2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

yaaa dün kipaya gittim ve maalesef yoktu fulardan bulamadımm neyse artık ya Balçova kipa ya da ikeaya gidip alırız eşimin vakti olursa.....

5 ay 3 haftalık oğlum var canım benim :)

Günaydın
Kızlar yoğurt mayaladım dün akşam. Sabah baktım ilk sefere göre hiç fena olmadı, tadı da güzel yoğurt almam artık ben

Ellerine sağlık canım. Ev yoğurdu gibisi var mı ohh mis

Günaydın kızlar koltukta geçmiş bir gecenin sabahından merhaba

yaaa dün kipaya gittim ve maalesef yoktu fulardan bulamadımm neyse artık ya Balçova kipa ya da ikeaya gidip alırız eşimin vakti olursa.....

Hadi yaaa oralara da bak bakalım canım. Evet olmadı ikeadan alırsın

Gunaydin kizlar bu gece bizde uykusuzlar kervanina katildik. Gece 4e kadar oflaya oflaya kafayi arkaya dogru geriyor (nasil beceriyorsa) kafa cok degisik yamuluyor:)) 4te uyandi ve uyumuyor oyun istiyor. Yanima aldim yuzumu elledi yoldu hanfendi. 6da uyudu bir saatcik oda oflaya puflaya oyun yapip duruylr. Uyuyamiyor ama keyfi yerinde oyun oynuyoruz simdi de:)))

Suloz ne guzel yogurdun olmus. Bizim ilki sündü. Ikinci deneme icin sutcu gelmedi. Bugun esim bakkala soylemis o alacak sutu insallah bugun yapariz yogurdumuzu.

Ayy arasta yandik desene baslarindan hic ayrilmayacagiz artik. Hergun yeni birsey ogreniyoruz ya:))

günaydın kızlar mama sandalyesini arastadan beklioruz evet, firuzancım elini 1-2 haftadan kurtarır ve arastanın dediği gibi gidemiom die mızırdanır tepinir:)) hayırlı olsun:) bu arada tutim diorum çenemi tutamıorum arasta aldığın sandalyeye bizim gücümüz yeter miki malum sen herseyin ennnn pahalı ve markalısını alırsın biz fakir yaratıklara tuzlu gelirse 300-400 liralık sandalyeyi kimse alamaz zatenn ha konuya dönelim nie koltukta sabahladın kuzum hayırdır.

Hem de ne yanmak gidemeyince sinir olup çığlık atmalar filan ohooo 2 aya yakındır neler çekiyorum bi bilsen. Emeklemeye başlayınca da sürekli peşinde olucaz mecbur Aman böylece kilolar gider belki di mi kız

Hem de ne yanmak gidemeyince sinir olup çığlık atmalar filan ohooo 2 aya yakındır neler çekiyorum bi bilsen. Emeklemeye başlayınca da sürekli peşinde olucaz mecbur Aman böylece kilolar gider belki di mi kız

Insallah gider canim bu halimi hic begenmiyor. Hala karnimda 6aylik melloş var gibi. Mutfagi cok seviyorlar karistirmak icin bizde pesinde mutfakta surekli tikinmayiz insallah.

Duraselinde dedigi gibi zor gunler bizi bekliyor. Olsun yorucu olsada cok eglenceli:))

Basladi miz miz :)

Gunaydinn kuzular :-D

Günaydın kızlar koltukta geçmiş bir gecenin sabahından merhaba
Günaydın canlar..
Sağol canım, seninki de ikinci denemende güzel olur inşallah.
Hangi kilolar

Ah be durum benim çok kötü bir huyum var pahalı ve markalı olmazsa içim rahat etmiyor istiyorum ki en pamuklusu olsun, istiyorum ki en iyi marka olsun kimseler alamasın ben alayım. Bi de bunu çok sıradan bişeymiş gibi söyleme huyum var huyum kurusun

Canım İdoşu emziriken koltukta uyumuşum saat 2-3 arasıydı galiba bi uyandım saat 7yi çeyrek geçiyor. İda uyandırmaa daha uyuyamacakmışım Ne tatlı uyumuşum ama var ya

ııııı ııııı başladı bizdede bu hafta ayaklarını birbirine vuruo bişe isteyince ıııı ıı dün akşam çözdüm sehpanın üstündeki şamdanlara ıııılıyormuş:))) ahh bii yürüse emeklese kıracak yani:)

Kizlar bizim dis yakinda cikar bu gdisile...surekli eli agzinda yanagimi cenemi agzina aliyo babasinin sakallariyla kasinma olayina bile girdik ;-) miz miz ciz ciz durumlari saymiyorm bile gccede dogru durust uyumadi

Kizlar bizim dis yakinda cikar bu gdisile...surekli eli agzinda yanagimi cenemi agzina aliyo babasinin sakallariyla kasinma olayina bile girdik ;-) miz miz ciz ciz durumlari saymiyorm bile gccede dogru durust uyumadi

Ayy geliyo minik prinç taneleri teker teker Onlarla gülünce insan yemeden nasıl durur bilmiyorum ne sevimli olacklar kim bilir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…