırma aşamasını atlattık. hepsine aynı tepkiyi verdi. sanki dünyanın en iğrenç şeyini yiyormuş gibi yüzünü buruşturmalar,öğürmeler. elma,armut,havuç,yoğurt,muz,patates tattırdığım besinler.dün günlük sütten yoğurt mayaladım gayet güzel oldu tadı da kıvamı da.bugün muzla biraz püre yapıp yedirttim. önce yine aynı tepkiyi verdi . suratını büzüşttürdü, yüzünü çevirdi. ama yılmadım 2- 3 kaşıktan sonra alıştı ve bayıla bayıla yedi. çok mutlu oldum yarım çay bardağı kadar yemiştir.

evet Arastacım ne büyük rahatlıkmış gerçekten. şimdi her gün ne pişireceğim ne yedireceğim gibi tatlı bir dert var başımızda
bir de beğenmiyorlar ya of ki ne of

Biz de çubi diyoruz genelde ismiyle hitap ettiğimiz çok az oluyo Çok minikler şirinler insan başka türlü bir hitap şekli bulmadan duramıyor sanki.

Kızlar siz nasıl sesleniyosunuz severken deyin hele

ben balım, bal peteğim diyorum. bir de ismini öğrensin diye ismiyle hitap etmeye çalışıyorum :)

canım benim oğlum da ilk üç dört kaşıkta aynı şeyi yaptı nasıl yüzünü buruşturdu. vermeye devam ettim ve kaşık yaklaşırken ağzını açmaya başladı, bayıla bayıla yedi. o yüzden vazgeçme canını da sıkma olur mu

benim oğlumu anlatmışsın sanki parmecim. kucağıma almamak için yatırıp karşısında şebek oluyorum, ne cambazlıklar yapıyorum gülüyor kahkaha atıyor iki dakika dursam ıh mıhh bir başlıyor mızmızlanmaya deli ediyor beni. hep öyle karşısında olsam iyi bırakınca dediğin gibi çığlıklar çırpınmalar. yani insanız yoruluyoruz değil mi :)

Baris sarılıyor musun annene sen öpüyor musun aferin sana nasil da büyümüşsun öyle masallah sana havucunu mamani guzel guzel ye böyle hep :))

Bende büyük bir hevesle bekliyorum dönmesini çalışıyorum akşamları hep yerde tutmaya özen gösteriyorum ama malesef ki aha birşey yok beklemedeyiz :)Yardımlarınız içinde hepinize çok teşekkürler

Canım benim kız oyun halısının yan tarafındaki oyuncağı farketti ve onu alayım diye uzanırken dönüverdi. Sen de yan taraflarına onun ilgisini çekecek bişeyler koymaya çalış

Off hera yaa aynı psikoloji bende de var şu ara sanki giderek midem genişliyor beya

Ah koca adam olmuş da otururmuş benim tatlım. Bekle İdoş da gelecek peşinden Seliiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…