Canım bende İzmirdeyim.
Zamanla öğrenirsin sitenin kullanımını, bizde hamileliğimizden beri birçok şeyi paylaşıyoruz, birbirimizden çok şey öğreniyoruz burada.
İnşallah sende bundan sonra paylaşımlarımız arasında yer alırsın, yeni şeyler öğrenir bize yeni bilgiler kazandırırsın.
Her mide kaldırmıyo canım o sohbetleri zaten. Anne bebek topikliğinden çıktı mal mülk yarışı topiğine dönüştü yazık oldu be güzeldi eskiden :)
Ayşe benim tee 8-9 sene önce aldığım takoz bi mutfak robotum var onun plastik bir aparatı var ben de onla karıştırmayı düşünüyorum. Metal değdirmeden bi de aynı robotun metalsiz katı meyve sıkacağı aparatı var şimdi çok işime yarıycak gibi :))
Deryacım çiğneme kemirme iyi düşünmüşsün püre gibi olduğu sürece pek sorun yaratacağını sanmam ama hepsinin iyice ezildiğinden emin ol canım. İri tane kalmasın aman ha :) Burda bizimle tariflerini paylaşırsan çok seviniriz ben de ara ara paylaşmaya çalışıyorum :)
:) mutlaka yazarım canım. mesela tarhana denedik aslnda.uşak tarhanası izmir -manisa bi çok il e yayıldık aslında =)) ama kesinlikle yutmuyor..sütle bile yaptım..sütlü olanı resmen öğürdü bide sıpa :)) buhar pişirici aldım netten hala gelmedi bi gelsinde cesaretimi toplayıp yedirmeye çalışıcam sebze çobasını :)) bakalım sonuç ne olcak onuda yazarım mutlaka zaten..buarada diş sorunu başlıcak şimdilerde hepimizin OSANİT diye bi ilaç getirttim ben almanyadan.kullanan arkadaşlarım var orda.tamamen bitkisel hiç bir sıkıntı yaratmıyor diş çıkarmalarından.ateş ağrı sancı vs gibi.bu ilaç vücudun kendini iyileştirebilme hormonunu uyarıyor ve daha çabuk çalışmasını sağlıyormuş.henüz denemedim deneyince yazarım ama şimdiden bulundurmak isteyenler varsa mutlaka alsınlar.bi de pırasa kemirmeleri dişe çok iyi geliyormuş.pırasanın öz suyundaki bi madde ağzı uyuşturup acı çekmesini engelliyormuş..
bize doktor labne peynir önerdi sizin yediğinizden vericeksen bi gece suda beklet dedi
ama henüz başlamadım 6 ay olmadan tam anlamıyla başlamıcam
Cam elmayıve yoğurdu aynı gün verebilirsin benımkii bir hafta sonra tam 6 aylık olacak doktorumun söylediği günlük menü sabahtan cam rendeden geçirilmiş elma şeftali yada muz püresi öğlen sebze çorbası ikindide yoğurt gece muhallebi ben tam olarak uyamasamda aşağı yukarı bu şekilde gidiyorum çorba tarifimi vereyim
Patates havuç mutlaka olacak içinde iki günlük yapacaksan 1 er tane patates ve havuç tam kullan içine ben artık bezelye maydanoz pazı falanda koymaya başlıyorum yavaştan bir tatlı kaşığı irmik bir bardak su ile pişir kapattıktan sonra içine çok az zeytin yağı yada tereyağ ekle blendırdansa ben tel süzgeçten geçirmeyi tercih ediyorum tam kıvamında oluyo pütürler bir dene derim öle öle hazırlıycaz işte
Teşekkürler kızlarr öğleden sonra vereceğim. Kendim mayaladım ya çok heyecanlıyım yedirmek içindünüşşşş ay pardon sulozcum
verebilirsin canım bende veriyorum artık bi sorun yaşamadık
artık yaşamayız sanırım bi alerjik reaksiyon olmadı çok şükür
Med hoşgeldin. Daha peynire geçmedik ama geçince bi deneyeli bakalım :)selam kızlar. umarım herkes iyidir.
kısa bir anektod paylaşayım kaçayım. kızıma yüz tane peynir denedim yemedi pınar beyaz ı kaşık kaşık götürdü. bu duruma peynircim çok bozuldu :)) fikriniz olsun öpüldünüz.
