2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Biz sanki herşeyin en iyisiyle büyüdük Naylon bebekle, amca çocuklarımın ablamın giysileriyle büyüdüm ben be. Öyle de büyüyoruz böyle de para tuzağı yapıyolar sadece ve insanlar da çok para verince en iyisini aldım sanıyor :))

Ya yine kakası sırtına çıktı bu oğlanın, her gün banyoya sokmaktan yoruldum. Dünde aynı şey olmuştu. Bugün bir de ana kucağı dahil her yere geçmiş, daha az sızdıran bez önerisi olan var mı?? Daha hiç bir şey yapamadım, geçmişi bile sadece iki üç sayfa okudum. Somut olarak ne yaptın diye sorulacak olursa, kızıma kahvaltı yaptırıp okula göndermek ve altında sizin karizmatik imzalarınız olan mesajı yazmak:)) Şimde bir şeyler yemem ve işlere girişmem lazım. See you later kızlar:))

Son düzenleme:
Canım bez küçük mü geliyor acaba artık totoya Bizimde 3 den 4 e geçiş döneminde hep taşıyordu.
olmadı kabul etmedi sistem 35,5 😃
sizler nerelisiniz kızlar
Bende İzmir canım

o kaka olayı bizde de var canım... her sabah sırtına kadar yapıyo güne öyle başlıyoruz:) bıktım valla kakasından diyesim geliyo sonra yapamayanların nasıl zorlandıklarını okuyorum susuyorum :) biz günde 5 ya da 6 defa kaka yapıyoruz bağırsaklar iyi çalışıyo çikomun :) prima mı kullanıyosun sen de ??

buda havuc suyu ıcerken :)

Teşekkür ederim Suloz.

Oyy paşam sen ne tatlısın öyle maşallah sana :)

Canım benim kız oyun halısının yan tarafındaki oyuncağı farketti ve onu alayım diye uzanırken dönüverdi. Sen de yan taraflarına onun ilgisini çekecek bişeyler koymaya çalış

Her akşam aynı taktiği yapıyoruz ama nafile...Koca poposunu kaldıramıyor benim oğlumm :)))

Hımm bu bilgi süper oldu işte poyraz sürekli kaşığı elimden almaya çalışıyordu en acilinden bir kaşık daha alacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…