akşama ne pişirsemmm kalkmam lazım sanırım:))
hoş geldin o zaman cnm valla dün bi okuyum dedim bilmem büyüyen çocuklar bilmem bes.ler daral geldi valla. yalnız büyüyen çocuk yazılmış açıklaması yokki insanlar merak etsinn vaaavvvv büyüyen çocuk ne desinler entellektüel olunsun,bi bankacı olarak açıklayım ki bildiğin birikim sigortası
Anaaa akşama yemek yiyeceğiz demi, unutmuşum ya ben onuakşama ne pişirsemmm kalkmam lazım sanırım:))
Canım balkabağını buharda pişiriyorsun sonra iyice ezip içine çay kaşığının ucuyla tarçın ekleyip afiyetle yediriyorsun. Avakadonun yumuşakarından seçiyorun alırken sonra onu ezip püre yapıp içine hiç bişey katmadan yediriyorsun. Vitamin ve yağ deposu çok faydalı ve bizim deneyen arkadaşların hepsinin bebişleri bayıla bayıla yedi :)
Balkabağı püresinin içine ilaveten 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsiniz.
Arastacım seni düzeltmiş oldum ama yanlış anlamayacağını bildiğim için yaptım arkadaşım
Arastacım seni düzeltmiş oldum ama yanlış anlamayacağını bildiğim için yaptım arkadaşım
ordaki biri var işte cnm hele sinsi gidince hemen başlamış ayyy .... cımmm iiki ayrılmışşlar, ayyy ....cım bende herşeyn ennn pahalısını alırımmmm kimseye muhtaç deiliz durumumuz çoookk iiler falan yuh dedim artıkkk yuhhhh dün öyle bi girmiştim bunları gördüm yaa ne deyim artık.karakter arayışı içinde işte.
Tünaydınlar güzel anneler! Bu konuda ben de bir iki laf edeyim, kusur kalmayayım bari:)) Ben de bu dönen muhabbetleri okudum ve insanlar yazdıkları ve yazış şekilleriyle nasıl biri olduklarını öyle açık ele veriyorlar ki diye düşündüm. Ben daha bebeğim emmiyor diye defalarca ama defalarca yazılırken ve sonra boyu ve kilosu söylenip bir de arkasından kendi maşallahlarını eklerlerken sizlerin çok sabırlı olduğunuzu düşünüyordum. Çünkü burdaki arkadaşlardan bir çoğu bir kaç kere cevap yazma nezaketini göstermişti endişelerini gidermek ve yardımcı olmak için. Onlarca kere hep aynı şeyin hep aynı şekilde yazılmasından sıkılan ben bile cevap yazarak yardım önerisinde bulunmuştum. Sonra da kendisini ciddiye alıp cevap yazan insanların arkasından ayıklandılar vesaire diye yazmak, nasıl bir ahlak anlayışının ürünüdür. Paylaşımlar her zaman eğlenceli, komik ve ilgi çekici olmak zorunda değil tabi fakat forumun sahibi gibi davranıp, bilgi ve belgesiz ve elbette donanımsız! paylaşımlar yapan ve belki de hamileliğin başından beri birlikte aynı platformda bulunduğun kişilerin arkasından konuşmanın nasıl bir karakter göstergesi olduğu açık.
Tünaydınlar güzel anneler! Bu konuda ben de bir iki laf edeyim, kusur kalmayayım bari:)) Ben de bu dönen muhabbetleri okudum ve insanlar yazdıkları ve yazış şekilleriyle nasıl biri olduklarını öyle açık ele veriyorlar ki diye düşündüm. Ben daha bebeğim emmiyor diye defalarca ama defalarca yazılırken ve sonra boyu ve kilosu söylenip bir de arkasından kendi maşallahlarını eklerlerken sizlerin çok sabırlı olduğunuzu düşünüyordum. Çünkü burdaki arkadaşlardan bir çoğu bir kaç kere cevap yazma nezaketini göstermişti endişelerini gidermek ve yardımcı olmak için. Onlarca kere hep aynı şeyin hep aynı şekilde yazılmasından sıkılan ben bile cevap yazarak yardım önerisinde bulunmuştum. Sonra da kendisini ciddiye alıp cevap yazan insanların arkasından ayıklandılar vesaire diye yazmak, nasıl bir ahlak anlayışının ürünüdür. Paylaşımlar her zaman eğlenceli, komik ve ilgi çekici olmak zorunda değil tabi fakat forumun sahibi gibi davranıp, bilgi ve belgesiz ve elbette donanımsız! paylaşımlar yapan ve belki de hamileliğin başından beri birlikte aynı platformda bulunduğun kişilerin arkasından konuşmanın nasıl bir karakter göstergesi olduğu açık.