Berkay kahvaltı yapmak istiyo demekki artık annesigünaydınlaaarr
az önce kahwaltı yapıodumm berkayım nasıl mırıldanıo banada wer diee peynir werdim yedi yine istio yine werdim bakalım bi dr a gitseydm içim rahat wercem :)
ben öyle saatli menüye daha başlamadm dr u bekliyorum bakalım 10 ocakta randewumuzz
Lütfen dünüşlü filan konuşma child abuseTürkçesi neydi be
yaaa tarhanayı sevseymiş keşke... tarhana yiyen çocuğa bişey olmaz der annem :) annem annem deyip duruyorum bu arada kendileri emekli ebe de çikoyla ilgili ne olursa muhakkak önce ona sorarım :) inş sever bizimki tarhanayı bütün vitaminler mevcut içinde... içinizde tarhana bilmeyen varsa benimkinden gönderebilirim arkadaşlar size de....
Yasaklardan bahsedilmişken doktorumun bana verdiği yasak listesini paylaşayım sizinle;tuz yasak ya canım bebişlere tuzu gitsin diye beklet demiştir....
aynen öyle cnm çocuklarına yaptıkları birikimlerden tut da neler neler açıkçası bende artık bişe demiorumm çirkin şeyler.orda hamileyken karpuz yiyemeyen bulamayan insanlarda var bu gösteriş bu kendini beğenmişlik gurur kibir Allahım onları ıslah etsin.hayatım boyunca asla öyle bir insan olmadım Allahta nasip etmesin.evet asiliz asil:))
Selam kızlar ben geldimm.Önceleri topiğin 2ye ayrılmasına üzülmüştüm hatta insanlar birbirlerini yanlış anlıyolar demiştim tarafsız oldum okumaya devam ettim ama üzülerek söylüyorum yanılmışıım..Gerçekten bazen çok saf oluyorum ya bunları oraya da yazmak isterdim ama aynı tartışmaları yaşamak gerilmek istemiyorum,çünkü önceden okurken de çok gerilmiştim..Anlıyacağınız son zamanlarda benim de kusasım geliyor okudukça..Yok birikimler,bebeğe takılan altınlar,yurtdışı muhabbetleri,tatilleri,bakıcı sayısı,mal mülkle övünmeler,aldığım şeyler çok pahalı ama daha paketini açmadım lafları falan filan bi de iyi ki bebek muhabbetleri oluyomuş ha olmasa ne olurdu bilmem..Of kimsenin arkasından konuşmak istemiyorum ama artık paylaşmak istedim,herkese tekrardan merhabalar...
FUnda gelsene Canim İngilizce öğretmeni degil mısın sen öğretsene bize . Senin vocabulary baya genistir. Surda yerli yersiz pc falan gibi türkceye yerleşenleri degil ama gereksiz yere kullanda sözcükleri seni de kültürlü sanalım
tuz yasak ya canım bebişlere tuzu gitsin diye beklet demiştir....
merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ayını doldurdu henüz ek gıdaya geçmedik tattırmıyorumda nasıl başlamalıyım yardımcı olurmusunuz
Merhaba canım önceleri elma armut yada havuç suyu veya da yoğutla başlayabilirsin yavaştan ama önce sularını ver sonra cam rendeden geçmiş halde püresini ver zamanla sebze çorbası yada pürelerine başla biz burada tarif veriyoruz yardımcı oluruz elimizden geldiğince sanamerhaba arkadaşlar bebeğim 5 ayını doldurdu henüz ek gıdaya geçmedik tattırmıyorumda nasıl başlamalıyım yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?