2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hera Allah iyiliğini versin

Kızlar yemek yapıyorum cevap yazamıyorum öyle göz ucuyla bakıorum kusura bakmayın ve furuzan sana çok teşekkürler tüm samimiyetinle yazmışsın canım :)

Of az once bir Lt yağı devirdim aynı anda inci uyandı deli gibi ağlıyor Ocak'ta yemek esimi birazdan yurtdışına ugurluycam ona hazırlık yapıyordum . Halim içler acısı

ahh canım sinir olur insan ama boşver olan olmuş eşinde gidicekmiş hiç bozma moralini sağlık olsun , yemeğinizi yersiniz güzelce uğurlarsın eşini hallolur bi şekilde

Canım bende bitki çayının bebeklere verilmemesi gerektiğiyle ilgili bişeyler duymuştum. Grip olacak galiba İlker, öksürüğünüzde başlarsa mutlaka sağlık ocağına yada doktora götür bence

bişey vermeyeyim ben o zaman herşey iyi güzelde şu hastalık olunca benim bütün enerjim sönüyor .. zaten az önce eline elma verdim dişlerini kaşıyordu şapur şupur emiyordu bi baktım parça kopmuş kıpkırmızı oldu nasıl korktum anlatamam neyseki aldım ağzından .. ben ne yesem elime bakıyor dayanamadım verdim bende anayım ne yapayım :)

Of az once bir Lt yağı devirdim aynı anda inci uyandı deli gibi ağlıyor Ocak'ta yemek esimi birazdan yurtdışına ugurluycam ona hazırlık yapıyordum . Halim içler acısı

ahh canım sinir olur insan ama boşver olan olmuş eşinde gidicekmiş hiç bozma moralini sağlık olsun , yemeğinizi yersiniz güzelce uğurlarsın eşini hallolur bi şekilde

ben 6-7 kaşık ıhlamur veriyorum kan yapıcı hem. ayrıca doğduğundan beri papatya ve melisa çayı içiyor 25cc çok uslu bir bebeğim var maşallh sakinleştiriyor

Evet Prima kullanıyorum, 3 + ya geçeyim ben... Ah günde 5-6 kaka mı, Allah kolaylık versin, ben burda susayım:))

yok yok o kadar da korkunç değil sadece sabahları sırtına kadar yapıyor diğerleri vukuatsız :) ama ben de 4 e geçeli bir ayı geçti yine de değişmiyo taşma olayı...ama yine de sizin 4 e geçme zamanı gelmiş canım :)

Allah kolaylık versin + Allah kavuştursun canım :)

Oyy Oyy yağ lekesi ne zor çıkar, kolay gelsin parmişim.
Canım Allah korumuş elma çok tehlikeli İnsan kıyamıyor ama öyle sen bişy yerken yalanırsa kalın bir havuç ver eline. Ne yediğini anlamıyor nasıl olsa o daha senin. Ne versen farketmez onun için. Geçmiş olsun.

selam kızlar nasılsınız?
ben geçmişe şöle bi baktım geldim atlaya atlaya
sizler ne güzel ek gıdalara geçmişsiniz biz daha 30 cc devam sütünü içmek için bin takla atıyoruz
ek gıda işinden tırsıyorum bu yüzden
hera saksı değilim ben iletine çok güldüm iyi geldi valla

mrb kızlar
Geçmişi okuyamadım. ne çok şey yazmışsınız:) Umarım herkes iyidir. Ben biraz hasta gibiyim boğazlar fena kas ağrısı falan yok ama.haberlerde de sürekli hastalıktan bahsediyorlar yok zatüreye çeviriyormuş falan.İnci ye geçer diye çok korkuyorum.Ne olur güzel şeyler söyleyin de moralim düzelsin. Hastalık geçiren iyileşen geçirmekte olanlar ne alemdesiniz

cok agır gecırdım ama ıyılestım sayılırr..maske tak cnm o zman gecmıyo bebıse

günebakan başınız sağolsun canım ...
duruda huysuz bugün çok katılamadım bende sohbete

geçmiş olsun canım üzme kendini önlemini alırsan geçmez inş ya angl haklı maske tak canım inş.çabucak atlatırsın bolca ıhlamur elma tarçın karışımı iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…