- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
benimde arkadaşım var yurtdışında, ona göre de ben yurtdışındayım
benimde arkadaşım var yurtdışında, ona göre de ben yurtdışındayım
atalım kendimizi minareden kız
.ordaki biri var işte cnm hele sinsi gidince hemen başlamış ayyy .... cımmm iiki ayrılmışşlar, ayyy ....cım bende herşeyn ennn pahalısını alırımmmm kimseye muhtaç deiliz durumumuz çoookk iiler falan yuh dedim artıkkk yuhhhh dün öyle bi girmiştim bunları gördüm yaa ne deyim artık.karakter arayışı içinde işte.
off off yine alıntı krizi yaşıyorum hem beceriksiz hem donanımsız hemde bilimsellikten uzak bi insanımmm tü banaaa
Bzimde almanyada akrabalar var...bnde alamanciyim he here:-D
atalım bacım sıkı durun yurtdışındaki akrabalarımı sayıyorum yalnız bu asaletim karşısında fazla ezilirsiniz ona göreee:))) 2 halam abim 2 yeğenim dayım 10 tane kuzenimm devam edemiciiimmm nayyıırrr:))52:bunu size yapamicimmm
Böyle y.dışı bağlantılı kimselere Avrupai deniyomuş yeni öğrendim. Pek öyle gördüm sizi.
Aynen aynen ne muhabbetler kız yarışa girmişler çok fransız kaldım bende haa benımde amcamlar alamanyada bende yutdışı bağlantıyım ona göre ayağınızı denk alın bakim hahahahaha
atalım bacım sıkı durun yurtdışındaki akrabalarımı sayıyorum yalnız bu asaletim karşısında fazla ezilirsiniz ona göreee:))) 2 halam abim 2 yeğenim dayım 10 tane kuzenimm devam edemiciiimmm nayyıırrr:))52:bunu size yapamicimmm
Böyle y.dışı bağlantılı kimselere Avrupai deniyomuş yeni öğrendim. Pek öyle gördüm siziAvrupai olmayan kimse kalmadığına göre topiğin adını değiştirelim 2013 Avrupai Ağustos anneleri
Çok kınadım çok
Amin canım amin. Bence herkes herşeyi farketmeye başladı o zaman bize tepki verenler şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlıyodur sanırım :)) Ama dinlemek hoşlarına gidiyorsa benim yapabileceğim hiç bişey yok :)aynen öyle cnm çocuklarına yaptıkları birikimlerden tut da neler neler açıkçası bende artık bişe demiorumm çirkin şeyler.orda hamileyken karpuz yiyemeyen bulamayan insanlarda var bu gösteriş bu kendini beğenmişlik gurur kibir Allahım onları ıslah etsin.hayatım boyunca asla öyle bir insan olmadım Allahta nasip etmesin.evet asiliz asil:))
Günaydın kızlar bende söylemiyim diyodum ama tutamıycam şu dilimi diğer topik topikler ayrıldı diye pek bir mesutmuş böyle çok iyi olmuşmuş neler neler bir dahada hayatta bakmam hiç yakıştıramadım bu tip muhabbetleri aylarca birbirimizin derdini paylaştık orda çok yanlış bence neyse
Hoşgeldinn. Bende Temmuz annesiyim Ağustos annesi olacakken Temmuz annesi oldumTemmuz annesi olduğuna göre ek gıdaya başlamışsındır değil mi sen ?
Amin canım amin. Bence herkes herşeyi farketmeye başladı o zaman bize tepki verenler şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlıyodur sanırım :)) Ama dinlemek hoşlarına gidiyorsa benim yapabileceğim hiç bişey yok :)
Biz de burda mesuduz canım mütevazi insanlarla iç içeyiz. Kimse malıyla mülküyle övünmüyor :) Az olsun öz olsun be. Arada işimizi gücümüzü yapalım , canımız sıkılınca burda iki laflayalım dert yanalım, espriler yapalım, gülelim. Artık diğer tarafı midem kaldırmıyor :)
Amin canım amin. Bence herkes herşeyi farketmeye başladı o zaman bize tepki verenler şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlıyodur sanırım :)) Ama dinlemek hoşlarına gidiyorsa benim yapabileceğim hiç bişey yok :)
Biz de burda mesuduz canım mütevazi insanlarla iç içeyiz. Kimse malıyla mülküyle övünmüyor :) Az olsun öz olsun be. Arada işimizi gücümüzü yapalım , canımız sıkılınca burda iki laflayalım dert yanalım, espriler yapalım, gülelim. Artık diğer tarafı midem kaldırmıyor :)
ordaki biri var işte cnm hele sinsi gidince hemen başlamış ayyy .... cımmm iiki ayrılmışşlar, ayyy ....cım bende herşeyn ennn pahalısını alırımmmm kimseye muhtaç deiliz durumumuz çoookk iiler falan yuh dedim artıkkk yuhhhh dün öyle bi girmiştim bunları gördüm yaa ne deyim artık.karakter arayışı içinde işte.
hşbuldum :) benim oğlum sadece sütümle beslenmesine rağmen fazla kiloluydu.ayrıca geçtiğimiz perşembe işe başladım dolayısıyla gçmek zorundaydım ek gıdaya.çokta korktum.yicek mi sevcek mi yutcak mı falan diye.ama çok şükür korktuklarım başıma gelmedi.benim tosunum pek zorlamadı beni geçişte..şimdi bebek biskvisi labne peyniri pekmezi cevizi yumurtayı kahvaltısında veriyorum.öğlenleri gelip emziriyorum.sonra meyve püresi..akşama doğruda binlerce yoğurt denememizden sonra hem lezzetini hem kıvamını hemde ateşin sevdiği yoğurdu yapıp yediriyorum.buarada ben yoğurt için çok deneme yaptım bi kaç yazıda okumuştum ne ile yapıyırsunuz diye soranlar vardı.keçi sütünü bile denedim ama en iyisi en güzeli ORGANİK TİRE SÜT.
