Öyle canım kafa dağıtayım diyorum arada sinirlerim daha çok bozuluyor,ha gerçekten samimi konuşup yardımcı olan çok arkadaş da var ama topiği gövde gösterisi haline getiren de velhasıl ben dayanamadım kim nerde mutluysa orada olur zaten..Hoşbulduk canım...
Hoşbulduk canım benim..Dediğin gibi paylaşmak var bi de ben zaten herşeyin en iyisini alırım huyum kurusun demek de..İçine sindiremiyor insan..
Aynen öyle canım hoşbulduk rahatladım valla...
Sende mi İzmirlisin ?
evet bende izmir karşıyakalıyım
Hehe o zaman rumuzun kurabiyem_ 35,5 olmalıydı :))
Canım bez küçük mü geliyor acaba artık totoyaYa yine kakası sırtına çıktı bu oğlanın, her gün banyoya sokmaktan yoruldum. Dünde aynı şey olmuştu. Bugün bir de ana kucağı dahil her yere geçmiş, daha az sızdıran bez önerisi olan var mı?? Daha hiç bir şey yapamadım, geçmişi bile sadece iki üç sayfa okudum. Somut olarak ne yaptın diye sorulacak olursa, kızıma kahvaltı yaptırıp okula göndermek ve altında sizin karizmatik imzalarınız olan mesajı yazmak:)) Şimde bir şeyler yemem ve işlere girişmem lazım. See you later kızlar:))
Bende İzmir canımolmadı kabul etmedi sistem 35,5 😃
sizler nerelisiniz kızlar
olmadı kabul etmedi sistem 35,5 😃
Ya yine kakası sırtına çıktı bu oğlanın, her gün banyoya sokmaktan yoruldum. Dünde aynı şey olmuştu. Bugün bir de ana kucağı dahil her yere geçmiş, daha az sızdıran bez önerisi olan var mı?? Daha hiç bir şey yapamadım, geçmişi bile sadece iki üç sayfa okudum. Somut olarak ne yaptın diye sorulacak olursa, kızıma kahvaltı yaptırıp okula göndermek ve altında sizin karizmatik imzalarınız olan mesajı yazmak:)) Şimde bir şeyler yemem ve işlere girişmem lazım. See you later kızlar:))
bosuna demyorum dımı...dogruyu goren herkes gelıyo demekkı ne demek ıstedıgımıızı net ıfade etmısız kızlar
Canım bez küçük mü geliyor acaba artık totoyaBizimde 3 den 4 e geçiş döneminde hep taşıyordu.
Bende İzmir canım
ben de muğlalıyım ama izmirde oturuyorumm :)
Teşekkür ederim Angycim.
Merhaba,
Ben hiç kullanmadım yan yatırma yastığı. ilk 3 ay yan yatırım sırtından normal yastıkla destek veriyordum daha sonra kaldırdım onuda. Dönme konusunda da endişelenme canım, biz 7. aya gireceğiz yeni dönmeye başladı.
Teşekkür ederiz Heracım güzel yorumun için
Canım bence bitki çayı için erken, ben verme taraftarı değilim. Birkaç hafta önce benim oğlumda hasta oldu. Öksürük hırıltı burun akıntısı.. Burnunu serum fizyolojik ile temizleyip yattığı odayı havalandırdım devamlı ama sonuç vermedi bizde, hırıltıyı balgam yapıyordubalgam sökücü şurup kullnanmak zorunda kaldık. 1-2 günde iyileşti. Umarım senin bebeğinde çabucak atlatır.
buda havuc suyu ıcerken :)
Canım benim kız oyun halısının yan tarafındaki oyuncağı farketti ve onu alayım diye uzanırken dönüverdi. Sen de yan taraflarına onun ilgisini çekecek bişeyler koymaya çalış
Bebeğiniz kasığı elinizden almaya kalkarsa engellememeli kasikla oynamasına izin vermeliymisiz. Bu ileride kendi kendine yemesi icin bir alışkanlık kazanmasına yardımcı olurmuş . Kasığı elinden bırakmayacağı icin bir kasık ile onu beslerken digeri elinde olur . Tek kasık alanlara duyurulur .
Teşekkür ederim Suloz.
Oyy paşam sen ne tatlısın öyle maşallah sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?