Merhaba günebakancım hoşgeldin. ilk dişiniz hayırlı olsun, inci gibi nice dişleri olsun kuzunun. Bugün burda biri daha bebeğinin ilk önce köpek dişinin çıktığını söyledi. Göster bakalım doktorunuz ne diyecek. Belki ek gıdaya başlarsınız sizde, eğlenceli ama bir o kadarda stresli ek gıda süreci
Merhaba Gunebakan Hosgeldin iyisinizdir umarım asu prenses ile :)
Ben de senin gibi tattırmaya bile başlatmadım . 6. Ay dolduğunda başlayacağız . Dışınız hayırlı olsun parlasın Dursun minik ağzında . Kemirme istegi icin daha once yazılmıştı ama tekrar sana da söyleyim burdan Delimavinin eşi dis hekimi Pirasa önermişti
hoş geldin cnm inan bende bugün seni düşündüm görünmüyor diye ayy maşallah yerim o pirinci:)
Eki Görüntüle 923169
bbbbbbbbbb
buda havuc suyu ıcerken :)
Merhaba :) Canocum çok geçmiş olsun , sana tavsiyem bebeğini doktora götürüp onun uygun gördüğü tedaviyi uygulamandır canım. Gidip gelidğinde lütfen haberdar et bizi de:)
Hoşgeldin Günebakancım topiğiniz deme lütfen topiğimiz :) Hep beraber bu zorlu ek besin sürecini atlatıcaz umarım. Dişiniz de erkenden çıkmış maşallahAsuyu öp benim için
Kizlar bizim dis yakinda cikar bu gdisile...surekli eli agzinda yanagimi cenemi agzina aliyo babasinin sakallariyla kasinma olayina bile girdik ;-) miz miz ciz ciz durumlari saymiyorm bile gccede dogru durust uyumadi
Oo sizin kahvaltınız ne güzel çeşiti bolmuş yaa :) baya öğüne geçmişsiniz ne güzel. Sen bizden tecrübelisin o zaman yeni tarifler alırız senden kahvaltı içinTire süt güzel gerçekten, bizim burdada belediye 0-5 yaş arası tüm çocuklara aylık süt getiriyor, ufaklık daha içemediği için biz içiyoruz çokta güzel birde onunla mayalamayı deneyeyim olmadı bakalım nasıl olacak. İnşallah bizimkiler de seninki gibi zorlamaz bizi ek gıda sürecinde
En acısı bunu dile getirmek için izlenmediği, bahse konu olan arkadaşların yazılanı görmediğini sandığı zamanı beklemek..Tünaydınlar güzel anneler! Bu konuda ben de bir iki laf edeyim, kusur kalmayayım bari:)) Ben de bu dönen muhabbetleri okudum ve insanlar yazdıkları ve yazış şekilleriyle nasıl biri olduklarını öyle açık ele veriyorlar ki diye düşündüm. Ben daha bebeğim emmiyor diye defalarca ama defalarca yazılırken ve sonra boyu ve kilosu söylenip bir de arkasından kendi maşallahlarını eklerlerken sizlerin çok sabırlı olduğunuzu düşünüyordum. Çünkü burdaki arkadaşlardan bir çoğu bir kaç kere cevap yazma nezaketini göstermişti endişelerini gidermek ve yardımcı olmak için. Onlarca kere hep aynı şeyin hep aynı şekilde yazılmasından sıkılan ben bile cevap yazarak yardım önerisinde bulunmuştum. Sonra da kendisini ciddiye alıp cevap yazan insanların arkasından ayıklandılar vesaire diye yazmak, nasıl bir ahlak anlayışının ürünüdür. Paylaşımlar her zaman eğlenceli, komik ve ilgi çekici olmak zorunda değil tabi fakat forumun sahibi gibi davranıp, bilgi ve belgesiz ve elbette donanımsız! paylaşımlar yapan ve belki de hamileliğin başından beri birlikte aynı platformda bulunduğun kişilerin arkasından konuşmanın nasıl bir karakter göstergesi olduğu açık.