Evet kız şimdi bende diyorum iyiki ayrılmış burada kimse yarış yapmıyor belki çok bilimsel değiliz ama samimiyiz doğalız daha ne ki ne gerek var böyle şeylere allah allah yazık gerçekten
Oo sizin kahvaltınız ne güzel çeşiti bolmuş yaa :) baya öğüne geçmişsiniz ne güzel. Sen bizden tecrübelisin o zaman yeni tarifler alırız senden kahvaltı içinhşbuldum :) benim oğlum sadece sütümle beslenmesine rağmen fazla kiloluydu.ayrıca geçtiğimiz perşembe işe başladım dolayısıyla gçmek zorundaydım ek gıdaya.çokta korktum.yicek mi sevcek mi yutcak mı falan diye.ama çok şükür korktuklarım başıma gelmedi.benim tosunum pek zorlamadı beni geçişte..şimdi bebek biskvisi labne peyniri pekmezi cevizi yumurtayı kahvaltısında veriyorum.öğlenleri gelip emziriyorum.sonra meyve püresi..akşama doğruda binlerce yoğurt denememizden sonra hem lezzetini hem kıvamını hemde ateşin sevdiği yoğurdu yapıp yediriyorum.buarada ben yoğurt için çok deneme yaptım bi kaç yazıda okumuştum ne ile yapıyırsunuz diye soranlar vardı.keçi sütünü bile denedim ama en iyisi en güzeli ORGANİK TİRE SÜT.
.Kesinlikle katiliyorum..robot yetistirmiyoruz cocuk buyutuyoruz...bni annem annelij icguduleriyle buyuttu bnde oyle ypiyrm...bdw monoton sohbetu sevmiyrm ..bz burda derdinizide paylasiyrz sevincimizide stres atiyrz egleniyrz hersey var....cikin cikin gelinn bacimmmmm :-D
Bzimde almanyada akrabalar var...bnde alamanciyim he here:-D
.
Aynen aynen ne muhabbetler kız yarışa girmişler çok fransız kaldım bende haa benımde amcamlar alamanyada bende yutdışı bağlantıyım ona göre ayağınızı denk alın bakim hahahahaha
Aahaha süper fikirBöyle y.dışı bağlantılı kimselere Avrupai deniyomuş yeni öğrendim. Pek öyle gördüm siziAvrupai olmayan kimse kalmadığına göre topiğin adını değiştirelim 2013 Avrupai Ağustos anneleri
Ben de ezildim büzüldüm yatağın altına kaçtım ordan yazıyorumKizz dur yter sayma kalbim dayanmicakkk ezildikce ezildim suann :-D:-D
Hiç dinlemiyolar ki Angym kaç kere söyledim ben deBnde col kinadim arastacm.elinize bi kitap alip okumiyosunuz kac kere dedm sze kendi kendinizin cocuklarinizin doktoru olun diye :-D :-D
Sen de seviliyosun tatlımSeviyorummmm szi yaaaa ;-)
Aynen öyle canım. Sapla saman birbirinden ayrıldıEvet kız şimdi bende diyorum iyiki ayrılmış burada kimse yarış yapmıyor belki çok bilimsel değiliz ama samimiyiz doğalız daha ne ki ne gerek var böyle şeylere allah allah yazık gerçekten
Bende seviyorum seni.Seviyorummmm szi yaaaa ;-)
Sen bizden daha ileridesin canım ek gıda konusunda daha çok sen bize yardımcı olursun gibi geliyor bana :) Ama burda ara sıra güzel tarifler paylaşıyor arkadaşlar. Hep beraber birbirimizin tariflerinden faydalanırız çokta güzel olur. Biz yeni başladık ek gıdaya şimdilik havuç, elma ve yoğurt veriyorum. Çorbaya geçtiğin zaman da sevip sevmediği, nasıl hazırladığın konusunda deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim.ancak hala çorba yapıp yediremedim.blendır kullanmak istemiyorum çünkü çatalla ezip yedirmek istiyorum çiğneme kemirme :) refleksi gelişsin diye ama şuan 5,5 aylık olduğu için erken olduğunu düşünüyorum.bide yutarmı yutmaz mı diye ürkmektende kendimi alamıyorum :)) bi 15 gün daha geçsin bakalım bal kabağı çorbası ile başlıcam :)) sen geçtin mi ek gıdaya eksik olduğumu düşündüğün bi yer varsa ayrıca bilgi edinmeye açığım :)) tariflerini ve önerilerini seve seve okurum :))
ancak hala çorba yapıp yediremedim.blendır kullanmak istemiyorum çünkü çatalla ezip yedirmek istiyorum çiğneme kemirme :) refleksi gelişsin diye ama şuan 5,5 aylık olduğu için erken olduğunu düşünüyorum.bide yutarmı yutmaz mı diye ürkmektende kendimi alamıyorum :)) bi 15 gün daha geçsin bakalım bal kabağı çorbası ile başlıcam :)) sen geçtin mi ek gıdaya eksik olduğumu düşündüğün bi yer varsa ayrıca bilgi edinmeye açığım :)) tariflerini ve önerilerini seve seve okurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?