suloz neresinden İzmir'in
bizde prima taşıyo yinede 3 numara
ben menemene gelin geldim ksk den 😃izmirin neresi
Canım bez küçük mü geliyor acaba artık totoyaBizimde 3 den 4 e geçiş döneminde hep taşıyordu.
Bende İzmir canım
Yeşilyurtta oturuyorum canım
o kaka olayı bizde de var canım... her sabah sırtına kadar yapıyo güne öyle başlıyoruz:) bıktım valla kakasından diyesim geliyo sonra yapamayanların nasıl zorlandıklarını okuyorum susuyorum :) biz günde 5 ya da 6 defa kaka yapıyoruz bağırsaklar iyi çalışıyo çikomun :) prima mı kullanıyosun sen de ??
Ne çabuk geçiyor değil mi zaman. Çook eski bir zamanmış gibi bahsediyor artık insan kendi doğumundan. Halbuki 5 ay öncesi.Güzel İzmir'in güzel insanı, doğru bez küçük geliyor olabilir, oğlum bugün tam 5 aylık oldu. Hey gidi günler hey, bayramın birinci günü doğmuştu. Doktorum bayramda yokum, 42. haftaya girdik, arefe günü suni sancı verelim dedi. Kabul etmedim. Kızkardeşimin nişanı her ikisinin de çalışmadığı nadir günlerden bayramın 3. günü bizim evde olacaktı. Amma baskı altında hissetmiştim kendimi. Her gören daha doğurmadın mı diye soruyordu. Ben sokakta geziyorum mesela, siteden bir kadın beni görüyor, aa senin günün geçmişti, niye sokaktasın, ya doğurursan şimdi diyor, te Allah ım! Ben de sancı gelirse hemen doğurulmuyor, atarım kendimi elbet bir hastaneye dedim. Erkek kardeşim, eşi ve çocuğuyla İzmir den gelmişti bayramdan önce, ben o zamana doğururum diye. Herkes evde benim doğurmamı bekliyor. Birinci günü kahvaltıyı falan ağırdan aldım, yok sancı falan, dedim gideyim ne olacaksa olsun artık, kendi sancım gelseydi belki ilkinde olduğu gibi kolay olurdu ama, neyse oldu bitti. Daha kontrole gitmedim. Kilosu tahminimce en fazla 7600, 7700 kg olmuştur. Ben bir numara büyüğü deneyeyim bakalım.
Ne çabuk geçiyor değil mi zaman. Çook eski bir zamanmış gibi bahsediyor artık insan kendi doğumundan. Halbuki 5 ay öncesi.
5. ayınız kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı ayları olsun kuzucuğunun.
Biz 7. kiloda geçmiştik canım 4 numara beze, sizin totoda büyümüş sizde geçin bence artık :)
Kucuk kase yogurt tam dolu dolu degil icine bir tane cicibebe kattim.
Bakalim suloz ins.kabiz yapmaz zaten gunde bir kere yapiyor onu yapana kadarda mahv oluyor cocuk.(
Elma puresi katicam yarinkine bakalim yiyecekmi.
Hehe kader ağlarını örüyor heracım, illa görüştürecek biziAnnemler de Yeşilyurt ta oturuyor, yakaladım seni:))
Bende diyorum bu kız neden sessiz sessiz okuyor bugün, meğer yetişemiyormuşsunoyyyyyyyyyy. kızlar sabahtan beri bilg. açıkkk oku kalk oku kalkk bi türlüü bitiremedimm yavv. atlaya atlaya okudumm vallahii..
ben artık yaşlanıyormm iyice.. eskiden yazamasamm da okuyordum en azındann, ama artık ona da yetişemiyrmm..
