2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

benimde arkadaşım var yurtdışında, ona göre de ben yurtdışındayım

atalım kendimizi minareden kız

atalım bacım sıkı durun yurtdışındaki akrabalarımı sayıyorum yalnız bu asaletim karşısında fazla ezilirsiniz ona göreee:))) 2 halam abim 2 yeğenim dayım 10 tane kuzenimm devam edemiciiimmm nayyıırrr:))52:bunu size yapamicimmm

.

Aynen aynen ne muhabbetler kız yarışa girmişler çok fransız kaldım bende haa benımde amcamlar alamanyada bende yutdışı bağlantıyım ona göre ayağınızı denk alın bakim hahahahaha

Bzimde almanyada akrabalar var...bnde alamanciyim he here:-D

.

Aynen aynen ne muhabbetler kız yarışa girmişler çok fransız kaldım bende haa benımde amcamlar alamanyada bende yutdışı bağlantıyım ona göre ayağınızı denk alın bakim hahahahaha
Böyle y.dışı bağlantılı kimselere Avrupai deniyomuş yeni öğrendim. Pek öyle gördüm sizi Avrupai olmayan kimse kalmadığına göre topiğin adını değiştirelim 2013 Avrupai Ağustos anneleri

Kizz dur yter sayma kalbim dayanmicakkk ezildikce ezildim suann :-D:-D

hahahah evettt süper oldu buu

Amin canım amin. Bence herkes herşeyi farketmeye başladı o zaman bize tepki verenler şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlıyodur sanırım :)) Ama dinlemek hoşlarına gidiyorsa benim yapabileceğim hiç bişey yok :)

Biz de burda mesuduz canım mütevazi insanlarla iç içeyiz. Kimse malıyla mülküyle övünmüyor :) Az olsun öz olsun be. Arada işimizi gücümüzü yapalım , canımız sıkılınca burda iki laflayalım dert yanalım, espriler yapalım, gülelim. Artık diğer tarafı midem kaldırmıyor :)

Hoşgeldinn. Bende Temmuz annesiyim Ağustos annesi olacakken Temmuz annesi oldum Temmuz annesi olduğuna göre ek gıdaya başlamışsındır değil mi sen ?

hşbuldum :) benim oğlum sadece sütümle beslenmesine rağmen fazla kiloluydu.ayrıca geçtiğimiz perşembe işe başladım dolayısıyla gçmek zorundaydım ek gıdaya.çokta korktum.yicek mi sevcek mi yutcak mı falan diye.ama çok şükür korktuklarım başıma gelmedi.benim tosunum pek zorlamadı beni geçişte..şimdi bebek biskvisi labne peyniri pekmezi cevizi yumurtayı kahvaltısında veriyorum.öğlenleri gelip emziriyorum.sonra meyve püresi..akşama doğruda binlerce yoğurt denememizden sonra hem lezzetini hem kıvamını hemde ateşin sevdiği yoğurdu yapıp yediriyorum.buarada ben yoğurt için çok deneme yaptım bi kaç yazıda okumuştum ne ile yapıyırsunuz diye soranlar vardı.keçi sütünü bile denedim ama en iyisi en güzeli ORGANİK TİRE SÜT.

Seviyorummmm szi yaaaa ;-)

Evet kız şimdi bende diyorum iyiki ayrılmış burada kimse yarış yapmıyor belki çok bilimsel değiliz ama samimiyiz doğalız daha ne ki ne gerek var böyle şeylere allah allah yazık gerçekten

Tabi bugüne kadar hep kötü davrandık ona, tüü dedik , ittik. Onun acısını çıkarıyodur şimdi. Oh ne güzel mal varlığı yarıştırsınlar bakalım hangisinde daha çok varmış :))

ancak hala çorba yapıp yediremedim.blendır kullanmak istemiyorum çünkü çatalla ezip yedirmek istiyorum çiğneme kemirme :) refleksi gelişsin diye ama şuan 5,5 aylık olduğu için erken olduğunu düşünüyorum.bide yutarmı yutmaz mı diye ürkmektende kendimi alamıyorum :)) bi 15 gün daha geçsin bakalım bal kabağı çorbası ile başlıcam :)) sen geçtin mi ek gıdaya eksik olduğumu düşündüğün bi yer varsa ayrıca bilgi edinmeye açığım :)) tariflerini ve önerilerini seve seve okurum :))

