Ah be durum benim çok kötü bir huyum var pahalı ve markalı olmazsa içim rahat etmiyor istiyorum ki en pamuklusu olsun, istiyorum ki en iyi marka olsun kimseler alamasın ben alayım. Bi de bunu çok sıradan bişeymiş gibi söyleme huyum var huyum kurusun
Canım İdoşu emziriken koltukta uyumuşum saat 2-3 arasıydı galiba bi uyandım saat 7yi çeyrek geçiyor. İda uyandırmaa daha uyuyamacakmışımNe tatlı uyumuşum ama var ya
emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağızııııı ııııı başladı bizdede bu hafta ayaklarını birbirine vuruo bişe isteyince ıııı ıı dün akşam çözdüm sehpanın üstündeki şamdanlara ıııılıyormuş:))) ahh bii yürüse emeklese kıracak yani:)
Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicteKizlar bizim dis yakinda cikar bu gdisile...surekli eli agzinda yanagimi cenemi agzina aliyo babasinin sakallariyla kasinma olayina bile girdik ;-) miz miz ciz ciz durumlari saymiyorm bile gccede dogru durust uyumadi
Kizlar bizim dis yakinda cikar bu gdisile...surekli eli agzinda yanagimi cenemi agzina aliyo babasinin sakallariyla kasinma olayina bile girdik ;-) miz miz ciz ciz durumlari saymiyorm bile gccede dogru durust uyumadi
emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağız
Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicte
Bizde görelim en yakın zamanda tavşan dişleriyle o tatlılığı :)aynen öyle bişey kalmıcak doğru söylüyorsun cnm ayy evet diş buğdayı yapmadım bende içimde kaldı kardeşim gelsin yapacam dağıtacam inşallah:) iice büyüdü dişler güldükçe çıkıo çoookkk tatlı oluolar:))
ohhh mis uyku çekmişsin bugün bende biraz az uyandım uyumuşuz banyo yaptırdım gece ikraya o da rahat uyudu ondan herhalde. ayy artık aşmışlar size tuzluya gelmezse biraz pahalılar (300 liralık bişe) ben ennn pahalı ve markalı olanını alırımlar dün okuyordum eşim dio ki sende yaz ki bizim mama sandalyesi fabrikamız var:)))) yurtdışı muhabbetleri asillikler, aaa yazmıştım demi bende abim yurtdışında annemde onun yanına gitti gezmeye(noluyosa yurtdışı görünce boy 10cm uzuyo herhalde)
Cnım dönmüşsünüz hayırlı olsunO kolu kurtarınca neden emekliyemiyom diye ağlıycak ahaha. Kolay gelsin sana
Anladım canım ben de çkaledeyim de ondan ordum. Site sizlerle güzel herzaman bekleriz
Teşekkür ederim canım İdoş benden süslü vallaAvakado tavsiyen için sağol her zaman olgunlaşmış bulunmuyor.
Ah canım yaa kahve dünyası mı:) Nreden duydu acaba. Çok masumlar çok.
Eki Görüntüle 923169
bbbbbbbbbb
buda havuc suyu ıcerken :)
oh eline sağlık dünüşüm sen yapasında güzel olmamıı5 ay 3 haftalık oğlum var canım benim :)
ayy sevgi pıtırcıklarıı sizii koskocaman gülmüşler yaa çok tatlısınız canım minik tavşan afiyet olsunnn
Günaydın
Kızlar yoğurt mayaladım dün akşam. Sabah baktım ilk sefere göre hiç fena olmadı, tadı da güzel yoğurt almam artık ben
Günaydın kızlar koltukta geçmiş bir gecenin sabahından merhaba
günaydın kızlar mama sandalyesini arastadan beklioruz evet, firuzancım elini 1-2 haftadan kurtarır ve arastanın dediği gibi gidemiom die mızırdanır tepinir:)) hayırlı olsun:) bu arada tutim diorum çenemi tutamıorum arasta aldığın sandalyeye bizim gücümüz yeter miki malum sen herseyin ennnn pahalı ve markalısını alırsın biz fakir yaratıklara tuzlu gelirse 300-400 liralık sandalyeyi kimse alamaz zatennha konuya dönelim nie koltukta sabahladın kuzum hayırdır.
emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağız
Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicte
Ay canım yurt dışında oturan bir ailen var ve bunu çizgi üstü bişeymiş gibi söylemiyosun çok kınadım şahsenBir ayağı burda olup zırt pırt Türkiyeye gelmiyomuş gibi davranan insanlara hiç bişey demiyorum artık. Sanki burda neyin kaça olduğunu bilmiyomuş gibi "aaa orda öyle mi gerçekteaan " " ben ucuz sandıydııaam" tarzı hoş değil ama napıcan işte. Arz talep görüyo demek ki böyle şeyler :) Asalate gelince hepimizi adem ve havvadan olduğumuza göre hepimizi mi asiliz ne :))
oh eline sağlık dünüşüm sen yapasında güzel olmamııartıkın organik organik yersiniz
günaydın tatlım kız tutulmadınmı kıyamam
günaydın durucumayykızçeme sesleniyom sankim
ahahaha huyu kurusun bu arastanın illa en pahalısı olcak en pamuklusu olcak hep en en en yetmez şekerim biz yarışamayız bu hatunlaaa
Hım demek ç. Kalelisin bende çok sık giderim hatta salı günü kısmetse gideceğiz. Malüm k. Valideler orda oturunda barışkent tarafındalar sende merkezdemisin?
benimde arkadaşım var yurtdışında, ona göre de ben yurtdışındayımAy canım yurt dışında oturan bir ailen var ve bunu çizgi üstü bişeymiş gibi söylemiyosun çok kınadım şahsenBir ayağı burda olup zırt pırt Türkiyeye gelmiyomuş gibi davranan insanlara hiç bişey demiyorum artık. Sanki burda neyin kaça olduğunu bilmiyomuş gibi "aaa orda öyle mi gerçekteaan " " ben ucuz sandıydııaam" tarzı hoş değil ama napıcan işte. Arz talep görüyo demek ki böyle şeyler :) Asalate gelince hepimizi adem ve havvadan olduğumuza göre hepimizi mi asiliz ne :))
valla ne paramız yeter ne bilgimiz
Günaydın kızlar bende söylemiyim diyodum ama tutamıycam şu dilimi diğer topik topikler ayrıldı diye pek bir mesutmuş böyle çok iyi olmuşmuş neler neler bir dahada hayatta bakmam hiç yakıştıramadım bu tip muhabbetleri aylarca birbirimizin derdini paylaştık orda çok yanlış bence neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?