2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Güzel İzmir'in güzel insanı, doğru bez küçük geliyor olabilir, oğlum bugün tam 5 aylık oldu. Hey gidi günler hey, bayramın birinci günü doğmuştu. Doktorum bayramda yokum, 42. haftaya girdik, arefe günü suni sancı verelim dedi. Kabul etmedim. Kızkardeşimin nişanı her ikisinin de çalışmadığı nadir günlerden bayramın 3. günü bizim evde olacaktı. Amma baskı altında hissetmiştim kendimi. Her gören daha doğurmadın mı diye soruyordu. Ben sokakta geziyorum mesela, siteden bir kadın beni görüyor, aa senin günün geçmişti, niye sokaktasın, ya doğurursan şimdi diyor, te Allah ım! Ben de sancı gelirse hemen doğurulmuyor, atarım kendimi elbet bir hastaneye dedim. Erkek kardeşim, eşi ve çocuğuyla İzmir den gelmişti bayramdan önce, ben o zamana doğururum diye. Herkes evde benim doğurmamı bekliyor. Birinci günü kahvaltıyı falan ağırdan aldım, yok sancı falan, dedim gideyim ne olacaksa olsun artık, kendi sancım gelseydi belki ilkinde olduğu gibi kolay olurdu ama, neyse oldu bitti. Daha kontrole gitmedim. Kilosu tahminimce en fazla 7600, 7700 kg olmuştur. Ben bir numara büyüğü deneyeyim bakalım.

Canım bez küçük mü geliyor acaba artık totoya Bizimde 3 den 4 e geçiş döneminde hep taşıyordu.

Bende İzmir canım

Evet Prima kullanıyorum, 3 + ya geçeyim ben... Ah günde 5-6 kaka mı, Allah kolaylık versin, ben burda susayım:))

Ne çabuk geçiyor değil mi zaman. Çook eski bir zamanmış gibi bahsediyor artık insan kendi doğumundan. Halbuki 5 ay öncesi.
5. ayınız kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı ayları olsun kuzucuğunun.
Biz 7. kiloda geçmiştik canım 4 numara beze, sizin totoda büyümüş sizde geçin bence artık :)

oyyyyyyyyyy. kızlar sabahtan beri bilg. açıkkk oku kalk oku kalkk bi türlüü bitiremedimm yavv. atlaya atlaya okudumm vallahii..

ben artık yaşlanıyormm iyice.. eskiden yazamasamm da okuyordum en azındann, ama artık ona da yetişemiyrmm..

maşallah sizede. bnm oğlumda 5 aylık oldu 6. da suni sancı aldım bayramda dr um yoktu 9 saat sonunda normalcicik doğurdum 😃 şu an 9kg. 4 numara beze geçeyim

Kucuk kase yogurt tam dolu dolu degil icine bir tane cicibebe kattim.
Bakalim suloz ins.kabiz yapmaz zaten gunde bir kere yapiyor onu yapana kadarda mahv oluyor cocuk.(
Elma puresi katicam yarinkine bakalim yiyecekmi.

Ben yaklaşık 1 haftadır sabahları bebe bisküvisi veriyorum devam sütüyle karıştırıp kabızlık olayına rastlamadım.Bilmiyorum vermekle iyi mi yapıyorum ama malesef ki benim sütüm yaşadığım üzüntülerden dolayı kesildi.

Ama muz gerçekten kabızlık yapıyor kızlar bilginiz olsun

Annemler de Yeşilyurt ta oturuyor, yakaladım seni:))
Hehe kader ağlarını örüyor heracım, illa görüştürecek bizi
Bende diyorum bu kız neden sessiz sessiz okuyor bugün, meğer yetişemiyormuşsun
maşallah sizede. bnm oğlumda 5 aylık oldu 6. da suni sancı aldım bayramda dr um yoktu 9 saat sonunda normalcicik doğurdum 😃 şu an 9kg. 4 numara beze geçeyim
Maşallah canım bebeğinin kilosu çok iyi.
Bizde 1 hafta sonra 7. aya giriyoruz heyecanlıyız 6 aylık bebek küçük, 7 aylık bebek çok büyükmüş gibi geliyor