Evet kız şimdi bende diyorum iyiki ayrılmış burada kimse yarış yapmıyor belki çok bilimsel değiliz ama samimiyiz doğalız daha ne ki ne gerek var böyle şeylere allah allah yazık gerçekten

Kesinlikle katiliyorum..robot yetistirmiyoruz cocuk buyutuyoruz...bni annem annelij icguduleriyle buyuttu bnde oyle ypiyrm...bdw monoton sohbetu sevmiyrm ..bz burda derdinizide paylasiyrz sevincimizide stres atiyrz egleniyrz hersey var....cikin cikin gelinn bacimmmmm :-D

Oo sizin kahvaltınız ne güzel çeşiti bolmuş yaa :) baya öğüne geçmişsiniz ne güzel. Sen bizden tecrübelisin o zaman yeni tarifler alırız senden kahvaltı için Tire süt güzel gerçekten, bizim burdada belediye 0-5 yaş arası tüm çocuklara aylık süt getiriyor, ufaklık daha içemediği için biz içiyoruz çokta güzel birde onunla mayalamayı deneyeyim olmadı bakalım nasıl olacak. İnşallah bizimkiler de seninki gibi zorlamaz bizi ek gıda sürecinde

.

Dimi ama bilgi yarışması mı bu ayol minicik bebek hangi kitaba hangi yönteme göre yetiştirilmeli bilmem ne bırakın allah aşkına kasmaya he gerek var ayrıca her bebek kendine özel her annede bebeğine özel abartılar abartılar benıö kafam kaldırmıyo anacım kabul bem sığ bir insanım kafam basmıyo öle muhabbetlere ama kendimce iyi bir anneyim hepimiz iyi anneleriz amacımız burda detleşmek fikir almak ama kitaplardan değil yaşadıklarımızdannn

Bzimde almanyada akrabalar var...bnde alamanciyim he here:-D

.

Benim de kankim var be o sayılıyo mu ama bir görseniz ne malını bilirim ne mülkünü ondan kankim zaten

Aahaha süper fikir
Kizz dur yter sayma kalbim dayanmicakkk ezildikce ezildim suann :-D:-D
Ben de ezildim büzüldüm yatağın altına kaçtım ordan yazıyorum
Bnde col kinadim arastacm.elinize bi kitap alip okumiyosunuz kac kere dedm sze kendi kendinizin cocuklarinizin doktoru olun diye :-D :-D
Hiç dinlemiyolar ki Angym kaç kere söyledim ben de
Sen de seviliyosun tatlım
Aynen öyle canım. Sapla saman birbirinden ayrıldı

Bende seviyorum seni. Yalnız bu ara çok söyler oldun aramızda bişiler var sanıp polisler basmasın bizi
Sen bizden daha ileridesin canım ek gıda konusunda daha çok sen bize yardımcı olursun gibi geliyor bana :) Ama burda ara sıra güzel tarifler paylaşıyor arkadaşlar. Hep beraber birbirimizin tariflerinden faydalanırız çokta güzel olur. Biz yeni başladık ek gıdaya şimdilik havuç, elma ve yoğurt veriyorum. Çorbaya geçtiğin zaman da sevip sevmediği, nasıl hazırladığın konusunda deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim.

Deryacım çiğneme kemirme iyi düşünmüşsün püre gibi olduğu sürece pek sorun yaratacağını sanmam ama hepsinin iyice ezildiğinden emin ol canım. İri tane kalmasın aman ha :) Burda bizimle tariflerini paylaşırsan çok seviniriz ben de ara ara paylaşmaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…