2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

kardeşim aktif olarak kullanıyordu siteyi süreklide bana söyleip duruyodu abla bi gir bak diye :) inan bu kadar faydalı olduğunu tahmn etmiyordum.ordan görüşenler bile var günlük hayatta arkadaş olarak diyordu valla beklerim evimede izmirdekileri :)
tabiki bildiklerimi yada deneyimlerimi paylaşırım burda neden olmasın..

günaydınlaaarr

az önce kahwaltı yapıodumm berkayım nasıl mırıldanıo banada wer diee peynir werdim yedi yine istio yine werdim bakalım bi dr a gitseydm içim rahat wercem :)

ben öyle saatli menüye daha başlamadm dr u bekliyorum bakalım 10 ocakta randewumuzz

ben gerçekten anlam veremiyorum...insan bi düşünür biraz utanır...alan var alamayan var...gerçi ben facede instagramda her yediğinin fotoğrafını koyanlara da bi anlam veremiyorum...düşünemiyorlar sanırım hamile olan var, o an için görüp alamayan var, parası olmayan var... var da var...ben garibim herhalde biraz...

o takozlardan bi tane de annemde vardı ama bozdu en sonunda...keşke bozulmasaymış bak ne güzel benim de işime yarardı direk el koyardım :) ne güzel her şeyin suyunu rahat rahat sıkıp verebileceksin :)

Son düzenleme:

:) mutlaka yazarım canım. mesela tarhana denedik aslnda.uşak tarhanası izmir -manisa bi çok il e yayıldık aslında =)) ama kesinlikle yutmuyor..sütle bile yaptım..sütlü olanı resmen öğürdü bide sıpa :)) buhar pişirici aldım netten hala gelmedi bi gelsinde cesaretimi toplayıp yedirmeye çalışıcam sebze çobasını :)) bakalım sonuç ne olcak onuda yazarım mutlaka zaten..buarada diş sorunu başlıcak şimdilerde hepimizin OSANİT diye bi ilaç getirttim ben almanyadan.kullanan arkadaşlarım var orda.tamamen bitkisel hiç bir sıkıntı yaratmıyor diş çıkarmalarından.ateş ağrı sancı vs gibi.bu ilaç vücudun kendini iyileştirebilme hormonunu uyarıyor ve daha çabuk çalışmasını sağlıyormuş.henüz denemedim deneyince yazarım ama şimdiden bulundurmak isteyenler varsa mutlaka alsınlar.bi de pırasa kemirmeleri dişe çok iyi geliyormuş.pırasanın öz suyundaki bi madde ağzı uyuşturup acı çekmesini engelliyormuş..

bize doktor labne peynir önerdi sizin yediğinizden vericeksen bi gece suda beklet dedi
ama henüz başlamadım 6 ay olmadan tam anlamıyla başlamıcam

yaaa tarhanayı sevseymiş keşke... tarhana yiyen çocuğa bişey olmaz der annem :) annem annem deyip duruyorum bu arada kendileri emekli ebe de çikoyla ilgili ne olursa muhakkak önce ona sorarım :) inş sever bizimki tarhanayı bütün vitaminler mevcut içinde... içinizde tarhana bilmeyen varsa benimkinden gönderebilirim arkadaşlar size de....

ateş içer belki diye devam sütü almıştım.SMA denedim içmedi içmeyince bunu beğenmedi dedim kendi kendime :)) ( çok biliyorum ya )
miluğa aldım yine sonu aynı oldu.sonra gittim golden goat diye keçi kökenli devam stü aldım :)) netice yine aynı..hepside 0/6 ay..eğer devam sütü takviyesi yapan yada sadece devam sütü veren varsa kargolayabilirim neresi olursa..günah atmıyım çöpe.

