come dım parmem come dım.. sorry canım my son çok erken uyandı da ben de mother-in-law a indirdim biraz.. sleep teydim anlayacağın fırsat bu fırsat deyipvocab konusunda sana daha sonra feedback veririm olur mu sweety? henüz ayılamadım da bir coffee yapayım kendime bari de uyanayım
Yasaklardan bahsedilmişken doktorumun bana verdiği yasak listesini paylaşayım sizinle;
1 Yaşına kadar, bal, yumurta beyazı, tuz, şeker, bakla, çilek, kivi, inek sütü yasak..
come dım parmem come dım.. sorry canım my son çok erken uyandı da ben de mother-in-law a indirdim biraz.. sleep teydim anlayacağın fırsat bu fırsat deyipvocab konusunda sana daha sonra feedback veririm olur mu sweety? henüz ayılamadım da bir coffee yapayım kendime bari de uyanayım
nasya85 tşk ederim bgn başlayacağım sularını vermeye tşk ederim. ayrıca siteyi kullanmasını yeni öğreniyorum bütün yazdıklarınızı dün gece okudum bnde ağustos annesiyim bilgileneceğim sizlerden,bildiklerimi paylaşacağım
Seraya bazen sayfalarca yapılan geyik muhabbetinden rahatsız olanlar, sayfalarca uzayan benim bebeğim, benim aldığım muhabbetinden rahatsız olmuyorlar, neyse hoşgeldin arkadaşım.Selam kızlar ben geldimm.Önceleri topiğin 2ye ayrılmasına üzülmüştüm hatta insanlar birbirlerini yanlış anlıyolar demiştim tarafsız oldum okumaya devam ettim ama üzülerek söylüyorum yanılmışıım..Gerçekten bazen çok saf oluyorum ya bunları oraya da yazmak isterdim ama aynı tartışmaları yaşamak gerilmek istemiyorum,çünkü önceden okurken de çok gerilmiştim..Anlıyacağınız son zamanlarda benim de kusasım geliyor okudukça..Yok birikimler,bebeğe takılan altınlar,yurtdışı muhabbetleri,tatilleri,bakıcı sayısı,mal mülkle övünmeler,aldığım şeyler çok pahalı ama daha paketini açmadım lafları falan filan bi de iyi ki bebek muhabbetleri oluyomuş ha olmasa ne olurdu bilmem..Of kimsenin arkasından konuşmak istemiyorum ama artık paylaşmak istedim,herkese tekrardan merhabalar...
Canım birde bi arkadaş daha sordu görmedin sanırım, bende merak ettim kahvaltıda cevizi nasıl kullanıyorsun?yılmıcam ben canım =)) 3 4 günde bir önüne vericem onu yine tadıcak yani :))
Merhaba hoşgeldin.merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ayını doldurdu henüz ek gıdaya geçmedik tattırmıyorumda nasıl başlamalıyım yardımcı olurmusunuz
Merhaba canım önceleri elma armut yada havuç suyu veya da yoğutla başlayabilirsin yavaştan ama önce sularını ver sonra cam rendeden geçmiş halde püresini ver zamanla sebze çorbası yada pürelerine başla biz burada tarif veriyoruz yardımcı oluruz elimizden geldiğince sana
Selam kızlar ben geldimm.Önceleri topiğin 2ye ayrılmasına üzülmüştüm hatta insanlar birbirlerini yanlış anlıyolar demiştim tarafsız oldum okumaya devam ettim ama üzülerek söylüyorum yanılmışıım..Gerçekten bazen çok saf oluyorum ya bunları oraya da yazmak isterdim ama aynı tartışmaları yaşamak gerilmek istemiyorum,çünkü önceden okurken de çok gerilmiştim..Anlıyacağınız son zamanlarda benim de kusasım geliyor okudukça..Yok birikimler,bebeğe takılan altınlar,yurtdışı muhabbetleri,tatilleri,bakıcı sayısı,mal mülkle övünmeler,aldığım şeyler çok pahalı ama daha paketini açmadım lafları falan filan bi de iyi ki bebek muhabbetleri oluyomuş ha olmasa ne olurdu bilmem..Of kimsenin arkasından konuşmak istemiyorum ama artık paylaşmak istedim,herkese tekrardan merhabalar...
aç karnınamı vericem şimdi uyandı emziricem
parme tşkler. hoşbulduk. yazılanları kopyalayıp cvp yazmayı henüz bilmiyorum. açık alınan süt, günlük şişe süt hangisi ile yoğurt mayalıyorsunuz
parme tşkler. hoşbulduk. yazılanları kopyalayıp cvp yazmayı henüz bilmiyorum. açık alınan süt, günlük şişe süt hangisi ile yoğurt mayalıyorsunuz
Kiz sen beni öldireceeğğsunncome dım parmem come dım.. sorry canım my son çok erken uyandı da ben de mother-in-law a indirdim biraz.. sleep teydim anlayacağın fırsat bu fırsat deyipvocab konusunda sana daha sonra feedback veririm olur mu sweety? henüz ayılamadım da bir coffee yapayım kendime bari de uyanayım
Canım sarısının büyüklüğünden bahsetmemeişti, teşekkürler iyi oldu öğrendiğim.bir de doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama yumurta sarısı da tam olarak değil de nohut büyüklüğünde başlanacak ilk, aşamalı olarak da arttırılacak diye biliyorum...
Canım ben ilk yoğurdumu dün mayaladım, pastorize kutu süt ile gayet güzel oldu.parme tşkler. hoşbulduk. yazılanları kopyalayıp cvp yazmayı henüz bilmiyorum. açık alınan süt, günlük şişe süt hangisi ile yoğurt mayalıyorsunuz
Kiz sen beni öldireceeğğsunn
Canım sarısının büyüklüğünden bahsetmemeişti, teşekkürler iyi oldu öğrendiğim.
Canım ben ilk yoğurdumu dün mayaladım, pastorize kutu süt ile gayet güzel oldu.
Bu arada mesajları alıntılamak için, okuduğunun kişinin yazısının altında alıntı ile cevapla var ona basarsan kişinin mesajını kopyalayıp cevaplamış olursun. Birden fazla kişinin mesajını alıntılamak istersen mesajın altındaki alıntı ile cevapla yazısının yanındaki + olan imgeye tıkla üzeri onay işareti oluyor sonra diğer kişinin mesajının altından alıntı ile cevapla de. Umarım anlatabildim
Canim cevap vermek istediğin mesajin altında alıntı ile cevapla kısmı var oraya tıkladıktan sonra konuya cevap ver dersen o mesaj çıkıyor ekranında altına istediğini yazıp konuya cevap ver diyebilirsin
Yogurt icin ise bulabilirsen gunluk pastorize süt en iyisi . Bulamazsan guvendigin bir yer varsa gunluk sut alıp kaynatarak yapabilirsin . Güvendiğin yok ise marketlerde satılan gunluk sütleri tercih ederdim ben olsam
Kizlar baris yogurda agzini burusturuyordu,bir arkd.icine bir tane cicibebe bisk.katip ver dedi bilmiyorum dogrumu ama denedim bayila bayila yedi yogurdu kucuk kase bitti
Ama yedi diye yanlis birsey yaspmak istemiyorum ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?