2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Valla ne yalan söliyim sabah okudum bu ne ki dedim cidden,şu ahir ömrümde yeni bişey daha öğrendim sayesinde:))Zaten şu maddiyat dünyasında açıklaması başka ne olurdu ki..ayy çenemi tutamıyorum:) neyse hoşbulduk canımm.

akşama ne pişirsemmm kalkmam lazım sanırım:))
Anaaa akşama yemek yiyeceğiz demi, unutmuşum ya ben onu

Balkabağı püresinin içine ilaveten 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsiniz.
Arastacım seni düzeltmiş oldum ama yanlış anlamayacağını bildiğim için yaptım arkadaşım

Son düzenleme:
Arastacım seni düzeltmiş oldum ama yanlış anlamayacağını bildiğim için yaptım arkadaşım

Çok da iyi yapmışsın sulozum evet zeytinyağı da ekleyebiliriz :)

Çok da iyi yapmışsın sulozum evet zeytinyağı da ekleyebiliriz :)

Tünaydınlar güzel anneler! Bu konuda ben de bir iki laf edeyim, kusur kalmayayım bari:)) Ben de bu dönen muhabbetleri okudum ve insanlar yazdıkları ve yazış şekilleriyle nasıl biri olduklarını öyle açık ele veriyorlar ki diye düşündüm. Ben daha bebeğim emmiyor diye defalarca ama defalarca yazılırken ve sonra boyu ve kilosu söylenip bir de arkasından kendi maşallahlarını eklerlerken sizlerin çok sabırlı olduğunuzu düşünüyordum. Çünkü burdaki arkadaşlardan bir çoğu bir kaç kere cevap yazma nezaketini göstermişti endişelerini gidermek ve yardımcı olmak için. Onlarca kere hep aynı şeyin hep aynı şekilde yazılmasından sıkılan ben bile cevap yazarak yardım önerisinde bulunmuştum. Sonra da kendisini ciddiye alıp cevap yazan insanların arkasından ayıklandılar vesaire diye yazmak, nasıl bir ahlak anlayışının ürünüdür. Paylaşımlar her zaman eğlenceli, komik ve ilgi çekici olmak zorunda değil tabi fakat forumun sahibi gibi davranıp, bilgi ve belgesiz ve elbette donanımsız! paylaşımlar yapan ve belki de hamileliğin başından beri birlikte aynı platformda bulunduğun kişilerin arkasından konuşmanın nasıl bir karakter göstergesi olduğu açık.

İmza parmeparme

Çift imza olur mu ben de atıcam da :)

Kızlar geçmişi okuyordum sulozun sondaki mesajını görünce acil cevap yazıp tekrar döneyim dedim

Hoşbuldum canım sağolasın. Yalnız değilmişim bu ağustos bebişleri hep acayip sanırsam yandan diş mi çıkarmış yahu :))

Hoşbulduk canım geçtiğimiz hafta baya sıkıntılıydık aslında bir yakınımızı kaybettik. Şimdi iyiyiz mecbur :)

hoş geldin cnm inan bende bugün seni düşündüm görünmüyor diye ayy maşallah yerim o pirinci:)

Sizin de varmış dişiniz sanırım canım güle güle büyütün dişinizi :))))

buda havuc suyu ıcerken :)

Çok güzelsinizzzz maşallah size Subacım senin kaşlar falan yıkılıyo yalnız

Öperim canım tişikkürler :)

Kizlar bizim dis yakinda cikar bu gdisile...surekli eli agzinda yanagimi cenemi agzina aliyo babasinin sakallariyla kasinma olayina bile girdik ;-) miz miz ciz ciz durumlari saymiyorm bile gccede dogru durust uyumadi

Hadi bakalım inşallah çok çektirmeden çıksın. Bu arada bizim ishal durumları da sanırım diştenmiş aklınızda olsun.

SULOZCUM yetiş bacım :)) Süt için nereye başvuruluyor? Ne zamandır başvurucam bi vakit ayırıp öğrenip gidemedim. Hava da bugün güzel belkim giderim.

En acısı bunu dile getirmek için izlenmediği, bahse konu olan arkadaşların yazılanı görmediğini sandığı zamanı beklemek..
Oysa herkesin eteğindeki taşları hiç çekinmeden döktüğü zamanlar oldu,herkes kim hakkında ne düşünüyorsa fikirlerini açıkça söyledi.
Arkadan konuşmak.. ne bileyim kötü işte..

Canim basınız sagolsun . Hayat iste bir yerden sevindiriyor bir yerden üzüyor . Hersey bizim icin . Mekanı cennet olsun kalan ömrü asu kıza gitsin .

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

SULOZCUM yetiş bacım :)) Süt için nereye başvuruluyor? Ne zamandır başvurucam bi vakit ayırıp öğrenip gidemedim. Hava da bugün güzel belkim giderim.
Canım direk büyükşehir belediyesine de gidebilirsin, bağlı bulunduğun muhtarlığa da.
Belediyeye gidersen daha çabuk işleme alıyorlar daha erken geliyor süt, ben Selim doğduğunda bebekle gidemeyeceğimden muhtarlığa başvurdum. Muhtar birkaç kişinin evrağını toplayıp kendi götürüyor belediyeye. Uzun zamandır 15 günde bir geliyor, böyle bir hakkın varken yararlan derim, hemde çok güzel sütü.

Ağzına sağlık canım...

bosuna demyorum dımı...dogruyu goren herkes gelıyo demekkı ne demek ıstedıgımıızı net ıfade etmısız kızlar

aaa izmir de mi bu uygulama....dışarı çıkamadığım zamanlar oluyo ayağımıza kadar gelmesi güzelmiş:) ben de başvurayım bari:)

aaa izmir de mi bu uygulama....dışarı çıkamadığım zamanlar oluyo ayağımıza kadar gelmesi güzelmiş:) ben de başvurayım bari:)
Evet canım İzmirde.. Büyükşehir belediyesi 0-5 yaş çocuğu olan herkese çocuk başı 15 günde bir 4 paket süt getiriyor eve.
Bencede çok güzel bir uygulama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…