2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ohhh mis uyku çekmişsin bugün bende biraz az uyandım uyumuşuz banyo yaptırdım gece ikraya o da rahat uyudu ondan herhalde. ayy artık aşmışlar size tuzluya gelmezse biraz pahalılar (300 liralık bişe) ben ennn pahalı ve markalı olanını alırımlar dün okuyordum eşim dio ki sende yaz ki bizim mama sandalyesi fabrikamız var:)))) yurtdışı muhabbetleri asillikler, aaa yazmıştım demi bende abim yurtdışında annemde onun yanına gitti gezmeye(noluyosa yurtdışı görünce boy 10cm uzuyo herhalde)

emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağız
Kizlar bizim dis yakinda cikar bu gdisile...surekli eli agzinda yanagimi cenemi agzina aliyo babasinin sakallariyla kasinma olayina bile girdik ;-) miz miz ciz ciz durumlari saymiyorm bile gccede dogru durust uyumadi
Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicte

Kizlar bizim dis yakinda cikar bu gdisile...surekli eli agzinda yanagimi cenemi agzina aliyo babasinin sakallariyla kasinma olayina bile girdik ;-) miz miz ciz ciz durumlari saymiyorm bile gccede dogru durust uyumadi

ayy hadi bakalım gelio o zaman havaya kaldırıp tutturğumda direk ağzı açık çığlık atıp ağlayarak saldırmaya başlıo:))

emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağız

Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicte

aynen öyle bişey kalmıcak doğru söylüyorsun cnm ayy evet diş buğdayı yapmadım bende içimde kaldı kardeşim gelsin yapacam dağıtacam inşallah:) iice büyüdü dişler güldükçe çıkıo çoookkk tatlı oluolar:))

Bizde görelim en yakın zamanda tavşan dişleriyle o tatlılığı :)

Ay canım yurt dışında oturan bir ailen var ve bunu çizgi üstü bişeymiş gibi söylemiyosun çok kınadım şahsen Bir ayağı burda olup zırt pırt Türkiyeye gelmiyomuş gibi davranan insanlara hiç bişey demiyorum artık. Sanki burda neyin kaça olduğunu bilmiyomuş gibi "aaa orda öyle mi gerçekteaan " " ben ucuz sandıydııaam" tarzı hoş değil ama napıcan işte. Arz talep görüyo demek ki böyle şeyler :) Asalate gelince hepimizi adem ve havvadan olduğumuza göre hepimizi mi asiliz ne :))

Hım demek ç. Kalelisin bende çok sık giderim hatta salı günü kısmetse gideceğiz. Malüm k. Valideler orda oturunda barışkent tarafındalar sende merkezdemisin?

buda havuc suyu ıcerken :)

oh eline sağlık dünüşüm sen yapasında güzel olmamıı artıkın organik organik yersiniz
Günaydın kızlar koltukta geçmiş bir gecenin sabahından merhaba

günaydın tatlım kız tutulmadınmı kıyamam

günaydın durucum ayykızçeme sesleniyom sankim
ahahaha huyu kurusun bu arastanın illa en pahalısı olcak en pamuklusu olcak hep en en en yetmez şekerim biz yarışamayız bu hatunlaaa

Neeey diş buğdayı partisi miii süper olur süperrr

off off yine alıntı krizi yaşıyorum hem beceriksiz hem donanımsız hemde bilimsellikten uzak bi insanımmm tü banaaa

off off yine alıntı krizi yaşıyorum hem beceriksiz hem donanımsız hemde bilimsellikten uzak bi insanımmm tü banaaa

aynen öyle cnm çocuklarına yaptıkları birikimlerden tut da neler neler açıkçası bende artık bişe demiorumm çirkin şeyler.orda hamileyken karpuz yiyemeyen bulamayan insanlarda var bu gösteriş bu kendini beğenmişlik gurur kibir Allahım onları ıslah etsin.hayatım boyunca asla öyle bir insan olmadım Allahta nasip etmesin.evet asiliz asil:))

Günaydın kızlar bende söylemiyim diyodum ama tutamıycam şu dilimi diğer topik topikler ayrıldı diye pek bir mesutmuş böyle çok iyi olmuşmuş neler neler bir dahada hayatta bakmam hiç yakıştıramadım bu tip muhabbetleri aylarca birbirimizin derdini paylaştık orda çok yanlış bence neyse

ayy sevgi pıtırcıklarıı sizii koskocaman gülmüşler yaa çok tatlısınız canım minik tavşan afiyet olsunnn

valla ne paramız yeter ne bilgimiz

Hım demek ç. Kalelisin bende çok sık giderim hatta salı günü kısmetse gideceğiz. Malüm k. Valideler orda oturunda barışkent tarafındalar sende merkezdemisin?

Merkezde değilim canım ilçedeyiz ama sık gidiyoruz biz de :)

benimde arkadaşım var yurtdışında, ona göre de ben yurtdışındayım

Evt kizlar disler cikiyo teker teker..daha dun gbi hamileydik kasilmaydi sanciydi hooo dogdular..smdi dis snra emekleme yurume bi bakmisiz kocaman okmuslar...duygusala bagladim yine :-D

ordaki biri var işte cnm hele sinsi gidince hemen başlamış ayyy .... cımmm iiki ayrılmışşlar, ayyy ....cım bende herşeyn ennn pahalısını alırımmmm kimseye muhtaç deiliz durumumuz çoookk iiler falan yuh dedim artıkkk yuhhhh dün öyle bi girmiştim bunları gördüm yaa ne deyim artık.karakter arayışı içinde işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…