dünüşşşş ay pardon sulozcum

verebilirsin canım bende veriyorum artık bi sorun yaşamadık
artık yaşamayız sanırım bi alerjik reaksiyon olmadı çok şükür
Teşekkürler kızlarr öğleden sonra vereceğim. Kendim mayaladım ya çok heyecanlıyım yedirmek için
Med hoşgeldin. Daha peynire geçmedik ama geçince bi deneyeli bakalım :)
Berkay kahvaltı yapmak istiyo demekki artık annesi Sen bi sucuklu yumurta yap ona

Lütfen dünüşlü filan konuşma child abuse Türkçesi neydi be

FUnda gelsene Canim İngilizce öğretmeni degil mısın sen öğretsene bize . Senin vocabulary baya genistir. Surda yerli yersiz pc falan gibi türkceye yerleşenleri degil ama gereksiz yere kullanda sözcükleri seni de kültürlü sanalım

Selam kızlar ben geldimm.Önceleri topiğin 2ye ayrılmasına üzülmüştüm hatta insanlar birbirlerini yanlış anlıyolar demiştim tarafsız oldum okumaya devam ettim ama üzülerek söylüyorum yanılmışıım..Gerçekten bazen çok saf oluyorum ya bunları oraya da yazmak isterdim ama aynı tartışmaları yaşamak gerilmek istemiyorum,çünkü önceden okurken de çok gerilmiştim..Anlıyacağınız son zamanlarda benim de kusasım geliyor okudukça..Yok birikimler,bebeğe takılan altınlar,yurtdışı muhabbetleri,tatilleri,bakıcı sayısı,mal mülkle övünmeler,aldığım şeyler çok pahalı ama daha paketini açmadım lafları falan filan bi de iyi ki bebek muhabbetleri oluyomuş ha olmasa ne olurdu bilmem..Of kimsenin arkasından konuşmak istemiyorum ama artık paylaşmak istedim,herkese tekrardan merhabalar...

yılmıcam ben canım =)) 3 4 günde bir önüne vericem onu yine tadıcak yani :))

tuz yasak ya canım bebişlere tuzu gitsin diye beklet demiştir....
Yasaklardan bahsedilmişken doktorumun bana verdiği yasak listesini paylaşayım sizinle;
1 Yaşına kadar, bal, yumurta beyazı, tuz, şeker, bakla, çilek, kivi, inek sütü yasak..

merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ayını doldurdu henüz ek gıdaya geçmedik tattırmıyorumda nasıl başlamalıyım yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ayını doldurdu henüz ek gıdaya geçmedik tattırmıyorumda nasıl başlamalıyım yardımcı olurmusunuz

İste bunu söyledim diye fakir edebiyatı yapmış oldum birebir yasadık bu karpuz olayini gecen yaz haberi yok

Canim Hosgeldin bekliyordum zaten seni . Kolay kolay kimse kaldıramaz bu muhabbetleri zaten bosver Hosgeldin guzel paylaşımlar yaparız burda bundan sonra .

come dım parmem come dım.. sorry canım my son çok erken uyandı da ben de mother-in-law a indirdim biraz.. sleep teydim anlayacağın fırsat bu fırsat deyip vocab konusunda sana daha sonra feedback veririm olur mu sweety? henüz ayılamadım da bir coffee yapayım kendime bari de uyanayım

Ben daha başlamadım Dr gelecek ay icin uygun gördü bizi ama burda başlayan arkadaslar evde mayalanmis yogurt , havuç avakodo , elma , balkabagi pureleri ile birer kasık tattırarak başladılar .

Her birini uc gun arka arkaya verdiler ki alerji yaparsa anlasınlar . Umarım yardımcı olabildim

Merhaba canım önceleri elma armut yada havuç suyu veya da yoğutla başlayabilirsin yavaştan ama önce sularını ver sonra cam rendeden geçmiş halde püresini ver zamanla sebze çorbası yada pürelerine başla biz burada tarif veriyoruz yardımcı oluruz elimizden geldiğince sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…