Kızlar geçmişi okuyordum sulozun sondaki mesajını görünce acil cevap yazıp tekrar döneyim dedim
Hoşbuldum canım sağolasın. Yalnız değilmişim bu ağustos bebişleri hep acayip sanırsam yandan diş mi çıkarmış yahu :))
Hoşbulduk canım geçtiğimiz hafta baya sıkıntılıydık aslında bir yakınımızı kaybettik. Şimdi iyiyiz mecbur :)
Sizin de varmış dişiniz sanırım canım güle güle büyütün dişinizi :))))
Çok güzelsinizzzz maşallah sizeSubacım senin kaşlar falan yıkılıyo yalnız
Öperim canım tişikkürler :)
Hadi bakalım inşallah çok çektirmeden çıksın. Bu arada bizim ishal durumları da sanırım diştenmiş aklınızda olsun.
SULOZCUM yetiş bacım :)) Süt için nereye başvuruluyor? Ne zamandır başvurucam bi vakit ayırıp öğrenip gidemedim. Hava da bugün güzel belkim giderim.
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsunKızlar geçmişi okuyordum sulozun sondaki mesajını görünce acil cevap yazıp tekrar döneyim dedim
Hoşbuldum canım sağolasın. Yalnız değilmişim bu ağustos bebişleri hep acayip sanırsam yandan diş mi çıkarmış yahu :))
Hoşbulduk canım geçtiğimiz hafta baya sıkıntılıydık aslında bir yakınımızı kaybettik. Şimdi iyiyiz mecbur :)
Sizin de varmış dişiniz sanırım canım güle güle büyütün dişinizi :))))
Çok güzelsinizzzz maşallah sizeSubacım senin kaşlar falan yıkılıyo yalnız
Öperim canım tişikkürler :)
Hadi bakalım inşallah çok çektirmeden çıksın. Bu arada bizim ishal durumları da sanırım diştenmiş aklınızda olsun.
SULOZCUM yetiş bacım :)) Süt için nereye başvuruluyor? Ne zamandır başvurucam bi vakit ayırıp öğrenip gidemedim. Hava da bugün güzel belkim giderim.
Canım direk büyükşehir belediyesine de gidebilirsin, bağlı bulunduğun muhtarlığa da.SULOZCUM yetiş bacım :)) Süt için nereye başvuruluyor? Ne zamandır başvurucam bi vakit ayırıp öğrenip gidemedim. Hava da bugün güzel belkim giderim.
aaa izmir de mi bu uygulama....dışarı çıkamadığım zamanlar oluyo ayağımıza kadar gelmesi güzelmiş:) ben de başvurayım bari:)Canım direk büyükşehir belediyesine de gidebilirsin, bağlı bulunduğun muhtarlığa da.
Belediyeye gidersen daha çabuk işleme alıyorlar daha erken geliyor süt, ben Selim doğduğunda bebekle gidemeyeceğimden muhtarlığa başvurdum. Muhtar birkaç kişinin evrağını toplayıp kendi götürüyor belediyeye. Uzun zamandır 15 günde bir geliyor, böyle bir hakkın varken yararlan derim, hemde çok güzel sütü.
.
Evet canım İzmirde.. Büyükşehir belediyesi 0-5 yaş çocuğu olan herkese çocuk başı 15 günde bir 4 paket süt getiriyor eve.aaa izmir de mi bu uygulama....dışarı çıkamadığım zamanlar oluyo ayağımıza kadar gelmesi güzelmiş:) ben de başvurayım bari:)
Başınız sağolsun canım, diğer mesajında görmemişim bu kısmı. Allah size uzun, sağlıklı ömür versin.Hoşbulduk canım geçtiğimiz hafta baya sıkıntılıydık aslında bir yakınımızı kaybettik. Şimdi iyiyiz mecbur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?