Maşallah canım bebeğinin kilosu çok iyi.maşallah sizede. bnm oğlumda 5 aylık oldu 6. da suni sancı aldım bayramda dr um yoktu 9 saat sonunda normalcicik doğurdum 😃 şu an 9kg. 4 numara beze geçeyim
Biz sanki herşeyin en iyisiyle büyüdükNaylon bebekle, amca çocuklarımın ablamın giysileriyle büyüdüm ben be. Öyle de büyüyoruz böyle de para tuzağı yapıyolar sadece ve insanlar da çok para verince en iyisini aldım sanıyor :))
olmadı kabul etmedi sistem 35,5 😃
sizler nerelisiniz kızlar
Hepimiz öyle canım hiç de gocunmadık bundan..Bazen bişey derim annem der biz sizi nasıl büyüttük sanki diye doğru der otururum aşağı..
Merhaba kurabiye ben de aydınlıyım:))
Kızlar görüşmek üzere tekrar girerim oğluşum hasta ne yazık ki dün iyiydi az önce gene çok kustu...Hoşçakalınn:))
Hehe kader ağlarını örüyor heracım, illa görüştürecek bizi
Bende diyorum bu kız neden sessiz sessiz okuyor bugün, meğer yetişemiyormuşsun
Maşallah canım bebeğinin kilosu çok iyi.
Bizde 1 hafta sonra 7. aya giriyoruz heyecanlıyız6 aylık bebek küçük, 7 aylık bebek çok büyükmüş gibi geliyor
HahahaaKızlar muhabbetin üstünden zaman geçmiş ama ben yeni okuyorum, bir türlü kalkamıyorum burdan, güya işlere girişecektim. Bakın hepiniz ayağınızı denk alın, benim eşim yabancı, tamam mı?? Saksı değilim ben! En çok bana soracaksınız, en çok bana! En Avrupai anne benim:)) Eşimin anası Bristol civarından, babasıgillerde de İngiliz Fransız kanı karışık akıyormuş. Ya işte böyle!
Saksı Değilim been... - Erol Büyükburç - YouTube
Ya yine kakası sırtına çıktı bu oğlanın, her gün banyoya sokmaktan yoruldum. Dünde aynı şey olmuştu. Bugün bir de ana kucağı dahil her yere geçmiş, daha az sızdıran bez önerisi olan var mı?? Daha hiç bir şey yapamadım, geçmişi bile sadece iki üç sayfa okudum. Somut olarak ne yaptın diye sorulacak olursa, kızıma kahvaltı yaptırıp okula göndermek ve altında sizin karizmatik imzalarınız olan mesajı yazmak:)) Şimde bir şeyler yemem ve işlere girişmem lazım. See you later kızlar:))
Kızlar muhabbetin üstünden zaman geçmiş ama ben yeni okuyorum, bir türlü kalkamıyorum burdan, güya işlere girişecektim. Bakın hepiniz ayağınızı denk alın, benim eşim yabancı, tamam mı?? Saksı değilim ben! En çok bana soracaksınız, en çok bana! En Avrupai anne benim:)) Eşimin anası Bristol civarından, babasıgillerde de İngiliz Fransız kanı karışık akıyormuş. Ya işte böyle!
Saksı Değilim been... - Erol Büyükburç - YouTube
emeklemeye başlayınca ıortada ne sehpa kalacak ne şamdan duruselcim. Herşeyi kaldıracağız
Hadi bakalım hayırlısı. Çıkarsa İkrayla Eylüşe diş buğdayı partisi yaparız topicte
Günaydın kızlar bende söylemiyim diyodum ama tutamıycam şu dilimi diğer topik topikler ayrıldı diye pek bir mesutmuş böyle çok iyi olmuşmuş neler neler bir dahada hayatta bakmam hiç yakıştıramadım bu tip muhabbetleri aylarca birbirimizin derdini paylaştık orda çok yanlış bence neyse
nörüyonuz bacılarr takip etmeye çalışıyorum ama kaçırıyorum çoğu şeyi
ben İlkeri yine hasta ettim sanırımdün dışarı çıktık gecede durmadan ağladı sancısı vardı heralde,anlamadım sebebini. bugünde genzinde hırıltı var yine gözleri sulanıyor yavaştan of ıhlamur versem olurmuki ? doktoru 6 aydan önce verme demişti ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?