Hepimiz öyle canım hiç de gocunmadık bundan..Bazen bişey derim annem der biz sizi nasıl büyüttük sanki diye doğru der otururum aşağı..

olmadı kabul etmedi sistem 35,5 😃
sizler nerelisiniz kızlar

Merhaba kurabiye ben de aydınlıyım:))

Kızlar görüşmek üzere tekrar girerim oğluşum hasta ne yazık ki dün iyiydi az önce gene çok kustu...Hoşçakalınn:))

geçmiş olsun cnm böle böle büyücekler bnmkide öksürüyor. eşim aydınlı egeliyiz.. 😃

sağol cnm biz tosuncuk doğduk biraz 4.300 ondan böle kilomuz. yürüyünce verir artık kiloları😃 sağlıklı olsunlarda az çok kilo sorun değil.

Kızlar muhabbetin üstünden zaman geçmiş ama ben yeni okuyorum, bir türlü kalkamıyorum burdan, güya işlere girişecektim. Bakın hepiniz ayağınızı denk alın, benim eşim yabancı, tamam mı?? Saksı değilim ben! En çok bana soracaksınız, en çok bana! En Avrupai anne benim:)) Eşimin anası Bristol civarından, babasıgillerde de İngiliz Fransız kanı karışık akıyormuş. Ya işte böyle!
Saksı Değilim been... - Erol Büyükburç - YouTube

Son düzenleme:
nörüyonuz bacılarr takip etmeye çalışıyorum ama kaçırıyorum çoğu şeyi

ben İlkeri yine hasta ettim sanırım dün dışarı çıktık gecede durmadan ağladı sancısı vardı heralde,anlamadım sebebini. bugünde genzinde hırıltı var yine gözleri sulanıyor yavaştan of ıhlamur versem olurmuki ? doktoru 6 aydan önce verme demişti ama :26:

Hahahaa Erol Büyükburç yaaa, koptum
Vaaay, doğru valla canım sen varken biz kendimize Avrupai yakıştırması yaptık, tüh bize :26:

Of az once bir Lt yağı devirdim aynı anda inci uyandı deli gibi ağlıyor Ocak'ta yemek esimi birazdan yurtdışına ugurluycam ona hazırlık yapıyordum . Halim içler acısı

Hera Allah iyiliğini versin az once ki anlattığım halımı bıraktım sana gülüyorum iyi ki varsın ya :))

emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağız

Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicte

Benim ortada ne samdanim ne sehpam var(( kocis askere gidecek diye esyalarin bir kismini verdik lojmana ciktik.65 metrekare idi ev. Suanda apar topar nevsehire geldik esyalarin bir kismini acmadik belki tasiniriz diye evde rahat rahat dolanacak:)))

Yurtdisinda akrabamda yok en fakir benim kiz piss zenginler sizi

Kizlar bende hic girmedim bu konuya tartismada iki tarafinda haklida haksizda oldugu konular vardi. Ama aralarinda halederler dedim. Mesela su altin olayi espirisi banada cok uzadi gibi gelmisti. Yorum yazmadim. Ama bu muabete gulup yorum yazan cogu kisi suan diyorki gereksiz muabetlrden kurtulduk. Oyle idiyse neden icinde yer aliyordunuz. Ikili oynayan ve cekemeyen cokmus demekki. Ben sizlerin muabetini seviyorum mutlu oluyorum neseleniyorum. Bir kac arkadas daha var muabetini sevdigim. Diger forum cok resmi ve samimiyetsiz geliyor artik nerdeyse foruma girdikleri icin ozur dileyecekler. Yinede aliskanlik arada girip okuyup yaziyi begendiysem kim oldugu onemli dgil begeniyorum. Yazi yazmak icimden gelmiyor. Cok ayip ama bazilari sidik yarisina girmisler gibi:)))

Birde sitenin demirbasi gibiydiniz ne sorsak cevap alirdik. Simdi bunu birileti ustlenmis hic samimi gelmiyor.

Bosverin kizlar susmak bazen en iyi cevaptan iyidir. Konulari acmaya degmez.

Canım bende bitki çayının bebeklere verilmemesi gerektiğiyle ilgili bişeyler duymuştum. Grip olacak galiba İlker, öksürüğünüzde başlarsa mutlaka sağlık ocağına yada doktora götür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…