Kızlar muhabbetin üstünden zaman geçmiş ama ben yeni okuyorum, bir türlü kalkamıyorum burdan, güya işlere girişecektim. Bakın hepiniz ayağınızı denk alın, benim eşim yabancı, tamam mı?? Saksı değilim ben! En çok bana soracaksınız, en çok bana! En Avrupai anne benim:)) Eşimin anası Bristol civarından, babasıgillerde de İngiliz Fransız kanı karışık akıyormuş. Ya işte böyle!
Saksı Değilim been... - Erol Büyükburç - YouTube
Of az once bir Lt yağı devirdim aynı anda inci uyandı deli gibi ağlıyor Ocak'ta yemek esimi birazdan yurtdışına ugurluycam ona hazırlık yapıyordum . Halim içler acısı
Canim basınız sagolsun . Hayat iste bir yerden sevindiriyor bir yerden üzüyor . Hersey bizim icin . Mekanı cennet olsun kalan ömrü asu kıza gitsin .
Canım bende bitki çayının bebeklere verilmemesi gerektiğiyle ilgili bişeyler duymuştum. Grip olacak galiba İlker, öksürüğünüzde başlarsa mutlaka sağlık ocağına yada doktora götür bence
başınız sağolsun canım
ben ve herasera istanbuldayiz Canim
Of az once bir Lt yağı devirdim aynı anda inci uyandı deli gibi ağlıyor Ocak'ta yemek esimi birazdan yurtdışına ugurluycam ona hazırlık yapıyordum . Halim içler acısı
bişey vermeyeyim ben o zamanherşey iyi güzelde şu hastalık olunca benim bütün enerjim sönüyor .. zaten az önce eline elma verdim dişlerini kaşıyordu şapur şupur emiyordu bi baktım parça kopmuş kıpkırmızı oldu nasıl korktum anlatamam neyseki aldım ağzından .. ben ne yesem elime bakıyor dayanamadım verdim bende anayım ne yapayım :)
Bende istanbuldayımm :)))
Evet Prima kullanıyorum, 3 + ya geçeyim ben... Ah günde 5-6 kaka mı, Allah kolaylık versin, ben burda susayım:))
Oyy Oyy yağ lekesi ne zor çıkar, kolay gelsin parmişim.Of az once bir Lt yağı devirdim aynı anda inci uyandı deli gibi ağlıyor Ocak'ta yemek esimi birazdan yurtdışına ugurluycam ona hazırlık yapıyordum . Halim içler acısı
Canım Allah korumuş elma çok tehlikelibişey vermeyeyim ben o zamanherşey iyi güzelde şu hastalık olunca benim bütün enerjim sönüyor .. zaten az önce eline elma verdim dişlerini kaşıyordu şapur şupur emiyordu bi baktım parça kopmuş kıpkırmızı oldu nasıl korktum anlatamam neyseki aldım ağzından .. ben ne yesem elime bakıyor dayanamadım verdim bende anayım ne yapayım :)
mrb kızlar
Geçmişi okuyamadım. ne çok şey yazmışsınız:) Umarım herkes iyidir. Ben biraz hasta gibiyim boğazlar fena kas ağrısı falan yok ama.haberlerde de sürekli hastalıktan bahsediyorlar yok zatüreye çeviriyormuş falan.İnci ye geçer diye çok korkuyorum.Ne olur güzel şeyler söyleyin de moralim düzelsin. Hastalık geçiren iyileşen geçirmekte olanlar ne alemdesiniz
mrb kızlar
Geçmişi okuyamadım. ne çok şey yazmışsınız:) Umarım herkes iyidir. Ben biraz hasta gibiyim boğazlar fena kas ağrısı falan yok ama.haberlerde de sürekli hastalıktan bahsediyorlar yok zatüreye çeviriyormuş falan.İnci ye geçer diye çok korkuyorum.Ne olur güzel şeyler söyleyin de moralim düzelsin. Hastalık geçiren iyileşen geçirmekte olanlar ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?