2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

hahahaha
ingiliz aksanını yirim kız senin
hadi git bi coffee kapta gel banada kap kız gitmişken bi cup coffee

nasya85 tşk ederim bgn başlayacağım sularını vermeye tşk ederim. ayrıca siteyi kullanmasını yeni öğreniyorum bütün yazdıklarınızı dün gece okudum bnde ağustos annesiyim bilgileneceğim sizlerden,bildiklerimi paylaşacağım

Yasaklardan bahsedilmişken doktorumun bana verdiği yasak listesini paylaşayım sizinle;
1 Yaşına kadar, bal, yumurta beyazı, tuz, şeker, bakla, çilek, kivi, inek sütü yasak..

bir de doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama yumurta sarısı da tam olarak değil de nohut büyüklüğünde başlanacak ilk, aşamalı olarak da arttırılacak diye biliyorum...

Son düzenleme:

HahA :) senin cultural birikimini sevsinler . Yazık olmuş turkish parçalanmış kimin umru . İki words yerleştir araya olsun sana mükemmel bir passage

Harika Hosgeldin o zaman aramıza merakla paylaşımlarını bekliyoruz :)

Seraya bazen sayfalarca yapılan geyik muhabbetinden rahatsız olanlar, sayfalarca uzayan benim bebeğim, benim aldığım muhabbetinden rahatsız olmuyorlar, neyse hoşgeldin arkadaşım.
yılmıcam ben canım =)) 3 4 günde bir önüne vericem onu yine tadıcak yani :))
Canım birde bi arkadaş daha sordu görmedin sanırım, bende merak ettim kahvaltıda cevizi nasıl kullanıyorsun?
merhaba arkadaşlar bebeğim 5 ayını doldurdu henüz ek gıdaya geçmedik tattırmıyorumda nasıl başlamalıyım yardımcı olurmusunuz
Merhaba hoşgeldin.
Ben havuç püresi ile başladım, iki gündür elma püresi veriyorum bugün birde kendi mayaladığım yoğurttan tattıracağım. 2-3 kaşık tadımlıkla başlayıp zamanla arttıracağız. Aklına takılanlarla ilgili elimizden geldiğince yardımcı oluruz

parme tşkler. hoşbulduk. yazılanları kopyalayıp cvp yazmayı henüz bilmiyorum. açık alınan süt, günlük şişe süt hangisi ile yoğurt mayalıyorsunuz

hiç bişey tattırmadıysan tatlı gıda olmasın vereceğin ilk tat bebişine.elma ve havuç suyu karışık dneyebilirsin.bi de bence bunları bibronla değil kaşıkla ver..3 4 gün sonra az yoğurt dene.bide arkdaşlar ben tuz koymuyorum denediklerime ama deniz tuzu denicem.araştırdım olabilir diyorlar. bilginize

Hoşgeldin canım insan bazen patlıyor cidden. Burda herşey daha başka olacak inşallah Mama sandalyesidir odur budur tabiki aldıklarımızı ettiklerimiz paylaşıcaz ama herşeyin bir adabı var. Zaten bugüne kadar hep paylaştık büyük bi keyifle heyecanla. Ama paylaşmak var paylaşmak var :)

parme tşkler. hoşbulduk. yazılanları kopyalayıp cvp yazmayı henüz bilmiyorum. açık alınan süt, günlük şişe süt hangisi ile yoğurt mayalıyorsunuz

Canim cevap vermek istediğin mesajin altında alıntı ile cevapla kısmı var oraya tıkladıktan sonra konuya cevap ver dersen o mesaj çıkıyor ekranında altına istediğini yazıp konuya cevap ver diyebilirsin

Yogurt icin ise bulabilirsen gunluk pastorize süt en iyisi . Bulamazsan guvendigin bir yer varsa gunluk sut alıp kaynatarak yapabilirsin . Güvendiğin yok ise marketlerde satılan gunluk sütleri tercih ederdim ben olsam

herkes farklı canım kimi günlük bulamıyo açık sütle mayalıyor kimisi pastörize kutu sütle
ben günlük sütle yapıyorum hatta bugün mayaladım duruşa akşam vericem tabiii tutarsaaa
yaa tutarsaaa

Kizlar baris yogurda agzini burusturuyordu,bir arkd.icine bir tane cicibebe bisk.katip ver dedi bilmiyorum dogrumu ama denedim bayila bayila yedi yogurdu kucuk kase bitti
Ama yedi diye yanlis birsey yaspmak istemiyorum ne dersiniz?

Kiz sen beni öldireceeğğsunn
bir de doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama yumurta sarısı da tam olarak değil de nohut büyüklüğünde başlanacak ilk, aşamalı olarak da arttırılacak diye biliyorum...
Canım sarısının büyüklüğünden bahsetmemeişti, teşekkürler iyi oldu öğrendiğim.
Canım ben ilk yoğurdumu dün mayaladım, pastorize kutu süt ile gayet güzel oldu.

Bu arada mesajları alıntılamak için, okuduğunun kişinin yazısının altında alıntı ile cevapla var ona basarsan kişinin mesajını kopyalayıp cevaplamış olursun. Birden fazla kişinin mesajını alıntılamak istersen mesajın altındaki alıntı ile cevapla yazısının yanındaki + olan imgeye tıkla üzeri onay işareti oluyor sonra diğer kişinin mesajının altından alıntı ile cevapla de. Umarım anlatabildim

Ahahahaahahahhhhhhaayyy sen çok fenasın sen var ya süründüm yine yerlerde Allah seni

bak bu hepsinin kopayasını almayı bende şimdi öğrendim :))) TİRE ORGANİK SÜT .. muhteşem oluyor.bulabilirsen al onla yap.hepsini deneyen biri olaraktan :)))

Kurabiyecim evet parmenin dediği gibi olacak canım. Sütü dolaba koyup aynı sütle 2-3 kez mayalayabilirsin günlük olarak taze taze.

Kizlar baris yogurda agzini burusturuyordu,bir arkd.icine bir tane cicibebe bisk.katip ver dedi bilmiyorum dogrumu ama denedim bayila bayila yedi yogurdu kucuk kase bitti
Ama yedi diye yanlis birsey yaspmak istemiyorum ne dersiniz?

Canım bişey olacağını sanmam ama sen yine de 1 tane cicibebeyi geçirmemeye çalış. Ve arada yine cicibebesiz de dene bakalım napacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…